Draft a trh s volnými hráči

30.06.2014, 08:39 | Aktuální téma |  Míra Vyskočil
 

Sezóna 2013/14 je za námi, známe nového držitele Stanley Cupu. Jenže čas se tím nezastavil, přichází další důležitý bod, který už se váže na novou sezónu - a tím je víkendový draft ve Philadelphii (27.-28.června 2014). No a hned o pár dní později, konkrétně 1.července, začne každoroční manažerská "honička" za kvalitními (někdy bohužel i méně kvalitními...) hráči, kteří jsou k dispozici na tzv. trhu s volnými hráči bez omezení. Do toho všeho pak ještě podpisy s hráči, kteří patří do kategorie "volných hráčů s omezením", různé trejdy při draftu i během následujícího období... Prostě teď začíná managementům všech mužstev NHL tvrdá práce, která, de facto, do jisté míry rozhodne o tom, zda jejich mužstvo bude či nebude úspěšné v následujícím ročníku nejprestižnější a nejkvalitnější hokejové soutěže na světě.

Nebudu to tady dále rozvádět, vzhledem k tomu, že na tyto stránky chodí jen hokejoví odborníci..., máte možnost v diskusi naplno projevit své postřehy, doplnit informace ohledně pohybu v našem, ale i soupeřových kádrech atd. Takže - vzhůru do víru spekulací a úvah...

Snad jen doplním dvě informace, které se k tomuto tématu vážou, ale už jsou nějakou dobu známy - ze současného kádru se dohodl GM Montrealu Marc Bergevin na prodloužení smluv se dvěma hráči a těmi jsou Dale Weise (1 mil./rok) a bohužel i Andrej Markov (5,75 mil./rok).

A ještě naše letošní výběry v draftu:

1. kolo: 26. LK - Nikita Scherbak (Saskatoon Blades - WHL)
3. kolo: 73. O - Brett Lernout (Swift Current Broncos - WHL)
5. kolo: 125. O - Nikolas Koberstein (Olds Grizzlys - AJHL)
5. kolo: 147. C - Daniel Audette (Sherbrooke Phoenix - QMJHL)
6. kolo: 177. B - Hayden Hawkey (Omaha Lancers - USHL)
7. kolo: 207. PK - Jake Evans (St. Michael's Buzzers - OJHL)

Pokud nemáte čas ani chuť hledat aktuální podpisy či trejdy, podívejte se určitě na Trh s volnými hráči - stránka je velice aktuální a je dobře zásobena posledními událostmi...

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
02.07.2014 16:34 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Dobrá práce, už to jen trochu snižuje DD - to by potom skočilo tak na 187 cenťáků :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak jsem jen tak pro zajímavost spočítal výškový průměr našich hráčů, kteří připadají reálně v úvahu do A-mužstva - útočníci (bez Sekáče) 184cm, obránci 187cm... Myslím, že už nás nikdo prcky nazývat nemůže...smajlik.
 
AvatarJá si pořád myslím, že nám stále chybí křídlo do první lajny - Parenteau to rozhodně není! Když bychom tohle vyřešili, budu s kádrem spokojený.
 
02.07.2014 09:20 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarGorgymu s Giem patří velký díky za co tady odvedli. U nich jsem věděl, že každý zápas tomu dají 100% a to je pro mě často víc než skills.

Gio hlavně v prvních dvou sezonách byl náš top hráč a svoje si zasloužil do puntíku. Skvělý lídr, co si to neměl v NHL lehké a "C" mu slušelo bez debat. Hodně se na něm podepsal ten nadvakrát přetžený biceps. Letos to v koncovce už nebylo ono. Ale přeci jen na přesilovky od půlky sezony moc nechodil a 18gólů a 40 bodů není nic špatného, navíc jeho defenzivní práce patří k nejlepším ze všech pravých křídel v lize...bude chybět to bez debat. Doufal jsem, že se domluví na nečem 2roky 3 mega za sezonu, pro Buffalo to je dobrý podpis. Pleky z toho rozhodně nejásá...

Gorgy, jak jsem psal pro mnohé to měl být nový kapitán. Na vrcholu sil, lídr co se do NHL dostával taky těžkou cestou. Člověk, který se v profesionálním sportu v dnešní době hledá jen těžko. Jeho odchod mě mrzí ještě víc, mít o mega míň či snad jen kdyby drže hůl na pravo, tak jsem přesvědčen, že zůstane minimálně do konce stávajícího kontraktu. Na ledě se určitě nahradit dá v kabině a jako více než sympatická tvář organizace už to bude těžší.

Prostě tyhle dva se hoodně přičinili k nasměrování Canadiens z šedi k správnému směru a proto až přijede Buffalo do Bell Centru tak doufám pro oba standing ovation!

Těším se moc na Malhotru naprosto geniální typ 4 centra s 10min na zápas, oslabení, žádný prcek, top bully, naprostý ideál! Seky to samé. PA jsem na něj hodně zvědav v Coloradu (i fandové nejen Roy) na něj letos hodně nadávali, že šíleně zpomalil..tak uvidíme. Gilbert by se mi zamlouval, tak za 2 na sezonu. Vrbatu nechci, jak už jsem psal...PA, Gally, Seky, Weise dobrý pravý křídla a třeba někdo vykoukne z farmy...tudíž pošetřit mega na gally a chucky, kteří tady budou ještě hooodně dlouho :)

třeba půjdou do sezony bez kapitána jako 2009-2010 a myslím, že yb to byl správný krok a behěm sezony se ukáže, kdo si "C" nejvíc zaslouží a kdo se na něj hlavně hodí!
 
01.07.2014 23:17 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Přál bych to za ty roky Plekymu...a potom Gallagherovi, Patches je moc citlivej kluk to je asi pravda...myslím, že Andrei není typ na kapitána, to už spíš po vyklidnění PK, kterej se jím jednou podle mě stejně stane - už teď dělá všude moderátory a tak....až si získá trochu odstup, tak bude skvělej kápo.)
 
01.07.2014 23:17 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarPodpis: Joey MacDonald - 1 rok, 2-way
 
01.07.2014 22:52 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Max absolutně nekapitánský typ...moc citlivej kluk, těžce nese kritiku. Jemu by "C" ublížilo o tom jsem přesvědčen..ač se soustředí na co potřebujeme nejvíce!

Marky jednou už "C" odmítli, udělá to podruhé...podle mě ano.

Samozřejmě Pleky je jeden z adeptů..ale MB třeba ještě neskončil..třeba budeme rok bez kapitána, ale podle mě "C" dostane někdo z mladších a mně by třeba vůbec nevadil do roka na Gallagherovi...ač jsem jej chtěl vidět na Joshovi!
 
AvatarReakce na příspěvek:Zřejmě ano, ale ani bych se nedivil Pacimu...
 
AvatarA co myslíte, bude kapitánem Markov? Já to tak vidím...
 
AvatarMB se zatím opravdu drží a když se podívám na ostatní podpisy, tak jen dobře... Teď to chce kvalitní křídlo a já budu spokojen, i když ztráta Gorgese mě bude opravdu mrzet... já se hlavně těším na Parenteau, myslím, že za Briera je to supr kauf a kluk se nám ukáže. Sekáč paráda, Malhotra dobrý, White ale půjde pryč, což mi po minulé sezoně moc nevadí, i když je to pořád můj vcelku oblíbený hráč... Tak uvidíme, co dál... Hlavně co Subby?
 
AvatarReakce na příspěvek:Se Sekáčem souhlas, s Malhotrou souhlas (už jsem psal) a s Gorgesem do puntíku - taky bych ho raději viděl na západě, nedovedu si ho představit proti nám v jiném dresu a ještě tak často...smajlik. Gilbert pro mě trochu neznámá, Parenteau za Briera za mě vynikající tah! Ještě postrádám kvalitní křídlo, osobně by mně Vrbata nevadil, ale maximálně tak na 2 roky. Byl bych rád, kdyby zůstal White, ale po podpisu Malhotry to nevypadá...
Rozhodně však ještě nějakou kvalitu do útoku potřebujeme, to je jasný.
 
01.07.2014 21:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:btw: doufám že Vrbata k nám nevýjde...podepsat Ellera s PK a pošetřit nějaký mega na Gally a chucky za rok!!! jinak na ně pak nebude kde brát...btw: když jsem viděl co nabídli Niskanenovi a co dostal Bolland a Orpik...to si jako PK má říct od 12 :DD strašně to líta bezmyšlenkovitě...MB zatím drží, tak snad neulítne s Vrbatou!
 
01.07.2014 21:14 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPrvní menší shrnutí...letí to neskutečně!

Pozitiva: Seky to může být skvělá krádež, jak jsem Lva nemusel, tak jej přes práci letos viděl asi 30nejméně a ten kluk může být top 6 křídlo, vůbec by mě nepřekvapil kdyby byl lepší než PA, herně supr, jen zlepšit koncovku musí, šancí si vypracuje i sám mraky...

Malhotra: z jeho podpisu za tkový money čtvrtý centr jsem doslova nadšen, rozhodně se nejedná za zbytečný podpis, nemáš co ztratit můžeš jen získat...

PA: uvidíme podle výkonů, jestli se to vyplatilo...AVS pokud podepíšou O´reillyho, tak jdou dobrým směrem a na západě máme další silný tým...ptž igy, stuart a Danny na PO to je kua síla. ale Ryan je klíčový..

Weaver supr, škoda že ne na dva roky.

Gilbert no 2/4mega by se mi líbilo víc, takhle je to trochu moc na můj vkus...ale je to pravák a to prostě pro MB byla jasná priorita.

Josh na závěr...prostě toho kluka miluju, takových hráčů se moc nevidí. "I had talked to MTL last year also. Great spot for hockey, and the team has been very successful" ..prostě tohle se už moc nezažije...svoje nedostatky v rozehrávce vynahrazoval neskutečným srdcem a prostě těžko se najde fanda, kterého jeho odchod nemůže mrzet...3,9 budu se opakovat je sice trochu víc na jeho roli v týmu, ale prostě on si to zaslouží a jeho odchod mě mrzí ze všech nejvíc....btw: že Toronto nabízelo JVR je totální blbost...v úvahu byl Franson a nebo Kadri ale to ybchom ještě museli dát nějaký pozdější kolo = tedy díky nechci ani jednoho...Radši ybch jej viděl někde na západě, ale lepší než v dresu Leafs..jinak Buffalo dobré podpisy...ty dva lídři těm mladým neskutečně pomůžou a za dva-tři roky bude Buffalo o parník na tom lépe než Toronto, který blbne už roky!

https://www.youtube.com/watch?v=JnEarAOA-Pw prostě nejde toho kluka nežrát?
 
01.07.2014 20:31 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Taky myslím, teď si jen držet palce, aby Larry a Chucky hráli 100% na centru my nebyli závislí na DD, kterej má srdce, ale na první lajnu to bez elitního křídla k Patchesovi prostě není se bojim..
 
AvatarReakce na příspěvek:Gorges bohužel, no...smajlik. Malhotra je vynikající na buly a za 850 tis. to není špatný. K tomu Parenteau, Gilbert a Sekáč - nebýt toho Joshe, řekl bych Bergevinovi BRAVO...
 
AvatarReakce na příspěvek:6,5 mil./rok pro toho flákače je k smíchu, pro Minnesotu asi spíš k pláči...!
 
01.07.2014 20:18 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak Malhotra nechápem načo nám bude, ale budiš. Gilbert a Sekáč to je už o niečo lepšie. Ale s chudákom Joshom dobre "vydrbali". Prepáčte mi ten výraz ale to bol kreténizmus najväčieho zrna od Bergevina a spol. Neviem ale keď to dopadlo takto tak len muselo byť niečo v pozadí čo už mi nevieme. Škoda Josh mi bude chýbať, vždy to bol jeden z mojich najobľúbenejších a najobetavejších hráčov v celom tíme.
 
AvatarMinnesota zaplatí Vanekovi 19,5 mega na 3 roky...docela mazec.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak dalo se to po těch prohlášeních čekat. Mohl jít alespoň mimo divizi, i když všechno je lepší než v Torontu... Gionta to samý.
 
01.07.2014 19:40 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarGorges Nééééé smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Takže Gionta zůstává v divizi a bude dělat parťáka Gorgesovi v Buffalu... No, byl bych raději, kdybych je vídal někde na západě...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Hemský mně nevyšel, už je v Dallasu - ten se mimochodem dost rozjel, dostal Spezzu, teď Hemského...
 
01.07.2014 19:02 | reagovat
Michal | michal.pajtl@seznam.cz
můžu se zeptat, jestli někdo ví něco o Subbanovi? docela mě to děsí
 
AvatarReakce na příspěvek:A ještě Weaver na 1 rok za 1,75 mil.! Dobrý podpis.
 
AvatarReakce na příspěvek:super, doufám, že se udrží v prvním týmu. Má na to smajlik a prodloužili jsme s Weaverem smajlik
 
01.07.2014 18:53 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarDalší podpis - Jirka Sekáč na 2 roky smajlik
 
01.07.2014 18:47 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Tak není to až tak špatný podpis - je to velkej bek, kterej umí být produktivní (a to hrál v o dost horších týmech než jsou Habs - EDM, MIN, FLO) a zároveň si vždycky udržel i slušné /- na to jak si vedli ostatní hráčí v týmu...a zároveň bere méně než Josh (i když jen o trochu) / a 2. kolo draftu v současné době je skoro jako první kolo několik let zpátky :) )
 
01.07.2014 18:41 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Gilbert - 2 roky za 5,6 mega
 
AvatarReakce na příspěvek:A zřejmě místo něj jsme teď koupili Gilberta - nechápu...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:to mi přijde málo....jsem čekala za něj víc...kdyby aspoň první kolo...ale za druhý smajlik řekla bych, že klidně se může tam stát kapitánem. Což mě přivádí na otázku kapitána u nás...

Jo, dík za odkaz smajlik
 
AvatarTakže Gorges pouze za výběr v draftu do Buffala...smajlik. Tak hodně štěstí, docela s ním vyjebali, ale aspoň, že není v Torontu!
 
AvatarReakce na příspěvek:No...Malhotra za málo peněz, proč ne. Co se týče Sekáče, tak doufám, že to klapne. Myslím si, že by mohl do prvního týmu rovnou. A co se týče souhry, mohl by to být hráč pro Plekyho. Podle výsledků Čertů Kladno (inlajn hokej) si s Plekym na kolečkách docela rozumí, tak třeba by to šlo i na ledě smajlik
 
AvatarChci jen upozornit na odkaz na konci článku - pro ty, kteří nechtějí trávit čas dlouhým hledáním po internetu... Ti kluci to tam dělají moc dobře!
 
01.07.2014 18:19 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Ou prej jsme blízko podpisu Jiřího Sekáče (asi postoval někdo odtud:) a zároveň máme Mannyho Malhotru jako 4.centra místo Dannyho a Ryana Whitea...Teď ještě nějakou poslední velkou rybu.)
 
01.07.2014 18:18 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarPrvní podpis - Manny Malhotra za 850 tis. A prý je blízko i podpis Sekáče smajlik
 
01.07.2014 17:41 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Napovídá.) Prý se management s Giontou nedohodl a on jde zkusit trh s volnými hráči, zdá se mi, že MB se docela objektivně snaží o vylepšení týmu bez sentimentu, což je po mnoha letech dobrá zpráva, i když to někdy bolí...jako u Joshe...a vlastně i u Gia...Na druhou stranu je blbost dávat Gia do třetí - čtvrtý lajny, když na to fyzicky úplně nemá a někde se třeba chytne i výš - a stejně tak Josh, i když to bude citelnější ztráta a Nathan i Jarred snad zaberou.)
 
Avatarwau..to jsou věci...situace ohledně Gorgese mě dost překvapila. Naopak výměna Briera je logická, centrů dost, kvalitních křídel málo...možná to napovídá o osudu Gionty u nás, možná ne...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobrá - měl jsem na mysli Hemského...smajlik. Neptej se mě proč, mám prostě takový pocit smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tomuhle vůbec nevěřím, ten trejd je značně nevýhodnej pro Toronto a nechápu jediný důvod, proč by se zbavovali za Gorgese třeba JVR...
 
01.07.2014 00:48 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarVrbatův agent potvrdil že se o něj zajímáme. Taky Boston, San Jose a Tampa.
 
01.07.2014 00:33 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:tak jestli to bylo takhle, tak bych se MB vůbec nedivil, pro Toronto dost nevýhodnej deal a nám by to poskytlo v útoku takovou hloubku, že bychom mohli konkurovat Bostonu, Pittsburghu...o NYR nemluvě.)
 
01.07.2014 00:26 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ou, pardon, moje chyba, nečetl jsem pozorně.. Toronto tohle za něj nabízí..
 
01.07.2014 00:08 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarGorges prej do Toronta. Část protihodnoty je Gardiner a JVR.
 
30.06.2014 23:31 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarDalší věc je, že nechceme podepsat Whitea. Jedná se o smlouvě s Ellerem, Subbanem a Nattinenem.
 
30.06.2014 23:26 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarByle předložil seznam 5 týmů kam by chtěl jít a jedni z favoritů jsou i Canadiens.
Za Gorgese prý Toronto nabídlo Fransona.
Člověk se po čtyřech dnech vrátí a tolik se toho děje.. Draft byl očividně nuda, nakonec jsme netrejdovali abysme měli top3, tak nějak se mi delší dobu líbil Ekbland, tak nic, škoda.. Každopádně na otevření trhu se fakt těšim, doufám že konečně bude taky trocha zábavy..
 
30.06.2014 22:35 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Joshe je mi hodně líto, je to srdcař a určitě jsem ho měl radši než Markyho - je to větší jistota, ale na druhou stranu kvituju snahu MB - Parenteau s draftem za Dannyho je super trade (je univerzálnější a minimálně stejně produktivní - a jestli bude dobrej lídr, tak je to steal:) / Josh přece jen už nahoru nepůjde, spíš naopak a myslím, že kdyby šel do Toronta, tak skončí přesně jako Komisarek... A Nathan i Jarred si už prostor zaslouží (stejně jako Patery a doufám, že i Weaver.) Když dostaneme náhradu za Vaneka, tak se můžeme docela těšit na dobrou sezónu.)
 
AvatarCelkem šok, že se takto chceme Joshe zbavit, byl to vždy můj oblíbenec... Člověk je chvíli pryč a dějí se takové věci. Uvidíme, jak to s ním dopadne, každopádně jde pryč, ale do Tor by tedy opravdu nemusel... PA se mi celkem líbí, v Coloradu předváděl dobré výkonu, ale třeba takový Sharp, to by bylo ještě lepší... Míro, co sem nechceš psát? takto to nakousnout a nic:) Měl se každopádně vyhodit Markov a bylo by na PK, Joshe a i solidní křídlo...
 
30.06.2014 22:10 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarno páni...první červenec je za dveřmi a vypadá to, že to nebude taková nuda jako draft...
 
30.06.2014 21:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To si myslím, že je trochu blbost...může za něj něco dostat. Podle mě Toronto nabídlo solidní protihodnotu, jestli by jej poslal na waiver jen kvůli uvolnění prachů na PK a přeplacenýho Moulsona či jiné křídlo, tak mě to bude mrzet. Protože na PK prachy jsou a Moulsona bych nepřeplácel. To kdyby šel po Sharpovi i za draho bych chápal daleko víc ....Je mi Joshe líto, tohle je hodně kruté :(
 
30.06.2014 21:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To si myslím, že je trochu blbost...může za něj něco dostat. Podle mě Toronto nabídlo solidní protihodnotu, jestli by jej poslal na waiver jen kvůli uvolnění prachů na PK a přeplacenýho Moulsona či jiné křídlo, tak mě to bude mrzet. Protože na PK prachy jsou a Moulsona bych nepřeplácel. To kdyby šel po Sharpovi i za draho bych chápal daleko víc ....Je mi Joshe líto, tohle je hodně kruté :(
 
AvatarReakce na příspěvek:No nezůstane, když je Bergevin ochotný se ho de facto zbavit jakýmkoli způsobem...smajlik.
 
30.06.2014 21:05 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No more Magic :( ale rozumím tomu...Na pravém křídle máme problém. Na druhou stranu pokud se PA nechytí, tak mě trápí ta smlouva ještě na dva roky...Josh mě mrzí, dlouhodobě patří k mým oblíbencům. V play off 2010 jsem ho doslova miloval, jeden z lídrů a podle mnohým budoucí kapitán...je to od Marca trochu nefér, ale prostě jde o business a ač je Gorgy neskutečný bojovník, tak málo nebere (ač já vždycky říkál, že od si ten dobrý plat zaslouží jako málokdo) Tahle situace mě mrzí....pochybuji, že nakonec zůstane..
 
AvatarReakce na příspěvek:"Vedení Montrealu Canadiens se chce zadáka Joshe Gorgese vyloženě až zbavit. Bob McKenzie totiž uvedl, že pokud se Marc Bergevin nedohodne s žádným z 15ti týmů, kam je samotný hokejista ochoten přestoupit, na výměně, tak jej klidně umístí na tzv. waiver-list, odkud by si jej mohl stáhnout jakkýkoliv z třiceti týmů. Právo jako první si ho stáhnout by mělo Buffalo, jakožto poslední tým poslední sezóny."
Tak pokud je tohle fakt pravda, je to k Gorgesovi víc než krutý za ty služby, co pro nás odvedl...smajlik! Moc tyhle kroky Bergevina nechápu - to si chce za každou cenu udělat prostor pro nákupy? To pak nemusel podepisovat naprosto debilně Markova a nechat si tohoto super bojovníka třeba do třetího páru. Vůbec se nedivím, že ho v Torontu tak moc chtějí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky mi to tak přijde, ale uvidíme, Parenteaua jsem nijak zvlášť poslední dobou nesledoval. Ale ten Gorges, to bude hodně zajímavý. A pak mám ještě jedno takový tušení, ale psát ho sem zatím nebudu...smajlik.
 
30.06.2014 20:36 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:hm na prvý pohľad dobrý obchod. smajlik
 
30.06.2014 20:20 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:D. Briére < > P.A. Parenteau
 
30.06.2014 19:42 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarA takéhoto srdciara chcú vymeniť? To je choré! smajlik
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=456076
 
30.06.2014 17:44 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Spíš co ten Píkej? Máte někdo nějaký info? Nemám teď moc času prohledávat weby, twitter apod.
 
AvatarReakce na příspěvek:Opět z hokejfora:
"Maple Leafs jsou už jen krok od získání zadáka Joshe Gorgese z Montrealu! Jenže problém je v tom, že ten krok bude opravdu těžké překonat, neboť tím důvodem, proč se trejd zatím nestal oficiálním, je to, že samotný zadák odmítá přestoupit do Toronta, na což má díky své klauzuli ve své smlouvě plné právo. Javorové listy však stále doufají, že Gorges své rozhodnutí brzy změní."
Panebože, jenom to ne smajlik!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:strop se zvedl o 5 mega?
nedelal bych paniku ohledne markova
 
AvatarPřevzato ze stránky hokejforum.com:
"Jistě vás to nemálo překvapí, stejně jako mě: zadák Josh Gorges je na odchodu z Montrealu Canadiens! Marc Bergevin, generální manažer Habs, si od tohoto obránce vyžádal již seznam 15ti týmů, kam nechce být bývalý hráč San Jose vytrejdován, čímž mu dal jasně najevo, že se ho v nejbližší době chystá vyměnit do jiného klubu."

No, pro mě tedy překvapení velké a nemilé po tom hrozném podpisu Markova - pro mě Gorges tisíckrát milejší, byť z lepšího průměru nikdy nevybředl...
 
28.06.2014 09:34 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel no, taky jsem si ho moc přál smajlik
 
28.06.2014 09:10 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarScherbak = Galchenyuk...tedy aspoň styl jak mluví, a jak vypadá, jak kdyby mu z prdele vypadl :D ..no uvidíme, chtěl jsem Davida, je to na hokejistu neskutečně skromnej a inteligetní kluk, bohužel Bruins :(

PK, Weaver přes víkend podepsat prosím!
 
27.06.2014 21:13 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarDavid Pastrňák! smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík