Boston nepustil šanci v domácím prostředí

19.04.2009, 16:25 | Reportáž ze zápasu |  Monika Gordíková
 

Včerejší optimismus a s ním spojená naděje vkládaná do druhého zápasu série mezi Montrealem a Bostonem v průběhu utkání vyprchala. Zvláštní nominace Boba Gaineyho, divný výkon rozhodčího a v neposlední řadě také znovuobsazení brankářského postu Carey Pricem, který znovu ukázal, že do základní sestavy se zrovna dvakrát nehodí. Pricemu se prostě nevedlo. Nebyl to pro něj příjemný zápas. Diváci při každém inkasovaném gólu volali „Carey, Carey, Carey“ a nakonec ho ve třetí třetině vystřídal Jaro Halák. „Šlo spíš o situaci v zápase než o něj,“ vysvětloval trenér Bob Gainey. „Po dvou třetinách jsme prohrávali 5:1. Potřebovali jsme se dát do kupy a odehrát solidní třetí třetinu.“ Přesto si Gainey není jist, zda Price nastoupí také v příštím utkání. „Jako tým se ho chceme zastat,“ řekl útočník Montrealu Chris Higgins. „Uráží nás, že jsme dnes vystřídali gólmana.“ Pokud Price nastoupí, nevím už, co musí udělat Halák, aby se stal jedničkou.

Základ ke svému vítězství položili hráči Bostonu již v první třetině. V 10. minutě Priceho prostřelil Savard. Gólman Canadiens znovu kapituloval při nezrovna těžké úloze. V první části pak ještě přidal branku Kobasew a s Montrealem začínalo být zle. Přestože nástup do utkání vůbec nevypadal špatně. Bostonu plnil jeden ze svých úkolů. Medvědi si totiž před zápasem řekli, že musí udělat radost zraněnému Hunwickovi. Jeho náhradník Shane Hnidy předvedl dobrý výkon, který ve třetí třetině korunoval gólem. „Samozřejmě, že jsme na něj mysleli,“ řekl Hnidy. „Snad se z toho dostane a možná, že jsme dnes kvůli němu měli o něco větší motivaci.“ Poklonu Hnidy složil i Marc Savard. „Hunwick nikdy moc nechybuje. Nyní místo něj přišel někdo jiný. Hnidy ho dokázal nahradit, což nám velice pomohlo. Díky tomu u nás panuje pozitivní nálada.“ Ano, u Medvědů je nálada velice dobrá, kdežto v Montrealu by asi všichni nejraději viděli Gaineyho s ruksakem na zádech.

Do zápasu nenasadil Tomáše Plekance. Jednoho z největších bojovníků, který nikdy nic nevypustí. Místo něho naskočil nepochopitelně obránce Weber, jenž pro změnu znatelně chyběl Hamiltonu.

Na začátku druhé třetiny skóroval Alex Kovaljov a nechat tak znovu vysvitnout naději na případný zvrat v zápasu. Kovaljov skóroval díky střele z levého kruhu. Pak přišla chvíle Hnidyho. Hnidy dal sice v letošní sezóně pouze tři góly (65 utkání), avšak po skvělé nahrávce dnes nemohl zaváhat. P. J. Axelsson si to zamířil do útočného pásma, přenechal puk dojíždějícímu Hnidymu a ten dalekonosnou střelou překonal Careyho Price. „Daří se nám to po celý rok. Pokud dá soupeř gól, tak na něj vždycky dokážeme zareagovat,“ řekl Hnidy. Montrealu ubližovala častá vyloučení, mnohokráte nezasloužená. Z početních výhod vytěžili domácí, kromě prvního, také své dva poslední góly. V pořadí čtvrtý gól Bruins vstřelila první hvězda zápasu, Marc Savard. Ten se podílel i na závěrečné brance. Do sirény scházelo přesně 2,3 vteřiny, když dlouhou nahrávkou na Savarda roehrál akci Tim Thomas. Savrd pak našel Michaela Rydera, který z levé strany "překvapil" Priceho.

Utkání se opět neobešlo bez vzájemné potyčky. Necelých pět minut před koncem zápasu udeřil bostonský Milan Lucic Maxima Lapierra hokejkou a byl vyloučen do konce zápasu. Sám hráč však tvrdí, že to bylo rukavicí. Je to na suspendaci? „O to se nestarám,“ řekl Lapierre. „V play-off pár ran dostanete a pár rozdáte.“

Série se nyní přesouvá do Montrealu. „Budeme ze sebe muset vydat vše,“ řekl Michael Ryder, autor jednoho ze tří přesilovkových gólů Bruins. „U nich doma to nikdy není jednoduché.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
20.05.2018 00:46 | reagovat
vozbujdenie | allamatveeva647@gmail.com
Moje kolegyně mi doporučila Maxi Size. Zkoušel jsem i jiné mužské libido vylepšení produktů, ale všichni mi dali nežádoucí účinky. Jsem překvapen, že muž vylepšení produktu, nyní přichází ve formě gelu. Alespoň teď je to pohodlné a snadné použití a cenově dostupné. Maxi Size rozhodně mi pomohl s mým problémem. Na mě to zabralo po týdnu každodenní použití. Teď už nemusíte mít strach, už. Moje současná přítelkyně může jen těžko říct, měl jsem problémy erekce předtím. http://vozbujdenie.com/krem-maxisize-v-ceske-republice-nejcastejsi-recenze-a-vysledky-jak-pouzivat-a-jak-objednat.html Nejen, že dostanete nejlepší cenu, ale také dostanete produkt od autorizovaného distributora. Tento úžasný produkt není na prodej v lékárnách nebo supermarketech, a když ho objednáte ze stránek, které nejsou autentické, můžete být obětí scamu. Titan gel – Vedlejší účinky. S jeho 100% přírodních ingrediencí, Titan gel nemá žádné hlášené nežádoucí účinky a byl označen bezpečným pro zdraví mužů.
 
21.04.2009 17:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarCelé slávne play-off je v "pr..li". Price síce nie je zlý gólman, ale v poslednej dobe nechytá dobre. A ešte neviem pochopiť aj tých fanúšikov. Že vraj je ich miláčikom. Tento miláčik im bude s prepáčením na "prd" keď bohvieako nechytá. A ak by som mal slovami popísať ťahy Gaenyho v zostave to by sa tu ani nemohlo. On skrátka trénerom byť nevie. A to, že odvolal Carba bola len reakcia na momentálny stav v tíme. Ale ako sám zistil, nič to nepomohlo a dokonca sa ešte viac zhoršila hra Montrealu. Podľa mňa by si sám mal prehodnotiť čo všetko vykonal a mal by sám odstúpiť z postu GM. Viem, že pre tím urobil veľa ale za niektoré veci sa skrátka musí pykať. Dúfam, že som mojím článkom nikoho neurazil ale takto si to myslím ja. A aj napriek tomuto všetkému môžem s hrdosťou povedať GO HABS GO!!!
 
21.04.2009 16:43 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Reakce na příspěvek:V Montreálu jsem zřejmě lidi úplný dementi,když nevidí že Price chytí velký kulový a vytvářejí tlak na GM......Já myslel,že všichni chceme něčeho dosáhnout a jen být v klidu,takže aby na mě nikdo nepokřikoval,tak tam dám zase momentálně NEchyta.Já to fakt nechápu.Vy byste snad v PO stavěli do brány horšího golmana?NE,to je možný jen v Montreálu.....jak smutné,přesto MONTREAL FOREVER PS.- v neděli jsem byl po dlouhý době v bráně,pustil jsem stejný gól jako byl teď ten druhý v Priceho bráně a nejradši bych se v tu chvíli zahrabal...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak v anketě jsem hlasoval pro setrvání Gaineyho, i když k němu mám velké výhrady. Ale měli bychom si uvědomit, že tohle mužstvo vybudoval on a loni dokázalo vyhrát základní část! Takže asi nebude tak špatné, jen potřebuje vhodně doplnit, k čemuž bude mít teď v létě ideální příležitost. Navíc si myslím, že v Montrealu má dost silnou pozici, hodně lidí tam k němu vzhlíží. Já jen, abychom nedostali ještě daleko horšího manažera... S Pricem to podle mě bude muset dělat každý gen,manažer v montrealu stejně, protože se tomu tlaku neubrání. Takový je, bohužel, fakt.
 
AvatarJa si myslim, ze kdyby se nezranil Lang a hlavne Markov v zaveru kdy nam to slo skvele byt v brane Huet s Pricem za zady (sorry Jaro) tak jsme Boston vyradili. Jenze od zraneni Markova a Schneidera to slo do kytek. Kdovi s jakym zranenim Schneider hraje... od toho zapasu s Torontem nic moc nepredvedl. Bouilon taky chybi, na toho se uplne zapomina. Suma sumarum zraneni v nevhodnout dobu a slabsi brankar je to kde jsme ted... Rydera jsem nechtel pustit, kazdy mi tu oponoval, no a dneska nas zarizl po dobre sezone !!! Bob to prokaučoval snad na všech frontách. Měl by v klidu odejít a přepustit místo někomu jinému s čerstvým myšlením. Price by se měl střídat s nějakým zkušeným golmanem, to jsem psal i níže a jsem rád že mě Theo33 podpořilsmajlik Mám na to stejný názor. Talent to je ale takhle ho hodit do vody a ještě 100 sezonu kdy bylo očekávání a tlak 2x větší... to mohlo asi dopadnou jen takto. To by neustáli mnohem zkušenější borci. Kovalev i Koivu zůstanou. Nevím proč by šli jinam a pro tým jsou nepostradatelní, říkejte si co chcete. Koivu určitě už není první centr TOP kvality, ale dovede si bez něj představit Montreal ? Ja ne... Uvidime co se po sezóně upeče. Pokud ale zůstane Bob nečekejte žádné velké změny a velká jména.
 
Za tři zápasy dali fíka 3 hráči, což je podle mě málo. Někdo tady psal, jak je Kovy náladové hráč, to všichni víme, ale konec sezony a i play off má famozní, co bysme ještě víc chtěli. Saku už je za zenitem, ale je v Montrealu modla a pochybuju, že by si někdo dokázal představit, že bude hrát jinde, ikdyž tady by to mnozí uvítali (já ač ho mám hrozně rád vím, že to už není centr do první lajny)... Uvidíme co přijde po sezoně. Tanquyho bych tu nechal, Kovyho taky, Lang už se podle mě asi nevrátí, nebo se o to pokusí, ale moc naděje mu nedávám, ale to jsem vlastně nedával ani před touto sezonou.... Branka je dobrá, spíš jde o to, jestli Halák bude chtít dělat dvojku za Pricem. Nezlobte se na mě, ale pokud to neumí unést, tak asi nikdy nebude top golman, už má za sebou druhou sezonu a opět v play off vyhořel. Neříkám, že chytal v zápasech špatně, ale právě v play off je potřeba vždy přidat něco navíc, jak předvádí Thomas a to Carey přidá málo kdy, nebo přidá, ale pustí dva šmudly. Dá se jen stěží očekávat, že další rok bude jiná jednička... Do další sezony to chce každopádně střelce, které udělá 40 fíků za sezonu, přál bych si udržet Pleky, protože je to komplexní útočník (a taky můj oblíbenec, že)smajlik a doplnit obranu o Bouwmeestera, ten by se mi tu moc líbil a klidně bych též obětoval Komisarka. Moc se mi líbil Schneider a pokud by chtěl pokračovat, tak proč ne... Každopádně se nechce překvapit, každý asi čeká velký třest, takže... Navíc sezona ještě neskončilasmajlik
 
21.04.2009 11:48 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarChtěl jsem navrhnout novou anketu na vyhození Boba a vidím, že mě někdo předběhl...

Btw spíš předpokládám v odchod Alex T. než Kovaleva. Podmínkou je však nový manažer, což je dle mého jistota. Pokud nový GM nebude, tak opravdu nevím co se ještě v klubu musí stát, aby se hnuly ledy...
 
21.04.2009 11:26 | reagovat
Theo33 | m.a.t.e.j@centrum.cz
Reakce na příspěvek:Míro, stim Pricem ja to nemyslel, že nemá chytat Jaro, samozřejmě, že má!!!Já řešim uplně něco jiného, mě sere, že ho Bob fandové celý vedení zabíjí jeho talent. Se podívej začne sezona chytá ok pak dostane jeden blbej gol vsichni cucej ale ok dostane jeste dva tri a uz vsichni jezis on neni jak patrick a uz je pod obrovskym tlakem skterym se v Montrealu tezko vyrovnava!Takze suma sumarum jeslti neprijde zkuseny golman tak do tri let ho uplne znicej a bude z nej podprumerny golman!Proste on byl pro cely mesto jak mesias a to se neda!Jak rika kamos(fanda Yersey, já je tak nemám rád, ale proste Luo je top manager, ktery chybi nedělá) totalně ho demolujou a bylo to jasný už v minulý sezoně!Nadruhou uz to neni prvni prehmat Boba- Riberio(zatim si stojim v Dallasu válí) Huet(top chyba od ktery se vse vyviji snim jsme loni dosli daleko) Ryder sel taky nahoru(ale to bych mu nezazlival) Streit...Necinost pri deadline zkratka chyb je more a idkyz dostal habs z tech nejvetsich sracek co jsem byli uz by mel jít!!!A to vse jen dokazuje ze Guy byl skveli kouc a uvidite ze jinde bude vysoko!Skoda jinak v Bouwmeestera neverim Komiho mam rad ale dost se zbrzdil to sami Higgy(kterej ale maka dre a ja doufam ze zustane neskutecne jsem si ho ublibil) Proto chrisi zustan a snad i Alex.T!Ke Kovymu muj nazor nidky nezmeni za to co tu dostal prostoru penez za 5let predvedl dost malo jen jedna supr sezona!A kdyz ho nazvu Magor, nezlob se na me kdyz mam lidr tymu tahoun tak nehraju naplno jen kdyz mam naladu!!!Ma drit jit vsem prikladem a ne jen kdyz se mu chce!Proto doufam v jeho odchod a verim v prichod v jednoho top hrace dopredu k Alexovi.T!
 
AvatarReakce na příspěvek:Předně ti musím říct, že přečíst tvůj příspěvek je docela makačka smajlik . Když jsi narazil na Rusy, tak s Markovem to taky pořád nebylo super, jen si myslím, že od něj se nikdy neočekávalo tolik jako od Kovaljova, to je ten rozdíl. Kovy je prostě víc na očích a podle toho to taky tak dopadá - chce brát všechno hodně na sebe a někdy to je spíš kontraproduktivní. Ale že by to byl "magor", jak jsi ho nazval, to je trochu silný kafe! Já bych přes všechny tyhle jeho excesy byl rád, kdyby u nás pokračoval dál, když už nic jiného, může vedle něj vyrůst nějaký mladík a že by se měl co učit...! S Koivu souhlasím, je to sice veliký bojovník a technicky na tom taky není zrovna špatně, ale top hráč to není, to je fakt. Ale podle mě určitě zůstane, pokud tedy nebude mít přemrštěné požadavky. Kosticynové, to je letos pro mě velké rozčarování, i když jednu chvíli se zdálo, že Andrej našel mušku a herní pohodu z loňska, ale byl to jen záchvěv. No a Pleky - to mě mrzí nejvíc. Je pravdou, že po loňsku byla očekávání od něj asi moc veliká a z toho asi pramenila ta úvodní nevydařená třetina. Potom se hodně zvedl a vypadalo to, že se opět našel - dával důležité góly a v tom období byl jasným tahounem mužstva. Ale jakoby s příchozí závěrečnou fazónou Kovyho on naopak tu svou znovu ztratil. Teď v play-off se to trápení umocňuje. Ale v každém případě si myslím, že jeho odchod z Montrealu by byla citelná ztráta pro mužstvo, protože to je komplexní hráč, což už jsem tu probíral několikrát, takže se nebudu opakovat. Já osobně bych byl hrozně rád, kdyby se do mužstva podařilo přivést Bouwmeestera a klidně bych obětoval Komisarka, O´Byrneho a nějakého nadějného mladíka. Odejít by měl Metropolit, Dandenault (i když teď hraje v obraně dobře), možná ještě někdo z obránců. Nevím, co Lang a Tanguay, jeden z nich asi taky půjde. Takže Bouwmeester a jeden kvalitní hráč do útoku a bude dobře. Zbytek doplnit mladýma. Co se týče gólmanů - Price sice byl vhozený loni do jámy lvové a vyrovnal se s tím celkem dobře, až na sérii s Flyers, ale to neznamená, že když se mu letos nedaří, tak má pořád být jedničkou! Halák je na tom lépe a je mi úplně jedno, jestli je to zapříčeněné jenom tou psychikou nebo i výkonností - prostě má chytat ten lepší a tím byl on! Čekal jsem, že ta porce zápasů bude v letošním roce rozložena mezi oba rovnoměrněji a v play-off by pak chytal ten s aktuálně lepší formou. To ale v Montrealu neplatí, tady hrají roli úplně jiné faktory, což je smutné...smajlik . Jinak to, že nemáme letos na play-off mužstvo, jsem tvrdil hned po trade-deadline, to jsi nám neřekl žádnou novinku. To jsme se jen chlácholili, že play-off je jiná soutěž a všechno začíná znovu. Ještě, když nám navíc chybí náš nejlepší obránce a po většinu sezóny nejproduktivnější útočník, teď navíc druhý nejlepší obránce a další náš top útočník... To se přece musí projevit, tak velkou zásobárnu rozhodně nemáme. Suma sumárum pak z toho vychází momentální stav...
 
21.04.2009 08:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Jo to jsem málem obrečel.....navíc úplně za nic.Navíc to teď podtrhuje tím,že Price tam dává za každou cenu....ach jo.
 
21.04.2009 08:23 | reagovat
Theo33 | m.a.t.e.j@centrum.cz
Pánové pánové pánové, stim naháněnim Price to už je fakt síla, hned řeknu proč, zaprvé stimhle týmem co byste chtěli v PO udělat, Nejlepší a potažmo jediný konstruktivní obránce týmu zraněný, Koivu už je dávno za zenitem(on nikdy nebyl top hráč) ale jeho výkony prostě na prvního centra zdaleka nestačí a jeho případný odchod ztrátou nebudu dost v to doufám ač za ty léta věrnosti si ovace zaslouží!Kovy je nic jinyho než Ma.gor, zkátra klasickéj Rusák proto jsem je tak nikdy nemusel, hráč který je schopný být dominatní v lize, ale když nemá náladu tak na to sere(Posadit na tribudu v sezoně a klidně na 5-10 zápasu aby se vzpamatoval proto posezoně jeho odchod uvítam, jedna skvělá sezona proti 4 průměrným až podprůměrným to nestačí má být tahounem!Pleky se neskutečně trapí v celý sezoně takže od něj nic moc chtít nemůžem hrozně si to bere do hlavy a stim to tak nepude!Alex.T skvělý hokejista rád bych ho měl v týmu i pro příští sezonu ale po těžkym zranění se do toho porádně nedostal!Lanýž tomu klukovi ze severočeského malinkého města klobouček dolů v 38 top náš útočník a jak ted chybi!Belorusove jak Kovy najednu lopatu- ztoho mi vychazi jako by Markov nemohl byt vubec Rus a nebo se to tyka jen utocniku, a ted k zminovanemu Pricovi!On je chudak opravdu chudak ale ne tim jak chyta talent to je obrovsky ale chudak protoze je v Montrelu Bob fandove vedeni jeho talent doslova zabiji!!!V kazdym jinym týmu v NHL by byl dvojkou a postupne dostaval prostor a prilezitost a ne ho do toho soupnout po palici ze je novym Patricem!V 21 mel na sobe obrovsky tlak ktery se neda zvladnout proste neda!!!To ze Halak je o stupinek lepsi, je jen otazka psychiky...proto jeslti do prsiti sezony neprijde ke Pricevi zkuseny golman, tak jsme doslava jeho talent zabili a uplatili!A to je pánové velka velká škoda!!!A argumenty ktere ocekavam ze mlady golmani taky nekde jsou jednicky a dotahly to daleko. tak zaprve vetsinou dalsi sezonu vyhoreli a kdyz ne porad je nekde jiny chytat nez v mece hokeje plus pri stolety sezone ze nas dotahne k titulu stimhle tymem prosim k smichu bohuzel:-(
 
AvatarReakce na příspěvek:Me je taky MS celkem ukradene... nejlepsi hraci hrajou o Stanley Cup. Navic Halak posili slovaky coz pro nas Cechy moc posila nenismajlik
 
21.04.2009 07:21 | reagovat
Jardys | jardys@seznam.cz
Ukazuje se, jak obrovskou chybu Bob udělal, když dal pryč Hueta. S brankářem jako je Price se nedá udělat v play off žádnej výsledek. Troufám si říct, že kdybychom měli loni lepšího brankáře, tak jsme mohli jít až do finále. Letos na Boston nemáme i kdybychom tam měli Roye v nejlepší formě, ale s tom brankářem bychom rozhodně nebyli 8. po základní části.
 
21.04.2009 07:20 | reagovat
Jardys | jardys@seznam.cz
Ukazuje se, jak obrovskou chybu Bob udělal, když dal pryč Hueta. S brankářem jako je Price se nedá udělat v play off žádnej výsledek. Troufám si říct, že kdybychom měli loni lepšího brankáře, tak jsme mohli jít až do finále. Letos na Boston nemáme i kdybychom tam měli Roye v nejlepší formě, ale s tom brankářem bychom rozhodně nebyli 8. po základní části.
 
AvatarReakce na příspěvek:Při vší úctě, to, že pojede na MS mě absolutně nezajímá! Já chci, aby chytal v Montrealu!!!
 
21.04.2009 03:52 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarsvoje vytesovanie sa necham inde smajlik no nezacali ste zle, ale ja som bol milo prekvaoeny z nasho vykonu, tak dobre sme nezahrali ani u nas..toto uz nepustime..!..

k Halakovi, skoda slov, dufam, ze na MS pocestuje a da zabudnut, lebo toto co s nim Gainey pocas sezony robil, to si chalanisko nezasluzi..

dobru ;)
 
AvatarReakce na příspěvek:Ja si nemyslim ze Halak je nejak o moc lepsi jako Price. Jde o aktualni formu a o to ze halak NENI kanadan. Jinak by momentalne chytal on. Treba prijde novy trener ktery bude nasazovat golmana podle formy a ne podle narodnosti a oblibenosti. Pokud to nepujde halakovi, bude chytat price. Tak to funguje snad ve vsech klubech jen ne v MOntrealu.
Ja budu taky rad jestli se to procisti, chce to evidentne zmenu. Jenze mam obavy ze tech zmen bude tolik ze na tom budeme jako treba Toronto ktere je v podstate v pulce takove hracske vymeny... Ze to mozna odnese i Pleky... moc me to mrzi, ale holt to je hokej. Natrvalo v MTL nezustane, to asi neceka nikdo ani on.
 
AvatarReakce na příspěvek:Komisarek a přesilovky - to byly pro mě dneska dvě největší zklamání...smajlik Pleky ze začátku dobrý, ale postupem času se taky vytratil a v poslední třetině na něm byla vidět hrozně moc ta frustrace a nervozita z posledních výkonů - média mu ais taky nepřidala smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Proto koukam na french stream i kdyz tomu prd rozumimsmajlik Bojovnosti by to mozna i slo, jenze takove nasazeni cely zapas nevydrzi zadny tymsmajlik No nic, dobrou moc, je to jen hokej...
 
AvatarReakce na příspěvek:To si nemyslím, já budu jenom rád, když se to pročistí! Bohužel mám obavy, že jednou z obětí bude Pleky smajlik . S gólmanama nemusíme dělat nic, jen prohodit jejich pozice, to je celé! Pak to bude fungovat, o tom jsem přesvědčený.
 
Avatar-zraneni
-produktivita bostonu a neproduktivita nasesmajlik
-hloupe chyby typu Komisarek dneska
-price
-syndrom 100th sezonysmajlik
= 3:0 pro Boston
 
AvatarJinak to ani dopadnout nemohlo! Poslední třetina z naší strany hrozná, ale to se dalo čekat. Ještě mě dorazil ten komentátor bostonské stanice, když v závěru jmenoval, jak to Boston dokázal bez Lučiče, Hunwicka... ale že nám chybí dva nejlepší obránci a dva elitní útočníci, na to už nějak zapomněl! V téhle sestavě na ně prostě nemáme, ze začátku to vypadalo, že to nahradíme bojovností a důrazem, to ale postupem času opadávalo a poslední třetina byla o ničem. Teď už můžeme Bostonu jen pogratulovat, i když s hořkým úsměvem. Snad v posledním zápase dostane příležitost Halák, zasloužil by si to.
 
AvatarTak a je po play-off. Skoda urcite jsme byli rovnocenym souperem. Kdyby jsme kazdy zapas jasne prohrali ale takhle... Ted vyhodit gaineyho, sehnat kvalitniho golmana od ktereho se price neco nauci a prebudovat tym protoze pulka hracu nema smlouvu a pujde pryc. Cekaji nas krusne casy chlapi.
 
Boston si to vklidu pohlídal, bohužel jsem to předpokládal, nic jsme nevymysleli, nebyly už síly, všude jsme byli pozdě, prostě to nešlo, prohráli jsme si to v prvních dvou třetinách. Ted už se aspoň pokusit vyhrát domácí špíl a pak vklidu odjet do Bostonu a odehrát to se ctí. Dneska moc chyběli zranění, jako vlastě v celé sérii. Přesilovky o těch se ani nebavit, akorát bych se naštval ještě víc...
 
AvatarIts over ... good bye
 
AvatarIts over ... good bye
 
AvatarPresilovky jsou trapne. No co bysme cekali byz Markova a Schneidera... nema kdo to tam na modre dat a jde to videt. Boston hraje vyborne ted, v klidu si to hlida. Bye bye play-off. Pokud nebudeme mit opravdu velke stesti tak prohrajeme a tim padem je po serii... skoda...
 
21.04.2009 03:28 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarnarazal som len na prve zapasy u nas ;)
tak je, za trest pre Vas, ale uz by mohol aj nam nieco odpiskat.. ;) 4 MINUTY..fuu kua uz sedim v strehu
smajlik
 
Avatarsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Pro nás by bylo lepší ty přesilovky raději nehrát! A nikdo se na rozhodčí nevymlouval!
 
21.04.2009 03:22 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarhadam sa uz na sudich nebudete vyhovarat...
Vasa posledna sanca..
 
Reakce na příspěvek:JJ, bohužel se to dalo čekat, připadne mi, že nemáme vůbec sílu, Boston nás přebruslí, navíc do toho nervozita, obávám se, že je rozhodnuto...
 
Reakce na příspěvek:JJ, bohužel se to dalo čekat, připadne mi, že nemáme vůbec sílu, Boston nás přebruslí, navíc do toho nervozita, obávám se, že je rozhodnuto...
 
AvatarBohužel třetina probíhá podle předpokladů. Naše hra úplně ztratila šťávu a Boston si to v pohodě hlídá. Pokud nám tam nepadne nějaká haluz, je vymalováno smajlik !
 
AvatarTřetina poslední naděje, začíná, tak fandíme !!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, bohužel si to opět myslím stejně smajlik . Trochu štěstíčka by to chtělo na naše hokejky, ale to bych asi chtěl moc, nervy budou pracovat...
 
Reakce na příspěvek:Štastné, to je to správné slovo, bohužel Boston hraje vklidu, ví že nemusí, když to my teď už hrajem s nožem na krku a myslím, že to bude poznat i ve třetí třetině. Pokud co nejrychlej nevyrovnáme, tak čekám nějaké gol z brejku a bude bohužel hotovo. V prvním zápase i nyní jsme Bostonu vyrovnaným soupeře, bohužel zatím to nepřináší ovoce:( Snad se to ještě změní, ikdyž v to už moc nedoufám, před třetím golem jsem si říkal, že kdo ho dá, tak už vyhraje, tak snad se to nenaplní...
 
AvatarReakce na příspěvek:Zasloužené vedení? To je snad trochu silné slovo! Šťastné by k tomu sedělo mnohem lépe, protože herně rozhodně lepší nejste, jste ale o dost produktivnější.
 
AvatarCo k tomu říct...? My hrajeme, Boston dobře brání a pak mu stačí párkrát nás přivřít v pásmu a je hotovo. Strašně lehce je pouštíme do pásma a tam už pak lítáme jak hadr na holi! Co je nám platná velká aktivita, když to nemá žádný efekt smajlik ?
 
21.04.2009 02:49 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarhrame paradne..!..zasluzene vedenie..inak k tym Vasim presilovkam skoda reci smajlik my snad este presilovkovu sancu dostaneme a predvedieme Vam, ako sa s nou ma nalozit smajlik

nervozita na Vasej strane, ak ustrazime 20 minut, bude to ... klop, klop, klop smajlik
 
Bože my posadíme Boston do sedla naší přesilovkou, kterou sehrajem naprosto hrozivě a po ní se dostanem pod tlak, ze kterýho padle gol. Naše některý rozehrávky mě naprosto děsí, takové chyby. Chtělo by to hned ze začátku využít přesilovku, ale to bohužel asi nehrozí, zatím je hrajeme hrozně špatně. Nejsme horší, po většinu zápasu lepší, bohužel Boston je hodně produktivní, navíc dal i tyčku, teď to chce dát do této třetiny vše, musíme to otočit...
 
AvatarTak zase prohravame... uz me to nebavi ani komentovat... to je porad dokolecka to samesmajlik Jen by me zajimalo zda ty presilovky fakt hrajeme jen aby si hraci na lede odpocali a Boston mel par dobrych sanci ?smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:...
 
AvatarTak, velká šance vyrovnat do přestávky ...
 
AvatarReakce na příspěvek:Doufejme, že nebylo! Ta naše hra vzadu mě ale hrozně s.re!
 
AvatarSupr, tak v naší přesilovce Boston dvě gólové příležitosti (opět jak jinak než při naší rozehrávce) .. ach jo, už nevím co by nám pomohlo
 
AvatarTak teď nám rozhodčí daroval přesilovku, Kovy tam měl pod bruslí puk... Ale nehrajeme ji nijak zvláštně, naopak šance na druhé straně...
 
AvatarPřesilovka ! To může být klíčové při naší aktivitě :)
 
AvatarHrajeme vpředu hodně dobře, důrazně, nátlakově, jen ta koncovka pořád nevychází. Ale ty chyby v rozehrávce nás hrozně sráží, je znát absence dvou našich nejlepších ofenzivních obránců smajlik Ale že to tam Laraque pěkně rovnal...smajlik
 
AvatarUž to zase vypadá optimisticky, hrajeme opět dobře, tak snad už žádná chyba nebude !!! Naopak Bostonští by mohli nějakou minelku vyrobit. Chce to přesilovou hru (naši samozřejmě :P)
 
AvatarA je tady přesně to, co jsem nechtěl - gól z ničeho po našem tlaku smajlik! Hned vzápětí byl jasně vidět rozdíl v pohodě gólmanů - Thomas kryl Kosticynovu nebezpečnou střelu z přibližně stejného místa. No konečně góóól!!! Teď nám to Thomas zase trochu vrátil - díky!
 
Reakce na příspěvek:Jj percentuelní stats je přímo děsivé a dneska si to bohužel nevylepšuje, ikdyž opět druhé gol bych připsal hlavně obraně, koukali na něj pěkně, možná mohl rychlej povyjet a zmenšit úhel. Naštěstí už je opět vyrovnááááááááááááááááno GO HABS
 
Avatargooooooooooooool
 
AvatarNevím kde sledujete match (já na atdhe.net = justin.tv), ale před chvílí tam byla statistika Careyho Price. Posledních 9 zápasů play-off 8.70 - to mluví za vše .... btw: dostali jsme na 1-2 a mě to už snad ani nesere, čekal jsem to ..
 
Reakce na příspěvek:smajlik To nevím, ale vím, že Kovy teď měl dát skoro do prázdné, z první to on umí, velká škodasmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No asi už to tak bude... Jak se to stalo smajlik ?
 
AvatarReakce na příspěvek:Mno ono se to mezi tema bix pixelama v obraze prd pozna kde letel puksmajlik smajlik
Az to pak zopakovali dodruhe tak jsem si vsiml ze to zmenilo smer...
 
AvatarMarkov, Schneider, Tanguay a Lang jsou out. Jsem pro aby dobrovolne odstoupili treba Chara, Savard, Kessel Lucic uz nehraje dneska... Tim by to bylo ferove vyrovnanejsi ne ?smajlik smajlik
Doprcic jak by asi hra vypadalo kdyby tihle Top class hraci nastoupili ??? Hlavne Lang by byl pro play-off skvela vzpruha. No co nadelame. Dame Boston i bez nich. GO HABS dneska na ne mame !!!
 
Reakce na příspěvek:JJ, ale napsal si, že by to Halák měl, což si teda nemyslím, leda, že by u té tyčky stál už tak minutku před tím:DDD Tohle bylo prostě nechytatelný a vzniklo to jak jinak než po naší chybě.

Jj Miro, holt kvalitní názory mámesmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ja nevim no, co myslis tysmajlik smajlik smajlik smajlik Gainey je sice pako, ale ze by nechal Tanguaye a Schneidera sedet v nejdulezitejsim zapase sezony smajlik smajlik Samozrejme ze jsou zraneni: http://tsn.ca/nhl/story/?id=275821
 
AvatarReakce na příspěvek:Už to tu proběhlo, údajně jsou zranění smajlik . Letos se nám prostě lepí smůla na paty, co se dá dělat! Jinak souhlas, gól jde na vrub Komisarka!
 
Reakce na příspěvek:Už jsem to tu psal, jsou zrenění, neupřesněné zranění horní části těla:( JJ souhlasím s bostoňákem:-D Price bez viny, za to Komisarek se může hodně červenat.... Ještě abys nebyl spoky, šance skoro žádný a je to remíza. Snad nás to nepoloží, jinak Thomas měl první gol jasně mít, kdyby tohle pustil Price, tak už je na skřipci:)
 
AvatarReakce na příspěvek:No ja ho za temto nevinim, to slo uplne jinak nez melo. Nicmene ma na tyhle goly talentsmajlik Min jeden v kazdem zapase neco zku*vi sam=na zacatku uz prohravame 0:2smajlik Jak jsem psal musime verit ze to ustoji, nic jineho nam nezbyva !!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Vidím, že mi čteš myšlenky...smajlik. A v obou příspěvcích...
 
21.04.2009 01:57 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarneviem hosi ci by som za gol do satne vynil Pricea..zrejem slo o tec..Wideman nahadzoval a Kessy tesoval..tazko chytatelny zakrok..take 2 ciste goly vsak kryl...skôr pytoma chyba ala Komisarek...1:1 po I tretine som max. spokojny smajlik

btw: Tanguay Schneider su zraneni..?..ci tribuna..?..odpovie mi uz niekto? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak to byla hlavně chyba Komisarka, takhle rozehrávat na hráče, který je k němu zády, to fakt nevím...smajlik . Proč to neposlal po mantinelu? Před bránou to bylo tečnutý, to už je pak o náhodě, jestli to gólmana trefí nebo ne. Ale je pravdou, že Thomas na druhé straně podržel na začátku víc - škoda, z toho úvodu jsme měli vytěžit víc.
 
To se rozhodně chytat nedalo, puk letěl úplně jinam a metr před ním teč, zatím chytá dobře... Zase na něj vše neshazujme
 
Chjo:( opět naprosto zbytečné gol, kdy Komisarek vyhazuje středem obrannýho pásma, kua to se snad učí i v žáčcích, jak vyhodit puk. Byla to jediná chvíle, kdy nás Boston dostal pod tlak a my místo jednoduchosti uděláme tohle. Jinak jsme lepší, bohužel prd z toho. Price zatím dobré, chytil 2 těžky střely, uvidíme, co tohle udělá s jeho sebevědomím. Pleky zatím dobrý, docela se mi líbí, bohužel byl na ledě, když padl gol. Boston se dostal do hry jen v přesilovce, podle mě za nefaul... No nic, chce to pokračovat ve hře, kterou hrajem a snad to půjde...
 
AvatarReakce na příspěvek:Proste neco chytnul... ale opet mu tam spadl blby gol. Klasika. Ja nevim ale tak 4 goly teto serie bylo naprosto zbytecnych a mit v brance Thomase (Halaka nebo drive Hueta), ktery chyta proste skvele, tak by to vypadalo asi uplne jinak... ach jo. Melo to byt po 1.tretine aspon 2:0 takhle muze byt Boston vic nez spokojen
 
AvatarSakra, to chce dát góla, dokud máme navrch. Pak hrozí, že Bostonu padne nějakej šmudla ... no to není možný, během psaní příspěvku jsme dostali takovej gól, ani nevím jestli se smát nebo brečet. Gainey s Pricem ať jdou oba do **** !!! Třeba do Bostonu a zadarmo !!!!
 
AvatarTak price nezklamal smajlik smajlik smajlik
Bobe ty ses vul, tohle by Halak mel
 
AvatarReakce na příspěvek:No já bych Priceho zase nijak nepřeceňoval, nepřišlo mi, že by tam vytáhl nějaké extra zákroky, spíš měl štěstí. Bez Tanguaye a Schneidera je to hodně špatný, snad to doženeme bojovností. Co všechno se nám ještě letos přihodí, to už fakt nevím smajlik! Zatím ale hrajeme hodně dobře, ten úvod byl celkově fantastický. No, teď jsem to zakřiknul, takovej zbytečnej gól...!
 
Avatarzacatek dobry, opet chybi hraci, holt jsme si uz zvykli tak nejak mit klicove hrace zranenesmajlik smajlik
Pleky zatim jde videt, mel dat gola, ma smulusmajlik Maka ale supr
 
AvatarHrajem dobře !!!
 
21.04.2009 01:37 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarpreco Vam nehra Tanguay Schneider..?..Bobov zasah do zostavy..?..ale samozrejme Pricea tam svieti smajlik no Carey zachranil 2-3 od golovej pohromy

okrem Vasho klasickeho uvodneho minutoveho naporu, hrame hezky, chyba len ten uvodny golik..Price zda sa v zivotnej forme smajlik 1:0 to sa da otocit
 
AvatarGoooool. Higgins !!! Paradni vstup, uz jsem myslel ze z toho tlaku nebude nic. Boston je ale mega-nebezpeci. Price nas aspon 3x podrzel. Snad nepusti opet nejakou slabou strelu. Musime v nej verit, kdyz Bob nema rozum.
 
21.04.2009 01:34 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarGÓÓÓÓÓL...JEDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
 
AvatarGóool, tak to přeci jen trocha půjde :)))
 
21.04.2009 01:26 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarIkdyž možná doma zachytá,když bude cítit tu velkou podporu fanoušků...
 
21.04.2009 01:13 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTáhni Gainey,táhni..............Tohle prostě nemá obdoby...........
 
Reakce na příspěvek:Měl jsem tam taky nějaké ten stream, myslím toronto či co:) a tam říkali, oba upper body injury:( takže asi tak no:( Předpokládám, že i bez Markova, opět nastoupí O´Byrne, to taky bohužel říkali, takže děj se vůle Boží, snad nám to Carey vychytá, dneska prostě musí zabrat...
 
AvatarReakce na příspěvek:Cože ? proč bez Schneidera ? proč bez Tanguaye ? (jinak kde sledujete zápas, já na ustream/habsvision
 
No ještě to ani nezačlo a už su nasrané, v brance Price, asi nikdo neočekával něco jinýho a hlavně bez Tanqueho a Shneidera, to bych řekl, že je hodně špatné:( No uvidíme, ale rozhodně začátek mi náladu rozhodně nezvedl:(
 
20.04.2009 22:56 | reagovat
Koviss | domo1@seznam.cz
To je teda k nám úctasmajlik ... Neeesmajlik kecam to je last prispevek co sem pisu jako fanousek Bostonu :D. Myslim si ze Montreal si docela dobre nacasoval formu a jeste budeme mit problemy... Celou sezonu se drzel kolem 6-10 mista bylo to tak tak..... Boston zase mel dobrej uvod tak od 1. do 50.kola upe parada, od 50. do 70. peknej humus :D:D, ale ted zase mame formu tak nwm nwm... Hodne se bojim Kovaleva, docela ma formu... AT JE TATO SERIE CO NEJZAJIMAVEJSI!!!!smajlik
 
20.04.2009 22:56 | reagovat
Koviss | domo1@seznam.cz
To je teda k nám úctasmajlik ... Neeesmajlik kecam to je last prispevek co sem pisu jako fanousek Bostonu :D. Myslim si ze Montreal si docela dobre nacasoval formu a jeste budeme mit problemy... Celou sezonu se drzel kolem 6-10 mista bylo to tak tak..... Boston zase mel dobrej uvod tak od 1. do 50.kola upe parada, od 50. do 70. peknej humus :D:D, ale ted zase mame formu tak nwm nwm... Hodne se bojim Kovaleva, docela ma formu... AT JE TATO SERIE CO NEJZAJIMAVEJSI!!!!smajlik
 
AvatarNevíte, kde budou zápas vysílat ? Já vím jen o atdhe.net, ale spíš se koukl na televizi (třeba ESPN nebo Nova Sport, či Sport1)
 
AvatarPro fans Bostonu: pri vis ucte k vam, udelejte si svuj web a tam si fandete. Tady je to pro HABS !!! Pokud mate na srdci neco delsiho a smysluplneho jako Cepi tak jste zde vítání. Nicmene pokud tu uvidim jeste jeden prispevek typu "dneska vyhrajeme Go bruins go" tak to zacinam nemilosrdne mazat. Sorry medove, snad ale pochopite ze tohle nas tu ABSOLUTNE nezajima smajlik
 
20.04.2009 20:53 | reagovat
djfelipe | djfelipe@seznam.cz
No doufam, že dneska to nebude tak tvrdý jako v tomhle zápase "http://www.youtube.com/watch?v=QR0Tnh01qC4", abysme v 2. kole měli ještě s čím hrát:-) GO BRUINS GO!!!!
 
AvatarVidím, že fanoušci Bostonu si jejich vyjímečnou sérii mimořádně užívají, však se jim nedivím. Co se týče počtu stanley cupů, mají ještě co dohánět :P jinak dneska snížení série na 1-2 a néé že ne :)
 
Dneska musíme vyhrát, jinak je po sérii. Věřím, že do toho dnes dáme vše a bouřlivé publikum nás dovede k vítězství, bude to těžký, Boston dneska bude hrát uvolněně, za to my budeme pod tlakem (jako skoro vždy v poslední době:D), tak uvidíme. Doufám, že sérii zdramatizujeme a potvrdíme celkem dobré výkony z prvních dvou zápasů. Hlavní je vyvarovat se hloupých faulů, po kterých inkasujeme a hodně nás to sráží a konečně už taky spolehlivé golman, které krom 5ti super zákroků nepustí žádné laciné gol, pokud splníme obě podmínky, tak dneska vyhrame. GO HABS
 
20.04.2009 17:14 | reagovat
Koviss | domo1@seznam.cz
Asi mně ukamenujete hoši, ale sem fanoušek Bostonusmajlik .... GO BOSTON GO!!! Letos STANLEY CUP!!!!!smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dnes se bude lamat chleba. Pokud vyhrajeme, mame sanci serii aspon vyrovnat. Pokud to bude 3:0 tak bude sance uz jen v teoreticke rovine. Sice se nam to proti Bostonu celkem nedavno povedlo, ale to se stava jednou za xxx let. No ale co to melu, dneska vyhrajem a zadna jina !!! Price to zavre !!! Halaka bych tam chtel vice, ale tomu neverim - proste protekce - je to kanadan, nejaky kreten rekl ze novy Roy tak holt chyta smajlik smajlik smajlik GO HABS !!!
 
20.04.2009 15:20 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatartak to som ozaj zvedavy, koho postavite do klece..ak opät Pricea tak ma z pohladu slovenskeho fandu klepne (protekcia jak s*ina) ale z pohladu bostonskeho budem docela rad ;)

zial u nas absentuje Lucic, Hunwick, Ference, ale Ference s timom odcestoval co je supr znamenie a ak sa bude riesit nas pripadny domaci zapas je pripraveny..!..Hunwicka skvele nahradil Hnidy, takze tam je to OK

dne to bude uplne otvorene a ocakavam, ze na nas opät vybehnete..snad to ustrazime..
 
20.04.2009 15:20 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatartak to som ozaj zvedavy, koho postavite do klece..ak opät Pricea tak ma z pohladu slovenskeho fandu klepne (protekcia jak s*ina) ale z pohladu bostonskeho budem docela rad ;)

zial u nas absentuje Lucic, Hunwick, Ference, ale Ference s timom odcestoval co je supr znamenie a ak sa bude riesit nas pripadny domaci zapas je pripraveny..!..Hunwicka skvele nahradil Hnidy, takze tam je to OK

dne to bude uplne otvorene a ocakavam, ze na nas opät vybehnete..snad to ustrazime..
 
20.04.2009 14:51 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJá se obávám, že nastoupí Price. Bob ho tam pošle ze zřejmého důvodu - je miláčkem fans a hlavně je Kanaďan. Navíc dělá tvář u promo NHL videí. Kdy jste někdo viděl Jara v nějakém promo videu? Přiznám se na rovinu, že já v žádném. Na zápas juknu určitě, i když předtím mě čekaj Sabatoni s Hammerfallama smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ahoj vse v dobrem. Byla by tu nuda jinak ne? smajlik Hol nemam rad Lucice, tak mi to odpust smajlik smajlik , nemuzu mit kazdeho v lasce smajlik Zbytecne vylucovani a Price to jsou nase slabiny, to tu nikdo nepopira a bylo to 100x napsano smajlik Musime verit ze to dneska bude lepsi !! GO HABS
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsem rád, že to tak bereš, jinak to ani nebylo myšleno. S těmi zbytečnými vyloučeními souhlasím, ostatně jsme o tom psali hned v průběhu zápasu tady pod článkem. Tou naivitou jsem reagoval na ty tvé citace z nhlpro, na nic jiného. Vím, že letos je prostě situace v kvalitě mužstev přesně obrácená a před sérií jsem byl v odhadech hodně střízlivý, takže pro mě zatím žádné překvapení. Bohužel...smajlik . Snad s výjimkou tak půlky prvního zápasu, kdy jsme byli lepší.
 
20.04.2009 12:25 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatarpohodka Habsi, ja som tu temu Lucic, sudich, uz nechcel otvarat, len mi nedalo nereagovat na formesov prispevok smajlik

len sa mi zda dost cudne ked sa tu docitam nieco, pricom Vas kouc to pomenoval jasne: „Musíme zlepšiť svoj výkon a nenechávať sa tak často vylučovať. Máme dosť problémov pri hre s týmto súperom. Nemôžeme sa ešte oslabovať našimi zbytočnými vylúčeniami."

Milan ma STOP na 1 zapas, tu sa k tomu radsej nebudem vyjadrovat, ale snad dnes zabojujeme aj za neho..!..ak to dnes zmakneme je po serii!

ja dokazem ocenit hru supera, uz som sa o tom zmienoval, ked v 1 zapase ste odviedli skutocne dobru particku, tie uvodne minuty zapasov Vam vychadzaju, takze nejaku zaslepenost, naivitu by som tu nevytahoval..viem si dobre predstavit, ako to rozbalite doma v Bellku a uprimne, nepocitam, ze seria skonci 4:0, ci 4:1..

a na zver este nieco, vieme o nesmiernej hokejovej rivalite medzi sebou, nevidim problem, aby taka ta rivalita panovala aj medzi faunisikni, usermi, vrazdit sa nevrazdime, takze taka zdravo vyhecovana vymena nazorov predsa nikomu neuskodi.. ;)o tom to je Bruins Habs = .... smajlik
 
20.04.2009 10:47 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak dnes jsem zvědav...věřím v úspěch.Ovšem pokud bude v bráně opět NEchyta Price,tak budu nasraný a vážně uvažovat o tom,že půjdu hned spát a nechám se pouze překvapit ranním výsledkem.MONTREAL FOREVER
 
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodně nepatřím k těm, kteří by tě odsud vyhazovali nebo tě nějak osočovali kvůli tomu, že fandíš soupeři - naopak, já takovou diskusi vítám. Avšak tvůj poslední příspěvek mě trochu zklamal - dodnes jsem tě měl za celkem inteligentního a férového diskutujícího, ovšem některé pasáže v posledním příspěvku mě přesvědčily, že jsi trochu naivní a tak trochu zapomnětlivý:
"zopar nestrannych nazorov na Lucica..podotykam nestrannych, od nezaujatych userov z nhlpro" - tak tady jsi mě opravdu pobavil, to ti řekli ti autoři, že jsou nezaujatí či nestranní nebo co...? To si opravdu myslíš, že ve své podstatě existuje naprosto nezaujatý komentář? Jestli ano, tak jsi dost naivní. Hned ta první citace to naprosto jasně dokazuje, jak moc nestranný ten autor je...smajlik
"...co ste sledovali vy za stavu 4:2 14s pred koncom uvodneho duelu..?.." - no, nějak jsem si nevšiml, že by na konci prvního zápasu některý z našich hráčů šel hokejkou do obličeje tomu druhému... Byly to strkanice, možná mimo rámec pravidel, ale nic neobvyklého na kluzištích NHL - to je ten rozdíl! Navíc, u nás by se to dalo možná i pochopit vzhledem k frustraci z prohraného zápasu, ale z čeho měl frustraci Lučič, když jste vedli 5-1, to ví asi jen on sám...
"nefnukat hosi a bavme sa hokejom smajlik " - ano, souhlasím. Víš, ale jen tak pro zajímavost jsem si našel některé tvé reakce z loňského play-off, kdy jste byli přesně v naší pozici vy. A světe, div se, co jsem nenašel - stěžování na rozhodčí, na chování určitých našich hráčů... Takže je třeba si nejdřív vzpomenout na svá slova a pak radit těm druhým!
To je asi tak všechno, co k tomu mám a neber to nijak ve zlém, jen mi přišlo férové na některé věci vzpomenout. Čau na hokejforu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodci piskali blbe na obe strany, to snad musel videt i slepy.
Tema Lucic uzavreme, jednoduse ja ho nemam rad, ty ano, to se nezmeni ani po 150 diskusich.smajlik

"Komisarek je vážně zbabělec, když mu někdo soupeře podrží tak je hrdina" ??? To napsal ktery inteligent ? Nejaky 15-ti lety fanda co z NHL vidi maximalne sestrih zapasu ve zpravach?

"..co ste sledovali vy za stavu 4:2 14s pred koncom uvodneho duelu..?.." No dost podstatny rozdil byl ten ze jsme PROHRALI, coz byl asi duvod te frustrace
smajlik

Jinak uvedom si ze tohle neni zadny nestrany web, nebo volna diskuse jako na hokejforu, tady se pise vse z pohledu Habs a fandi tu lidi habs, takze nemuzes cekat ze tu budeme chvalit Boston a psat o nem neco hezkeho
smajlik smajlik smajlik smajlik Takze hodne stesti dnes v Montrealu, budete ho potrebovatsmajlik
 
19.04.2009 21:47 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
Avatardost ma pobavila veta

"Montrealu ubližovala častá vyloučení, mnohokráte nezasloužená".

najmä slovicko nezasluzene..ale prosim Vas, my nemozeme za to, ze my sme boli disciplinovani a vy nie, riesili ste pytome fauly (ale po nasej aktivite castokrat) a ze nam nam to v presilovkach padalo..

zopar nestrannych nazorov na Lucica..podotykam nestrannych, od nezaujatych userov z nhlpro

"hm... Lucic si suspendaciu si zasluzil, toto sa nerobi i ked ho ako hraca mam rad.. kazdopadne ten Komisarek by uz raz tiez mohol dostat nejaky trest.. toto nie je prvy krat co takto napadne hraca lebo \"akoze\" ide ochranovat spoluhraca, no kludne to mohlo skoncit ako s hunwickom ked mu zranili oko.. z tych zaberov mi to pride ako keby mu vyslovene tvar isiel trhat a nie udriet ho.. ale to je jedno.. komisarka mam v zaludku uz celu sezonu.. strasne precenovany hrac a pritom hra nahovno hokej..."

"zase az take zakerne to nebolo, pokial som dobre videl skor sa Lucic branil najazdu Lapierra ale hokejku mal vysoku ako kroscek, a nasledok nebol nejak hrozny Lapierre ani nemal zranenie . Viac ako stop na jeden zapas by dicsiplinarka nemala dat alebo len skor podmienku. To sme videli ovela hroznejsie fauly ktore sa ani nedostali na pretras. Zase nemozu urobit s NHL krasokorculovanie"

"hej horsie sme uz videli ale predtym, nebolo ako teraz; pokial dobre viem tak Bettman pred zacatim play-off vyhlasil ze zakroky na konci zapasu pri rozhodnutom stave sa budu trestat tvrdo..."

"za co suspendace, dyť to bylo ok. A ten Komisarek je vážně zbabělec, když mu někdo soupeře podrží tak je hrdina, ale když dojde na férovku, tak se posere. Lucic ho už letos použil jednou místo hajzlpapíru a snad ne na posled

"nemužu si pomoct ,ale nejdřív dostal Lucic od Schneidera koncem hokejky do obličeje"

staci? smajlik jo, inak dufam, ze Looch este korytnacku menom Komisarek premasiruje..

btw: nechapu co tim Lucic za stavu 5:1 pro Boston sledoval?

..co ste sledovali vy za stavu 4:2 14s pred koncom uvodneho duelu..?..

Kdyz je takovy frajer tak proc nejde na ferovku s Laraquem ? To ma posrane treny co ?

..uplne jednoducha odpoved: pretoze Milan ktory to vie skvele aj po hokejovej stranke, nam z trestnej nepomôze..kdez to "Lary" by Vam na lade sotva chybal..myslim, ze by to nas Thornton s "Larym" hravo zvladol...

nefnukat hosi smajlik smajlik a bavme sa hokejom smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Boston nema vlastni stranky? Heh vlastne ne... smajlik Tohle je sice pekne, ale Komisarek je vsecko mozne ale jen ne bijec. Lucic se bije rad a casto. Proc tedy kdyz ho Laraque ferove vyzyval pul zapasu na souboj, uhybal ? Ono pustit se do nekoho nad kym mam prevahu to je OK, ale kdyz prijde nekdo vetsi a silnejsi to radsi utecu... smajlik smajlik smajlik 4:0 pro boston ? No to jsme si loni za stavu 3:1 pro montreal taky rikali ze staci jeden zapas a je hotovo. A rozhodovalo se v 7dmem zapase... Ja byt tebou tak pockam jeste par zapasu, jeste vam chybi dva zapasy.
 
19.04.2009 20:24 | reagovat
djfelipe | djfelipe@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Neřekl bych, že Lucic se bojí jít na férovku. No jinak se na něj budeš muset dívat už jenom 2 zápasy....4:0 pro Boston

http://www.youtube.com/watch?v=mggOCzMkJHw
 
AvatarNo nemuzu si pomoct ale Lucice by meli zavrit do klece nekde v ZOO. Dyt ten chlap se vubec nekontroluje. A to se na boston moc casto nedivam, ale kdyz ho divim tak Lucic vidi cervene.
http://www.youtube.com/watch?v=fLujJEN8iMA
Urcite je to drsne z obou stran ale nechapu co tim Lucic za stavu 5:1 pro Boston sledoval? O CO SLO ? Kdyz je takovy frajer tak proc nejde na ferovku s Laraquem ? To ma posrane treny co ? Doufam ze dostane aspon jeden zapas STOP, divat se na nej me fakt nebavi.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík