Dnes na programu půlnoční zápas s Isles

10.11.2013, 16:43 | Preview |  Jaroslav Francek
 

V Bell Centre dnes diváci uvidí souboj dvou týmů, které se potýkají s podobnými problémy. Mají stejnou bídnou bilanci z poslední deseti zápasů 3-6-1, nedaří se jím střílet dost branek a oba týmy mají šňůru tří proher za sebou. Velký počet zraněných se dá taky počítat jako společný prvek, ale to trápí většinu týmů.

Montreal vzhlíží k návratu Alexiho Jemelina. V pondělí jde k doktorovi a vše vypadá dobře, takže bychom se ho mohli dočkat už v příštím týdnu. Daniel Briere je příští týden taky potvrzen a jeho návrat je tedy otázkou dnů. Velká škoda je, že se k návratu neschyluje u Prusta, kterého by tým potřeboval nejvíc. Z farmy byli povolání opět Pateryn a letos poprvé i Dumont. Další podrobnosti sestavy nejsou známy.

Soupeři bude pravděpodobně chybět Thomas Vanek, nedávná posila přišla za Matta Moulsona z Buffala. Vanek se zranil v zápase proto Columbusu, který Isles prohráli 5:2. Nejistý je i start Cala Clutterbucka. Dalšími zraněnými jsou Višňovský a Strait. V brance bude Kevin Poullin, který tak nahradí veterána Nabokova, jemuž se letos zatím vůbec nedaří. Islanders v Montrealu uzavřou čtyřzápasový trip, z kterého zatím neodvezli ani bod.

Doplněno:

Gabriel Dumont zaujme místo ve čtvrté řadě místo George Parrose.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, já tedy osobně vzývám hokej, co jsme předvedli proti Ottawě - jen s jedním podstatným doplňkem a tím je KONCOVKA! Včera to po většinu zápasu nemělo hlavu ani patu a proti silnějším protivníkům, jakým bude třeba hned Tampa, s tímhle nemáme šanci na úspěch. To je pak jen spoléhání na gólmany, kteří nám sice letos zatím chytají výborně, ale samozřejmě jen na nich to stát nemůže!
Jinak musím říct, že třeba mně se Pacioretty u Plekyho líbí a působí tam dost aktivně - tam je problém spíš Gionta, i když teď nasadil i vlastní chrup...smajlik (já vím, k smíchu to rozhodně není).
 
11.11.2013 08:23 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTakže, pokud to dobře chápu, tady se vyzývá hokej jakej sme hráli proti Ottawě, ale na to abysme byli bez bodů? Možná by bylo fajn říct, že prostě body sou doma, to je důležitý, očividně to šlape (musím připomínat že Isles dali PENS 2:5?). A dem na Tampu pro další body? Stay Positive!
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, naše hra neměla nápad a krom EGG line to nefunguje. Paci je zatím utopený, tipuju, že MT zkusí osvědčenou dvojici a zkusí tak oba probudit, tak za dva zápasy... Jinak pochvala za super přesilovky, Pricemu, bez kterého by to nešlo a za solidně odehranou třetí třetinu, kde jsme si to celkem solidně pohlídali... Tampa, no uvidíme...
 
11.11.2013 03:47 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Uf, tak aspoň, že tak! smajlik Jsem zvědavej, jestli se nějak projeví návrat Jemelina. Docela by se šiklo, kdyby jeho nastoupení nakoplo tým podobně výrazně, jako nás výrazně ochromilo jeho zranění.
 
AvatarJak jsem už řekl - výsledkově jsme to nějak doplácali, ale předvedená hra, až tedy na EGG line, hodně mizerná a můžeme proti Tampě očekávat nářez...! Obávám se však, že momentální herní obraz dost reálně odráží skutečnou sílu našeho kádru smajlik.
Jinak ještě k minulému zápasu - konečně i já musím pochválit Markova, který, ač jsme prohráli, byl dle mého jasně nejlepším naším obráncem.
 
AvatarA všimli jste si jak Chucky slavil gól? Políbil logo Habs na dresu, nádhera smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry máš pravdu. Zmátla mě ta grafika a hlavně fakt, že jsme i pak hráli jako v PP smajlik
Zmákli jsme to hezky, EGG line naprosto fantastická.
Jinak bych řekl, že to vidíš až moc černě. První třetina byla naše, pak začali hrát i oni, ale vyhráli jsme právem. A štěstí vzadu a výborný golman k tomu patří. My toho taky mraky utopili, takže máme body naprosto zaslouženě. A lehký soupeř to nebyl, Isles nám vždycky dělali problémy. Bolts ale nebudou o nic slabší, o tom žádná.
 
AvatarTak se tu newt zeptal dnes správně na EGG line...smajlik. Jsou vynikající a dneska naprosto právem jim to tam napadalo!
 
AvatarGally, Larry a Chuckie se zase rozjeli smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale no tak, bylo to 2 plus 2, góla jsme dali až v té druhé části, trest se normálně ruší!
 
AvatarReakce na příspěvek:Za nic, jenom špatná grafika od TSN...smajlik.
Hrajeme fakt hrozně, závidím tu těm optimistům, co psali, že se musíme na Islanders chytnout - jestli už to nějak doplácáme výsledkově, tak herně to určitě platit nebude! A to nám teoreticky dneska vše hraje do karet - přesto rozhodně nejsme nějak lepším týmem a nebýt těch využitých přesilovek a Priceho, tak jsme teď už možná prohrávali... Máme krizi, to je teď už nad slunce jasný!
S Brierem to už komentovat nechci, od léta bych se opakoval snad podesáté...
 
AvatarReakce na příspěvek:Byla to dvojitá přesilovka, protože Gio přišel o zub a byla tam krev a dvojitá přesilovka se gólem neruší.
Nevím co vás uspává smajlik První třetina byla hodně hezká, druhá už míň, ale rozhodně žádný nudný zápas to není.
Dnes dostává hodně prostoru EGG line a je to znát. Úsměvný je DD na PP a opět vynikající je Price.
 
11.11.2013 01:52 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJá závidím všem co u toho usínaj. Já se dopuju kafem, hokej v maličkým rámečku, jinak word, datluju, střídavě se učím a za 4 hodiny budíček smajlik jinak goly moc pěkný, ale za co máme teďka 2 minuty přesilovku? Po tom golu, nějak sem to nepostřehl..
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak přesilovky to naštěstí napravily... Dobře sehraný, už první byla zajímavá...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne, spíš to bude tím hrozným hokejem, taky mě to neba a mám co dělat, abych neusnul... Nám skoro nic nefunguje, krom Price
 
AvatarReakce na příspěvek:díky za vysvětlení smajlik
zatím je to docela vyrovnaný, ale celkem mě to dneska nějak uspává smajlik akorát nevim, jestli je to taková nuda, nebo tím, že jsem před zápasem nešla spát smajlik
Ale ten Gallyho gól byl pěkněj. celá ta akce byla povedená smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Hráč nesmí po buly hrát puk dřív tělem než hokejkou. To Pleky porušil tím, že spadl na puk, hodně divné vyloučení.
Každopádně obehraná písnička. V první třetině dominujem, nic. Ve druhé se soupeř dotahuje a necháváme se blbě vylučovat.
 
AvatarJak byl Pleky vyloučenej - Face-off Violation... Co to znamená?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jasně, u DD měl tak trochu nůž na krku. Chlap co udělal 60 bodů a co s ním. Musel mu to dát, naštěstí to není taková hrůza a snad se nám ho podaří někde za pytel puků udat.
 
AvatarReakce na příspěvek:EGG line sem tam MT rozpustil, ale většinou hrají spolu. Přestalo to tam padat teď celému týmu, ale pořád jsou výborná lajna a třeba Gally skoruje pravidelně.
Price bez debat výtečný a prožívá zatím nejlepší vstup do sezony v kariéře.
 
AvatarReakce na příspěvek:chyby dělá každý smajlik není věštec, aby mohl vědět, jak se to bude po podpisu smlouvy vyvíjet (narážím třeba na podpis DD) a ty omyly nejsou tak šílený jako v takový Philadelphii nebo i u Habs nějaký dva roky zpátky smajlik
 
10.11.2013 23:34 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarNemám teď kvůli práci na hokej vůbec čas, ale vidím jen ty výsledky a pláču. Jak jsou na tom EGG line? Přestalo jim to tam padat? A co Price?
 
AvatarReakce na příspěvek:Moc nemám rád takové články ve stylu po bitvě je každý generál, ale se určitě dá s lecčím souhlasit. Možná je nefér dělat nad Brierem soudy po pár zápasech, ale je to bída když vidím Rydera v NJ. Jo, máme ho hlavně kvůli PO, ale abychom jsme se tam vůbec dostali...
Murray jako náhrada za Emelina ok a v PK je fakt dobrý, ale jsem hodně zvědav jako to bude MT dělat, až se Alexi vrátí. Kdo půjde na tribunu?
Zkrátka bych to řekl takhle. Při obměně vedení jsme si Bergevina trochu přibarvili až moc do růžova, i on dělá chyby, ale pořád mu věřím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, taky z toho nadšený nejsem. Možnost by ještě byla posadit znovu Desharnaise a Briere by hrál centra trojce, ale to je krátkodobé řešení. Ale jak říkáš, Emelin místo Murrayho, Prust do čtvrté řady a budeme konečně zase v plné (pokud se nikdo zase nezraní)
 
10.11.2013 19:31 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Avatarhttp://www.habseyesontheprize.com/2013/11/10/5073742/this-year-matters-for-the-montreal-canadiens
 
AvatarBody bychom jakýmkoli způsobem z tohohle zápasu vytěžit měli. Sice se nám proti nim loni nedařilo, ale to jsou jenom statistiky. Navíc další zápas je pak Tampa a ta bude mnohem těžší soupeř.
Z toho, že se brzo vrátí Briere "skáču radostí". Obávám se toho, že zaujme Bournivalovo místo a Bournival skončí ve 4. lajně. Zato na Emelina se těším, Murray se snad pak nebude vejít do sestavy.
 
10.11.2013 18:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:práve tejto "istoty" sa obávam! Čo keď zachytá ich brankár famózne, čo keď budeme v útoku jalový (čo je vzhľadom k posledným zápasom dosť pravdepodobné). No dnes som pesimista a neverím v body. Podľa mňa sa ešte viac prehĺbi naša kríza! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale kuš smajlik Nevím, co víc bychom si mohli přát k odpíchnutí. Islanders kdoví jak nezáří, budou bez Vaneka a v brance s AHLerem Poullinem, jestli to dnes nebudou dva body, tak bude s náma hodně špatné.
 
10.11.2013 17:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDnes musia Habs bodovať, ale nejako tomu neverím smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík