Montreal zase nezvádl prodloužení a bere z Vancouveru pouze bod

09.03.2021, 07:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal čekal dvojzápas s letos oblíbeným soupeřem - Vancouverem. První utkání moc branek nepřineslo. O první zásah se postaral Jeff Petry v páté minutě, který v přesilové hře, od modré čáry prostřelil vše, včetně golmana Demka. To bylo na dlouho dobu vše. Vancouver srovnal až 40 vteřin před koncem, při hře bez brankáře. Zprava si najel Adam Gaudette a bombou prostřelil Priceho.

V prodloužení / nájezdy letos Habs jestě neuspěli a vyjímkou nebyl ani sedmý!!! pokus. V prodloužení se nikdo neprosadil, takže přišly na řadu nájezdy. Suzuki, Drouin ani Tatar branku nedali, na opačné straně Priceho překonal Bo Horvat. Vancouver dokázal zápas zachránit v posledních vteřinách a nakonec ho i vyhrát.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
11.03.2021 06:46 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarZ dominance vedeme jen 3:1, Chiarot si při bitce nejspíš zlomil ruku... snad to už zvládneme, jdu do roboty.
 
AvatarProč ne Metemu...?
 
10.03.2021 15:00 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
ja bych zkusil Lehky/Evens/Frolik mohli by se rozjet. Byron a Perry se budou jeste hodit ale zároveň bychom potrebovali mozna zkusit misto Kulaka dat sanci nejakemu jinemu bekovi / Leskinenovi nebo Brockovi
 
AvatarNedívám se na každý zápas, ale Weber se neskutečně vytratil posledních 10-15 zápasů, je to šílené a taky nechápu proč se s tím nic nedělá. A opravdu doufám, že je \"jen\" zraněný.
Lehky musí být v sestavě, souhlas.
 
AvatarTohle je vyložená ztráta, byli jsme většinu zápasu lepším týmem a nemůžu souhlasit, že mají domácí oba body právem! Jenom prostě jsme nejtragičtějším mužstvem v prodloužení a nájezdech v letošní sezóně, absolutně nevíme, jak prodloužení hrát a působí to fakt hrozně. Souhlasím s Michalem, že ta změna složení dvou útoků není úplně přínosná a jak už jsem psal, jsem zastáncem původního složení - útok Drouin-Suzuki-Anderson mi strašně moc seděl... Kotkaniemi taktéž souhlas, určitě chci vrátit do sestavy Lehkonena, klidně místo Perryho.
U těch obranných dvojic, jak psal Theo, taky moc nerozumím tomu, prč se to složení v prvních dvou nedá ofenzivní/defenzivní bek - Romanov k Weberovi (i když ten mi přijde poslední dobou snad horší než Chiarot...) a Chiarota já osobně k Metemu, Kulak na lávku.
 
AvatarFakt děs a neskutečná komedie co my jsme zase předvedli v tom prodloužení. Neustále jsme se s pukem otáčeli zpátky a nerozehráli ani pořádně dopředu, to vážně člověk žasne. se štěstím jsme to dotáhli do nájezdů, které jsme taky totálně pohnojili. V první třetině naše hra vypadala na pohled slušně, ale šancí jsme si bohužel zas tolik nevytvořili. Ve druhé jsme z převahy nedokázali navýšit vedení, hlavně Armia měl ten únik proměnit. Canucks měli také několik pasáží a momentů, kdy nám hodně zatrnulo a navíc v posledních deseti minutách hráli prakticky jen oni a byla jen otázka, kdy vyrovnají. Dva body mají asi po právu.

 
AvatarJá bych každopádně pochválil Price, vynikající výkon a jen tomu chyběla třešnička v podobě druhého bodu, ale to bychom museli dát aspoň jeden nájezd, když už s obrovským štěsítm přežijeme prodloužení. Nejvíc ovšem naštve závěr utkání. Tady bylo na 2 body, Demko byl také skvělý. Přijde mi, že ta změna v sestavě moc nepřinesla. Kotkaniemi je pořád nevýrazný a Suzuki se také vytrácí. U Kotkaniemiho mi chybí to, co dělal na začátku sezony, kdy dohrával souboje, hitovat. Teď mi přijde, že se vrací starý, sotva na bruslích stojící a vrávorající Kotkaniemi. Přiště Kosatky zakousneme, doufejmesmajlik
 
09.03.2021 07:48 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarProsím Weber - Chiarot v základní části NEDÁVÁ SMYSL! Kdy jindy už tam zkusit mladého? Co udělal Chiarot v závěru, nezvládne ani ten mladej :/
SO/OT 0-7, co k tomu říct.
Refs - navíc \"přehlédli\" evidentní hru v šesti v závěru zápasu - takže v podstatě darovali 2 body domácím.
Z jejich strany je to snad nejhorší sezona v posledních letech overall (bez fanoušků v arénách je to pro mě těžko k pochopení)
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík