Canadiens přehráli Vancouver 5:2

10.11.2022, 08:14 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po včerejší spíše šťastné výhře si Montreal dokázal v domácím prostředí poradit s Vancouverem. Canadiens měli od začátku zápas pevně pod kontrolou, když v půlce utkání vedl již 4:0. Vancouver sice dvěma góly snížil ale to nic nezměnilo na tom že body zůstavají v Bell Centre.

Branky a nahrávky
1. Suzuki (Drouin, Caufield), 9. Xhekaj (Monahan), 13. Dach, 34. Hoffman (Kovacevic, Dvorak), 56. Dach (Suzuki) - 45. L. Schenn (Boeser), 49. Höglander (E. Pettersson, Hughes).

Statistiky
Střely na bránu: 29 - 33 | Přesilová hra: 1/4 - 0/2 | Trestné minuty: 6 - 10

Kdo se postavil do brankoviště?
Thatcher Demko (VAN) - 24 zákroků, 5 OG, úspěšnost 82,8 %, odchytal 60:00
Sam Montembeault (MTL) - 31 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,9 %, odchytal 59:43


Tři hvězdy utkání
1. Kirby Dach (MTL) - 2+0
2. Brendan Gallagher (MTL) - 0+0
3. Mike Hoffman (MTL) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak už konečně nhl.tv udělala aplikaci i do Android televizí a KONEČNĚ se to dá normálně obsluhovat... Teď jenom, aby se zlešila kvalita některých přenosů a nezačínali třeba z půlky smajlik a budeme zpátky na minulých letech smajlik.
 
AvatarPsal si zápasový souhrn, tak mě to zmátlo. Jak říkám, já se dívám na celé zápasy v podstatě jen na sobotní v neděli ráno a to jsem ještě neměl nikdy problém.
 
AvatarNe, ráno tam byl normálně anglický, myslím od SN, a byl tam ten slavnostní začátek, úvodní buly a pak střih do stavu 2-0...smajlik. Obecně ty kanadské přenosy jsou kvalitativně mnohem horší než americké - dříve tomu tak nebylo...
 
AvatarTam byl jen francouzský, ale jelo to od začátku. Výkon 2 třetiny super, poslední úplně nevyšla, ale o výsledek jsem se nebál. První formace je opravdu skvělá, radost se dívat.
 
AvatarNe sestřihy, ale ten ranní celý zápas, kde už nemáš možnost výběru feedu... Je tam prostě jeden a dneska to bylo takhle zku*vený...
 
AvatarJe radost sledovat první lajnu, konečně máme zase po nějaké době vidinu opravdu ofenzivních es v našem dresu. Na Nucks umíme tak jsem výhru čekal, suspendace Andyho i Slávka mi přišla dost přísná, u Andyho to byla nešťastná náhoda a u Slávka bych řekl ještě ne až taková schopnost odhadnout co si může se svým velkým tělem dovolit, zase dobrá zkušenost.
Gally je dříč, sice zatím sbírá spíše áčka, ale jde opět příkladem svojí pracovní morálkou a to je důležité pro mladé. Ten jeho souboj s Demkem a OEL byl top.
Jsem rád, že Pytlík prošel waiverem a je na farmě, bohužel Drouin a Hoffman musí hrát, aby byla aspoň nějaká sance je vyměnit, u Dadonova tomu už ani nevěřím.

S Detoritem to nebylo nic moc, ale na to se historie neptá, kdo by to řekl, že budeme mít stejně bodů jako Bolts smajlik

nhl.tv sleduju jen o víkendu zápasy, ale chápu správně, že přes ně jedeš i sestřihy? Na to bych se vykašlal a dívej se raději na youtube sestřihy buď NHL nebo Sportsnet kanálu, to je lepší.
 
AvatarTak zápas jsme měli pod kontrolou dvě třetiny, třetí byla z naší strany hodně křečovitá a Vancouver byl lepší a mohlo z toho být ještě pořádné drama, kdyby netrefovali tyče... Pátý gól nás uklidnil a pak už to bylo na pohodu. Rozhodla první třetina a náš celkem rychlý náskok o tři góly.
Ad nhl.tv - taky vám, kdo aplikaci máte, šel zápasový souhrn až od stavu 2-0...? Děs!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík