Na desátý pokus to vyšlo. Habs zvítězili po základní hrací době!

21.03.2021, 08:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Druhý domácí zápas proti Vancouveru opět nepoznal vítěze po 60-ti minutách. Tentokrát se ale radoval z výhry Montreal, který lépe zvládl samostatné nájezdy. Podařilo se to až na 10-tý pokus...

Hokejisté Montrealu byli jednoznačně aktivnější, nicméně domácí celek srážela dolů obrana a nepřesvědčil ani Carey Price, který z osmnácti střel Canucks inkasoval hned čtyřikrát. Rozhodující nájezd si připsal Tatar, který v zápase stihl i jednu branku a asistenci.

Branky a nahrávky
7. Suzuki (Drouin, Weber), 34. Tatar (Danault, Mete), 39. Edmundson (Weber, Tatar), 46. Gallagher (Danault), rozh. náj. Tatar - 21. Virtanen (Miller), 29. Boeser (Hughes, Horvat), 41. Horvat (Hughes, Höglander), 41. Motte (Hawryluk, Benn).

Statistické okénko
Střely na bránu: 40 - 18 | Přesilová hra: 1/ - 1/1 | Trestné minuty: 2 - 2

Kdo se postavil do brankoviště?
Carey Price (MTL) - 14 zákroků, 4 OG, úspěšnost 77,8%, odchytal 65:00
Braden Holtby (VAN) - 36 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,0%, odchytal 65:00

Československá stopa v utkání
Tomáš Tatar (MTL) - 1+1, +2 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 18:37

Tři hvězdy utkání
1. Tomáš Tatar (MTL) - 1+1
2. Philip Danault (MTL) - 0+2
3. Brendan Gallagher (MTL) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarAno, konečně jsme se dočkali, hlavně teda Frolda smajlik Asi si neumíme představit jak těžké to pro něj muselo být, jen trénovat a nehrát zápasy. Jsem za něj moc rád a doufám, že v sestavě pobude, Staal může hrát až v pondělí a to doufám se bude pakovat Evans a Armia až někdy příští týden.
Jsem hodně zvědav na náš herní projev po takové pauze. Nucks a Flames se před nás nedostali ani když my stáli, teď je velká šance jim odskočit díky těm zápasům co máme navíc.
 
AvatarTak Frolík prý dnes v sestavě...smajlik.
 
AvatarParda: Naprostý souhlas smajlik...
 
AvatarJo proč ne, Danault určitě nemá nic jisté.

A opatrně s tím Caufieldem, je to talent, ale má odehráno nula zápasů mezi chlapy. Kéž by to nebyl jeho případ, ale takových ofenzivních prcků už bylo co dominovali v juniorech a v nejvyšším hokeji vyhořeli. Jak jsme trochu uspěchali KK, tak CC bych dal rozhodně víc času, taky kdy jindy než teď když naše depth přetéká kvalitou a farma konečně hraje top hokej a vyhrává.
 
29.03.2021 16:21 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
no já jsem si upřímně tak trochu myslel na lajny:

Drouin - Suzuki - Perry

Toffoli - Kotka - Gally

Tatar - Stall - Anderson

Lehko - Danault - Armia (taková shut down lajna)

Perryho bych ke Stallovi radši taky nedával. A perspektivně by Perryho mohl vystřídat Caulfield...
 
AvatarMíro to je moc otázek na jedno malé fanouškovské fórum smajlik smajlik smajlik
Já myslím, že se to bude různě zkoušet, nedivil bych se, kdyby třeba ve čtvrté lajně časem ocitl i Danault, vše je možné. Bude to peklo, tři zápasy tento týden, další tři týdny po sobě se čtyřmi zápasy v týdnu, no abychom do toho PO fakt sotva dokulhali.

A Míro, Eric Staal není extra rychlík, ale rozhodně je rychlejší než Perry, rozhodně bych se spojení těchto dvou hráčů v lajně nebál.
 
AvatarTakže pokud tedy Staal nahradí Evanse, tak s kým bude hrát? Nemohou přece vedle sebe v jedné lajně hrát třeba on a Perry - kdo by v té lajně stíhal bruslit...? Pokud by vedle sebe měl takového Lehkonena a, dejme tomu, Byrona, pak asi jo, ale kam potom s Perrym? Apropo, absolutně nechápu, jak takový dříč a bojovník, jakým je bezesporu Lehkonen, nedostává šanci, byť je to třeba jeden z našich nejlepších hráčů na oslabení smajlik. Byrona jsem měl vždy rád pro jeho rychlost, ale už to není, co bývalo a Lehkonen je pro mě lepší volbou, určitě...
 
AvatarJo Danault určitě zůstane, na trade deadline bychom měli být v pozici kupujících, leda že by šel Danault pryč v tradu.
Caufield jde do Lavalu, jsem rád že ne do hlavního týmu, ten hype kolem něj je velký, ale já bych jej nerad uspěchal a počkal si jak si povede poprvé v kariéře mezi chlapy. A taky opět narážíme na problém že by stejně neměl kam jít. A je fakt, že letos naše farma jede a nějaký deep PO run v AHL by mohl všem prospět.

Poileho poslední dobou každý obral tak to chce asi s tím nesmyslným požadavkem na protihodnotu za Ekholma napravit smajlik Je to elitní bek a jeho směšná smlouva ještě na další sezonu je obrovské plus, ale takovou hodnotu nemá. A jak je MB nepředvídatelný, tak Caufield a další top prospecty jsou nedotknutelné určitě.
 
28.03.2021 12:58 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Poehlinga asi chtějí co nejvíc nechat toho nahrát v Lavalu, protože se počítá i hodně zápasů v Calder Cup finals - pro něj jedině dobře (i pro Fleureyho a Brooka).

Myslím že proto Staal... Evans se asi na farmu vrátí ale zdá se že Danault tímpádem v týmu zůstane až do offseason... Nedivil bych se kdyby se možná dostal i do prvního nebo druhého útoku. Byron nám asi zůstane taky, toho jentak nikdo chtít nebude kvůli cap hitu, takže na výměnu zbývají už opravdu jen maximálně Armia / Lehkonen / picky, jak píšete.

To by uvolnilo cestu k nakouknutí do sestavy Caulfieldovi, možná Froldovi. I když zejména o Armiu bych přišel nerad... záleželo by na protihodnotě. jako vždycky.
 
AvatarKulak byl loni v PO výborný a zase jsem nikde neřekl, že je Mete k ničemu smajlik Chiarot se na případné PO vrátí a nezapomeň na Fleuryho na farmě.
S tím Froldou a Poehlingem mě to taky sere, ale že naši mladí centři potřebovali píchnout, je fakt a centr je nejdůležitější pozice v poli. Dost by mě zajímalo co se musí honit Froldovi v hlavě, určitě byli domluveni a věděl, že podepisuje hlavně do taxi squad, ale asi doufal, že si trochu taky ťukne ještě a ne pořád jen trénovat.
 
28.03.2021 12:15 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKe Staalovi. Za mě rozumný trejd, stál peanuts (nic). Na \"C\" potřebujeme posílit. Danault je za očekáváním, Suzuki hit the wall, KK IMO z nich tří teď hraje poslední zápasy nejlépe, ale je mu 20, těžko bude v PO tahounem. Zkušenost, buly a nějaký ten fík zadarmo - proč ne.

Bek by se hodil. Ale víte co chce Nashville za Ekholma (supr TOP 4 beka) Caufielda, 1 kolo a nějaký drobný - ehm, díky nechci. Podle mě ještě zkusí nějakého levnějšího beka - pár jmen mě napadá. Uvidíme, kolik picků (prospectů) bude muset obětovat. Caufield je snad untouchable! Plus nějaký salary na druhou stranu. Byron byl top, ale to moc nevěřím. Na ráně (podle platu beka) my podle mě mohl být Armia/Lehkonen.

Frolík je z osobního hlediska asi můj nejoblíbenější český hráč posledních let v NHL. Tak info, co jsem četl, poslouchal, tak mu prý ty dva zápasy v Lavalu ale vůbec nevyšly Mrzí mě to, když seděl i Lehkonen, těžko čekat, že dostane šanci MF.

Spíš mě trápí ten schedule po návratu na led bude šílený a PO sice dáme (jsem přesvědčen), tak abychom do něj spíš nedokulhali...
 
AvatarTo je sice hezký, ale to samé směrem k PO platí o obraně - když tu píšete, jak je Mete k ničemu, tak tedy on a Kulak pro PO nejsou, Romanov těch zkušeností taky zrovna nemá tuny a Chiarot je zraněný... S kým to odehrajeme, pokud se tam tedy dostaneme, nějak solidně? Navíc se nyní Weber nepotkává s nějak oslnivou formou...
Mně tedy hodně vadí, že jsme doposud ani jednou nevyužili Frolíka nebo Poehlinga - to jako k tomu nebyl ani jeden důvod??? To určitě ne, to snad vidí každý. Nechápu, proč pak hráče typu Frolíka vůbec podepisujeme, když vůbec nehraje... A teď je tomu startu asi ještě dál.
 
AvatarCentr má být kostra útoku a to u nás moc nedaří zatím. KK a Suzy jsou mladí a nevyhýbají se jim výkyvy ve výkonnosti a jsou horší na buly a Danault chodí díky své lepší buly na led příliš často i přes svou špatnou ofenzívu a to chtěl MB změnit podle mě. Nemůžeš jít do PO a bojovat o SC (tak si to MB představuje) s tak mladými centry a hlavně s centry, kteří mají kolik gólů do kupy? 2 7 4 2? To je málo, je tam třeba podpora. Evans se netrefil 24 zápasů, opravdu doufám, že příchod Staala pro něj znamená přesun na farmu. Nevýhoda je, že to oddaluje Poehlingovou letošní premiéru v NHL, opravdu doufám, že ho nehodláme někam vyměnit nebo projebat jeho talent.
O beka jste tady volali, já si nemyslím, že by byl až tak třeba a hlavně tak levně by asi solidní bek nešel sehnat, myšleno hlavně v naší situaci s cap hitem.
 
AvatarPříchod sice zajímavý, ale popravdě tomu moc nerozumím - Bergevin říkal, že to bude před TD složité, protože nemáme moc místa pod stropem. A myslel jsem, že to málo využijeme na obránce, kterého nutně nyní potřebujeme - no a my místo toho přivedeme útočníka...smajlik? Nechápu, nerozumím...
 
AvatarZajímavý trade, MB do toho jde letos očividně na plný plyn ve stylu buď teď a nebo nikdy. Jordana a Erica Staalovic jsem vždy měl rád, Eric přišel za nic a pořád to v ruce má, za mě velká spokojenost. V Minny hrál fantasticky, v extrémně tragickém Buffalu má na tu bídu pořád čísla ok, 10 bodů mu tam pořád stačilo na šesté místo v kanadském bodování týmu :D. Vytvoří tlak na Danaulta, snad něco naučí Suzyho a KK, pro Evanse to doufám znamená letos konec v prvním týmu. Karanténu zkrátili na sedm dní, takže taky žádný problém.

Nechápu naši nynější situaci, měl jsem za to, že taxi squad je tady právě pro tyhle situace, tak proč se nedal tým do karantény, nevím dva tři dny off, každý den test a pokud to mají všichni negativní, tak jdeme hrát ne? KK a Armia do karantény než budou negativní, někdo z náhradníků do sestavy místo nich a jede se dál. Tuhle hysterii nepochopím, kecy jak nikdo nechce nikoho ohrozit, to mě dostává. Alibistické plky. Jsem zvědavý jak to budeme dohrávat a ten týden absence dohánět.
 
27.03.2021 10:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarWelcome ERIC !
Jeden y mých oblíbených hráčů. Škoda škoda že to nepřišlo o 10 let dříve.

Evans out. Eric jde na vhazování a přesilovky...- body od něj nečekejte.
 
AvatarJo je to skvělé, to pak můžeme mít ten program nahuštěný ještě víc a hrát dva zápasy za den, proč ne.
 
AvatarTak body budou spíš daleko - odloženo, Armia s Kotkaniemim zapsání na Covid listinu...smajlik. Tak nám Toffoli možná tak dlouho chybět nebude smajlik.
 
Avatar... a ještě bez Toffera, bude chybět tři zápasy. Body budou viset hodně vysoko.
 
AvatarMalí beci to měli vždy těžké a aby se udrželi v lize, tak musí nabízet extra bruslení se skvělou ofenzívou, to jsou Makar a Hughes, extra talenti, Girard, nováček Smith a další. Naopak Butcher zazářil jednu sezonu a spadl do průměru, to samé Ghost po dvou-třech sezonách. Ze starších hráčů mě napadají Ellis nebo Vatanen, zejména Ellis umí zahrát víc než dobře na obou stranách kluziště svým parametrům navzdory. Mete je pořád mladý, ale jeho vývoj tímto směrem mířil možná v rookie season a pak se zastavil jak píše Theo, přitom šancí dostal dost.

Srovnání čísel Kulaka a Meteho, v podstatě stejná a přitom Kulak v obraně odvede lepší práci.
Mete- 179z, 4g 28a 32b 0.18 PPG
Kulak- 241z, 8g 31a 39b 0.16 PPG


Sestava dnes na Edmonton stejná, žádné změny, žádné povolání z farmy, ach jo
 
22.03.2021 20:53 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarpardon - celou třetí třetinu samozřejmě
 
22.03.2021 20:53 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKulak roste v solidního beka do druhého páru. Už jsem to tu jednou zmiňoval.
Mete měl zajímavou první sezonu, ale od té doby nějak nemá dech. Konce zápasu je to ploužák a odpadává v osobních soubojích celou 3 sezonu.
Z jiného soudku četl jsem ted o nás zajímavý článek, kterého název mluví za vše.
\" Habs...Team which have too many attackers whose cant score a goal\"
 
AvatarDobře, tak klidně zkusit vedle Webera Romanova a Meteho s Kulakem, když tady tak tvrdíte, jak je Kulak spolehlivý... smajlik.
 
22.03.2021 15:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNa papíře to vypadá slibně, ale vždyť to zkoušeli Xkrát. A tím, že Mete nedělá pokroky, tak prostě on nezvládne 21-24 minut vedle Webera proti top útokům soupeře. Nedá se svítit. Já nechci tady být Mete hater, naopak ho mám rád, je to sympaťák, ale tohle nefungovalo, nefunguje a nevím, jestli někdy bude. TOP 6 útočníci soupeře si jej v obraném pásmu mažou na chleba. On je v soubojích opravdu hodně, ale hodně slabý.

Weber (v téhle fázi kariéry) potřebuje spolehlivého beka a já doufám, že zkusíme v následujících 2 týdnech ho přivést, když je Chiarot téměř dokonce základní části out...



 
AvatarSouhlas, Mete by měl hrát vedle defenzivního beka - třeba Webera nebo Edmundsona. Klidně Weber-Mete, Petry-Edmundson, Kulak-Romanov - není psáno podle pořadí párů... Takhle nějak by se mi to celkem líbilo.
 
AvatarJá vyloženě psal, že je malý Petry protože velice podobně bruslí a řeší souboje 1 na 1, úplně jsem to nemyslel tak, že je stejný v každém aspektu, to mě moc bereš za slovo, ale ok, napsal jsem to blbě smajlik

Problém je ten, že Kulak zná svou roli, bek do třetího páru případně do druhého s Petrymu, se kterým si skvěle rozumí, podporuje Petryho v jeho ofenzivníách eskapádách, přitom sám se nebojí podpořit útok, což několikrát udělal i v sobotu, kdy Kulak před bránou tečoval střelu od modré svého kolegy z obrany, což se tak často nevidí. A ano, Kulak má podle mě střelu lepší než Mete, ale moc se k ní nedostane, protože se od něj nevyžaduje kupa bodů, má si odehrát svoje ve třetím páru a případně podporovat Petryho zezadu. Kdežto Mete byl je a bude braný jako ofenzivní bek, což bohužel Mete neumí potvrdit v číslech.
 
AvatarJo a ještě k tomu Petrymu - tady bych zase neřekl, že je ve všem o řád výše, protože právě u toho bránění si myslím, že na tom může být Kulak i lépe než on. Ale to už tak u ofenzivních beků bývá, že - viz Karlsson, Hedman...
 
AvatarAle jo, pochopil jsem to srovnání dobře, proto píšu, že je to legrační - Kulak není vůbec ofenzivně laděný bek, Petry jednoznačně ano... A s tím Metem - ano, to, co jste napsali, je pravdou, nicméně na ledě prostě vždycky víc cítím Meteho, se všemi jeho handicapy. A pokud se budeme bavit o střele - Kulak jí jako má dobrou??? Navíc si myslím, že s tím odhazováním Meteho to zdaleka není tak horké, docela ho sleduju... Nechci tu na Kulaka vůbec plivat, je to takový solidní bek směrem dozadu, ale jak už jsem psal, já mám raději beky ofenzivní a snad i proto mě daleko víc baví Mete, sorry jako...smajlik.
Weber je opravdu už několik zápasů dost špatný, i ty jeho střely nejsou to, co bývaly, dělá chyby v obranném pásmu - Chiarot byl lepší, i když to tu schytával...
 
AvatarMíro, jenže hra s pukem, ve které ok je Mete o něco lepší, je jen část hry, bez puku hraje bek víc času a v tom Meat těžce paběrkuje. Mě třeba u beka nevadí že nahazuje, kromě PMD elity to tak dělají všichni, za mě bek musí umět vyhrávat osobní souboje, dohrát protihráče a jeho přítomnost musí být cítit před bránou. V ničem z toho se Mete Kulakovi nevyrovná, zbytek co píše Theo je taky pravda, střela je velice slabá. Jednu věc, jeden skill má elitní, zbytek je bohužel slabý. Ale mám ho rád, po sezoně snad ještě najde uplatnění v NHL ať už u nás nebo jinde, ale na víc než třetí pár a pozici 6/7. beka to reálně není.
Kulaka jsem nazval malým Petrym jako přirovnání s nadsázkou, vše dělá podobně, jsou podobně stavěni, ale samozřejmě je ve všem Kulak o řád horší, to jsi mě asi špatně pochopil.
Ano, nevole tady po tvých pesimistických prohlášeních nastala, protože to zkrátka nikdo nerad čte, když se daří, asi tolik k tomu smajlik

Theo- Webera stejně pozoruju už delší dobu, má naděje je, že by ho snad mohlo brzdit nějaké menší zranění, čemuž by odpovídalo jak se drží zkrátka ve fyzické hře, ale to je jen domněnka. V současné době hraje asi jako Chiarot s lepší střelou, nic víc.

A když jsme u té kritiky, opět jsem se přesvědčil, že Evans nutně potřebuje jít dolů, nepředvádí už delší dobu vůbec nic převratného a nechápu proč by měl držet místo Poehlingovi.
 
21.03.2021 15:31 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAsi překvapí, ale tady jednoznačně team Parda.
Ouellet je parodie. Nevím, co v něm vidí. To není hráč na NHL v žádném aspektu hry. Nebyl v Detroitu, není ani tady.
Co se týče Kulaka a Meteho. Nikdy jsem nebyl Kulakův fanda, ale musím přiznat, že má momenty ve hře, kdy je velmi slušný bek. S Petrym hraje dlouhodobě dobře, spolehlivě. V ničem moc nevyniká, v ničem ale zas tak neztrácí.
Mete - prospect, rychlej jak Hughes a spol. Krásný, fandím mu, sympaťák. A co tam máme dál pánové? NIC, bohužel absolutně nic... on má jen tu rychlost a za dva roky se dál neposunul. Střela je totální joke, to není ani na úrovni beků z AHL, bohužel ke své postavě nemá téměř žádnou sílu, takže útočník si jej odhodí jak nic. Rozehrávka v rychlosti taky není zrovna výstavní. V noci odehrál dobrý zápas, snad bude pokračovat. Fandím mu. Dokud nebude posila (musí přijít), tak určitě místo v sestavě má. (Ouellete fakt ne). Ale jinak musí udělat pokrok, protože ty jeho zápasy až do toho dnešního nebyly dobré a Kulak je overall platnější pro tým než on.

Samozřejmě časem doufám, že Strouble, Norlinder, a Guhle všechny tyhle tři vytáhnou ze sestavy. Protože jejich strop je mnohem vyšší. Co mě trápí víc, je špatný Weber, letos je to jeho suverénně nejslabší sezona a obávám se, že to těžko bude lepší. To je problém, velký problém.
 
AvatarParda: Já mám třeba na hru obránce jiný pohled, nevím, ale když se podívám třeba na vyvezení puku a založení akce, tak tady nemá Kulak oproti Metemu absolutně šanci - nejčastější Kulakovo založení je zajet na červenou a poslat to po mantinelu... Uznávám, že mám rád ofenzivnější beky, a proto to tvé lehké přirovnání Kulaka k Petrymu mi přijde až legrační - v tomhle ohledu nebe a dudy! Kde může mít Kulak lehce navrch oproti Metemu, to je možná klasické bránění ve vlastní třetině, ale pokud vše sečtu, vychází mi Mete o něco lepší. V jeho nepsrospěch může mluvit snad jen ta menší postava, což ale vynahradí svou rychlostí. Když nebude hrát, tohle všechno ztratí - a to by byla velká škoda...
Jinak souhlas, už jsem to psal v noci, že jsme doslova proj*bali ten zápas, hlavně účinnost naší střelby je hrozná - nemluvil jsem tu o tom brzy po začátku sezóny a nepotkalo se to tu tehdy náhodou s trochou nevole...smajlik?
 
AvatarTak to jako sorry pardo, ale tady souhlasím s Mírou a ani za mě teda rozhodně není Kulak lepší než Mete. Kulak není špatný to ne, ale Mete bruslí podle mě o něco lépe a v podpoře útoku je také o něco platnější.

Měli jsme strašné úvody do všech třetin v první jsme po využité přesilovce začali konečně hrát a byli jasně lepším týmem než Vancouver. ve druhé a třetí třetině jsme je Nechali vždy chvíli hrát, což se nám pokaždé vymstilo, ale pak jsme na to dupli a dokázali otočit, respektive v případě Gallyho vyrovnat. Stejně ale nechat si dát dva góly za 55 sekund, to jako bylo na mě moc. V prodloužení už jsem si říkal, že to zase bude na hovno, naštěstí jsme to ale přečkali a nájezdy zvládli, ještě že tak. Drouin je výborný, nikdy by mě nenapadlo, že zrovna já budu tohle říkat, ale letos hraje konečně týmově tak jak má. Edmundson taktéž super.
 
AvatarDočkali jsme se. Třikrát hurá! I když hurá, na hovno, jasně horší soupeř, kterého jsme místy v jejich pásmu až ztrapňovali si vzal bod, což je v letošní situaci docela blbé, mohli jsme to milionkrát rozhodnout a ukončit v základní části, místo toho jsme dopustili drama a sousedovi v tabulce darovali úplně zbytečně bod.
Míro, Kulak to od tebe podle mě schytává zbytečně, sleduj ho jak bruslí, jak řeší souboje 1 na 1, je to takový malý Petry, za mě je lepší než Mete, ovšem ano Mete je lepší než Oulett a doufám, že v sestavě zůstane, dnes hrál fakt dobře.
Edmundson si opravdu zaslouží velké uznání, možná může říct víc někdo kdo se dívá na každý zápas, ale viděl ho někdy někdo letos namazat na gól nebo vyloženou šanci? Ten chlap téměř nechybuje a opravdu jeho - není náhoda.
Pro Caryho a hlavně jeho statistiky to byla noční můra, dvě střely za první třetinu, pak prásk Suzyho vyložená chyba a loví puk. S góly nemohl nic dělat, jasně horší Vancouver trestal naše chyby dokonale, ale podržel když měl a v nájezdech byl skvělý.
Finská KK line se mi líbila, i když to někdy hráli až moc na krásu a KK by měl víc střílet. Drouin hraje opravdu dobře, jen to chce víc produktivity.
Tunovy skills na nájezdy jsem tady propagoval vždycky a jsem moc rád že rozhodl. Tak jen tak dál a pojdme na to konečně navázat.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík