Hráči Montrealu si společně zazpívali

11.12.2015, 16:11 | Zajímavosti |  Michal Šandor
 

Ačkoliv se hokejistům Montrealu Canadiens v poslední době na ledě moc nedaří, když prohráli čtyřikrát v řadě, neztrácí smysl pro humor. V souvislosti s blížícími se Vánocemi se rozhodli přezpívat známou písničku z Disneyho pohádky Ledové království "Let it go".

Mezi účinkujícími byli i čeští hráči Tomášové Plekanec a Fleischmann. Podle ohlasů z internetu a sociálních sítí ale diváky nejvíce pobavil sympaťák P. K. Subban, který se své role zhostil opravdu s grácií a ukázal všem, že by se neztratil ani mezi interprety.

Vystoupení borců Habs si můžete pustit zde: Přehrát video

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No právě z těch piruet ale pramení nejčastěji ty jeho chyby na útočné modré, vzadu jsou to zase křížné namazávky přes obranné pásmo... Trochu moc na nejlépe placeného beka! Jinak Byron sednul včera k Plekymu a Maxovi víc než dobře, teď ještě vrátit Desharnaisovu řadu k osvědčenému složení, ke Galchenyukovi s Ellerem dát Andrighetta a celkem by to šlo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ta sekvence v oslabení 5 na 3, pak se Pleky vrátil, ale zlomil hůl, byla fantastická. To jsem jen seděl napnutě a zíral. Skvělý team effort.
Subban souhlas, piruety by mi ani nevadili, ale spíš ta riskantní hra vzadu nebo na PP, kdy často ztrácí puk. Ale on se chytne.
Ohledně Ottawské tvrdosti souhlasím, jde hodně vidět, že nás nesnáší. Byl tam i slew foot na Maxe bez trestu, což mě hodně naštvalo, a spousta dalších zákroků. Nj, Boston jsou ted už jen opravdu gumoví medvídci, jak si z nich často utahuju, po odchodu Lucice, Campbella, Thorthona, Hortona a starý nemotorný sráč Chára je už neškodný.
 
AvatarReakce na příspěvek:Galchenyuk podle mě doplatil na to, že když se mu začalo dařit, tak přišly ty změny v sestavě. Paradoxně po "povýšení" do první lajny na to nedokázal navázat...
Zajímavé, že jak se Pleky vrátil k Maxovi, tak hned Max skóroval. Ještě by se mohl trefit Pleky, už přes měsíc nerozsvítil světlo. Přitom zápas co zápas ty šance má. A buď to netrefí a nebo ho kolikrát nějakým zázračným způsobem vychytá brankář...Věřím tomu, že až dá jeden gól, tak se zase rozjede. smajlik Ale jeho hlavním přínosem pro tým nejsou góly, tak to tolik nevadí.
Je fajn, že máme dva hráče, kteří se ukazují jako solidní dvojka a trojka. Condon tu pauzu potřeboval a Tokarski je taky kvalitní gólman, i když příprava mu zrovna nevyšla.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, první polovina zápasu excelentní a k ničemu jsme Ottawu nepustili. Výborný pohyb, tím pádem tlak a šance, z kterých nám tam tentokrát alespoň něco spadlo - zásadní byl Paciho gól těsně před koncem první části. Ten si pak zahrál i na házenkáře, ale to mu neprošlo...smajlik. Pak jsme dostali góla z ničeho, klasicky po naší hrubce, a najednou jsme se podělali až za uši a vyklidili pole - samozřejmě, že Ottawa se toho chytla a obraz hry se obrátil. Třetí třetinu jsme ubojovali, názorný příklad bylo naše oslabení, kde do střel padal i Pleky bez hokejky smajlik. Body zaslouženě doma, Tokarski spolehlivý výkon, taky se mi moc líbil Beaulieu, zato Subban hraje poslední zápasy strašně - ty jeho piruety už má každý druhý přečtený! Galchenyuk taky zrovna nezáří, ale to je, bohužel, letos celkem častý jev...
Ještě se zmíním o Ottawě - některé jejich prasácké zákroky zůstaly naprosto bez povšimnutí, pak Jemelin zahraje tvrdě, ale naprosto čistě do těla Karlssonovi a oni by se posrali! To jsou "tvrďáci"... Popravdě mi začínají vadit víc než Boston!
 
AvatarVelká chyba, kdo si tenhle zápas nechal ujít. Wow! Reklama na hokej. Nejprve válec od nás, jenž samozřejmě nešlo udržet věčně, Sens vyrovnali hru až se stali lepším týmem a v třetí třetině sice gol nepadl, ale akce tam bylo habaděj. Škoda, že Max neupravil kosmeticky skore do EN, ale to je fuk. Slump je pryč a to ve velkém stylu. Ticker super, čtvrtá lajna byla skvělá, jen víc TOI pro ně. Z našich nejlepší hráč určitě Flynn. Útočně naladěný a vzadu vyhrával těžké buly při oslabení. N8 byl dnes taky solidní. Zato špatné období má ted Chucky.
 
AvatarTak to jo, tohle by se mi líbilo! Tomu říkám odpověd na 4 prohrané zápasy v řadě. Hrajeme skvěle, není vůbec co vytknout. Jen škoda, že tam toho nepadlo víc.
Jedem dál!
 
Avatarhttp://www.hockeyinsideout.com/news/canadiens-preview-senators-provide-stern-test-for-reeling-habs

Lineup changes: The Alex Galchenyuk-Max Pacioretty experiment is over after two games. Coach Michel Therrien is breaking up that combination and putting Pacioretty on a line with Tomas Plekanec and Paul Byron. Galchenyuk will centre Lars Eller and Dale Weise, while Sven Andrighetto drops to the fourth line with Brian Flynn and Charles Hudon. The third line will be David Desharnais between Daniel Carr and Tomas Fleischmann. On defence, Nathan Beaulieu returns to the lineup after being a healthy scratch in Detroit, taking Greg Pateryn’s spot.

Tohle má být sakra co? Red hot Ghetto pryč z top six a pes obranář Byron bude zkoušel štěstí s Plekym a Maxem. Mě z toho Therriena klepne. Máme díry v sestavě, máme plno zraněných a máme po dlouhé době mladíka z farmy, který boduje a je platný, ale stejně bude utápěný ve čtvrté lajně. To snad není pravda. Ano, sice je naše čtvrtá lajna hodně "hokejová", mladíci z farmy se tam nemusí potýkat se spoluhráči jaku Parros, Moen nebo Blunden, ale i tak mě to nejde na mozek.
Ticker v bráně, není divu po tom dobrém výkonu v Torontu. Pateryn pochopitelně out. Dnes musíme!!! Go Habs Go!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:I člověku bez hudebního sluchu musí při tom téct krev z uší, ale nasmál jsem se smajlik
 
AvatarStrašný...smajlik.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík