Habs po slibném výkonu padli v prodloužení

14.01.2021, 07:31 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Souboj mezi těmito dvěma rivaly přinesl přesně to, co se od takzvané kanadské divize očekávalo. Dva body tentokrát ale zůstanou v Torontu, které sice po celý duel tahalo za kratší konec, ale nakonec dostalo duel alespoň do prodloužení a v něm rozhodl Rielly. Montreal se však předvedl ve velmi dobré světle a může být s výkonem spokojený, i když získal pouze jeden bod.

Skvělou premiéru odehráli také nové posily Montrealu! Josh Anderson vstřelil v zápase dva góly, Alexandr Romanov si připsal bod za asistenci v přesilové hře a taktéž obránce Joel Edmundson si připsal asistenci.

Skvěle jsme hráli také přesilovky, kde jsme ze čtyř možných vstřelili dva góly.

Nejvíce bodu v zápase zaznamenal v dresu Habs Jonathan Drouin. Ten si připsal tři body za tři asistence.

Branky a nahrávky: 16. W. Nylander (Holl, Tavares), 38. W. Nylander (Spezza, Hyman), 40. Tavares (Marner, Andersen), 51. Vesey (W. Nylander), 64. Rielly (Tavares, Matthews) - 13. Suzuki (Drouin, Petry), 20. J. Anderson (Drouin, Petry), 28. Tatar (A. Romanov, S. Weber), 42. J. Anderson

Střely na branku: 34:32

Hvězdy zápasu
1. William Nylander (TOR) 2+1
2. John Tavares (TOR) 1+2
3. Josh Anderson (MTL) 2+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPřesně tak
 
AvatarNebrat ani náhodou! Jak jsem říkal, času je dost a Columbus bude ten, který se postupem času může dostávat pod tlak...
 
AvatarZvěsti od tradu PLD sílí a Bus prý chce opravdu Suzyho a/nebo Romanova jak se dalo čekat, tak za mě rozhodně ne, doufám že MB neudělá nějakou blbost.

Theo, víš něco víc?
 
AvatarTam vůbec žádný faul nebyl. Škoda, bylo na dva body, ale výkon za mě skvělý. Bohužel rozhodlo zbytečné vyhození Webera a v prodloužení špatné zakončení. V něm to je vždy loterie. Hráli jsme skvěle fyzicky, ale nechyběla kombinace a dobrý pohyb. Anderson super. Důležité je pokračovat v tomto duchu a bodovat. Opener vynikající i pro diváky, kteří v hale nebylysmajlik
 
AvatarBohužel se tyhle zákroky v současné NHL pískají, no... Mě víc nasral ten odpískaný (ne)faul Suzukiho a pak samozřejmě zbytečné vyhození Webera.
 
AvatarVše už bylo řečeno, ale takhle podělat vedení je k nasrání. Weak call byl nejen na Suzyho faul, ale hlavně na Andyho, jak tohle může písknout? Souboj tělo na tělo před mantinelem v rychlosti prostě znevýhodnuje většího hráče, nesmysln totální. Pak to dokonal Weby, šlo se do tří a už to bylo v prdeli.

Andy potvrzuje v co jsem doufal, miluju takové hráče, takže se rodí můj velký oblíbenec. Líbila se mi souhra Toffer-KK, to ještě bude zajímavé, Romanov byl skvělý, Tuna a Gally aktivní, Danault a jeho solo na golmana v OT jsou odpovědí na jeho plačky po PO proč hrál defenzivní roli v play off.
Edmundsonovi dejme čas, zatím to vypadá moc dobře!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík