Naplní se papírové předpoklady?

30.10.2010, 14:13 | Preview |  Monika Gordíková
 

Pokud by naplno fungovaly v praxi papírové předpoklady, viděli bychom v noci na zítřek exhibiční představení Habs. Do Bell Centre přijede Florida Panthers, momentálně poslední tým Východní konference i celé NHL. Budeme svědky jednoznačné záležitosti?

Nejnižší návštěvnost v lize, rozhodnutí o neobnovení smlouvy se svým farmářským týmem z Rochesteru, nejméně získaných bodů v NHL. Zároveň také tým s druhým nejmenším počtem inkasovaných branek. To jsou Florida Panthers.

Poslední čtyři zápasy v Bell Centre dopadly pro Pantery vždy špatně. Návštěva Montrealu, kde Canadiens vyhráli svá poslední čtyři utkání, není ten úplně nejlepší způsob, jak ukončit třízápasový trip po východní Kanadě. Nejprve kontroverzní prohra 1:3 v Torontu, pak smutná porážka 3:5 v Ottawě, kde se Panteři dostali do vedení, ale pak si nechali nasázet pět gólů.

Montreal vévodí NHL, jak krásné. Patnáct bodů, čtyři triumfy v řadě. To by mohlo být v pohodě po dnešku ještě lepší. Na ledě už by měl stát na 99% Andrej Markov. „Je to samozřejmě obrovská součást týmu," řekl na adresu ruského beka gólman Alex Auld.

Ačkoli se Floridě nedaří, má v kádru několik jmen, která stojí za zmínku. David Booth má z posledních pěti zápasů na kontě tři branky a dvě přihrávky. Marty Reasoner má sedm kanadských bodů ze sedmi zápasů.

Oba týmy nastoupí v plné palbě. Panteři nemají nikoho na marodce. Po nástupu Markova se dá toto napsat i o Canadiens.

Nebylo by žádným překvapením, kdyby v brance Panthers byl v tomto utkání Scott Clemmensen místo Tomáše Vokouna. Clemmensem se ve své dosavadní kariéře postavil do klece proti Canadiens třikrát a pokaždé odjel z ledu jako vítěz.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
31.10.2010 13:27 | reagovat
Tommy | tomas.torok@yahoo.co.uk
pozeral som zapas a akosi neviem prist na chut Spackovi proste tam robi vela chyb. Ako jeden z najskusenejsich nasich obrancov som cakal ze bude ich robit menej. oproti Subbanovi vyzera skoro o triedu horsie. ale tak snad sa este zdvihne herne. Carey opat pekny vykon zatial nas drzi a zda sa ze je pomerne taky spolahlivy ako bol Jaro dufma ze sa mu to bude darit cim dlhsie :)
 
AvatarNo byla to opravdu tragédie, po naší skvělé přesilovce 5 na 3 jsem šel spát... Nic se nám nedařilo a to, v čem jsme soupeře přehrávali, rychlým bruslením, napadáním a pěknéma kombinacema se jak si vytratilo. Nevím jestli je to klasické zápas s Fla, když se nám na ni ted dost dařilo, ale tohle byl klasické zápas, které stál za h... No Boston a Thomas, to je zatím pro většinu týmů neřešitelné soupeř... Další 2-3 zápasy ukážou, jestli se dokážeme zvednout, když se nám jeden zápas nepodaří (no neporařili se 2, ale v jednom jsme aspoň vyhráli)
 
31.10.2010 08:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKlasický domácí zápas s Floridou co víc k tomu říct:-(Prostě Jersey a Florida doma je většinou průser. Gráli jsme hrozně Gio je asi fakt pod koněm když tohle nedá:(Obránci hrůza, jen tam šoupněte poctivýho Picarda!!!Pořád to je dobré, nadruhou stranu nalejm si čistého vína, těžší soupeři teprve příjdou. Zápasy s Bruins, Philou, Wash a týmy ze západu ukážou, jak na tom jsme. Zvláště prvně jmenovaný na mě působí neskutečně silným dojmem. Thomas(Vezina forma zpět) Supr důrazdný beci, A silná ofenzíva. No buďmě rádi, že se nám většina zápasů se slabšími soupeři vydařila.
 
31.10.2010 02:54 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarMě se dneska z toho výkonu chce chrápat. Jestli ted na začátku nedáme tu přesilovku jdu si lehnout... Jsme dneska nějako roztržití a je to plné nepřesností. Také by to chtělo pořádně trefit bránu všechno létá mimo...
 
AvatarZlepšení, ale pořád do ideálu daleko, rozhodne začátek třetiny, musíme minimálně srovnat...
 
AvatarTak dneska je to vážně tragédie! Ještě se tu někdo myslí, jako včera, že jsme proti Islanders šetřili síly...? Přesilovky jsou pořád hrozné, ať už tam Markov je nebo není - vrcholem všeho byl Gionta a prázdná brána...smajlik. Florida výborně bruslí, Vokoun je bezchybný a tak jí potom stačí úspěšné brejky k tomu, aby si odvezla oba body. Naši mi dnes přišli jako po tahu... Tohle jsou úplně zbytečně ztracené body!
 
AvatarTen Hamrlík je normální vocas!!! Do kolika hráčů chtěl jako poslední s pukem jít...? Takovéhle úplně zbytečné góly fakt "miluju"...smajlik
 
Avatara je po zapase
 
Avatarto delaj srandu prazdna brna a oni to do ni nedotlaci dne s bod bude zazrak
 
Avatarno konecne je srovnano
 
Avatarto delaj srandu prazdna brna a oni to do ni nedotlaci dne s bod bude zazrak
 
Avatarto si delaj srandu
 
Avatarto si dela prdel prazdna brana a oni to do ni nedotlaci
 
Avatardo si delaj prdel prazdne brane ao oni to do ni nedotlaci dnes bod bude zazrak
 
AvatarBída nesmírná, pokud se o 100% nezlepšíme, tak to rozhodně nevyhrajeme... Snad je Martin seřve, protože takto se doma nehraje...
 
Avatartak presilkvo se drzala starych koleji pak gol s dorakzysmajlik smajlik
 
Avatartoz jedne LEts GO HABS
 
AvatarReakce na příspěvek:na atdhe je ten francouszkej Justin co jsme sem dal
 
31.10.2010 00:53 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Dík smajlik
 
31.10.2010 00:53 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:**atdhe.net
 
31.10.2010 00:51 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Já doufám že se něco objeví na stdhe.net :( na myp2p je nějakej sopcast.. jak se to spouští?
 
AvatarReakce na příspěvek:zde ho mas ale je ve franine http://fr.justin.tv/nf25?#/w/509052688
 
31.10.2010 00:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarHoďte sem prosím funkčný link.
 
Avatarhernajz uz by mohli zacit to cekamni me nabavismajlik smajlik
 
Avatarnormalne asi to uz tam snad se srovnaj
 
30.10.2010 23:43 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPočkat a jak to teda bude s dalšíma zápasema? Ty budou začínat až ve 2 nebo jak?
 
30.10.2010 23:01 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:jo smajlik
 
AvatarTakže dneska to začíná v 1, ale místo ve 4 to končí ve 3, mám pravdu ?
 
30.10.2010 22:55 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jasně ale proč je to jen určitou dobu, to mě zajímá proč je to jen pár týdnů a nee celé období :-)
 
Avatarohledne jara tam se cas posouva dopredu prot hrali jakoby o hodinu driv
 
30.10.2010 22:35 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jj asi to tak bude jak píšeš takže to začne normálně ale bude to končit jakoby dřív a my budem mít více času na spánek :-)Ale vim že při přechodu a ted nevim jestli na podzim nebo na jaře se děje to že časy neseděj a je to asi 3 týdny dlouhé.Vim že minulou sezonu na jaře sem vstával v jednu jako vždy a ono se hrálo o půlnoci.Po třech týdnech se to zase srovnalo ale nechápu proč to tak je... Ale zřejmě dneska to bude normálně v jednu
 
Avatarad cas: cas se presouva z letniho na zimni ve tri rano a to tak ze misto tri budou dve tudis noc se nam o hodku prodlouzi
ad k zacatku spilu: jelikoz se u nich sacina v sobutu tak bych tipovla ze zacne normal v jednu rano ale cas se bude prsouvat behem zapasu tudis se to u nas projevi jako ze zapas neskonci kolem 4 rani jako obvikle ale kolem treti coz je nsledek onoho posunuti zpet o jednu hodinu

tot vse k memu nazoru na cas zacutku zapasu
 
30.10.2010 22:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZdravím, nejprve jsem se chtěl zeptat, jestli se dneska opravdu hraje už od 11 našeho čili za hodinu?Dneska jsem o tom posouvání přemýšlel a čekal jsem právě žese to bude posouvat dozadu, tak bych si nechal rád uvést věci na pravou míru??

Druhá věc proč píšu, týká se složení obrany zvlášt dvojce PK Marky, když je Martin chce dát k sobě. Schválně píši ještě před prvním zápasem co spolu odehrájí. Osobně se myslím, že tyhle dva dát k sobě je chyba. Oba ofenzivní, to nedělá dobrotu, navíc by se dali lépe využít s obraným bekem. Picard s PK mají zatím nej plus mínus hrají spolu skvěle já ybch je nechal spolu. Posadil bych Jardu a Markýho hodil k Hamrovi. Ten sice býval také ofenzivní, ale už neni nejmladší a zdaleka se dopředu nežene jako dřív. Trochu mi je i líto Ryana, loni se mi hrozně líbil, idkyž je pravda první zápasy mu letos přímo nevyšli, ale já ho mám rád. Nadruhou stranu je dobré mít v záloze tak kvalitní náhradu. Přesto PK Marký pro mě není dobrá volba. Na PP jasná, ale v klasik hře, se mi ta představa nelíbí. Uvidíme, kdo bude mít pravdu:)

PS: Floridu nepodcenit, sice je pro mě asi nejslabší na východě, ale naše bilance proti nim hlavně doma, není vůbec dobrá. GO HABS GO
 
30.10.2010 21:33 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTo jako fakt už v 11? Hej tak to je skvělý. Díky RTW :)
Doufám že na ledě uvidím Vokouna..
Za nás už zase bude chytat Price?
 
AvatarDíky RTW, jinak včera nic moc výkon, ale dobrý body, dneska očekávám obojí, na Floridu celkem umíme, nastoupí Markov, kurňa to musíme vyhrát...
 
AvatarReakce na příspěvek:to by byla paráda takhle brzy :)
 
30.10.2010 18:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNašiel som jednu stránku a tam to ne napísané takto:
http://www.watchlivenhl.com/
 
Avatarsakra, tak kdy to má teda začít? xD
 
Avatardo zapasu nespat jinak se neprobudis
 
30.10.2010 17:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tak vstaň pre istotu o pol noci a o nič neprídeš. smajlik smajlik
 
30.10.2010 16:48 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarJo jinak dneska se bude měnit čas, respektive zítra. A nevim jak to bude ale mělo by se to posunout o hodinu zpět. A vždycky zhruba 3 týdny máme se zámořím takové hluché místo že ty časy neseděj tak aby jsme dneska nezačínali už o půlnoci místo v jednu...
 
30.10.2010 15:49 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarOptimistický tip - v PP jsou teď poslední Devils. Dneska s Markovem v čele bychom měli o pár příček poposkočit. Tedy pokud Florida se nevyhne vyloučením, což pochybuji.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík