Montreal vykradl Philladelphii

25.02.2023, 06:24 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Zápas se od začátku hrál ve svižném tempu. Dlouho tomu chyběly jen góly, ty nakonec přišly. Domácí fanoušci z toho ale radost neměli, nejprve sledovali, jak skóruje David Savard, další ránu jim těsně před koncem první třetiny zasadila nová tvář Canadiens Chris Tierney.

Ve druhé dvacetiminutovce jsme viděli bitku, kterou po zákroku Belzileho na Laughtona vyvolal Allison. Právě Belzile se stal jeho partnerem v boxerském tanečku, během něhož padlo několik dobře mířených ran. Každopádně padl i gól, když Nick Suzuki využil přesilovku při vyloučení Allisona za vyvolání šarvátky

Ve třetí třetině padl rychlý gól z hole Owena Tippetta, na který ale zareagoval úspěšně tečující Jesse Ylönen, v 53. minutě pak střelecký účet hostů podepsal a podškrtl Josh Anderson. Domácí fanoušci ještě od Letců dostali něco na cestu domů a sice pěknou kombinaci obránců DeAngela s Ivanem Provorovem - 2:5.

Statistika
Střely na bránu: 26 - 31 | Přesilová hra: 0/0 - 1/2 | Trestné minuty: 19 - 5

Kdo se postavil do brankoviště?
Carter Hart (PHI) - 26 zákroků, 5 OG, úspěšnost 83,9 %, odchytal 60:00
Jake Allen (MTL) - 24 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,3 %, odchytal 60:00


Tři hvězdy utkání
1. Mike Hoffman (MTL) 0+2
2. Jesse Ylönen (MTL) 1+1
3. Jake Allen (MTL) 92,3 %

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak Dadonov fíka hned v prvním zápase...smajlik.
 
AvatarJasně, to byl vtip smajlik Navíc je zraněný, ten letos asi nepůjde nikam.
 
AvatarEdmundson v letošní formě není pro ně úplně lékem...smajlik. Tak jako tak si myslím, že letos do druhého kola jistě postoupí.
 
AvatarTak hlavně Jeannot dal 5 gólů letos, slovy PĚT smajlik To opravdu není hráč hodný takové protihodnoty ani náhodou. BriseBois hodně pokouší štěstí, vyšli mu Hagel a Paul, historicky mu vyšli rentalové podobného ražení jako Coleman nebo Goodrow, tak to zkouší znovu, ale pochybuju, že si tohle obhájí.

Toronto totálně ignoruje nedostatky v obraně, přitom lék v podobně Joela Edmundsona se vyloženě nabízí smajlik smajlik smajlik ROR je velká posila, ale byla by sranda, kdyby to první kolo neudělali ani letos smajlik
 
AvatarDocela mě překvapuje, že Gurianov má takhle bídnou sezonu, Věřím, že se u nás hodně chytí. Na přesilovkách nám opravdu hodně pomůže. Jeannot byl pro Preds dobrý hráč, ale pro Tampu nevím. Dala jim za něj 5 picků, což je naprostá hovadina.

Ještě se vyjádřím k Torontu, ROR je famózní hráč, ale Toronto pořád ukazuje, že chce mít postavený tým pouze na hvězdných jménech a přesně tohle je důvod proč jim SC nepřeji. Tohle nikdy nikomu jistotu úspěchu nezaručí. V PO zase rychle vyletí a já budu za to moc rád. Konečně jim snad dojde, že jen hvězdy SC nevyhrávají. Je mi z nich na blití.
 
AvatarAno, náš bude, my PO neuděláme to je jasné, teď už ho jen nesmí udělat Florida a bude to skvělé.
 
AvatarTakže jde jenom o to, jestli budou oba ty drafty slosovatelné či nikoliv, chápu to správně...smajlik?
 
AvatarPřesně, cokoliv za Dadonova je výhrou, dlouho u nás nehrál nikdo méně sympatický než on, o výsledcích a výkonech na ledě ani nemluvím.

Když si rozebereš co Sharks dostali, tak to zas tak moc není. Zetterlund je šikovný útočník, ale spíš do třetího útoku, ovšem upside tam ještě může nastat, rusák Sharik s nevyslovitelným přijímením je pro mě asi největší kus toho trejdu, pak tam je Johnsson, což je nic, C prospekt a pak ty picky, ty mají svou cenu, ale pořád se bavíme o Meierovi, top křídlu, navíc to není rental, ale RFA na konci sezony, takže si ho pojistí na dlouhé roky dopředu. Čili za mladého skvělého křídelníka, který bude v Devils hodně dlouho je ta protihodnota dost slabá a pro SJ ne zrovna výhodná. Ty zbytky co dostali k Meierovi nic neznamenájí, to je vyloženě vyrovnání míst na soupisce a v organizaci.

Neptáš se blbě, máme 1st rounder od Floridy, takže když Florida neudělá PO, tak máme svůj a jejich pick v prvním kole a oba by tak byly loterijní v našlapném draftu. Čili proto fandím na dálku všem týmům bojující o wild card a jak jsem už taky psal tak to hodně přeju Isles a bylo by super kdyby šli na Boston, protože bych jim hodně věřil, že je můžou porazit a zkazit jim sezonu smajlik
 
AvatarTaky jsem si v duchu říkal, že stáhnutí Kapanena by v nynější naší situaci dávalo velký smysl, škoda... Gurianova až tak moc neznám, ale cokoliv za omyl jménem Dadonov je výhrou smajlik. Mně nepřijde pro Sharks ten trejd až takový průser, nedostali zase tak málo. Ale to, co provedla Tampa, jde mimo mé chápání, to naprosto souhlasím, že je to totální úlet smajlik.
Teď se zeptám možná blbě, nevím, nesleduju až tak detailně - ale proč tu pořád řešíš Isles a Floridu, jsou to tvé osobní sympatie nebo je tam pro nás nějaké možné vylepšení draftové pozice v případě jejich úspěchu...?
 
AvatarWow, Gurianov za Dadonova jsem teda nečekal. Dallas sleduju hodně poslední roky a je pravda, že se letos úplně vytratil, ale pořád to je mladý hráč s potenciálem, navíc RFA. Dáme mu šanci, u nás si zahraje a je to teď jen na něm. Možná měl nějaké problémy s trenérem, kdo ví. Ještě je to big body, má super střelu, no náádhera. Já jsem nadšený. A když to náhodou nevyjde, tak nic neztratíme. Já miluju tyhle reklamační projekty smajlik Chtěl jsem Kapanena, klidně i Vránu bych bral, zkrátka na tohle jsme my teď v ideální situaci.
Viděli jste trady Meiera a Jeanotta? Totální krádeže ze stran Devils a Preds, SJ za něj mohlo dostat víc, ale hlavně Tampu Poile před důchodem totálně obral smajlik
Ještě se nám krásně zvedá letos parádně hrající Buffalo, Isles se drží, tak nám Florida padá tabulkou, no krásný den.

Prosím KH, ještě aspoň jeden takový trade a budu spokojen.
 
AvatarSouhlas, solidní hra, jen bez golu. Jeden \"důchodce\" je pryč (čumím, že ho někdo chtěl, ale v posledních zápasech, jak mu šlo o trejd byl vidět o dost víc), protihodnota, uvidíme, jak se ukáže ve zbytku ZČ. Hlavně se ještě pár jmen zbavit a nekumulovat zranění u mladých, ať hrají...
 
AvatarTakže s Ottawou přesně zrcadlový výsledek, který ale vůbec neodpovídá průběhu hry - hlavně tedy v prvních dvou třetinách jsme byli určitě lepším týmem a měli spoustu šancí. Tady byl ale ten největší rozdíl - kvalita v koncovce, což pak ve třetí třetině Senators předvedli a nasypali nám rychlé 3 góly po velmi pěkných střelách...
 
AvatarNaprosto s přehledem vyhraný zápas, hlavně první třetina byla z naší strany velmi pěkná. Tierney gól hned v prvním zápase za Habs, dobrý smajlik. Fakt se divím těm našim výsledkům s takovouto sestavou, pro mě příjemné překvapení. Na TDL jsem zvědavý, ale jak psal Parda, nic zásadního se u nás asi neuděje - zájem může být o Edmundsona, možná Hoffmana, doufám, že nepustíme Andersona. Klidně bych oželel i Savarda, i když už jsem se s tím jeho stylem naučil žít a je pravdou, že se podstatně zlepšil oproti začátkům u nás.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík