V Pittsburghu všechno špatně

29.10.2009, 16:58 | Reportáž ze zápasu |  Monika Gordíková
 

Tento výsledek jsme asi všichni čekali. Pittsburgh nám ukázal, že na něj Montreal v současné době nemá. Jedinou branku Habs vstřelil Tomáš Plekanec. Sidney Crosby znovu ukázal svou extratřídu, když vstřelil hattrick.

Habs předváděli v první třetině velmi solidní hru. Vůbec nevypadali jako tým, který přijel v roli outsidera. Bohužel, znova byla k vidění špatná koncovka. Jistým mezníkem bylo i otevření skóre Crosbym. Mladého Kanaďana nikdo pořádně nehlídal, a tak to bylo vlastně celý zápas. Definitivně Pens rozhodli ve druhé třetině. Vstřelili v ní tři góly a Crosby zkompletoval svůj hattrick.

Habs začali od druhé třetiny předvádět příšernou hru. Vůbec nevěděli, co mají dělat a kde jim hlava stojí. Letmé střely mohly jen těžko překvapit gólmana Fleuryho. Špatně si nevedl jen útok, ale jak už výsledek naznačuje, tak i obrana. Byla zkrátka šílená. Špatné bránění se doplňovalo se zbytečným vylučováním a Pittsburgh tak měl nakonec jednoduchou cestu za výhrou.

Do třetí třetiny nastoupil místo Haláka Price. Halák za góly nijak extra nemohl. Třešničkou na dortu byl pro něj jistě třetí gól, kdy se mu puk prošoural do branky. Price tak má jistě jasnou pozici jedničky pro nadcházející duel v Chicagu, kde to bude možná ještě těžší.

Jedinou branku Habs dal Pleky. Jeho snažení je obrovské, podpora od spoluhráčů už daleko menší. Vše ještě umocnila nemohoucnost prvního útoku, který ještě ke všemu stál u zrodu dvou gólů Penguins. Velkou šanci měl Gionta, ale trefil jen tyč.

Ohlasy po utkání:
Hal Gill přišel po zápase se zajímavým zjištěním: "Udělali jsme chyby."
Jaro Halák o Crosbym: "Pokud mu dáte šanci, je to jasné."

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně se ta sestava naopak líbí, jen bych byl raději, aby se Cammalleri prohodil s Giontou a pak bych neměl sebemenší výhradu. On už Kosticyn pár střídání v Pittsburghu takhle hrál, tak co? Martin moc na výběr nemá a doufá, že Kosticyna zvedne Gomez, i když tomu taky moc nevěřím. Pleky s Cammallerim hrají pravidelně prodloužení nebo 4 na 4, takže tam nic nového. Ale jak říkám, raději bych vedle něho viděl Giontu.
 
30.10.2009 14:00 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo určite sa nechytí lebo je tam Gomez, s ktorým sa nemá "3-krát" v láske. Poznáš to z minulej sezóny. To je ten istý prípad ako Koivu a Kovalev.
smajlik
To mohol dať dokopy Plekyho s Giontom.
To by bolo podľa mňa lepšie riešenie.
 
AvatarReakce na příspěvek:No ja si zase myslim ze Cammalleri s Plekym by mohli neco ukazat. Pleky si to nema s "kym dat". Uvidime, treba se Kostej v prvnim utoku prave chytne. Rozhodne bych to predem neodsuzoval.
 
30.10.2009 12:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo tak to sa podržte. S takouto zostavou dnešný zápas určite prehráme!!!

1. útok: Kostitsyn - Gomez - Gionta
2. útok: Cammalleri - Plekanec - Lapierre
3. útok: Pacioretty - Metropolit - Moen
4. útok: Latendresse - Chipchura - D´Agostini

1. obranná dvojica: Špaček - Hamrlík
2. obranná dvojica: Gill - Georges
3. obranná dvojica: Bergeron - Mara

No v obrane by už mohli dať Bergerona ku Georgesovi a Gilla k Marovi ale dať Kostitsyna ku Gomazovi. To bola najhoršia voľba. Prvý útok by mal byť čo najsilnejší a takto z neho Martin urobil akurát vhodný útok pre Balckhawks aby nám mohli "nasúkať" čo najviac gólov. smajlik
Dnes to bude riadny "výprask"!!!
P.S. v bránke bude Price. smajlik
 
AvatarTak az ted jsem bohuzel videl sestrih akci z utkani. Nasi hraci tam byli jako figuriny. Pens si mezi nima jezdili jako nic smajlik Naprosto strasny vykon v obrane cinosti... Martin by jim za mel dat nejaky kondicni teror smajlik Takovy pristup k zapasu je neomluvitelny. No nic jedeme dal, uz jsem zvykly ze Crosby proti nam pravidelne sbira velke porce bodiku a pomerne lehce... smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 08.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík