5 gólů Edmontonu

17.01.2021, 08:55 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens si zajeli do Edmontonu. A byla to návšteva nadmíru úspěšná. Hosté včetně Priceho dominovali a postupně Petry(2x), Tatar(2x) a Evans nasázeli Oilers 5 branek. Až 7 minut před koncem korigoval na konečných 1:5 Koekkoek.

Branky a nahrávky
53. Koekkoek (Barrie, McDavid) - 7. Petry PPG (Suzuki, Weber), 23. Tatar (Danault, Gallagher), 28. Petry (Danault), 30. Evans SHG, 50. Tatar (Gallagher)

Kdo se postavil do brankoviště?
Mikko Koskinen (EDM) - 31 zákroků, 5 OG, úspěšnost 86.1%, odchytal 60:00
Carey Price (MTL) - 34 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97.1%, odchytal 60:00

Tři hvězdy utkání
1. Carey Price (MTL), 2. Jeff Petry (MTL), 3. Tomáš Tatar (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarDobře my, zatím je vstup do nové sezony dobrý, jen tak dál. Potěšil první gol Romanova, Toffer se snad chytl áčkem. A druhá SHG po třech zápasech? To nepamatuju.
 
AvatarOtázka na Thea - Zní to možná trochu divně, ale co všechno je potřeba udělat proto, aby se člověk mohl stát novinářem se specializací na NHL?
 
AvatarTo bylo skvěle nedělní ráno, opravdu velké potěšení pro fandu Habs. Oilers kousali, ale Carey chytal božsky, útok a obrana pak jasně ukázala, kdo vede otěže zápasu. A hlavně jsme dokázali tlak a šance proměňovat, což byl vždy problém v minulých letech.

Romanov je úžasný, jakoby hrál NHL roky. Hodně mi připomíná Ghosta ze Philly ve své první sezoně. Toffer měl slabší a trochu zmatený zápas, ale vytváří si s KK šance, což je hlavně. A to tam začne padat, tak to bude lepší. Andy opět lítal, Philova lajna a hlavně Tuna ofenzivně perfektní. Tuna si opravdu zaslouží mnohem víc chvály než se mu dostává, jeho nájezdy a úniky málokdy nekončí v síti, skvělý střelec, hardworker, zkrátka radost sledovat. Edmundson byl víc vidět, jsem říkal dejme mu čas. Jen nastává problém, Frolda a Perry nemohou sedět donekonečna, jenomže není koho vyndat, krásný problém pro CJ smajlik
 
AvatarOpět naprosto boží zápas, rychlost, tvrdost a efektivita na naší straně a navíc další využitá přesilovka a k tomu branka v oslabení, tak snad to bude takhle dál. Byly tam sice na straně Oilers momenty, při kterých jsme měli trochu zpocenou prdel, ale Carey byl fantastický. Škoda, že debilně přišel o nulu.
 
AvatarSouhlas, suprový výkon. Týmovost a skvělý rychlý přístup k hráčům soupeře. Jen tak dál...
 
AvatarPerfektní týmový výkon vyšperkovaný dvěma dvougólovými střelci a výkonem Price - takhle bych to nějak zhodnotil. Zápas jsme měli jasně pod kontrolou.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Edmonton Oilers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík