Vancouver byl v nájezdech šťastnější - 6:5s.n.

21.01.2021, 08:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Divoká přestřelka se zrodila ve Vancouveru. Hattrickem se proti svému bývalému klubu blýskl útočník Tyler Toffoli, který odehrál výborné utkání. Mrzet ho může pouze neúspěšný nájezd, který rozhodl o prohře Montrealu.

Branky a nahrávky
12. Horvat (Miller, Hughes), 25. Motte, 32. Boeser (Hughes, Horvat), 44. Horvat (Boeser, Miller), 57. Boeser (Miller, Myers), rozh. náj. Horvat - 22. Toffoli (Kotkaniemi), 26. Toffoli (Suzuki, Weber), 39. Gallagher (Tatar, Danault), 51. Kotkaniemi, 57. Toffoli (Petry, Armia).

Statistické okénko
Střely na bránu: 28 - 36 | Přesilová hra: 3/6 - 1/1 | Trestné minuty: 2 - 12

Kdo se postavil do brankoviště?
Braden Holtby (VAN) - 31 zákroků, 5 OG, úspěšnost 86,1 %, odchytal 65:00
Carey Price (MTL) - 23 zákroků, 5 OG, úspěšnost 82,1 %, odchytal 65:00

Tři hvězdy utkání
1. Tyler Toffoli (MTL) - 3+0
2. J.T. Miller (VAN) - 0+3
3. Bo Horvat (VAN) - 2+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPrvní třetina mi dost připomínala z naší strany tu ospalou v Edmontonu a Canucks šli do šatny asi se zaslouženým vedením. Ve druhé jsme se hodně zlepšili, ale i tak pro mě byli Canucks zase o něco lepším týmem. Ono se není čemu divit, když jim takhle debilně poskytujeme přesilovky. Vyloučení za kecy na rozhodčí a zdržovaní hry bychom si vážně mohli odpustit. Škoda toho vyrovnávacího gólu těsně před koncem a pak Gally kdyby dal tu šanci když zbývalo těch pár vteřin, to by byla naprostá nádhera. V prodloužení jsme sice byli jasně lepší, ale bohužel nic z toho a nájezdy nám také nevyšly. Alespoň že máme ten bodík.

Koukám že LehkoByromaniak jménem Lord to tu zase rozjíždí.smajlik
 
AvatarTy jsi bambula smajlik smajlik smajlik Vystačíš si sám že?
Jen bych dodal, že se tady s tebou nikdy nikdo nepřel, že byl měl být Lehkonen hráč do druhé lajny, tedy top 6, ale že to je fantastický hráč do bottom 6, tedy 3. a 4. lajny, což stále je a potvrzuje to každým zápasem.

Mimochodem, ty čtvrtá lajno, podívej se někdy na časy hráčů na ledě a na naší dept na křídle, Lehky si pořád vede víc než dobře, stejně jako Byron. A naše dělení útoků je opravdu aby se neřeklo rozděleno 1. až 4., ale jak říkám podívej se na TOI a hlavně i sám CJ říká, že na dělení útoků na čísla si nehraje, tak jak nemáme jasnou první lajnu, tak nemáme ani jasnou 3. a 4.

Taaaakže, rozumíš tomu kulové smajlik
 
21.01.2021 12:47 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarŘeč je samozřejmě o Toffolim.
 
21.01.2021 12:46 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarChtěl bych pochválit toho sympaťáka co tu prorokoval, že se v dalším zápase střelecky prosadí.
Je vidět že tomu co tvrdí taky rozumí.

Taky tu kdysi někdo trvdil, že Lehkonen nemá na 2 a 3 lajnu a patří do čtvrté. Tomu bych chtěl taky vyjádřit sympatie za to že si stál za názorem a nemýlil se.smajlik
 
AvatarSouhlas, první branku si mohl lépe pohlídat. V nájezdech škoda, že nejel Tatar, věřil bych mu více než třeba Byronovi. Bod dobrý, ale s tolika vyloučeními za chvíli nebude ani to. Musíme jednoznačně zlepšit disciplínu a jít ven za kecy to už je úplně mimo. Jinak opět super zápas na koukání, ve kterém jsem věřil, že vedení již ke konci udržíme. Doufejme, že další zápas bude náš...
 
AvatarJo ty vyloučení nás fakt ničí. Což je škoda, dokázali jsme dotahovat, v OT už to byla smůla a nájezdy loterie. Bod dobrý, zítra jim to vrátíme.

Toffer se pořádně ukázal, je to střelec. KK taky konečně gól, což je super, z Romanova pořád nepřestávám být v háji, krásně se na něj dívá.
 
AvatarKlasika se opět potvrdila - hráč skóruje proti svému bývalému zaměstnavateli. A tady dokonce třikrát...smajlik. Toffoli se probudil a hned takhle! Jinak se znovu opakovala naprosto příšerná vyloučení - za zbytečné vyhození puku, za kecy Kotkaniemiho na rozhodčí apod. A oni hráli přesilovky velmi dobře, proto to dopadlo takhle. Troufnu si říct, že nebýt těch přesilovek, možná bereme oba body v základu. Ale bodík dobrej, hokej jinak žádná sláva, Price celkem dobrý, jen ten první gól asi mohl mít.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík