Na úvod proti Torontu

07.10.2015, 20:13 | Preview |  Michal Házi
 

Šialenstvo menom NHL dnes oficiálne odštartuje novú sezónu 2015/16 a hlavnými aktérmi otváracieho duelu budú mužstvá Montrealu a Toronta. Habs narazia na tradičného rivala, avšak po letných zmenách budú "javorové listy" nepríjemnejším súperom ako v ostatných ročníkoch. Obzvlášť, keď lavičke domácich velí skúsený kouč Mike Babcock. Pozornosť fanúšikov Canadiens sa bude okrem iného upriamovať aj na nové tváre Alexa Semina a Tomáša Fleischmanna, ktorí by mali priniesť väčšiu streleckú efektivitu. Premiéru s kapitánskym "C" na hrudi si odkrúti Max Pacioretty, pre ktorého to bude zároveň 400-tý zápas v profilige. V bránke to bude režírovať Mr. Price. Úvodné buly je na programe o 1:00 SEČ a dúfajme, že naši obľúbenci vstúpia do sezóny výhrou.

Gallagher - Plekanec - Pacioretty
Eller - Galchenyuk - Semin
Fleischmann - Desharnais - Weise
Flynn - Mitchell - Smith-Pelly

Markov - Subban
Petry - Jemelin
Beaulieu - Gilbert

foto: www.canadiens.com

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
08.10.2015 22:27 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Jo a pardon ještě Paciorettymu to céčko moc sluší a takhle perfektně bojovně a fyzicky sem ho snad ještě hrát neviděl, snad mu to vydrží i bez zranění.
 
08.10.2015 22:22 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Útok dobrý, tam by chtělo přehodit jen Semina a Weise bo Eller a Galchenyak maj zatím docela co dělat sami se sebou a Weise hodněkrát jen čuměl na ty gólový přihrávky Fleischmana a Desharnaise, třeba by se zrovna na nich ten Semin chytil.
Ty bláho ale ta obrana - Markov má nejspíš už ty kolena úplně v háji bo jen popojíždí, Subban si zas jen krouží ty svoje osmičky, Emelin je tak neuvěřitelně pomalý a nepoziční, Petry je furt někde vpředu, Beaulieu kličkuje jako poslední v mezikruží před vlastní brankou a Gilbert si piknul puk místo před sebe za sebe soupeři do brejku. To aby Price získal letos kromě těch pro brankáře i ceny za nejlepšího obránce a bránícího útočníka. Při tý oslabovce za 6s gól to vypadalo jak když v přípravce poprvé vysvětlujou bránění přesilovek. Emelin s Petrym naprostý tragédi.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to blahopřeju. Mě neobnovili nic, ač mě ujistili, že účet obnoví ve svém mailu v září. Včera jsem tam potupně musel sledovat opener na debilním streamu. A aby toho nebylo málo, tak ted mě to zase jde, ale prachy si nevzali. Nechápu už nic.
 
08.10.2015 11:58 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Aha tak to jo. Nevěděl jsem, jak to myslíš. Mně to obnovili bez problémů, tak už jsem si včera mohl vychutnat vítězství.
 
Avatarzápas jsem viděl celý a podle mě to bylo nahoru dolu. Max, Pk a Carey největší zásluha na našich bodech. Gilbert mě totálně vytočil s jeho hrubkou na konci první třetiny. Flaška se docela snažil, ale myslím, že má navíc. a co se týče toho GCL, tak jsou i jiné stránky na kterých se to dá docela dobře sledovat.
http://hokejonline.eu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nikdo neříká, že je to nekvalitní - vždyť to používám už možná 4 roky... Ale letos to prostě totálně podělali a dost lidem, včetně mě, ten účet prostě neobnovili, byť to mají ve svých podmínkách! Takže já jsem zatím bez GCL, i když jsem jim psal několik zpráv a byl jsem ujištěn, že nejdéle 7.října se přenosy spustí...smajlik.
 
AvatarZápas jsem jenom prolítl, ale výborný výkon. První formace se mi líbila, druhá celkem nevýrazná, ale nakonec vtřelila branku, takže ok. Třetí a čtvrtá solidní. DD nehrál špatně, dokázal i bránit, rozhodně bych ho v tomto zápase nehanil a ta jeho gólovka, měl to hodně těžký, třeba o dost těžší, než Pleky, který měl prázdnou branku, ale zbytečně si to zpracovával a ještě čekal... Naštěstí Price podržel a máme zasloužené dva body...
 
08.10.2015 08:37 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Co máte proti GCL? Vždyť to tam běží krásně a v perfektní kvalitě.
 
08.10.2015 08:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarčo som videl zostrih tak jednoznačne zaslúžené body a mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom. Ináč píše niekto report, lebo ak nie tak taký krátky dnes výnimočne stihnem dať?
 
AvatarTak díky již zmiňovanému GCL (idioti) jsem zápas viděl jen teď ráno v sestřihu a podle něj to vypadalo, že jsme měli mnohem víc šancí my a vítězství je tak zasloužené. Pleky tam jenom v tom sumáři zazdil asi 2 tutovky, další Desharnais, Galchenyuak asi s Weisem tyčky... Na druhé straně tam byly 2 parádní zákroky Price, to ano. Max výborně, trochu jsem se obával toho návratu po zranění, ale jak vidno, vypadá to s ním dobře. Body jsou doma, to z úvodního zápasu a navíc z derby vždycky potěší smajlik. Co už mě netěší, to jsou ti lemplové z GCL, vůbec nevím, jak to budu řešit - budeš jim ještě psát, Pardo?
 
AvatarZvládli jsme to, žádná krása to nebyla, ale co taky čekat od openeru. W je doma, paráda! Subby tři áčka, Max 2G, je to borec, takhle hrát po zranění.
 
AvatarReakce na příspěvek:To je sice fajn, ale kvalita se jak vidím nezměnila od mých dob, kdy jsem sledoval NHL na streamech, což je už 4 roky.
Druhá lajna není špatná, Larry hodně dře. Chucky parádní gol, snad to ted nudržíme v PK...
DD nekomentuju, je to kopyto což zase dnes předvedl.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak říkám - hlavně, že se to neseká a nesype se obraz...

Ten rychlý gól na začátku třetiny tu hru dost ovlivnil. U nás první lajna jasně dominuje, škoda, že jim toho nespadlo víc, šance na to byly. Druhá lajna je oproti přípravě zatím celkem nevýrazná, ale věřím, že se to zlepší. Čemu nerozumím je, že DD má z útočníků nejvyšší ice time... smajlik

Co se mi z letošních novinek zamlouvá, je ta možnost, aby rozhodčí překontrolovali gólovou situaci. Bohužel napoprvé v náš neprospěch, ale ta myšlenka se mi fakt líbí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mám podobnou nekvalitu, to je hrozné, jak se na to můžeš dívat celoročně...
Hokej taky není moc k dívání, druhou třetinu je hra hrozná z naší strany.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, jak moc se to dá považovat za kvalitní stream, ale sleduju tohle. Není to nejhorší a neseká se to...

http://www.pvrst.com/l4.html
 
AvatarNemáte někdo kvalitní ENG stream? GCL zklamalo.
 
07.10.2015 21:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Presne smajlik
 
AvatarGo Habs Go!!! Co víc dodat!!!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 08.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík