Cammalleri a Bergeron se vracejí, zraněný je Moen

24.03.2010, 16:04 | Preview |  Monika Gordíková
 

NHL se řítí dál nezadržitelnou rychlostí. V noci na zítřek do jejího dění znovu zasáhne Montreal Canadiens. Přívětivost domácího prostředí vymění za horký led moderní buffalské arény. Snad nám naši oblíbenci nepředvedou stejný výkon, jako z předchozího zápasu. Sestava bude díky uzdravení jistých hráčů jiná.

Sezóna se sice chýlí ke konci, se Šavlemi se ovšem dnes Habs neutkají naposledy. Soupeři ze Severovýchodní divize se proti sobě postaví popáté. 3. října vyhráli hokejisté Montrealu 2:1 v Buffalu po prodloužení. Sabres vyhráli 3. prosince doma 6:2 a 14. prosince v Bell Centre 4:3.

Po dlouhé době se v sestavě Montrealu znovu představí dva marodi - Mike Cammalleri a Marc-André Bergeron. Cammalleri bude opět působit na levém křídle v lajně vedle Tomáše Plekance a Andreje Kosticyna. Bergeron bude ve čtvrtém útoku spolu s Glenem Metropolitem a Sergejem Kosticynem.

Kdo ale do zápasu nezasáhne, je Travis Moen. Ten byl zraněn od brusle Matta Cullena. Ve třetím útoku ho nahradí Mathieu Darche. Buffalo Sabres mají v sestavě jeden problém. Poslední dva zápasy vynechal Raffi Torres se zraněním v horní části těla.

Buffalo vyhrálo poslední tři zápasy. Postupně si poradilo s Tampou, Floridou a Carolinou. V Severovýchodní divizi má sedmibodový náskok na druhou Ottawu a v případě výhry se můžou bodově dotáhnout na New Jersey Devils. Montreal na Šavle ztrácí devět bodů.

Útočník Sabres Thomas Vanek hraje většinu své kariéry na levém křídle. V průběhu minulého týdne byl ale přesunut na post pravého křídla k Dereku Royovi a Timu Kennedymu. Na novém postu se mu náležitě dařilo. Vstřelil gól, dvakrát na gól nahrál a měl dva plusové body.

Tento útok je hodně produktivní. Derek Roy má z posledních třech zápasů pět kanadských bodů. Tim Kennedy má ze čtyř her tři body. Jiný Tim, Connolly, zaznamenal v pěti posledních zápasech šest bodů. Hodně produktivní je Jochen Hecht. Z minulých třinácti utkání má na kontě dvanáct bodů.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
Avatarnuy skoda velka skoda..mryi ma to aj koli pricemu..tem si vedl skvele a nkonec aj task prehra..
 
25.03.2010 09:02 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarAsi nebudu daleko od pravdy, když označím zápas s Floridou za "skoro-existenční." Máme zhruba stejně daleko k postupu nahoru stejně jako pádu dolů. Jak jsme za celý rok viděli, vyhrát i prohrát umíme s každým. Snad se nestane náš oblíbený "jojo" nebo "skluzavkový" efekt, kdy střídáme šňůry vítězství a porážek. Další ztráta může být už kritická...smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Na to si vzpomenu taky... Na druhé straně si vzpomenu třeba na Anaheim, kde jsme zhruba minutu a půl před koncem prohrávali o dva góly a nakonec jsme vyhráli na nájezdy - stejný scénář jako včera, jen v obráceném gardu...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To není až tak složité - odseděl si 4 minuty na trestné, pak připočti naše oslabení, na které on nechodí, potom naopak z našich přesilovek, na které dřív chodil s Plekym, mu ten IT taky odečti, protože teď místo něj chodí Cammy, a jsi na těch číslech, co měl...smajlik
 
25.03.2010 08:31 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarMůže mi někdo říct proč Pouliot neodehrál ani 10 minut čistéhé IT?..Díky
 
25.03.2010 08:25 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Já si zase vzpomenu na smyšlené vyloučení nějakých 20 vteřin před koncem v zápase s Caps, který jsme nakonec ztratili v nájezdech rovněž...
 
AvatarPred zapasem jsem bral bod, jak jse videl vysledek byl jsem spokojeny, ale ted jsem videl sestrih a nechapu jak jsme nevyhrali 0:4, natoz prohrali 3:2smajlik Dostat dva goly v zaveru zapasu, pri prazdne brance soupere, to je fakt "umeni"smajlik Buffalo do te doby snad nemelo zadnou extra sanci (aspon dle highlists) Jestli nam bude na konci sezony chybet bodik, tak si vzpomenu zrovna na tenhle zapassmajlik GO HABS !!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Posrali jsme to fakt totálně!!! Takhle ztratit zápas, ve kterém jsme určitě nebyli horším mužstvem, to by snad zasloužilo pořádně seřvat v kabině!!! Jdu spát pěkně nas...!
 
AvatarTak jsme ten bod ztratili, bohužel... Naše nájezdy hrozný, Cammalleri nepřehodil beton a Kostěj neudělal vpodstatě nic... Velká škoda, bod bych před zápasem bral, po zápase jsem zklamané, ale možná se na konci sezony bude počítat...
 
AvatarReakce na příspěvek:To nebyl Pleky, ale O´Byrne... Ale na tom nesejde, podělali jsme to totálně! Tenhle bod, pokud ho ztratíme, je úplně zbytečně ztracený. Na nájezdy je Buffalo hodně silné smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:To byl O´Byrne, aha.. .No to je jedno, každopádně škoda a teď další oslabení...
 
AvatarBohužel přišlo to, co se dalo čekat... Úplně zbytečné vyloučení O´Byrneho a dvakrát risk domácích a rázem jsme ztratili vyhraný zápas...! Přitom jsme téměř do konce domácí k ničemu nepustili smajlik.
 
AvatarNo tak to byl závěr... Bod máme, ale měly už teď být dva a né se jít mlátit do prodloužení... Price chudák dělal co mohl, bohužel to nešlo ustát. Zbytečné faul Plekyho a pak už jen peklo... Škoda, že se tam Cammallerimu nepovedlo vyhodit... Takhle možná zcela zbytečně přijde o bod... Buffalo hrálo 58 minut prd a pak nám za 2 minuty dá dva fíky... Bože můj...
 
AvatarReakce na příspěvek:A já si pořád říkal, že ta maska je nějaká jiná...smajlik .
 
AvatarNějak mi to připomíná utkání s Ottawou akorát v opačném gardu... Snad to bude tak i ve třetí třetině... Obrovská škoda těch mega šancí, bohužel mág Miller drží stále Buffalo ve hře... CHce to nepolevit a věřím, že to dneska půjde... Hlavně nepokračovat ve zbytečných faulech, i když zatím hrajeme oslabení fantasticky... DNeska by se body hodily jako sůl... Snad to dobojujeme... Price stále vynikající a jeho nová maska, super...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dám na modlení - my proměnili přesilovku!!! Staršímu Kosticynovi to tam dnes padá... Ale jinak jsme měli další minimálně tři šance, které po gólu vyloženě volaly - asi tu největší v oslabení Gionta. Aby nás nakonec tohle nemrzelo... Oslabení zatím zvládáme výborně a Price také doposud dobrý. Jen to vydržet, Buffalo nasadí do poslední části určitě vražedné tempo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ted se Buffalo hodně rozjelo z vyloučeníma a může to být rozhodující část zápasu... Zápas se postupně vyrovnával a opět vidíme, jak dokážeme odlišně hrát...
 
AvatarVýborný nástup do zápasu, hned z první střely gól a ke všemu hned u toho byl hodně cítit Cammalleri... Vypadá to, že by to dlouhé zranění na něm nemuselo zanechat nějakou výraznější stopu. Jinak zbytek třetiny odehraný celkem dobře, měli jsme i další šanci, domácí se do žádného soustavného tlaku zatím nedostali. Price prozatím spolehlivý.
 
AvatarBuffalo nam moc nesedi, no uvidime, bral bych i bodik. Nesmime ztracet, za name je to naslapane. Cammy je urcite velka posila hlavne pro Plekyho utok, ktery posledni zapasy moc neboduje. Cammy ale mel dlouhou pauzu, asi tezko od nej cekat nejake zazrakysmajlik Kazdopadne GO HABS GO
 
24.03.2010 18:49 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo Buffalo je veľmi silný súper. Má jedného z najúspešnejších brankárov súčasnej NHL, parádnu obranu a dokonale zohraný útok. Čo k tomu dodať. Síce sa nám v tejto sezóne na silných súperov darí ale na Buffalo to vôbec neplatí. Ale zase na druhú stranu nedarilo sa nám ani na New Jersey a predsa sme ich dokázali poraziť. Takže očakávam, že chalani vydolujú dôležité dva body. smajlik
 
24.03.2010 16:14 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTady je link na perfektně udělaný topic na dnešní zápas. Byť jsem dost nasraný jak jsme (ne)hráli proti Sens, tak i dneska budu ponocovat. GO HABS GO!!!

http://forum.canadiens.com/index.php?showtopic=24896&st=0
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík