Druhý zápas s Calgary také bez bodů

14.03.2021, 07:48 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Habs prohráli i druhé utkání s Calgary - tentokrát 1:3, jedinou branku vstřelil Petry. Calgary se tak na Montreal dotáhlo už se ztrátou pouze dvou bodů.

Flames byli dnes jasně lepší, i přesto, že Montreal o trochu zlepšil hru z minula. K dobrému výkonu tam ale stále něco chybělo. Canadiens vstřelili v dnešním zápase jen jednu branku z hole Petryho, který využil skvělé přihrávky Drouina. Tradičně Habs podržel skvělý Price.


Calgary Flames: Montreal Canadiens 3:1

Branky a nahrávky: 6. Monahan (B. Ritchie), 14. Monahan (M. Tkachuk, E. Lindholm), 28. Backlund (Mangiapane, Lucic) - 35. Petry (Drouin, Edmundson)

Střely na branku: 36:25
Carey Price- 33/36= 91,67%

Hvězdy zápasů
1. Sean Monahan (CGY) 2+0
2. Matthew Tkachuk (CGY) 0+1
3. Dillon Dubé (CGY) 0+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
14.03.2021 16:19 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarNo jestli takhle tragikomicky kolem naší brány budeme hrát i nadále, tak se třeba dočkáme od Toronta nebo Edmontonu podobného přídělu, co nedávno dostali K. Vary. Na co se teď hráči chtějí vymlouvat?
 
AvatarMichale, závidím ti ten úsudek, že jsi to raději ani nedodíval, já tu hrůzu viděl celou a ty dvě hodiny života mi už bohužel nikdo nevrátí. Za poslední roky jsem viděl hodně zápasů Habs, ale tenhle byl snad jeden z nejhorších. Byron a celá čtvrtá pětka s Lehkym konečně v sestavě zahrála solidní zápas, Carey chytal výborně, ale tady pozitiva končí. Statistika buly říká 50:50, mě přišlo, že jsme prohráli každé důležité buly, Suzuki jako by nebyl, Danault ani nemluvím, i když nedohrál první třetinu, KK ztrácel puky a prohrál snad každý osobní souboj, co Armia předvedl před prvním gólu to jsem opravdu nepochopil. Ale já vím kde mělo to selhání původ, střídání předtím v útočném pásmu držel puk půl minuty a dělal si ze tří hráčů prdel takže byl na hrušce a řekl si, že to zkusí zase za vlastní bránou, co k tomu říct. Torts se nebojí posadit Laineho, my neumíme posadit Armiu. Já být trenér tak na té lavičce sežeru tablet asi. Pak ty vyloučení, sekání Gallyho a Drouina jsem opravdu neviděl, na druhou stranu ani trest Valimakiho jsem nepobral. CGY samozřejěm PP proměnili. Petry byl další adept na benching, zase měl asi tři vyhození puku z brankové čáry, které samozřejmě protihráč na modré sebral, tohle se stává jeho poznávací znamení. A to \"bránění\" a prohraný souboj před třetím gólem byla třešnička na dortu. Kvůli tomu NIKDY nebude braný jako adept na Norrise, jak by si možná někteří přáli díky jeho bodové produktivitě.

Příští týden máme 2x Peg a 2x Nucks, pokud z toho nevyhrajem tři zápasy tak podle mě končí sezona a je po šancích na PO, protože z toho se už nevyhrabem.
 
AvatarMě nejvíc nasrala hlavně první třetina, tam jsme působili doslova jako děti, kteří začínají s hokejem. Nevěřím svým očím, že jsme schopný hrát až takhle tragicky. Především u prvního gólu měl Monahan tři prdele času na to, aby se otočil, prostě trapárna. Druhá třetina dost podobná, více střel ale pořád absolutně nekoukatelný herní projev. Ve třetí třetině jsem teda alespoň já určitou snahu viděl, ale když dvě totálně prochrápeš tak se vyhrává těžko.
 
AvatarChtěl jsem samozřejmě napsat, že MI mluví z duše...smajlik
 
AvatarJá už to tu říkal několikrát na adresu Michala, ale ten kluk velmi často mluví přímo z duše...smajlik. Ze zápasu mám úplně stejné pocity - únava by měla být pryč, bezradnost a bezzubost zůstávají a přidala se k tomu ještě laxnost! Jak mám Armiu rád, tak co to tam, do p*dele, předváděl u prvního gólu - tři volní hráči a on jde do riskantní kličky za bránou??? Petry opět ukázal obě své kontroverzní stránky - výborná střela, strašné bránění... A to nás ještě Price podržel. To mužstvo potřebuje nutně okysličit, jinak zapomeňme na play-off!
 
AvatarDnes se již na únavu vymlouvat nejde, prostě nás přejeli. Zase jsme jim darovali první branku, ale hlavně jsme skoro nic neměli. Asi nejhorší zápas, co zatím byl. Soudím hlavně podle první třetiny, další dvě už jsem přeskakovala a neviděl celé, jak z toho bolely oči. Čekal jsem, že jim to vrátíme i a úroky, ale tak laxním výkonem bez pohybu bychom neporazili nikoho. Pěkně se na nás dotáhli a zacina holý boj o playoff. Je potřeba se rychle probudit...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík