Užije si i Winnipeg nemohoucnost Habs a odveze si dva body gratis?

05.02.2012, 15:53 | Preview |  Monika Gordíková
 

Už žádné tvrzení o děleném posledním místě s přísadou uklidňovačky, že v tom Canadiens nejsou sami. To již neplatí. Habs jsou sami samotincí na patnáctém „fleku" Východní konference. Inu, jaký si to uděláš... Dnes znovu v osm našeho času se v Bell Centre představí proti domácím „borcům" hokejisté Winnipegu. A pozor, v jejich sestavě nebude chybět jeden velký muž.

Montreal včera podlehl Washingtonu na svém ledě 0:3. Byla to třetí prohra v řadě a další skoba do letošní rakve. V posledních čtyřiceti minutách tým vyprodukoval jen dvanáct střel. „Právě teď pracujeme na tom, aby se každý dostal do dobrého psychického rozpoložení. Ani zápas proti Jets nebude jednoduchý, ale když budeme táhnout za jeden provaz, tak to můžeme dokázat," věří bláhově Randy Cunneyworth, jenž působí, jako kdyby změnil anglický jazyk a začal hráčům vykat a zavazovat tkaničky.

Dobré psychické rozpoložení je někde hodně daleko. Tomáš Plekanec rozdává nebezpečné hity jak na běžícím pásu a začíná si koledovat o disciplinární řízení. Tohle není ten kliďas, tohle je patnáctiletý nervózní vlčák. Fanoušci už začínají psát, jak rádi ho mají, ale že v Montrealu nemá budoucnost a měl by být součástí nějakého trejdu. Novináři ironicky píší o představení Romana Hamrlíka, jenž odehrál téměř devatenáct minut.

Pokud chce Winnipeg dosáhnout na postup do play off, pak musí začít vyhrávat na kluzištích soupeřů. Tam bývá ofenzivní představení týmu tristní. V pátek Jets prohráli 1:2 proti Floridě. Trenér Claude Noel vyjádřil velkou nespokojenost nad tím, že tým v každém z posledních čtyř zápasů nedokázal vystřelit více než pětadvacetkrát. „Nemůžeme se dvacet minut klouzat a doufat, že pak to doženeme." Jets budou mít oproti poslednímu zápasu v Montrealu v sestavě zpátky Dustina Byfugliena

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.02.2012 13:16 | reagovat
aa | a@centrum.cz
velmi zajímavé zápasy

http://gase.iprostor.cz/
 
06.02.2012 14:30 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:je jasný, že by nemělo cenu zůstat, ale nemyslím si, že by odešel dřív než skončí sezona...přece jenom bych řekla, že je pro něj důležitější rodina než to, aby si zahrál play off.
 
AvatarReakce na příspěvek:Lépe bych to neřekl...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přiživujeme jen různé spekulace, Pleky ukázal, jak moc je pro MTL prospěšný, je jen chyba vedení a některých nesoudných fanoušků, že si myslí, že z něj bude první centr, který udělá 90 bodů. Když by měl Datsyuk tak "kvalitní" křídla kolem sebe, tak by taky neudělal tolik bodů. Je pravda, že on je ještě někde jinde, ale takto komplexních hráčů moc není a nikdy nebudou ani tak doceněni. Prostě odchod Plekyho by byl jen další hřebíček do rakve...
 
AvatarReakce na příspěvek:No já už snad tu svou kariéru dokončím na jednom místě - myslím tu životní...smajlik.
A v souvislosti s Kaberlem to píšu proto, že v Torontu zůstal tehdy ještě přes rok. Není to jenom o hokeji, je to o rodinném zázemí apod. - to může být i ten důvod, proč na tom místě setrvat a další sezónu třeba těm nespokojeným zavřít hubu. Koneckonců to Pleky už jednou udělal, když měl před podpisem nové smlouvy - tehdy to taky s ním nevypadalo nejlíp v Montrealu a on jim ukázal, jak dobrým hráčem je.
 
06.02.2012 09:23 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarReakce na příspěvek:A k čemu to bylo? Stejně nikdy nedohraješ kariéru na jednom místě. Jakmile se o tobě jednou začne mluvit v souvislosti s trejdem, pak se musíš smířit s tím, že tě odtamtud vyštípou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kaberle to v Torontu udělal...
 
06.02.2012 09:13 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pleky má no-trade klauzuli, takže tým m umusí dát hodně dopředu vědět, kdyby s ním něco zamýšlel. Kdyby ho chtěli vytrejdovat, tak si může vybrat kam. Já osobně říkám, že no-trade slouží jen k výběru nového týmu, nikoli k odmítnutí trejdu, protože jakmile ti někdo ve stávajícím klubu dá najevo, že s tebou chce obchodovat, pak není dobrý u něj zůstávat. Přece nezůstaneš někde, kde tě nechtějí.
 
AvatarReakce na příspěvek:To třeba má, třeba ne a třeba by s tradem souhlasil, to my nemůžeme vědět. Musíme jen doufat.
 
AvatarReakce na příspěvek:já ale myslela, že Plekyho vyměnit jen tak bez nějakýho jeho souhlasu nemůžou, že má nějakou tu no-trade klauzuli...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to ale funguje v NHL. Dva hráči se srovnatelnou smlouvou, ale oběma se nedaří, tak se vymění s domněním, že se v novém týmu chytnou. A zvlášť před PO toto týmy, které jej mají jisté vyhledávají a kde loví? V týmech, kde je PO utopie.
Já doufám, že Plekyho nepustíme. To by byla tragédie.
 
AvatarReakce na příspěvek:to doufám, že by neudělali a že hrál tolik bylo doufám jenom kvůli přesilovkám a oslabením na konci...přece jenom se předtím trefil při přesilovce a nahrál při oslabení.
na druhou stranu i kdyby ho vyměnit chtěli, myslím si, že by ho v jiným týmu nechtěli, protože by se sami museli zbavit hodně kvalitního hráče...kandidáti na výměnu jsou snad jiní...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak říkáš, Darche kopyto a Plekyho pech při EN. Každopádně hezká výhra, která nás z kanálu dostala do bláta, ale do čistého pokojíčku to letos asi nepůjde.
Carey opět neskutečný a jsem strašně ráz za 3. SO sezóny. Jen tak dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Moen je zraněný... A Kostěje asi neudržíme, to je fakt.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kostitsyn to má podle mýho jasný, u Moena záleží, co zranění. Pak asi Gill a Campoli. Žádný šok snad nezažijeme...
 
AvatarReakce na příspěvek:Doufám, že ne. Byli by blbci, kdyby takovýho hráče po nevydařených 3 měsících vyměnili... Věřím, že se do toho zase dostane, dneska opravdu škoda, že nemá víc bodů, zasloužil si je. Stejně jako Carey nulu.
 
Tak to vypadá, že Kostěj s Moenem půjdou pryč, vzhledem k tomu co dostali prostoru Leblanc a Palushaj. Jinak zasloužená výhra.Slušná hra dozadu, agresivní napadání. Jenže takhle to chtělo hrát od října...
 
AvatarŠkoda, že se Pleky ani jednou netrefil do prázdné, měl docela pech... Moc jsem nepochopil, proč byl v posledních několika minutách na ledě de facto pořád právě on - trochu mi to zavání tím, že ho vedení chce ukázat a dobře vytrejdovat... Mám z toho takovej divnej pocit smajlik. Jinak dneska zahrál výborně a mohl mít klidně na svém kontě tak čtyři body, kdyby se kopyto Darche trefil z metru a pak mu tam spadla alespoň ta jedna z tyček prázdné branky. Price vynikající smajlik.
 
05.02.2012 22:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPrice shootout. Chalan zaslúžil si to. A Pleky asi najlepší zápas za poslenú dobu. smajlik
 
05.02.2012 22:40 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarCarey si sám vychytal shoutout...je to borec :)
 
Avatar3:0...Carey po dlouhý době čistý konto a dnešní zápas se mi moc líbil. Akorát se mi zdálo, že některý zákroky mohly bejt posuzovaný přísnějc. Škoda ještě, že nevyšla Plekymu ta prázdná brána, i když za to nemohl.
 
AvatarReakce na příspěvek:No to bych neřekl, tam stačilo, abychom dokázali vyhrát tak čtyři zápasy v řadě a rázem jsme byli ve hře. Teď už nám nepomůže ani zápasů šest, což je v našem podání stejně utopie...
Jinak na dokreslení třeba prázdná brána a darche nedokáže zavěsit ani z metru... Co potom chceme mít za výsledky?
 
05.02.2012 22:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Aha no tak to hej to už asi nikto nemá kvôli tomuto nervy. smajlik
 
Avatardneska má Carey asi bezva den a hlavně kliku...jinak by neměl šanci některý střely chytit
 
AvatarNechápu, jak my dokážeme udělat vše pro to, aby Carey neměl SO... Zatím teda dělá neskutečný zákroky, aby si ho uchránil, ale opět hrajeme hrozně třetí část... Míro, bez nervů se dá dívat už tak od začátku lednasmajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne, ty mně nerozumíš - bez nervů proto, že už nám v téhle sezóně o nic nejde. Jediným zajímavým termínem bude trade deadline, nic víc.
 
05.02.2012 22:00 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Počkaj nervy prídu v tretej tretine. smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:já to taky beru tak, že Habs můžou jenom překvapit :). Souhlas s tím, že Ellerova formace hraje dobře. A dneska kupodivu mě mile překvapil Pleky. 2 body za zápas neměl ani nepamatuju
 
AvatarTak opravdu nejvtipnější bylo to čekání na ohlášení autora třetího gólu...smajlik. Gomez tam sice stál a zkoušel to tečovat, ale podle mě se toho vůbec nedotknul, gól je Plekyho.
Jinak jsme ve druhé části byli jasně lepší, hodně se mi líbí duo Palushaj-Leblanc doplněné Ellerem - výborně se v pásmu pohybují. A hlavně mě baví, jak už to sleduju tak nějak bez nervů... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Neřeš, ve finále je fuk kdo ty góly dává, hlavně, že vedeme poměrně bezpečně a v druhé části jsme Jets k ničemu moc nepustili. Škoda toho nájezdu Maxe v polední minutě, myslel to dobře, ale Pavelec udělal hezkého štíra.
 
Avatartak čí to byl gól? ne že by na tom nějak záleželo, ale z pohledu seshora to vypadalo na Gomezovu teč...ale statistiky ukazujou Plekyho
 
05.02.2012 21:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo 3:0 po dvoch tretinách. Ale očakávam, že Careymu pokazia spoluhráči shootout v tretej tretine. No hádam to udržíme.
 
Avatarted opet rikali PLekyho tak ja fakt uz nvm
 
AvatarReakce na příspěvek:asi máš pravdu...
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsem si ani nevšiml.
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsem si ani nevšiml.
 
Avatarted neco hlasi a myslim ze opravovali strelce ne Gomeze
 
AvatarReakce na příspěvek:Zázraky se nedějí, gól je Plekyho, super!
 
AvatarReakce na příspěvek:nvm pripsna byl PLekymu ale ze zaberu nad branou de videt ze puk zmenil smer ale jestli po teci Gomeze nebp po zasahu golmana to nvm
 
AvatarReakce na příspěvek:nvm pripsna byl PLekymu ale ze zaberu nad branou de videt ze puk zmenil smer ale jestli po teci Gomeze nebp po zasahu golmana to nvm
 
AvatarReakce na příspěvek:No jo ale čí??? Snad ne náš sniper? smajlik
 
Avatargoooollllllllll
 
AvatarReakce na příspěvek:To je zase ten tvůj stream, který chce platit :D
 
AvatarReakce na příspěvek:ale ten byl krásnej :) moc se povedl
přijde mi, že Habs maj dneska mírnou převahu, snad vydržej smajlik
 
Avatargoooooooooollllllllll
 
05.02.2012 21:02 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Konkrétne je to tento link:
http://sk.justin.tv/exou11/popout
 
05.02.2012 21:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:hej a ako je možné, že ten prvý práve pozerám dnešný zápas?
 
05.02.2012 20:59 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ale tam jsou streamy na včerejšek jen ;)
 
05.02.2012 20:57 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://habsonlinetv.blogspot.com/
Nech sa páči linky na zápas stačí si len vybrať. smajlik
A k zápasu no hokej nič moc síce vedieme, ale to sa rýchlo zmení takže nerobím si žiadne ilúzie.
 
Avatartaky me skace a jeste je chvilema dvojtej
 
05.02.2012 20:47 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:to sem ejdinej komu tam ten komentár tak nechutně skáče?
 
Avatargoooooooooooollllllllllllllll
 
Avatarkonecne se na chvilku rozjel komentar
 
Avatarkonecne se na chvilku rozjel komentar
 
AvatarReakce na příspěvek:to se ti zda
 
AvatarReakce na příspěvek:si ho k tomu udelj sam takl jako vzdy smajlik smajlik
 
Avatarje to takový divný sledovat hokej bez komentátora...ale zatim je to spíš plácaná než hokej až na těch pár šancí
a zdá se mi to nebo Pleky hraje obránce?
 
AvatarReakce na příspěvek:To je pořád ten samý stream bez komentáře, co tady už byl. Je to teda hodně divné se dívat bez komentáře.
 
Avatartoz jsem neco nasel http://www.sportlemon.tv/v-2/16/34/v-363562.html
 
AvatarReakce na příspěvek:Už to dali správně, ale ted to je bez komentáře.
 
05.02.2012 20:26 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatartady je klasická kamera alůe bez komentáře
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=megom&c=dvdvd7ss&lang=en&eid=104188&lid=32257&ci=2&si=2
 
05.02.2012 20:26 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarDnes koukat nebudu...běží jen jeden link a tam je ještě kamera jen zpoza branky.... tak snad vyhrajou....
 
Avatarma nekdo link
 
AvatarReakce na příspěvek:je kolikrát lituju, že "zbytečně" vyhoděj prachy za vstupenky...což o to, když prohrajou, ale když nedaj jako včera góla...
 
AvatarTi fans v Bell centre jsou blázni, oni je ještě bouřlivě vítají pří vstupu na led smajlik
 
05.02.2012 18:07 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Až na to že 5.2 je dnes a ne včera.. Letos je to rok http://didgomezscore.com/
 
AvatarReakce na příspěvek:to už mělo být včera
 
Reakce na příspěvek:Jj. Budou zpívat: "Už to bude rok, co Gomez góla dával..."
smajlik smajlik smajlik
 
05.02.2012 16:51 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se smajlik smajlik

Jinak prý chtějí fanoušci v Bell Center "oslavit" Gomezův roční gólový půst písničkou v 11 minutě 1. třetiny. To jsem teda zvědav.
 
Reakce na příspěvek:Neštěstí lidi spojuje...
 
05.02.2012 16:40 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:svym způsobem je to velkej úspěch, pač fandit týmu, kterej suveréně vede umí každej vůl
 
05.02.2012 16:32 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarTak jsem dneska koukla do přehledu členů fanklubu a tam na mě vybaflo číslo 241. Ještě nedávno tam bylo 232 lidí. Kde se tam ty blázni vzali? smajlik Jinak je to ale bomba.
 
Avatarjá už na to budu koukat tak, že Habs můžou jenom překvapit...třeba Eller bude hrát jako posledně proti Winipegu
Pleky by se měl zklidnit a radši začít pořádně hrát. Psali, že za měsíc si Hadamczik pojede udělat výlet po NHL, aby sehnal hráče na MS. V MTL se má objevit při zápase s Minesotou. Až uvidí Plekance s Kaberlem jak honěj puk po hřišti, tak nevydrží ani do konce...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík