Montreal potrápil favorita z Edmontonu

20.03.2024, 08:17 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po úvodních dvou třetinách Edmonton v kanadském souboji nad Montrealem vedl o dvě branky. Hosté duel během čtyř minut srovnali, když se trefil nejprve Nick Suzuki a pak Kaiden Guhle. Nakonec tedy rozhodovalo až prodloužení, ve kterém se prosadil Němec Leon Draisaitl.

Branky a nahrávky
10. McDavid (Ekholm), 35. Henrique (Ekholm, Bouchard), 64. Draisaitl (McDavid, Nurse) - 41. Suzuki (Slafkovský, Savard), 45. Guhle (J. Evans, Harris).

Statistika
Střely na bránu: 32 - 25 | Přesilová hra: 1/5 - 0/3 | Trestné minuty: 11 - 15

Kdo se postavil do brankoviště?
Calvin Pickard (EDM) - 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,0 %, odchytal 63:18
Samuel Montembeault (MTL) - 29 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,6 %, odchytal 63:13

Česká a slovenská stopa
Juraj Slafkovský (MTL) - 0+1, +1 účast, 2 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 19:27

Tři hvězdy utkání
1. Leon Draisaitl (EDM) - 1+0
2. Mattias Ekholm (EDM) - 0+2
3. Nick Suzuki (MTL) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarMotor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince mě upřímně vůbec nebaví.
 
AvatarA nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je nervózní jak prase, dneska mě na zimáku strašně zklamal Voženílek, kterému snad něco ruplo v palici - a doufám, že ten dement z Jihlavy se taky dobře podívá na jeho krosček do obličeje Doudery... smajlik. Simon to má v rukou, to je vidět, ale máš pravdu - fyzicky celkem špatný, nemákne a jen sem tam má nějaké pěkné záblesky. Čekal jsem malinko víc... Ale Kondelík, ten kluk se mi strašně zamlouvá - velká postava, umí jí využít a přitom rozhodně nepůsobí neohrabaně, naopak, má velmi dobré ruce.
 
AvatarMi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako je treba Kassian, kteri si z toho očividně delaji prdel a jeste si to nechaji zaplatit, ale to je problem manageru, kteri si takhle nechají ze sebe delat blbce.
Vadi mi v ELH jine veci, ale to jsme uu resili. Jinak stav serie 3-2 kdyz jste uz byli na vyrazeni je super úspěch. Jeste mi řekni jak se ti jevi Dominik Simon? Pry byl dost z formy fyzicky ale očividně to moc nezlepsil ani behem sezony. Sileny propad z NHL do sotva treti lajny v nasi lize.
Jinak v Seattlu jsme si hezky zastrileli, po delší době radost, i kdyz skvely Primeau tomu hodne pomohl a my po te první třetině uz toho moc nepredvedli.
 
AvatarNemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když nám ten exot Ujčíků vyřazuje naprosto nesmyslně jednoho hráče za druhým a komedianti si mohou dále beztrestně pokračovat (herec Národního divadla Daňo...), dokázali jsme to vrátit ještě jednou domů a doufám, že to bude výživný smajlik.
Theo: Ta vaše série je fakt psycho, doufám, že teď prolomíte to prokletí domácích stadionů smajlik.
Parda: Teď jen malá poznámka k té naší diskusi o extralize a množství zahraničních hráčů - nevím, jestli jsi dnes sledoval Třinec s Motorem (zřejmě ne smajlik), ale zaznělo tam, že je to v play-off snad poprvé (nevím, jestli to říkám správně), kdy za mužstvo nenastoupil žádný cizinec - MOTOR smajlik...
 
AvatarTy vole, aby už se fakt prase vyznalo v tom, co se píská a co ne. Guhle dostane jasně loktem do obličeje a nic z toho??? Koncovku nemá cenu komentovat a CC je asi prokletý.
 
AvatarAno, ta vysoká hůl dost nešťastně a hlavně nezaviněně od Armii - přesto se to asi píská, no. Ale co mě opět dostalo, to jsou ty naše inkasované góly z předbrankového prostoru, kde si soupeř může dělat, co chce...smajlik. Oslabení v poslední době bráníme celkem obstojně, i tentokrát jsme to ukázali.
 
AvatarZase docela sporny moment v závěru zapasu a zase na Armiu, nevim no, ale i tak jsme se dobre branili a malem to dotáhli do najezdu, coz je tedy obdivuhodne tak dlouho vydrzet 4 na 3, jeste proti 29 a 97.
Jinak chapete nas schedule? Jsme na tripu na západě a zadny B2B, to jsem jeste nevidel. Pro starší hrace s rodinami docela náročné.
Reinbacher v AHL, snad se dobre aklimatizuje a novinari a verejnost mu daji pokoj.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Edmonton Oilers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík