Další hráči vybraní Canadiens v draftu 2007.

24.06.2007, 12:00 | Aktuální téma |  redakce
 

Přehled dalších voleb Montrealu Canadines v draftu 2007. O hráčích mi není nic moc známo. Další roky ukáží zda volba byla správná. Já skautům Canadiens věřím - již několikrát dokázali e svou práci dělají dobře.

  • 43.    P.K. SUBBAN     (Obránce, BELLEVILLE OHL, Kanada)
  • 65.    OLIVIER FORTIER (Centr, RIMOUSKI QMJHL, Kanada)
  • 73.    YANNICK WEBER    (Obránce, KITCHENER OHL, Švýcarsko)
  • 133.  JOE STEJSKAL    (Obránce, GRAND RAPIDS HIGH-MN, USA)
  • 142.  ANDREW CONBOY    (Levé křídlo, OMAHA USHL, USA)
  • 163.  NICHLAS TORP    (Obránce, HV 71 JR., Švédsko)
  • 192.  SCOTT KISHEL    (Obránce, VIRGINIA - USHSW HIGH-MN, Kanada) 
 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
03.07.2007 12:00 | reagovat
gagner | jan.kolar@hornets-team.com
Jinak Sheldon Souray odmítl nabídku Montrealu --> 22 miliónů za 4 roky .... Onehdy jsem četl, že Montreal miluje bo co ... a tohle se mi zdá absurdní .... zklamal mě
 
03.07.2007 12:00 | reagovat
newt
Je to pokazdy stejne, "milujeme tym" a pak jdou za prachama. Srdcaru je dneska v lize minimum. Jinak Roman koukam podepsal za vic, 5.5, to je uz docela palka, ale v dany situaci to jeste jde. Tak at mu to u nas slape!
 
03.07.2007 12:00 | reagovat
newt
Aaaach jo, Bonk je pryc :(
 
AvatarJenom poslední poznámka pro "velu" - jak vidíš, tak Gainey chtěl i na takhle vysoké kontrakty jít, takže se prostě rozhodl ten risk podstoupit. Bylo to jeho rozhodnutí a on by se z případného neúspěchu musel zodpovídat. To, že nakonec skončili jinde, je už jiná věc. Chci tím jenom říct, že Gaineyho tu chválíte za neuskutečnění těchto drahých přestupů trochu zbytečně, protože on je uskutečnit chtěl!
 
AvatarJo a ještě co se týče přesilovek - je to přesně naopak, při současném trendu posuzování zákroků v NHL jsou právě přesilovka a oslabení nejdůležitějšími faktory ovlivňujícími výsledek, což ostatně tvrdí i samotní hráči. Proto bude Souray letos tak žádaným zbožím. A vůbec nebude vadit, že o jeho střele už každý ví - během sezóny to také všichni věděli a jestli jsi viděl některé zápasy Habs, tak stejně se většinou v každé přesilovce k minimálně jedné-dvěma střelám dostal. A vůbec si nemyslím, že by to byla otázka jen poslední sezóny, stačí si jen vzpomenout na ročník předtím, kdy třeba v Pittsburghu udělal za zápas myslím šest bodů! Střelu měl vždycky vynikající a to mu zůstane, s defenzivou je to podstatně horší a to mu také zůstane.
 
AvatarTakže skoro všecky zajímavá jména jsou zase pryč. Karia je v Blues, Briere ve Flyres, Gomez a Drury v Rangers. Nejvíce se do Montrealu spekulovalo o Brierovi ale jsem rad ze ho nemame protoze za 52 mil dolarů na 8 let a 10 mil příští sezónu !!!!! Drury a Gomez oba pristi sezonu vydelaji 7 mil. Dyt to je silene - za par let mame dalsi stavku :-( Liga bude tam kde byla :-) Za takovou cenu ty hrace ani nechci. No jsem zvedavy zda prijde nejaka posila nebo co se bude dit...
 
02.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Teď jsem prostudoval ty přestupy,jediné zajímavé jméno zbylo a to je zatím náš Souray.Možná je dobře,že Bob do těch šílených částek nešel.Souhlasim.Jestli budou neustále navyšovat jak spodní,tak horní hranici platových stropů a GM Holmgren,Sather a jim podobní se budou chovat tak,jak se chovají, další výluka nás nemine.Udivuje mě jen,že vedení NHL k tomu nečině přihlíží.Holt Bettman není Stern z NBA.Proboha Brierovi za 8 let 52 milionů.Takovou cenu nemá ani náhodou!!!Zase se potvrzuje moje teorie.Je lepší a rozumnější dobře draftovat a vychovávat mladé naděje.Když se nebudou bát jim dát častěji šanci,tak tu příští rok tu může být supermužstvo.Třeba ty ušetřené peníze,plus nastřádané během příštího roku Bob zkusí na toho vytouženého Lecavaliera.Ale to je spíš idea,než realita.Ale i pro Gainey platí-nesmí přeplácet!!!Jinak to zase nepůjde a budou si drbat hlavu,kde na to vzít.
 
AvatarProč mě to ani nepřekvapuje, že opět nikoho nemáme...? Skoro všechna jména, o kterých se spekulovalo v souvislosti s Canadiens, jsou v tahu. Na rozdíl od velu si nemyslím, že peníze pro Briera jsou nějak extrémně přemrštěný, tam je spíš velice podivná délka kontraktu, ale když se podíváme na smlouvy Timonena a Hartnella, nemůže to nikoho překvapit. Mě zaráží úplně někdo jiný - Drury v Rangers na 4 roky za 35,25 mil. USD??? To je snad špatný vtip, ne? Sather dal za dva hráče (spolu s Gomezem) v průměru necelých 16 mil. USD a když k tomu hodím Jágrův plat, je na polovině platového stropu... Mrzí mě, že jsme nezkusili Smythe nebo Blakea z Islanders, který nakonec za solidní peníze skončil v Torontu. Za takových podmínek bude mít Gainey s podpisem Sourayho obrovský problém a v případě jeho odchodu za něj nemáme adekvátní náhradu. Budu se opakovat, ale jen sázka na mládí nás nikam nedovede - pořád se budeme konejšit, jaké to máme nadějné hokejisty, ale výraznější úspěch v nedohlednu.
 
AvatarJa naprosto souhlasim s Velu a jeho slova 10x potrhavam. Miro ty si vyzne myslis ze my mel Gainey angazovat Briera za 10mil rocne ? takovy plat totiz v nasledujici sezone dostane ! Co jsem sledoval podpisy tak jsme se do posledni chvile snazili Briera ziskat ale Gainey asi ma rozum. Jsem rad ze do toho nesel. Taky jsme usilovali o Kariu ale to nevim jake byly podminky. Sheldon asi pujde :-( Uvidime co se jeste vyvrbi - muze prijit nejaka vymena - velka jmena ale necekam. Tak jako vzdy :-) :-( Myslim ze do play-off se muzeme dostat i s tim tymem co mame - pokud se nam vyhnou zraneni a strevni chripky :-) Pak musi Gainey konecne pred play-off posilit o nejakeho zkuseneho veterana a myslim ze bude dobre ... :-) Uvidime co jeste prinesou nasledujici dny. To nejlepsi je sice pryc ale za jakou cenu ?
 
AvatarAle já o Brierově příchodu k nám vůbec nemluvil, jenom si myslím, že u něj jsou ty peníze (podotýkám v průměru za celou smlouvu) reálnější než u Druryho - tam je to úplně mimo realitu! Já mluvil o Smythovi a Blakeovi, kteří byli k mání za celkem rozumné peníze vzhledem k jejich kvalitám. Jestli Souray půjde, máme po produktivitě v přesilovkách a tím pádem o další problém navíc. Přece nemůžete v takové soutěži spoléhat na mladíky, kteří v NHL odehráli pár zápasů nebo vůbec nic...
 
AvatarOk omlouvam se ja myslel ze mluvis jen o Brierovi. Smith s Blakem by se hodili ale asi meli vyhlidnute jine kluby nez montreal - k nam se moc hracum nechce - velky tlak medii, velka zima :-). I kdyz Smith by mohl byt zvykly ze ? :-) Vsak neni vsem dnum konec treba jeste Gainey nekoho sezene i kdyz to nebude zadna superhvezda typu Drury nebo Gomez. Na mladicich to samozrejme stat nemuze ale my prece nemam jen mladiky. Koivu, Kovalev, Bonk, Markov a Ryder, uz je taky celkem zkuseny hrac i na svuj vek. Od Higginse cekam tuto sezonu velke veci. Uvidime... Jo a neco jsem cetl o Seleanem... ale moc tomu neveri... Saku by mu mohl zavolat :-)
 
02.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Myslím,že jsi mne Míro špatně pochopil.Jenom nadšení nestačí,v tom jsem za jedno.Samozřejmě zkušený hráč by se hodil,ale jak jsi viděl,bylo by to neúnosně drahé.Já bych taky chtěl střelce.Ale je to reálné?Neni.Pokud vyrukují na někoho z mega smlouvou tak se z toho budeme zase vzpamatovávat několik let,a další posily nám nekoupí.S tím se můžeme rozloučit.Už s Markovem to Bob přehnal.Musíme vyjít s tim co máme.Těm klukům zase tak dlouho netrvá než se adaptují.Musí se to zkoušet.Vybírat je z čeho.A než někoho přeplácet?Radši ať nabídnou pořádnou jednoletou smlouvy Sourayovi a během roku ho vytrejdují třeba za toho zmiňovaného Lecavaliera na Floridu k sestře do Tampy.Je to jenom nápad,ale takhle bych uvažoval já.Souray stejně dřív,nebo později uteče a kde je psáno,že příští sezonu mu to bude padat jako letos.Takže bych si s přesilovkama nedělal takovou hlavu.Je z čeho vybírat.On se někdo chytne!!Navíc Souray dozadu už tak dobrý nebyl.Jen se podívejna statistiku +- -28 bodů.A opravdu vyrovnávají goly z přesilovek,goly které jsme dostali při jeho pobytu na ledě?To je opravdu otázka.Kolikrát si se rozčiloval,že goly padaly po jeho chybách,kdy nedůsledně bránil.Jen si vzpomeň.Ne ne Míro.Jedině otrkat mladý.To je cesta.Obzvláště proto,protože máme opravdu šikovný mladý.Chce to jenom jim věřit a stavět je a mít snimi trpělivost.Vim zkušenost je nutná.Ale jak chceš vzít chlup z dlaně?
 
02.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
A ještě jedna poznámka.Drury v Coloredu jako nováček hrál slušně.V Calgery po roce šel a v Buffalu měl až letos nadprůměrnou sezonu.32,25 milionů na 5 let je nesmysl.Gomez 51,2 na 7 let-další nesmysl,jeho výkonnost šla dolu předloni 33 golů,letos 13 golu.Vše je na ůrovni let minulých-horších,a ne jedné povedené sezony i body šly dolu.Briere 52 milionú na 8 předlouhých let po jediné sezoně,kdy se dostal na 95 bodů a 32 vstřelených golů je taky hodně.Podle mě výkonnost z letošního roku nezopakuje.Co tim chci říct?Tyhle mega smlouvy zatěžují kluby několik sezon dopředu a když se hráči přestane dařit,tak je téměř nevyměnitelný.Nikdo ho nechce.Podívej na Theodora a Coloredo.Podívej na případ Jašin,DiPietro/s tim je zatim spokojenost,já se ptám jak dlouho/ Islanders.Dnes tyto mega smlouvy klub Islanders devastují.Odchází jeden hráč za druhým.Taky Nashville si vzalo loni velké sousto.I když tam je to trochu o něčem jiném.Klub nemá řádnou návštěvnost.Je na prodej a původní majitel záměrně snižuje cenu klubu,aby nový majitel mohl klub přestěhovat do Kansasu,a nebo do Hamiltonu.Proto je podle mne rozumné,že Bob do nějakých šíleností nešel a hledá jiné cesty.
 
AvatarOno to není zase tak černé a bílé, jak tvrdíš. Ano, pokud takhle drahý hráč má jednu špatnou sezónu, je jeho trejd vždycky hodně těžký. Ale na druhé straně, kdybys takhle uvažoval pokaždé, když chceš koupit nějakou posilu (když říkám posilu, tak myslím opravdovou posilu, ne hráče do třetího-čtvrtého útoku), nikdy bys nikoho nezískal. To je prostě riziko generálního manažera, které musí někdy podstoupit, pokud chce být úspěšný. Jako v životě. Jestliže se stále bavíme o tom, že nám chybí pořádný střelec a na trhu je k mání takový Blake, měli jsme prostě po něm jít a ne ho nechat Torontu - to koneckonců posílilo notně, získalo ještě z Edmontonu zkušeného matadora do obrany Smithe a útočníka Lupula. Výborně zapracoval i gen.manažer Colorada, protože zisk Ryana Smytha a obránce Hannana ze San Jose, to je povedený kousek. A ještě zpátky k nám - ano, v průběhu sezóny jsem kolikrát žehral na defenzivní práci Sourayho a myslím si pořád, že dozadu je špatný. Ovšem jeho účast v přesilovkách je pro nás takřka klíčová a nevěřím tomu, že ho jen tak někdo z našich beků může v tomhle směru nahradit. Nehledě na to, že jako jeden z mála našich borců neváhá shodit rukavice a svést většinou vítězný souboj.
 
AvatarA ještě jednu poznámku - teď jsem si přečetl (a snad jsem to pochopil dobře), že jsme byli ochotni jít na cenu jak u Briera, tak u Kariyi, ale oba si vybrali jiný klub!!! Jestli tomu tak je, beru svá kritická slova k našemu vedení zpět, snahu rozhodně projevilo.
 
AvatarJa urcite cetl z nekolika zdroju ze Montreal bojoval o Briera i Karyiu od zacatku do konce. Projevil u Briera zajem dokonce pry jako prvni. Kdo vi na jakem detailu to nakonec shorelo. Ja myslim ze spousta hracu odradi ten velky tlak na hrace ktery je v Montrealu - clovek se nemuze jit ani najist do restaurace aniz by byl zasypan fanousky... :-) Zato treba ve Philadelphii to asi tak horke nebude. Karia v St. Luis asi taky nebude nejak pod super tlakem ze stran fans a novin jako by byl po prichodu do Montrealu... mozna to a kruta zima :-) byl to co rozhodlo...
 
02.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Musim říci Míro,že jsem opravdu celou situaci sledoval poctivě několik dní na dosupných portálech i fanouškovských forech,kde vládl optismus.Zájem jsme udájně měli Briera,Druryho,Hannana,Sydora,Smytha,Kariyu-to mu nabízeli okolo 42 milionů tušim za 6let.Dokonce byl i zájem o Patricka Marleau způsobem výměny.Nic nevyšlo.Ale pokud je to takhle předražené,jedině dobře!!!Na ledě houbelec poznáš jestli hráč hraje za 1,5 milionu nebo 10 milionu pokud nepatří k absolutní superšpičce.Tvojí poznámku,že si musí připlatit.Můj názor je jen v případě,že se jedná o superhvězdu například Lecavaliera,Sakic,Pronger,Niedermayer,Crosbyho,Jágra a ne mírně nadprůměrné hráče jako je Briere,Gomez nebo Drury.Kteří vlastně přesvědčili v jedné sezoně bez záruky,že se ke svému výkonu vůbec přiblíží.Než aby takový plat devastoval rozpočet,a pár hráčů dělalo půlku platového stropu jako třeba v Tampě,s tím,že se budou trejdovat mladí,aby se ušetřilo.Ne,s tim já opravdu nesouhlasim.Pochválil jsi je za snahu a to i já beru.Ještě víc si cenim,že neudělali nějakou hloupost a nekoupili předraženého průměrného hráče.Na takové nákupy by pak doplácel klub ještě dlouho.A co by to znamenalo?Šetřili by anikoho by pak už vůbec nepořídili.A to,že bezvadně se zbavili Samsonova a ušetřili 3,5 milionu mínus to co berou ti dva?Co ušetřili?Co je to za bezva výměnu,když ze dvou třetin vyplácejí Culimoreho a Salmelainena ze smlouvy?Dělají místo pod platovým stropem zvýšeným na 50 milionů a nebo šetří?Já ti odpovím-šetří!!!A posily ještě nezačaly ani hrát a bůhví jestli.A tvoje teorie přesilových her-Souray.To vycházelo loni,kdy soupeři na tento system zakončení nebyli připraveni a Souray se vlastně první sezonu takhle mimořádně prosadil.Letos už nebude produktivní ani z půlky.Dej na má slova.Ať už bude hrát za nás nebo někoho jiného.Přesilovka je sice důležitá součást hry,ale nemůžeme každý zápas čekat,až někoho vyloučí.Potřebujeme mezihru.Hráče,kteří dokážou z vlastního pásma založit útok a schopné utočniky,kteří ty utěšené akce zakončí.Jak říkal Martin i já spoléhám v zakončení na Higginse,Rydera,Kosticyna,Plekance snad i Kovaljova a Koiva.A jsme u jádra věci.Jsou to naši odchovanci/krom Kovaljova/,dnes se vlastně dá říct,že jsou již zkušení hráči,Koivu velezkušený.Dali by za nás srdce a proč za nás hrají?Vignault,Therien Julien a Carbonnou se nebáli dát jim ,co by neznámým mladíkům dát příležitost.Měli s nimi trpělivost.V podstatě strach z nepostupu do PO některé vyháněl z ledu na farmu/Grabovskij/nebo poslední zápas sezony seděl Halák.A chceš ještě další naše draftované?Markov,Komisarek,Laperriere,Bouillon.A tak bych mohl pokračovat i z předešlých let jako byli Roy,Svoboda,Richer,Savage jen tak namátkou.Vše naše drafty,/říkám tomu odchovanci což není samozřejmě přesné/A oni hru oživili a hrajou bezvadně.Trejdy které Montreal dělal posledně někdo vychvaloval.Já osobně tvrdím,že těch povedených bylo daleko míň za posledních dvacet let,než těch vysloveně povedených.A jenom si namlouváme co pro nás bylo,až tak výhodné.Viz donedávna se říkalo Theodore za Abischera jak je bezva.Je,zbavili jsme se předraženého golmana,za golmana který tu propadl.Vlastně jsme nedostali nic,jenom ty peníze Theodorovi jsou výhoda.Ostatně její výši zavinilo naše vedení,které Theodorému neúměrně navyšovalo plat.Je mi líto,je to tak!!Naposledy opravdu dobrý příchod byl Damphouse.Jinak odchod Roye se nepovedl,LeClairova výměna,byť přišel Recchi nebyla výhodná.Tuckerův odchod byla chyba a tak bych mohl pokračovat.Dnes žehráme na Niinimu,Samsonova/odešel/,ale i Kovaljova.Všechno jsou to drahé příchody z venku dobře zaplacené.Chci tím říct,že ještě zkušený hráč z venku,velkého jména za velké peníze tu nemusí hrát vůbec nic!!!Nakonec ve většině případů jsme se mohli opřít o své draftované,chcete-li mladé!!
 
02.07.2007 12:00 | reagovat
newt
Visel jsem na internetu celou noc a jen potvrzuju, ze jak Briera, tak SMYTHE jsme preplatili, ale oba si vybrali jiny klub. Smyth se sice nechal slyset, ze chce hrat v Kanade, ale jeho rodina nema rada Montreal. Co pak s necim takovym Gainey zmuze.. Kariya dal prednost St. Louis pred hokejovou mekkou, co dodat.A priznam se, ze u Briera, Druryho, ale i Gomeze jsem setsakra rad, ze neskoncili u nas. Ty kontrakty jsou jednim slovem absurdni! Na tolik let si uvazat hrace, kteri rozhodne nepatri mezi superhvezdy (tam radim Crosbyho, Malkina, Oveckina..), to teda potes panbuh.Myslim, ze az za par let tihle preplaceni hraci pujdou dolu s formou, zatimco v Montrealu bude kralovat Price a pred nim Fisher s McDonaghem, budeme se usmivat od ucha k uchu.Trochu je mi lito, ze jsme nepodepsali treba Sydora, obrana potrebuje zalatovat uz ted, ale pry ma jeste dojit k nejakym trejdum. A jeste je sance, ze k nam pujde Shanahan.. no uvidime.
 
02.07.2007 12:00 | reagovat
gagner | jan.kolar@hornets-team.com
No skvěle, máme Romana Hamrlíka!!! Sheldon Souray se asi musí rozloučit ...
 
Avatartak to je naprosto bez chyby !!!
 
AvatarJo, je to dost dobrý!
 
AvatarA nejlepší je Dandenaultův úsměv a Kovaljovova paruka...
 
AvatarTy brdo to musela byt kalba :-) Saku se tam pekne nakrucuje a ten Kovaljovuv kvetak nebo co to je nema chybu :-)
 
27.06.2007 12:00 | reagovat
Behemont | behemont@seznam.cz
Trochu odlehčení před novou sezónou. Hráči Canadiens na párty. 70 - 80 léta žijou. Docela zábavné :) http://www.youtube.com/watch?v=jOiGoCDx-6Q
 
24.06.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Here is how I see it: 1. Carey Price, G 2. Andrei Kostitsyn, RW 3. RYAN MCDONAGH, D 4. Kyle Chipchura, C 5. Mikhail Grabovski, LW 6. David Fischer, D 7. MAX PACIORETTY, LW 8. Maxim Lapierre, C 9. Alexei Emelin, D 10. Sergei Kostitsyn, LW 11. Jaroslav Halak, G 12. Ryan White, C 13. Ben Maxwell, C 14. Ryan O'Byrne, D 15. Mathieu Carle, D 16. Pavel Valentenko, D 17. P.K. SUBBAN, D 18. Matt D'Agostini, RW 19. OLIVIER FORTIER, C 20. Mathieu Aubin, C Jeden náš kanadský fanda sestrojil,žebříček dvaceti nejperspektivnějších hráčů,které HABS v posledních letech draftovali.Mě se moc líbil a tak se ptám co vy na to?
 
Avatar1,2,4,5 bez pochyby - poradi neresim. Novacky z letosniho draftu fakt neznam - vim jen o tech chlapech co hrali v AHL a proto bych urcite zaradil vyse Matta D'Agostiniho a mozna i Maxima Lapierreho... i kdyz prvni destika mu slusi - tam je to nabite :-)
 
24.06.2007 12:00 | reagovat
newt
Subban pusobi jako vybornej typ, v rozhovoru s nim padlo nekolik skvelejch hlasek.. je hodne sebevedomej a ma smysl pro humor, tak snad umi i ten hokej :)
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík