Přijedou Islanders, žádní Outsiders

27.10.2010, 14:31 | Preview |  Monika Gordíková
 

Pokud to není rozbité, neopravuj to. Tak popsali filozofii trenéra Jacquese Martina zámořští žurnalisté. Kouč nebude ani v utkání proti New York Islanders měnit sestavu, která vyhrála poslední dva zápasy. Leckdo se při chystání na utkání s Islanders chystá na zápas s outsiderem, jenže Islies v letošní sezoně jako outsider rozhodně nepůsobí.

Carey Price se opět postaví do brány. Ještě do klece od začátku sezony nikoho nepustil. Půjde tak o jeho devátý start za sebou. Útočník Dustin Boyd a obránce Ryan O´Byrne budou znovu plnit roli zdravých náhradníků.

V týmu panuje skvělá nálada. Včera se hráči dobře bavili při uskutečňování týmové fotografie a poté s úsměvem na rtech trénovali. Nechyběly ani samostatné nájezdy. Na následné tiskové konferenci pak neztratil svůj smysl pro suchý humor trenér Jacques Martin.

Proti Islanders hrají Habs každou sezonu pravidelně čtyřikrát. V minulém ročníku dokázali třikrát zvítězit. Ale jak už bylo psáno výše, Ostrované nebudou žádným měkkým oříškem. Když před sezonou házeli na stůl různí experti své tipy, každý si myslel, že oba týmy budou hrát pod postupovou osmičkou. Sezona je sice ještě mladá, ale oba celky musí být spokojení se svým současným umístěním.

Islanders prozatím odehráli osm zápasů a mají deset bodů, tedy při stejném počtu mačů o bod méně než Canadiens, a patří jim šestá příčka v konferenci, v níž mají druhý nejvyšší počet vstřelených branek. Na ledě Bell Centre ukončí svůj čtyřzápasový trip. Nejprve vyhráli v Torontu, pak v silné Tampě. Klopýtli až minule u Panterů, když prohráli 3:4.

Fanoušci Montrealu mohou být s dosavadním průběhem sezony spokojení. Při pondělním rozhodnutí Andreje Kosticyna o výhře nad Phoenixem v prodloužení mělo Bell Centre namále. Pod salvou nadšených fandů málem spadlo.

Proti Phoenixu řádila Plekancova lajna. O góly se postarali právě kladenský rodák, Cammalleri a běloruské křídlo. „Myslím, že všichni tři jsme teď v té nejlepší možné formě. Navzájem se cítíme velmi dobře," pochvaloval si spolupráci s kolegy Kosticyn.

John Tavares dokázal v posledních čtyřech zápasech nastřádat sedm kanadských bodů (5+2). Zatím v každém utkání, do něhož zasáhl, se bodově prosadil obránce Islies James Wisniewski. Jeho útočné choutky zatím neberou konce.

Oba týmy mají své marody. Ostrovanům chybí kvůli operaci pravého rameno Kyle Okposo. Další útočník Rob Schremp má problémy v dolní části zad. Obránce Mark Streit léčí po operaci levé rameno. Tito všichni jsou mimo hru. Otazník visí nad útočníkem Joshem Baileyem. Měl hrát už minulou sobotu, ale nakonec se tak nestalo. O Andreji Markovovi jsme informovali již včera. Tento zápas bude ještě sledovat jako divák.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
28.10.2010 05:42 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, ale už ako som písal hlúpy budík ma nezobudil a to sa stalo 1. krát. Vídite aký mám zlý budík, je to ale podvraťák smajlik , to naschval ma nezobudil na zápas. Asi mu natrhnem prdel. smajlik
 
28.10.2010 05:38 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarParáda, že vyhral Montreal, ale nepozeral som lebo som zaspal. Nastavil som si budík, ale nejako som tvrdo zaspal. smajlik smajlik Tu bude asi tou školou. smajlik smajlik Zápas z Isles si proste nemôžem nechať ujsť.
Asi si nastavím 2 budíky pre istotu. smajlik smajlik
 
AvatarPopravdě řečeno, moc nerozumím tomu, proč dneska je třetí hvězdou zrovna Price...
 
AvatarKosticyn má letos prostě čich na to, kam se přimotat...smajlik. Samozřejmě to jde ruku v ruce s jeho výkony, které jsou zatím výborné a když k tomu přidám skvělého Plekyho a kvalitního Cammyho, máme tu útok, který je jasně nejlepší z naší sestavy. Trochu je mi dneska líto Priceho, protože na něj nešlo až tolik střel, ale všechny góly byly jako přes kopírák - střela od modré a výborné clonění před bránou, kdy Price nic neviděl. Tohle mi trochu kazí dojem z jinak výborně odehraného zápasu... Na Long Islandu to bude hodně těžký, navíc údajně má chytat Auld, tak uvidíme, co v něm je...
 
AvatarReport napsán, ale dám ho sem až kolem 16, dřív to nestihnu...
 
28.10.2010 04:15 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarSolidni. Nebyt nasich impotentnich presilovek a nedostatecnyho durazu pred Pricem, mohlo to byt klidne 6-1. Pleky klobouk dolu, skoda ze nevysla a druha 2-na-1, to by uz bylo vylozene genialni.
 
28.10.2010 04:14 | reagovat
hunter | deer_hunter@azet.sk
Avatartie ich goly - nabuduce ich radsej nechat prist k branke ako nechat strielat od modrej smajlik
 
AvatarParádní výkon, Plekanec vyčníval, ale ostatní dneska dřeli a dokázali potrápit soupeře o dost více než v ostatních zápasech... Výhra naprosto zasloužená, pokud někdy vylepšíme přesilovky, můžeme čekat velmi solidní výsledky... Price odvedl svůj standart, nic nepokazil a rozhodně něco přidal i navrch... V obraně nejlepší Subban, co ten kluk si dovolí a až seřídí mířidla, tak to bude snajpr jak na druhé straně Wisniewski:) Jo, jde se krásně spát...
 
AvatarPrice 3 hvezda Subban 2 hvezda Pleky 1 hvezdasmajlik smajlik
 
AvatarAK47 GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLsmajlik smajlik smajlik
 
Avatara tohle bude drama
 
Avatarty presilovky jsou za trestsmajlik smajlik
 
AvatarŠkoda toho nájezdu, ale jinak musím říct, že Roloson je normální magor!!! Jeho hráč našeho podtrhne, ten se pak díky tomu nekontrolovaně dostane do brány a ten gólmanskej idiot na něj ještě vystartuje, jako by to snad udělal schválně... Fakt nechápu!
 
AvatarGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLsmajlik smajlik
 
AvatarŽe já to píšu, vždy pak dostaneme, sakra... kluci pojďme jsme lepší...
 
Avatardopici smajlik smajlik
 
AvatarMoc se mi líbí tenhle styl hokeje, který předvádíme v útočném pásmu - zakousneme se do soupeře a rychlou kombinací a tlakem do brány ho točíme jak na kolotoči... Pleky opravdu předvádí, že ta smlouva rozhodně nebyla nijak přemrštěná a že ty peníze si stoprocentně zaslouží! Jeho gól byl lahůdkový a tím mám na mysli i Kosticynovu přihrávku. Pak tam znovu byla téměř totožná situace v oslabení jako u našeho druhého gólu, tentokrát centimetry chyběly... Jenom vydržet v tomhle tempu do konce zápasu...
 
AvatarHrajeme pořád dobře, akorát škoda, že nevedeme tak o 3 a více branek... Gio pořád stejné chudák, naopak Pleky, ten by dal víko i zpoza bránysmajlik Ted ubránit oslabení a věřím, že si 2 body pohlídáme...
 
28.10.2010 03:17 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatarnějak mi tam vypadlo "a" smajlik pochybuju že usnu (poslední dobou mám problémy s usínámím) ale i tak se cítím an to nesa padnout do postele a jít spát.. Při sestřihu to bude lepší ale ten uvidím nejdřív za několik hodin.. smajlik
já mizím. Kdyby se někdo našel předem děkuju a Go HABS Go!! smajlik
Dneska další dva body.. Doufám v to..
 
AvatarReakce na příspěvek:Moc jsem nepochopil tvou žádost - při každém gólu na konci zápasu...smajlik? A i kdybys ty sms po každém gólu zítra měl, není lepší se na ně podívat v nějakém sestřihu...?
 
28.10.2010 03:11 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarNašel by se tu někdo, kdoby mi při každm golu na konci zápasu napsal sms na číslo 722110581? Klidně z internetu, nějak o edávám, chci si jít lehnout ale rád bych věděl o každé situaci..
 
AvatarJá nemůžu jinak než, že Plekanec zatím v této sezóně hraje jak Bůh... to co dneska předvádí je něco neskutečnýho, brání. útočí, střílí fíky, nahrává na ně, jsem u vytržení...
 
AvatarGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLl
 
28.10.2010 02:46 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPleky goooooool
 
AvatarReakce na příspěvek:No vždyť říkám, že toho moc neviděl - tou nechytatelnou mám na mysli to, že to nebyla žádná přesně mířená pumelice, na kterou by gólman neměl nárok...
 
28.10.2010 02:26 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Podle mě se to chytit nedalo, puk stál na hraně a prý to bylo i tečovaný.

Gólu škoda, ale jinak jsme to tam chvíli moc pěkně rozjížděli. Subban luxusní, zvlášť pak ty zákroky dozadu. No a Pleky, to byla panečku přihrávka jak z učebnice!
 
AvatarKrásná první třetina, hrajeme opravdu dobře, moc se mi líbí čtvrtá lajna a konečně taky dal gol někdo jiné, než první... Gio má neskutečnou smůlu, chudák dře do úmoru a nic:( Snad to tam padne ve druhé... Price zatím výborný, gol nemohl chytnout, škoda jedné střely, o dva to bylo lepší... Subban hraje s přehledem, bohužel zrovna z jeho vyloučení padlo snížení... Takže udržet výkon a nemůžeme prohrát...
 
AvatarZatím hrajeme velice dobře, dle mého názoru lépe než s Phoenixem. Jsme rychlí a díky tomu jsme dost často v útočném pásmu, kde si dokážeme vytvořit střelecké pozice. Subban předvedl nádhernou práci při prvním gólu, stejně tak Pleky při druhém v oslabení. Škoda pak toho gólu, kdy to nebyla žádná nechytatelná střela, ovšem Price toho moc neviděl... Je dobře, že se střelecky projevila i jiná než Plekyho lajna.
 
28.10.2010 02:14 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarA je tam :( 2:1
 
Avatara druhejjjjsmajlik smajlik smajlik
 
28.10.2010 02:12 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarA druhej.. Joooooooo
 
28.10.2010 02:10 | reagovat
lucie | lulu.oomph@seznam.cz
další link, kdyby náhodou
http://www.justin.tv/cowboy68#/w/501037376
 
28.10.2010 02:05 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarGoool
 
Avatartak mame presilovku tak snad se koncene ujme
 
28.10.2010 01:35 | reagovat
lucie | lulu.oomph@seznam.cz
http://fr.justin.tv/nf25?#/w/500903424
tenhle funguje vždycky, jen je francouzsky
 
28.10.2010 01:35 | reagovat
Tommy | tomas148@centrum.sk
Reakce na příspěvek:dakujem :)
 
28.10.2010 01:33 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatartady:

http://www.alpha2zulu.net/a2z_channel_1.html
 
28.10.2010 01:31 | reagovat
Tommy | tomas148@centrum.sk
nazdar rad by som sa opytal na nejaky funkcny link kde by som mohol pozerat Habs Diky :)
 
Avatartoz kurna zacnete !!!
 
AvatarRTW a nechceš si k tomu střihnout ještě report vítězné??? já mám zítra v 10 florbal a nevím, jestli vydržím až do konce:(
 
27.10.2010 23:33 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarGo HABS Go!! Doufám že dneska mrknu alespoň na dvě třetiny.. Musíme urvat další body, nahnat body hned aby situace nedopadla jak letos najaře, že jsme byl rádi že jsme se dostaly do PO..
 
AvatarPevně věřím, že je v pěkným zápase udoláme, s Isles většinou padá dost gólů a daří se myslím i Plekymu... Doufám, že proměníme nějakou přesilovku a že se prosadí i jiná lajna...
 
Avatarjj tez cucim
 
27.10.2010 16:45 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarŽiadny strach páni a dáma, dnes pozerám tak dúfam, že vyhráme. smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík