Noční můra pro Habs, Carey Price je zraněný!!!

19.05.2014, 17:49 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Žádný zázrak se nekoná, zdravotní stav Caryho Price nedovolí jeho návrat na led po dobu finále konference s New Yorkem Rangers. Jeho pravá noha, jenž dostala obrovskou ránu při střetu s Kreiderem, je totiž natolik vážně poraněná, že kanadské hvězdě a nejlepšímu hráči Canadiens nedovolí zasáhnout do dalších bojů. Tato obrovská rána pro všechny fanoušky a činovníky Habs byla potvrzena před malou chvíli a jak to vypadá, tak je konečná. Bude se muset dál bojovat bez něj. Michel Therrien tradičně ze své sestavy nic neprozradil, ale Priceovo místo by měl zaujmout Peter Budaj a na střídačce bude připraven Dustin Tokarski. Další otazník visí nad startem Alexe Galchenyuka, jenž byl mimo herní praxi celé play-off a závěr základní části, ale jeho ruka je již v pořádku a s týmem už od neděle trénuje v plném kontaktu. Jeho případný start tak bude doprovázen změnami v sestavě, někdo z ní bude muset ven, největšími adepty jsou Prust a Bournival. Změny mohou ale nastat i bez Galchenyuka, neboť Michel Therrien se pokoušel tým nastartovat malými změnami již v průběhu prvního utkání série, například Danny Briere nastupoval u Tomáše Plekance a vyměnil si tak místo s Bournivalem. Nechme se tedy překvapit.  Jisté ovšem je velké nabuzení, neboť po výsledku 7:2 v play-off je jasné, že tým musí diametrálně změnit svou hru k lepšímu.

Hráči Rangers byli podpořit Martina St. Louise na pohřbu jeho zesnulé matky v neděli a vynechali tak trénink. Toto gesto, natolik typické pro play-off boje a USA obecně, jenž média maximálně rozmazávají, dnes Jezdcům mentálně pomůže k dalšímu semknutí. Proti Habs tak stojí několik výzev, čekat se tak dá maximálně atraktivní duel, dnes v netypickém čase od dvou hodin.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
20.05.2014 04:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKonec :( Dnes jsem opravdu hodně věřil, že vyhrajeme. Opravdu hodně! Gólman za nic nemohl, prostě King vyhnal duchy z Bell Center a byl dnes King :(

Doufám, že urveme jeden zápas venku, ať to není sweep a aspoň trochu je unavíme pro západ, ptž Rangers cup opravdu nepřeji.

Vanekův čas na ledě upadá, to mě jediné těší. Pro mě největší zklamání CELE play off, a za sebe ho v další sezoně nechci vidět v našem dresu! Beaulieu dnes nejlepší bek, dal bych mu víc času na ledě! Takový průběh finále konference je k...:/
 
AvatarTo snad není možné, já nemám slov... Tohle je prostě série blbec od samého počátku.
 
20.05.2014 03:34 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně.....ale my to dáme!
 
20.05.2014 03:24 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Dělá si ten rozhodčí p...dyť to otáčí vše úplně naopak :(
 
20.05.2014 03:13 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHrajeme dobře....tohle jim nemůže vycházet věčně. GO HABS GO
 
AvatarReakce na příspěvek:Já taky pořád věřím. Klíčový bude vstup do třetiny. Go Habs Go!
 
20.05.2014 03:05 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jsou, ale karma je musí dostat! Jen nesmíme ubrat a stáhnout ocas mezi nohy, že máme smůlu = game over. Vytrvat, makat dál a věřím, že to přijde a urveme to dnes!
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsou zasraní luckeři to není možné. Jim tam spadne vše, nehrajou nic a vedou. Uděláme jednu chybu a gól. To snad není možné. Královnu to jen trefuje a vypadává mu to, ale nic nedorazíme, Subban, Pacioretty jasné šance a nic.
Tokarski očividně nervozní, haluzový první gólu mu určitě nepomohl, na druhý prostě nedosáhl. Těch 10cm, které mu chybí na Caryho, jsou strašně vidět.
No nic, jedem dál, máme 7-0 letos v PO, když jsme se dostali do vedení, tak si to přece nepokazíme.
 
20.05.2014 02:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarŠlapeme dál, mělo být 4:1. Škoda, ale no excuse. Makat, nedělat chyby a musíme to dnes urvat! Dostat halu zpátky do hry!
 
20.05.2014 02:36 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarHoří led, jak jsem předpovídal. Vytrvat a nemůžeme nevyhrát!!! GO HABS!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, on není žádný nazdárek. Vyhrál Memorial Cup, Calder Cop, je juniorský mistr světa... Takže má asi větší předpoklady hrát play-off zápasy než Buds, ale jak jsem už řek, je mi ho líto.

Nejvíc na hovno to má ale Carey. Prožívá svou vysněnou sezonu, konečně všem kritikům zavřel huby a když jde o všechno, tak se mu stane tohle...
 
20.05.2014 01:27 | reagovat
PatrickZ | the.habs@seznam.cz
AvatarDneska teda držim Tokarskimu palce, naskočit do takovýhleho zápasu je hodně drsný. Z vyhlášení, která ale dávali hráči a trenéři, je to prý hráč zvyklý na tlak, vypjaté situace, který se dokáže zkoncentrovat v ten správný moment. Stejně, finále konference je ale hodně jiný zážitek, tak uvidíme. Držím palce a věřím, GO HABS GO !
 
AvatarReakce na příspěvek:MT překvapil, ale nám nezbývá než věřit jeho rozhodnutí. Už ukázal, že má čich na mladé talenty, kteří nebyli bráni nijak vysoko, takže asi nějaký intuitivní pocit měl i z něj. Go Dustin.

Budse je mi taky strašně líto. Všichni víme, jaký to je člověk, jaký příkladný má přístup ke své práci a teď tohle, je to pro něj jako rána pod pás, plivnutí do obličeje, ale co nadělá, je to sport, byznys. Určitě v tom není nic osobního, MT prostě udělal rozhodnutí, o kterém si myslím, že jeho tým dovede k výhře.
 
AvatarReakce na příspěvek:No to je tedy odvážné, uvidíme, jak to kluk unese...
 
19.05.2014 23:02 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Dustin by mohl překvapit, je to nadanej kluk ! a Carey ať se dá do pohody, kluci pro něj udělaj maximum stopro:)smajlik
 
19.05.2014 23:00 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarmodlím se za Tokarskiho ať zachytá podobně jako Gibson....
a samozřejmě za Careyho ať se v letošní play-off ještě ukáže....je to vážně k vzteku...
 
19.05.2014 22:33 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTokarski potvrzen! hmmm :) je mi Flanderse líto, asi se teď necítí nejlíp poctivec, ale asi bych tak zkusil mladého. Může jen překvapit. Budsovi (ač ho mám rád) bych dlouhodobě v sérii nevěřil...Best of luck Dustin, it´s your time!
 
AvatarTo je blbý s Pricem...zrovna, když má takovou formu smajlik
nicméně i s Budajem můžeme vyhrát. To, s jakým číslem odchytal minulý zápas se mu nedá vyčítat - takových oslabení na začátku třetí třetiny, k tomu musel nastoupit do rozehranýho zápasu...Navíc letos už jednu nulu s Rangers vychytal, proč to nezopakovat? Nezlobila bych se smajlik
Snad se tým z toho výprasku vzpamatoval a dá si na to pozor
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo dám.
 
AvatarReakce na příspěvek:Také nám bez Price moc nevěřím, i když se to netýká tohoto zápasu, kde necháme prostě duši a máme šanci srovnat sérii. Může to kluky nastartovat, ale bojím se, že se projeví velmi rozdílné kvality Budaje a Henrika... Kdo ví, jestli nepůjde do nějakého zápasu Tokarski. Pardo, dáš dnes report? Já bych snad zvládl ten příští, pokud se mi to úplně nepokazí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já četl právě i o kotníku, ale to byl asi kec, no to je jedno, každopádně to je k hovnu.
Kreidera může někdo sejmout i čistě, nemyslel jsem žádný likvidační faul.
Taky věřím, že to dáme, těch emocí kolem je strašně moc a tým už několikrát ukázal, že se umí semknout.

Míro, Kreider je strašně rychlý hráč, čili je jasné, že se ta rychlost špatně ovládá, ale když se na to podíváš pořádně, tak uvidíš, že se zrovna nepřetrhl, aby se mu vyhnul. On je krysa, dělá tohle často, viz tady.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=729504390432948&set=a.478181442231912.120584.477990978917625&type=1&theater
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne, že bych byl z Careyho stavu nadšený smajlik, je to obrovská smůla, ale Kreidera bych z nějakého úmyslu nevinil - prostě šel do koncovky naplno a takhle to dopadlo... S Budajem, byť ho mám rád, v téhle sérii končíme!
 
19.05.2014 17:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:On nemá v ...kotník, ale to koleno, co jej trápilo velkou část sezony!
Já jsem přesvědčen, že dnes vyhrajeme. Jsem! Kdo sport dělal, tuší, co se teď děje kolem týmu!

Na Kreidera nikdo nepůjde dokud budeme ve hře, max ke konci série, kdy bychom byli už na kolenou, teď ne!
 
AvatarNení to moc profesionální a omlouvám se za to vyjádření, ale doufám, že tu svini Kreidera někdo pořádně sejme. Já o tom incidentu moc nechtěl mluvit, protože jsem pořád věřil, ale teď když to je potvrzené... Ten kotník se tak debilně pokroutil, to je k vzteku!
No nic, je před námi obrovská výzva, vyhrát to pro Caryho, ukázat týmového ducha, podpořit Budse a především diametrálně zlepšit výkon! A konečně zničit tu auru St.Louisovy matky, se vší úctou k ní.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík