Preview - Washington

28.11.2009, 16:26 | Preview |  Monika Gordíková
 

Tak jestlipak bude tohle mazec. Do Bell Centre míří Washington pořádně naštvaný na to, že ho Montreal v minulém měření sil přehrál. Habs musí bojovat s obrovskou marodkou, ale Caps na tom nejsou o moc lépe.
Oba týmy tak mají slepenou sestavu plnou tváří z AHL.

Washington si na pomoc povolal Alexandreho Girouxe a obránce Karla Alznera, zatímco Canadiens povolali Sergeje Kosticyna a pravé křídlo Jamese Wymana.

Montreal nemá na růžích ustláno nikde. Marodka, bídné představen proti Pittsburghu a do toho roztržka na tréninku. K pošťuchování došlo na pátečním tréninku mezi Cammallerim a Gorgesem. Emoce mírnil Maxim Lapierre.

Jak už bylo řečeno, marodky kosí oba mančafty. Washington postrádá také několik posil. Shaone Morrisson (zranění v horní části těla) sice cestoval s týmem do Montrealu, ale nad jeho startem visí otazník. Mike Knuble má zlomený prst. Alexander Sjomin laboruje se zápěstím. Boyd Gordon má poraněná záda. Quintin Laing léčí zlomenou čelist a Tom Poti má zranění v horní části těla.

Montreal dostal dobré zprávy o léčbě Andreje Markova. Bruslit s ostatními už zkoušel Matt D´Agostini. Brian Gionta se jen tak nezotaví ze zlomené nohy. Také nováček Pouliot je zraněn. Laboruje s rukou. Hal Gill, Andrej Kosticyn, Scott Gomez - to jsou další zranění. Jaroslav Špaček podle posledních zpráv nastoupí.

Zdravý Laraque musí sedět v hledišti kvůli suspendaci.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já nevím, ale tvůj názor je docela scestné... Viděl jsi většinu zápasů??? Já viděl až na pár všechny a to, co krom posledních 4 zápasů předváděl Andrej bylo k pláči... Jestli on bojoval, tak ostatní a obzvlášť Latendresse soupeře drali dokrve... Zato třetí lajna Lapierre, Latendresse a někdo třetí napadali, tlačili, dokázali si vynutit dost přesilovek a jen jim to tam nepadalo... Po Plekym a Metropolitovi často bývali jedni z nej... Já bych řekl, že výměna může být pozitivní, protože jestli je Pouliot víc ofenzivní a technicky nadané, tak se u nás může uplatnit, protože Wild hrají dost defenzivně a Laty se může víc prosadit v jejím stylu, i když mě se prostě do třetí lajny hodil... Až čas ukáže, jestli to byl dobré trejd, já bych řekl, že zatím je to minimálně 50:50 a myslím, že Pouliot získá víc bodů než Laty... Jediná vada je ta, že jsme jak píše Mira dostali zraněného hráče a v naší situaci je to dost špatný... Lapierre podle mě hraje pořád stejně, snaha se mu nedá upřít snad žádném zápase, Pyatt se hodí max do poslední lajny a jestli tento hráč začíná vyvažovat trejd Gomeze... To snad nééé...
 
01.12.2009 04:14 | reagovat
newt | lukas.grygar@hrej.cz
Reakce na příspěvek:Je to samozrejme subjektivni dojem, ale u Kosticyna jsem videl ve vetsine zapasu snahu, bojovnost, jen mu nic nevychazelo. Latendresse mel jasnej ukol - cpat se pred branu, hrat do tela - a plnil ho jenom minimalne. Ze te nezajima pohled lidi, co se hokejem dlouhodobe zivi, to uz je holt nazor proti nazoru. Mam pocit, ze oni o tech hracich a jejich fungovani v tymu precejen vi krapet vic, nez my tady na dalku z CR..
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to samozřejmě myslel tak, že trejdovat zdravého hráče základu, který podle mě nehrál až tak hrozně (co tedy potom říkáš A.Kosticynovi, když pominu jeho poslední dva, tři zápasy) za zraněného v době, kdy naše marodka je už tak hrozně veliká, je totální pitomost a naprosto netaktický tah. Na Pouliota jsem hodně zvědavej, i když to, že odborníci v něm vidí větší potenciál než u Latse, mě absolutně nezajímá - takových už bylo...
 
30.11.2009 18:07 | reagovat
newt | lukas.grygar@hrej.cz
Reakce na příspěvek:To doufam nemyslis moc vazne, tohle :) I kdyby z Latse vyrostl skutecny power forward - coz si po prvnim golu za Minny opravdu netroufam odhadovat :) - tak nikde nemas zaruceno, ze by se mu to povedlo prave v Montrealu. Ostatne proto k cele vymene doslo, tymy si vymenily dva podobne hrace, co evidentne potrebovali zmenu prostredi. A Pouilouta jsme samozrejme brali s tim, ze musi nejdriv dolecit zapesti. Potencial ma podle odborniku podstatne vyssi, nez Lats. A kdyz uz nic, tak alespon Lapierre se po trejdu svyho linyho kamaradicka docela probudil a zaroven dostal vic prostoru Pyatt, kterej se mi libi cim dal vic a pomaha vyvazovat trejd za Gomeze do lehce pozitivnejsi roviny.
 
AvatarJen tak mimochodem - Latendresse dal ve svém druhém vystoupení za Minnesotu gól. Pouliot naproti tomu léčí zranění... V současné situaci prostě skvělá výměna, Bobe!
 
AvatarReakce na příspěvek:Budu se opakovat, ale Cammalleri je strašně čitelný a spoléhá jen na rychlost své střely - dneska to navíc hrozně prováhal. Lapierre to nedělá špatně, tomu jsem věřil nejvíc. U Plekyho mi přijde, že najíždí hrozně pomalu a pak si nemůže gólmana pořádně rozhýbat. No nic, bod máme, mohli jsme v klidu mít dva, ale nedá se nic dělat.
 
AvatarŠkoda no, bez těch dvou ty nájezdy jsou slabý... Opět špatně provedený, nejlíp asi Pleky, ale nezvedl to... Za dnešek jsem si zasloužili 2 body, ale před zápasem bych bral i jeden, takže jsem spokojené... Kluci to dneska odedřeli a asi je to bude dost mrzet, ale bod není špatné a chce to takhle makat dál... Od druhé to byl dobré mač a my hráli líp, pokud se nám začnou vracet hráči a pořád budeme takhle dřít, tak půjdeme nahoru...
 
AvatarReakce na příspěvek:Obrovská škoda, Pleky snad nájezd nikdy nepromění...smajlik . Nenávidím hlavní rozhodčí smajlik... Dneska jsme to měli udržet, i když za téhle konstelace je bod úspěchem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím za co šel ven, vlastně vím, za naprosto normální souboj, kterých je v zápase stovky... Bohužel no, třeba to urveme ještě, zasloužili bychom si to, už za ten počet zblokovanéch střel...
 
AvatarJaj, to je škoda... Za tu snahu jsme si dva body zasloužili, snad to přijde teď... Každopádně bod je doma a to se v této sestavě musí počítat...
 
AvatarMůže mi někdo vysvětlit, za co šel Mara ven? To si ten rozhodčí snad dělá p.del...! Je to velká škoda, kluci by si ty dva bodíky za tu bojovnost zasloužili. Třeba to tam spadne v prodloužení, i když jsme už hodně utahaní.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak přesně to se dostavilo, vyloženě jsme vybojovali srovnání skóre a měli jsme tam ještě další dvě výborné šance. Nutno ale poznamenat, že všechno to nastartoval Price svýma dvěma skvělýma zákrokama - dostat třetího, bylo by asi po zápase! Teď jen vydržet.
 
AvatarTak naši to vzali do svých rukou... Kluci nastoupili do druhé jako vyměnění a ikdyž to není žádné koncert, tak poctivou prací jsme vyrovnali... Price zatím paráda... Ten druhé fík, to byla rána jako z kanonu, z toho bych ho vůbec nevinil... Přesilovka úplně naprd, ale pak se dostaneme do pásma a Jarda to tam vpálí jak zamlada... Jestli takhle budeme bojovat i ve třetí, tak nic není ztraceno, aspoň bodík by to chtělo... A to co teď hrají Hamrlík a Špaček, to je velká paráda...
 
AvatarGól po takové šílené přesilovce, to by mohlo dodat trošku sebevědomí do žil...!
 
AvatarReakce na příspěvek:Máš pravdu, v tomhle složení je to spíš jen o bojovnosti a štěstí. První nám sice nechybí, druhé ano - první gól tečovaný, druhý možná trochu zachrápal Price. Šance byly snad jen v přesilovce, ale nic loženého. Holt musíme tohle období nějak přetrpět, prosinec bude hodně krušný, myslím, že 11 zápasů hrajeme venku a to je strašně moc. Mám obavy, abychom zrovna v téhle době nezískali rozhodující ztrátu na play-off...smajlik
 
AvatarDneska zatím lepší nevidět... Bohužel v této sestavě nejsme konkurenceschopní, obzvlášť Washingtonu... Nedávám nám moc šancí na otočení, nedokážeme si nic vytvořit, za vše hovoří fakt, že Sergej byl před 14 dny na farmě a teď hraje první lajnu...
 
29.11.2009 01:37 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMáš pravdu no dnes asi pozerám od druhej tretiny. Oni to hodia naspäť lebo začiatok som videl v pohode.
 
29.11.2009 01:25 | reagovat
Theo33 | Matts@seznam.cz
na tom atdhe.net je jeden na nas a tam davaj wash wizard basket nba...ja chci nas:-)
 
29.11.2009 01:24 | reagovat
Theo33 | Matts@seznam.cz
prosim prosim hodte jsem link jinak jsem dnes zustal vzhuru zbytecne...
 
29.11.2009 01:24 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarAtdhe.net
 
29.11.2009 01:19 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Chlapi potažmo dámy, kde sledujete? Dnes nic nemůžu najít kde to běži bez probs???Díky
 
29.11.2009 00:55 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDobré ráno všetkým, ktorí si idú pozrieť zápas s Washingtonom. Dúfam, že Pleky dnes opäť skóruje. smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík