Důležitý zápas číslo pět dnes v Bostonu

10.05.2014, 19:36 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Série se po čtyřech zápasech za nerozhodného stavu přestěhovala zpět do Bostonu, kde začínala. V jednu hodinu ranní se odehraje velice důležitý zápas, který zase napoví více o postupujícím.

Michel Therrien se vyjádřil, že on některých hráčů čeká mnohem víc, sice nespecifikoval, ale všem je nad slunce jasné, koho tím myslel. Největší ofenzivní hvězdy týmu Vanek a především Pacioretty hrají hluboce pod svůj standart, což by se mělo změnit. Max Pacioretty se nevykrucoval a vše novinářům přiznal. Zkrátka musí být lepší. Tým už hodil za hlavu smolný gól, kterým se Boston dotáhl v sérii a bude se snažit hrát v TD Garden ještě lépe. Změny v sestavě tradičně nejsou dopředu hlášeny, uvidíme až v noci.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:ok
 
AvatarReakce na příspěvek:K zápasu skoro nic nepiš, dobře se to tu okomentovalo, takže dej jen preview a já snad ne poslední report dám...
 
AvatarReakce na příspěvek:No to píšeš brzo, já teď přišel z rodinné oslavy, je hokej a zítra nemám čas, takže jen něco připíšu k preview.
 
11.05.2014 15:44 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarsorry chalani ale strajkuje mi PC tak report dnes nestihnem. smajlik
 
11.05.2014 12:13 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:a taky nechápu jak tak nesympatickej kouč jako Julien moh postavit tak dobrej tým :D
 
11.05.2014 12:12 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Věřím, že to dopadne...občas MT nechápu, ale říkám si, že přece nechce prohrát a asi na trénincích vidí něco jiného než my a proto tam cpe Travise a Prustyho s Murrayem... Ale taky bych byl pro Whiteho,)

Jinak nalepší notu... z Martina nám roste fakt talent:) http://hokej.hattrick.cz/reway-se-dal-kupy-francii-chce-hrat-zacatku/ ,)
 
Avatarzápas to byl hodně špatnej...Pleky nepodal dobrý výkon a jeho vyloučení nás z části stála zápas, nicméně i tak jsme šance na otočení zápasu měli. Jak už tu je několikrát zmíněno, především Max, DD, Vanek musí zabrat. Ale takových je tam víc. Příští zápas prostě musíme vyhrát a pak ten další taky. Máme na to, jenomže se se střelci musí probudit. A Briere hrát. Bez Briera nebyla 4. lajna skoro vidět...Boston je letos hratelnej, tak toho musíme využít.
 
AvatarPrust s Murraym musí pryč, stejně tak Moen. Klidně bych zkusil Dannyho k Plekymu, do čtvrté ke stále dvojce Whiteho. Když si vzpomenu na první zápasy, tak jsme se jim vyrovnali v tvrdosti a předčili je v rychlosti, teď nebylo ani jedno a to je pak jasné, že nemáme žádnou šanci. Navíc Rask předvádí mnohem lepší výkony než v prvních třech zápasech. Myslel jsem si, že v PO dojedeme na to, že první lajna vše neutáhne. Ona neutáhne nic, bez první formace se kvalitní mužstvo jako Boston nedá porazit. Takže Max má poslední šanci na reparát, ale když vidím, jak se na ledě pohybuje, nezpracuje ani jednoduchou nahrávku, tak naděje na zlepšení je v nedohlednu... Musíme se vrátit k poctivé hře. Pokud vyhrajeme doma, je sedmý zápas otevřený, Boston bude nervózní, ale já vidím velký problém v domácím zápase. Škoda, měli jsme vést 3:2 my, možnosti na to byly...
 
AvatarJeste není konec, ale myslím si že dotěď byl pod tlakem hlavně Boston. Nyní jsme pod tlakem mysmajlik
Takové maličkosti jako byly konce druhého a čtvrtého zápasu, to je prostě to co rozhoduje série. Uvidíme, doma by to kluci měli zkusit urvat a pak se uvidí. Sedmý zápas je speciální, snad k nemu dojde. GO HABS GO
 
AvatarCo dodat, Pleky si za rámeček tento zápas nedá stejně jako celý tým. PP předcházející druhému gólu byla hodně drsná a podle mě rozhodla. Oni jak se dostanou do sedla, tak jsou těžko k poražení. Pokud chceme jít do sedmého zápasu, tak musíme doma hrát úplně jinak, líp. Hlavně bez Murrayho a bohužel i Prustyho, bez fyzické hry je jeho přínos nula nic.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vyjádřil jsem se špatně, když už vyloučili poměrně sporně Plekyho, tak měl jít i Rask, ta vyrážečka nebyla košér. A tato PP rozhodla...
Murray... V takových zápasech, kde je tým rozhozený a útočníci nejsou tak pohybliví, krásně vynikne jeho zoufalost. Zraněný Prusty místo magic Dannyho, pomalý Moen a White sedí. To ani není div nad výsledkem. Max s Vanekem bojují o většího tregéda, to DD, a to ho tady neustále kritizuju, je lepší a je u něj vidět snaha. Gól aspoň zrušil Raskovu neprůstřelnost, ale tady budu jak Míra a na obrat nevěřím. Kéž bych se mýlil.
 
AvatarHnus, cekal jsem, ze nas dnes budou chtit rozsekat a povedlo se. Pleky to zabil, 2 vylouceni, pred prvni brankou zbytecny icing. Dnes jsme nemeli od zacatku silu, nevim, kde se ztratila, asi v tech nevyuzitych sanci v minulych zapasech. Vypada to v pondeli na posledni report, pokud se Max s Vanekem neprobudi, Murray s Moenem nebudou na tribune a my nezacneme hrat! Jsem z toho znechucene a zklamane. Rask bude mit druhou nulu.. jinak je smutny, ze za pul sezony se nedokaze nic vymyslet na presilovky, kdyz nam souper obsadi Subbana.
 
11.05.2014 02:19 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
Avatarhruza, nemôžem sa na to pozerať...
 
11.05.2014 02:14 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDnes jsme off = game over! Velká škoda, těch šancí už jsme v sérii měli dost!
 
11.05.2014 02:12 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatartak a je vymalováno, dobrou noc
 
11.05.2014 02:07 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pochopil podle mě to od Plekyho faul byl...na rozdíl od toho prvního. Rozhodčí zatím neví, na druhou stranu "faul" na Ellera taky nebyl faul. Pokud nepřidáme, nemůžeme se na nic vymlouvat. Boston dokázal vyhrát zápasy, kdy ztrácel, musíme to také dokázat!

Tam moc bych tam chtěl Beaulieauho, bohužel trenéři nemají koule ho tam dát a místo toho Murray, to mě trápí. A Prusty prostě není v pohodě to mi nikdo nevymluví!

Proto před další třetinou pár otázek...začne Vanek konečně bruslit? Max přepne na vyšší stupeň a Murray si zlepší corsi alespoň přes hrozných 20%? Rask získává sebevědomí proti nám, to není dobré znamení.

 
AvatarReakce na příspěvek:Jako obvykle se pod tohle podepisuji, bohužel to vidím úplně stejně, ale nevěšme hlavu.

BTW pochopils to vyloučení Plekyho? Rask ho tam mázne vyrážečkou a jde ven jen on. Hodně slabý vtip na můj vkus...
 
11.05.2014 01:57 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarBída bída a ještě jednou bída. Přesilovky jalové, Rask opět to málo co na něj letí vidí, navíc Pleky druhé vyloučení. I zbytek týu je všelijaky ospaly. Dneska to na výhru nevidím, Bruins nedavaj takové dárečky jako my holt....smajlik
 
11.05.2014 01:55 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDnes cítím velké znechucení, jak jsem nám před každým zápasem v PO bezmezně věřil, tak dnes nějaký divný pocit. Jako bych cítíl, že jsou hráči, kteří tomu nedávají 100% - někteří mají na víc!

Teď se ukáže, jakou máme sílu. Poprvé v sérii prohráváme! A ještě "magic" pošleme na tribunu..hm

Pokryly PK a přesilovky jsou totálně k ničemu! Já chci step up od Maxe, Vaneka a Markova prostě víc!

A jednu věc bych poprosil - Murrayho už nechci v našem dresu vidět, nechápu jestli se MT chce vyrovnat Bostonu v důrazu, ale my na ně potřebujeme "pohyblivé beky" a ne fridge!
 
AvatarPrust je zpět, Danny HS... Pořídíme si hráče hlavně na PO a on sedí, super...
 
AvatarReakce na příspěvek:No já doufám, že už jedině o finále konference smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já pondělní dám a dnešní předpokládám Mišo... Takže by to mělo být pokryté... Snad pak bude ještě o čem psát
 
AvatarDnes a v pondělí report nedám, tak se o to prosím postarejte ostatní, díky.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík