Alexe Galchenyuka zbila přítelkyně, skončila za mřížemi

13.01.2016, 17:51 | Zajímavosti |  Michal Šandor
 

Na ledě patří Alex Galchenyuk k obávaným kanonýrům, jemuž by se někteří obránci a brankáři raději vyhnuli. To ovšem neplatí pro jeho přítelkyni Chanel Leszczynksiovou, která svého milovaného napadla během párty v Galchenyukově hotelovém pokoji na předměstí Montrealu.

K celému incidentu byla záhy přivolána policie, která Leszczynksiovou zatkla."Kolem osmé hodiny ranní jsme obdrželi telefonát a na místo vyrazili. Zatkli jsme jednu osobu, která celý konflikt dle přítomných svědků vyvolala, další informace nebudeme poskytovat," řekl v rozhovoru pro Montreal Gazette mluvčí montrealské policie Jean-Pierre Brabant.

Podle informací listu La Presse byla viníkem již zmiňovaná hokejistova přítelkyně, která byla obviněna z domácího násilí. Sám Galchenyuk se k celé záležitosti nevyjádřil a mnoho relevantních slov neposkytli ani jeho spoluhráči z kabiny.

"Je to čistě osobní věc mezi Alexem a jeho dívkou. Naprosto nám nepřísluší se k tomu vyjadřovat," nechal se slyšet útočník Brendan Gallagher.

Alex Galchenyuk odehrál v letošní sezoně 43 zápasů s bilancí deseti gólů a sedmnácti přihrávek.

Není to ovšem poprvé, co byl v letošní sezoně jeden z hráčů Canadiens účastníkem nějakého maléru. Na podzim minulého roku boural v opilosti útočník Zack Kassian, jehož vedení klubu po absolvování protialkoholní léčby během vánočních svátků vyměnilo za Bena Scrivense do Edmontonu.

Alkoho sehrál hlavní roli i v dalším případu, do kterého se zapletli obránce Nathan Beaulieu s útočníkem Christianem Thomasem, kteří se opili v jednom z barů. Druhý jmenovaný byl později vyměněn do Arizony.

S využitím portálu isport.cz

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, my prostě máme nulový puck luck...
 
AvatarReakce na příspěvek:Larry byl skvělý, ale jak říkáš...

Taky jsem se nad tím podivoval, že Carra poslali dolů, psal jsem o tom tady a včera zase potvrdil, že to byl opravdu fail. Je lepší a přínosnější pro tým než DSP, mě by určitě hrát i po návratu Byrona.

Určitě nabídka na Tinora nepřišla, to by ji snad okamžitě MB využil, protože každá by byla lepší než od Phoenixu, ale to vůbec není pointa. A ani si nemyslím, že by ten nezájem nějak odrážel kvality či nekvality Tinora. Všichni víme, že u taky velkých beků trvá vývoj dýl. Pořád z něj může být provar a bude se do konce kariéry potácet po farmách, ale taky z něj může vyrůst velice solidní stay at home bek. A hlavně, to už jsem tady taky psal, mohl jej MB poslat přes waiver na farmu a i ztratit jej zadarmo by bylo pro mě lepší, než ta debilní kauza. Viz Detroit a Nestrašil a spousta jiných.
 
AvatarKonečně zase výhra... sice to byly nervy až do konce a ukázka toho, že nestačí fantasticky odehrát první třetinu a druhou polovinu třetí části. Navíc, při Leafs stála i štěstěna - 3x se puk zastavil na brankové čáře (2x při hře, jednou po nájezdu). Rozhodčí na můj vkus byli na obě strany dost benevolentní, ale na druhou stranu se hra tolik nekouskovala. Teď dvakrát s Columbusem, tak by to chtělo minimálně 3 body.
 
24.01.2016 09:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarEller absolutně dominantní výkon, korunovaný tím nájezdem. Bohužel pro nás u něj se jedná o jeden zápas s deseti. On to v sobě má, ale konzistence bída.

Parda: Carr hlavně nikdy neměl být poslaný dolu, to jsem od MB nepochopil...

btw: ten opěvovaný Jarred nepřišla na něj žádná nabídka (ani nebyla žádná akceptovaná) za celý rok = absolutně nikdo ho nechtěl...

wp2t: bože :D
 
24.01.2016 07:25 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
2 theo33: To jsou neskutečný hovna.

To jo souhr toho co si tady napsal ty.
 
AvatarPrvní třetině herně perfektní, jen z ní šlo určitě vydolovat ještě třetí gól. K přesilovkám se raději nevyjadřuju, já už se ani neraduju, když ji máme. Stejně to k ničemu nevede. Pak zase laxní přístup k hráčům plus pomalý Markov a s golem se dostali zbytečně do hry. Ale tenhle zápase je na výhru, to bez debat.
 
AvatarJeště jsem chtěl dodat k těm trejdům, obrovsky závidím Pens Hagelina, kterého získali před cca týdnem za Perrona od Ducks. Vím samozřejmě kulové o detailech trejdu, ale moc bych Hagelina chtěl. Hodil by se k nám. Za něj třeba bych obětoval i Larryho nebo vysoký pick či prospekta... To byl výborný tah Pens, který by nám tak slušel!
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky to vidím na win a to stejně jako Theo, 4:2. Kluci už se musí předvést...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je jasné, že ti GM neřekne po půlce sezony, že to balí a suckuje, to je možné všude jen ne v Montrealu smajlik Jasně, nezabalil to, ale ta důvěra v MT mě netěší a zdůraznil, že at se stane cokoliv, tak na lavičce zůstane do konce sezony. Dobře mluvil o trejdech jak říkáš, je to fakt těžké udělat trejd a nějaká loupež se může udát jedině mezi rentaly, z kterých se vyklube pro klub výhra. Trejd hráč za hráče, to je ošemetné. Zaujaly mě i další věci třeba styl jakým na sebe vzal všechnu zodpovědnost, jak mluvil o Scott treade, nebo jak mluvil o Markovovi.

Dnes na fallen leafs, jsou více méně s jejich AHL týmem dost ve sračkách, ale zas tak daleko od nás nejsou. Nejproduktivnější hráč je Komarov, to asi mluví za vše. Ale v naší situaci je rozhodně nepodceňuju, zejména když v bráně bude Reimer a ne Bernier. A jsou bez JVR.

My s Condem v bráně a bez Byrona, který to má asi na dýl a je na injury reserve list. Což je škoda, tu jeho rychlost si nejde nezamilovat. Zpět je tak Carr, což velice vítám. Docela se těším na blízký návrat Gilberta, který s týmem odcestoval, ale hrát ještě určitě nebude. Chybí nám bek jeho typu, který nic nevymýšlí a ještě před vlastní modrou rozehrává. Dělník a stay at home bek. Taky bych dal Barberia do prvního páru k Subbymu, rozhodně lepší nápad, než tam cpát Markova. Za zkoušku to stojí, protože na Barbse se pěje chvála od doby, co byl povolaný.

Uvidíme, ale já věřím ve win na 100%, cítím to v kostech.
 
23.01.2016 19:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já jej teda mám. Podle mě sezonu úplně nezabalil, jak píše RTW. Spíš bych to viděl na jasný signál do kabiny "dělají si z nás prdel, že bez Careyho patříme k nejhorším týmu ligy, tak sakra ukažte, že to tak není..." Je to na nich, jak se s tím popasují. Pokud se nezvednou v létě budou čistky...a pak možno i na trenérských postech, který tak obhajuje:( Na druhou stranu se mi líbí,že na rovinu řekl, že nepůjde do rental tradu, což je za mě jasně správný krok v současné situaci. A smysluplných trejdu je v NHL, jak šafránu...

Já půjdu klasicky proti radě starších :) 4:2 pro Habs :)

wp2t: bez komentáře, to jsou neskutečný hovna :D
 
23.01.2016 18:21 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Chicago mělo 4 prohry v řadě a už má 2 nový hráče zkl. sestavy. (Teda ne že by jim zatím pomohlo, Sekáč za Garbuta a Pánik)
My posilujeme za daleko horší situace farmu.
Ligou se potulují vykoupení a vyhození zasloužilí veteráni (Richardsové,Lecavalierové......)
a my si držíme za zásluhy třeba jen namátkou dva neškodný rusáky za 10 mega.
Dobře, vážíme si svých dlouhodobějších hráčů ale už asi jako jediný z ligy, ostatní jsou pod vlivem sníženého stropu.
A ještě si myslím, že Fleischman udělal velkou chybu když se v jednu chvíli přiznal, že to nebylo tak úplně ono. Protože až se ty naši menežři konečně rozhoupou, tak to zase neodnesou ty "zasloužilí", ale půjde spíš on. Vzhledem ke zkušenostem z minulých let, teda pokud nebude chtít hrát zadara nebo kdyby jim ještě platil.
Protože DD, nene ten nikdy nic nezkazil.
Vždyť ty naše výměny v posledních letech jsou už úplně všem pro srandu, začalo to tenkrát s nashvillem, pak jsme skoro za nic nakrmili buffalo ..........
Tak sme prestižní klub z original six nebo jsme na úrovni kojotů hladově vyjících v poušti?
 
23.01.2016 14:55 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Napadlo me 3:1 pro nas tak snad to vyjde :)
 
AvatarJsme v pozici, že pro nás tenhle zápas je must win. Nejbližší rozpis je nejlehčí možný, takže není na co čekat. Pak bude ASG break a do něj by chtělo jít s nějakými wins, konečně. Pořád vstřebávám tu Bergevinovu konferenci a co vše tam bylo řečeno. A nemám na to jasný názor... No nic, musíme dřít a hlavně nabrat sebevědomí.
 
AvatarReakce na příspěvek:V těchhle zápasech nejsou body nikdy povinností, takže i dnes je to sázka do loterie. Já zůstanu věren své pověsti pesimisty a tipuju prohru v základní hrací době - 4-2...smajlik
 
AvatarDva body dneska budou proti leafs povinností. jestli nevyhrajeme, tak už to fakt bude na pováženou. Ono to je na pováženou už teď, ale s Leafs prostě dnes za každou cenu musíme i kdyby nevím co. Jak to vidíte?
 
AvatarReakce na příspěvek:Fakta jsou jasné MT zůstává a Carey nebude ještě dlouho, takže se z toho musíme vyhrabat sami. Ted máme dobrý rozpis a hned tři lehčí zápasy, kdy jindy se chytnout...
Já ještě k Plekymu, Míro, máš pravdu, body pořád má a svoje si odehraje, ale u něj je pořád problém, že je braný jako první centr a placený jako první centr. Přitom je to velice dobrý druhý centr. Bohužel neumí zatáhnout a vzít to na sebe, na to neměl nikdy a nikdy asi už ani mít nebude. A s jeho trejdem by to bylo taky ošemetné, protože kdyby přišel, tak musí přijít za centra. Neboť nechat na centru Ellera, Chucka nedejbože snad Desharnaise v top 6, tak je s námi ámen. Ale zase on jediný mimo core má cenu na trhu. Je to ošemetné a vůbec MT ani MB nezávidím, ale už mě to prohrávání opravdu nebaví...
 
22.01.2016 06:04 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTakže Bergevin svojim vcerajším vyjadrením len potvrdil rezignáciu Habs na túto sezónu, nuž môžeme sa tešiť na draft a vidíme sa v októbri pri štarte novej sezóny, dúfam, že s lepším tímom... smajlik
 
21.01.2016 21:03 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Jen ještě poznámka ke včerejšku, už nebyl čas.

Jenže naše sestava vypadá podle těchto názoru jako noty na buben. Není on ten tým nakonec tam, kde patří a nemá MT s těma kolotečema pravdu?


Plekance není typický 1.center, Eller a DD do top6 nepatří .....

Pacioretty ........ Gallagher
Galchenyak Plekanec ........

a máme top4 místo top6

zatímco 3. lajny máme nejmíň dvě

Fleischman DD Weise
Carr Eller Andrighetto

4. lajna je taková hodně netypická
místo dvoumetrových brousků spíš zarputilí,
šikovní mrňousové

Flynn Mitchel Byron (DSP)

a obrana
Markov, Yemelin nepatří do top4

takže top3 místo top4
Subban je v první obraně sám a za těch 9 mega to musí stíhat

2. obrana Beaulieu Petry

3. obrana buď rusáci za téměř 10 mega
Markov Yemelin

nebo tak spíš tradičně
Gilbert Barberio


Takže tři prasecký díry v sestavě a pak teda co můžeme chtít, když to nejde trejdem vylepšit?

 
AvatarReakce na příspěvek:Seky si tedy nepolepšil. V Chicagu dostane šancí ještě méně... Touto informací jsme v podstatě zabalili tuto sezónu, protože i kdyby po měsíci mohl nastoupit, už asi nebude proč. Trejdy si myslím, že půjdou také mimo nás. Pokud se teď nějak zázračně nezvedneme, tak budeme spíše útočit na přední místa v draftu...
 
21.01.2016 19:01 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarFantastic news conference by a calm and poised Bergevin. Calms a crazy market down. For now !

A tady by se už příváděl Burke (není GM) nebo Francis...

MT zůstane, Carey ještě na měsíc...good luck s námi,

NO PRICE = NO PARTY...

Seky do Chicaga - last chance buddy :)
 
21.01.2016 15:34 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarBergevin nie je zlý GM proste nemá "gule" na to spraviť veľký trejd a na druhej strane je aj opatrný aby neurobil nejakú blbosť. Skôr to vidím na trénerskú výmenu. Čítal som kopec článkov s možnými kandidátmi a najviac ma zaujal Guy Boucher. Viem, že MB sa MT bude snažiť podržať tak dlho ako to pôjde lenže, nejaká zmena proste musí prísť a to čo najskôr! A zatiaľ sa nedeje nič, alebo je tu aj možnosť, že zabojujeme o popredné miesta na drafte. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak to sis vybral ty pravé GM...smajlik. Kam že tlačí Francis Carolinu? Sorry, ale proti těmhle dvěma je Bergevin velký King...
 
21.01.2016 14:29 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Dobra diskuse...kdyz jste se ptaly na mozne (i nemozne) posily,kdyz by se upsal bickell,moc bych se snazil napriklad o Anderse Leeho..urcite by se ho nezbavily ale takove 2 power forvardy mit,navic McCarron,jak by se proti nam hralo neprijemne.i ten Scott muze hitama prospet.kazdopadne se neco musi stat..a taky nejsem z tech co by meli radi MB..vzal bych si priklad treba Briana Burkeho,i Rona Francise pac Carolinu tlaci nahoru.a dalo by se pokracovat...nas tym v tomto slozeni Stanley cup nikdy nevyhraje..a souhlas, P.K. je napakovanej ale ze by ukazal ze je vudce? Mel by hrat jako pred rokem..
 
AvatarKoukám, že se tu rozhořela celkem zajímavá diskuse - tak alespoň k něčemu nám ty strašný výsledky jsou...smajlik.
Když to tak pročítám, tak najdu u každého kousek pravdy. Souhlasím s Theem, a už jsem to psal,že vyhazovat Bergevina je nesmysl - jsem stejného názoru, že on ten tým za dobu svého učinkování neskutečně pozvedl a jeho kroky jsem až do výměny Sekyho jenom a jenom kvitoval. Tady se naopak s Theem rozcházím - ano, možná Seky do roka v NHl nebude, ale od nás odcházel v situaci, kdy při dostatečném prostoru na ledě by byl pro nás výborný, o tom jsem přesvědčený. Navíc ta protihodnota je skoro o ničem, DSP nic nepředvedl.
U Tinordiho zase souhlasím s Pardou - toho kluka, jako spoustu ostatních, prostě "zabil" Therrien. Jsem přesvědčený o tom, že kdyby té trpělivosti a prostoru bylo víc, určitě by z něj byl obránce do druhého páru - samozřejmě časem. Ale s tím časem na ledě je to obehraná písnička, své by o tom mohl říct Parenteau, Semin, ale svého času i Subban...
Pleky - nechci ho tady vůbec obhajovat proto, že se už dlouho známe. Momentálně nehraje dobře, ale to nikdo z týmu, takže tohle hodnocení je tak trochu irelevantní. Taky víme, že on a play-off si moc netykají... Přesto všechno nemůže snad nikdo, kdo hokej dlouhodobě sleduje a aspoň trochu mu rozumí, říct, že ten hráč nemá svou jasně definovatelnou hodnotu! I při tom všem je nejlepším Čechem v produktivitě - takhle "špatně hrát" bych chtěl taky a asi dost jiných hráčů... smajlik. Jeho nová smlouva je možná trochu vyšší než je zdrávo, ale říkal mi po jejím podpisu, že je flexibilně postavená pro obě strany, takže z toho vyvozuju, že tam není žádná no-trade klauzule. Navíc si pořád myslím, že on je jako druhý centr v mužstvu naprosto ideální - Eller na tohle nemá a jak to vypadá, ani mít nebude.
O Desharnaisovi nebo Markovovi se bavit nebudu, tam je asi všem jasné, kde je chyba...
Therrien měl sice výsledky, ale ta jeho utkvělá představa, že mužstvo bude složené ze samých hráčů třetí a čtvrté řady, z kterých on udělá hráče do prvních dvou lajn, je naprosto strašná a už jen za tohle by měl okamžitě letět! Tu situaci nastartoval tak jako tak on s tou hrou "škatulata, hejbejte se" v době, kdy ty útoky ještě celkem všechny šlapaly... smajlik.
Takže, vím, že jakýkoliv solidní obchod je nyní hodně složitý, ale nedělat vůbec nic je v tuhle chvíli snad mnohem horší než udělat trejd menšího významu - každý impuls může být dobrý...
 
21.01.2016 00:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatar"The shame of it all is that it hamstrings what should be one of their biggest strengths as a team: the mobility of their blueline. Players like Beaulieu, Petry, Markov, Gilbert, and Barberio all possess an inherent talent as smooth skaters and/or slick puck movers. That’s a luxury GMs and coaches around the league would kill for. And that’s before even getting to the crown jewel of them all, PK Subban, who’s as dynamic a defenseman as there is in the league. He’s physically capable of doing things others can only dream of.

Rather than restricting it with this particular mandate, the Canadiens should be taking advantage of that, allowing him to freelance and create better opportunities for his teammates with his legs, his hands, and his mind. The moments where he’s encouraged to do that all of that are the moments where they’re the most dangerous version of themselves."

Tohle vidím jako MT obrovský problém..s čím mě hrozně vytáčí
 
21.01.2016 00:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Maxe podepsal MB..

Ohledně MT já jsem hrozně neobjektivní, protože jsem ho nikde neměl rád. Nepřál si, aby se vrátil...ale teď měl výsledky, na čas mi opravdu zavřel pusu, celá kabina za ním šla..ani teď si nemyslím, že ji ztratil. Ale nelibí se mi jeho přístup k mladým hráčům..a tím jak dostal prodloužení, tak jej podle mě ještě nevyhodí :( Ale já na jeho místě bych rád viděl Bouchera už roky, to se přiznávám

wp2t: Ano přemýšlím a hokeji, možná někdy až moc..ale aspoň komplexně.

Taky že se snažil o Williamse jak nikdo, nabídl mu víc než Caps, ale prostě mr. game seven se rozhodl zůstat v USA (ne nadarmo už je to 23.let a může být hůř). A já chápu, že tam šel...

Ano čteš správně, některý kroky MB nekvituji, ale celkově vzato, přebíral tým v totálních sračkách a za mě udělal hodně velký kus dobré práce oproti té špatné, proto ho vyhazovat po 2 měsících bídy je blbost a naštěstí Molson to vidí stejně, tak jej asi budeš muset ještě nějaký ten čas trpět :)

Jak říkám, elánu máš dost, napiš Dominickovi, třeba mu to předá a poslechne tě :)
 
20.01.2016 23:47 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Tinordi, Semin, Sekáč jen tak narychlo namátkou,tyhle zmíněné hráče MT oddělal bo je předělával a nevyužíval jejich přednosti, naopak je dal do situací ve kterých plavali.

Přemýšlíš vůbec o tom co píšeš? Vždyť ten tvůj hrdina sestavil podle tebe za ty roky co je u habs tým, který má sotva top4 místo top6.A tenhle je nevyměnitelný, tenhle taky a támhleten taky. A proč asi?
A přesto je to borec, že to dokázal sestavit?

Dlouhodobě nemáme prvního centra a do top6 chybí pravé křídlo. A letos těch pravých křídel v létě bylo k mání.
A nejlevnější byl Semin, že.

A taky Subban se svejma devíti melounama by si už měl v takovéhle situaci přestat hrát a stát se tím vůdcem za ty prachy. Prachy a roky na to má. Ještěže nedostal to céčko, to by byl už úplnej konec.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ohledně Tinora je to spekulativní, nějakou šanci sice dostal, ale ne zrovna velkou a všichni víme, jak tihle velcí obránci rostou herně o něco pomaleji, dle mého jsme jej měli udržet bud na farmě (nějak) nebo jej nechát hrát, ale to by nesměl být v týmu Jemelin. A nebo když už, tak jej pustit raději přes waiver zadarmo, ale to jsem se už vyjádřil. Problém je, že opravdu není v organizaci nikdo takové postavy v beku a to je podle mě chyba.

Maxe podepsal ještě Gauthier, ne?

Jinak já souhlasím, trejd Chucka je kravina, stejně jako Natea. To je budoucnost a hlavně u Chucka kravina vzhledem k naší ofenzivní impotenci. Říkám to pořád dokola, pokud bude DD v týmu, tak SC nevyhrajem nikdy. Ten musí jít, ale nepůjde...

U Markova ten rok navíc vadí a moc, je to škoda. Ale jak hraje letos, tak si nedovedu představit, co bude předvádět na přes rok. Je to asi jen můj sen, kdyby jej někdo vzal, to uznávám, ale nereálné to není. Jen jej MB musí nabízet.

Já v současné době jsem pro výměnu kouče, ale měnit GM je samozřejmě kravina, to musí být každému jasné.

Stejně jasné každému musí být, že pokud Carey letošek odpíská, tak my můžeme odpískat celou sezonu.
 
20.01.2016 22:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pán je odborník koukám...:) Poraď ještě, dám ti kontakt na PR a třeba mu to tam vyřídí..

Tinordimu MT nevěřil, letos ani v loni...Upřímně to chápu. Nikdy mě nijak nepřesvědčil...A Pateryn, Barbs i Beaulieu jsou lepší než on, tam se nemusíme vůbec bavit. Od léta chtěl Tinordiho vyměnit, ale když je tak skvělý, tak proč jej nikdo nechtěl ani v balíku s prospectem či pickem 1-2 round. Momentálně nemá na trhu žádnou hodnotu, to že byl v roce 2010 first round, takových tady už bylo....třeba v Arizoně se prosadí, třeba ne...ale v Montrealu už byl odepsaný od léta a na trhu měl cenu nulovou...

Ty podpisy: Eller nemá špatný podpis, do třetí lajny to bude vždycky dobrý hráč, občas zaskočí do druhé..jen prostě to není hráč, co se od něj čekalo, že bude...Halák trade byl prostě nevydařený z bejvalého vedení.

Podpis Markova v situaci, kdy prostě si nemohl dovolit jej nepodepsat. Ano rok má navíc, ale on by jej s klidem dostal i jinde. Protože takových beků na trhu moc nebylo v tu chvíli...

Jemelin je přeplacený, to beru! Za Plekyho si teď drbe hlavu...

Hagelin není špatný hokejista, ale za DD by jej nezískal...DD nikdo nechce, plus Hags by gólově nám nepomohl a na PP už vůbec ne :D https://www.youtube.com/watch?v=So4FwW-Q-jk

Pak tu máme ale taky MB, úplně neskutečný podpis Maxe, velice vyvážený Gallyho, Nathana, Price skvělý podpis, příchod Vaneka, kdy ač herně v PO zklamal tak pozvedl hype kolem celého týmu a díky tomu se dostal do finále konference. Krádež v podobě Weiseho...Já tam pořád u toho chlápka mám daleko víc pozitivních věcí než těch negativních, což u řadě GM v lize říct nelze..

Ač mám Sekyho rád (sorry Seko), ale ani ten trade se nejeví jako nesmysl. Podle mě Jirka za rok v NHL nebude...

Parda: Markov na TD, já ti nevim. Podle mě s dalším rokem smlouvy jej nikdo neveme.

Podle mě trade nakonec bude, ale já mám strach aby nebyl na základě té hysterie a nelitoval jej pak roky dopředu (případná ztráta Galchenyuka např). Price je Habs a prostě se to ukazuje v celé nahotě...ale tak tomu bylo i loni v předloni...jen byl Carey zdraví. A to se budu opakovat já na Condona neházím víc než 5% viny, za mě je to velice solidní brankář NHL
 
20.01.2016 22:31 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
A ještě je vtipný jak tam píšeš, že máme malou zásobu talentovaných obránců a tvůj obhajovaný hrdina poslal zrovna pryč Tinordiho, draftovanýho v 1. kole, dvoumetrovýho, přestokilovýho, kterýho MT nechce používat bo když z něho chtěl udělat offenzívního rychlíka, tak dělal hloupý chyby.

Ty kecy o simulátorech už ani nekomentuju.
 
AvatarReakce na příspěvek:Markova by někdo chtít mohl, nějaký contender při TDL by o něj mohli zavadit, už se udělaly i nesmyslnější trejdy. A třeba v jeho případě ani nejde o protihodnotu, ale čistě o to zbavit se ho. Poslední dva měsíce je totiž on náš nejhorší hráč a jen za poslední dva týdny nás připravil o tři zápasy. Ale to se nikdy nestane, my pořád máme k těmhle hráčům velkou důvěru a hlavně úctu a respekt. Což je trochu protichůdné o proti tomu, co MB upekl ve Scott tradu. Viz slova Therriena po včerejším zápase, že Markov není done a začal ho obhajovat, že mu je 37 a to pak někdy tělo neposlouchá, co říká hlava. Takové plky! Nevyměníme ho, protože to je přece týmová legenda posledních let a udělal tolik dobrého pro klub. Opět kecy! A to samé u DD, jak je oblíbený v kabině, jak ho každý respektuje a bla bla. Já neříkám, že jsem fanda některých šílených GM´s, ale historie ukázala, že některé šílené kroky stojí za to provést. Úplně ideál by bylo, kdyby měl Markov o rok kratší smlouvu, to by po něm někde sáhl na sto procent.
Pleky je sice letos špatný, ale hráčova hodnota se posuzuje za delší časové období, navíc není až tak starý a v lize má dobré jméno. Prospekta a pick bychom za něj dostat určitě mohli. A já bych byl i pro.
Ovšem jít musí hlavně Desharnais a Jemelin, ale ti jsou opravdu nevyměnitelní. I když Horton a Clarkson byli taky trejdnutí... no
 
20.01.2016 22:23 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A kdo těm Markovům, Jemelinům, Ellerům apod takový prachy dal, že je teď nikdo nechce? Akorát teď sklízí co zasel, tyhle pohrobky si tady pěstuje on. Myslíš že by se třeba tady ten Hagelin nehodil? Jaktože to pens dokázali?
A co třeba Hagelin za za DDho? Jenže o tom si myslí, že je to přehlížený talent zas jenom MB a možná MT, že ho furt cpe k Paciorettymu.

 
20.01.2016 22:12 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:A koho by si nabídl?

Markova? Chlápka co má 37, po dvou operacích kolen, podepsaný na další rok za nemalý peníz...chybuje, a nemládne...co za něj dostaneš? Hráče v solidním věku do TOP 6? Ani náhodou..

Plekyho? Co má na dalších dva roky, a první rok vysokých 7mega? 2 fíky za třicet utkání? Kolik z těch 9, bylo do empty net? Co za něj dostaneš? Opět hráče do top 6, který není přeplacený a má solidní věk...NIKOLIV

Jemelin...kdo toho by chtěl?

Ellera? Který nikdy nebude v NHL víc než třetí centr týmu...dostaneš za něj hráče top 6? Nedostaneš

Mluvilo se o Nathanovi, Hudonovi a pick za Drouina.

1) myslíš, že frankofonní hráč s minimálními zkušenostmi z NHL by to teď zlepšil. Proto kluka by bylo nejhorší, co by mohl udělat, aby přišel do Montrealu za takové situace. By jej do měsíce úplně servali.
2) Proč by Tampa trejdovala zrovna do Montrealu, to nedává logiku
3) Vyměníš Beaulieu, když máš hodně slabou zásobu talentovaných, opravdu talentovaných obránců...?
4) že by za něj dal Galchenyuka, tak to je už totalní blbost...hráče ve 4 sezoně v NHL, za velký talent bez zkušeností? uff

Dnešní NHL není NHL co před pěti a více lety. Udělat smysluplný trade je hrozně těžké. A ne že by MB se poslední dva měsíce nesnažil...aktivnějších GM v lize moc není..Kdo ti bude pomáhat uprostřed sezony? To že Montreal padá tabulkou se jim samozřejmě líbí, proč pomáhat? Kolik týmů má nadbytek top 6 útočníků? Kdo se nějakého bude zbavovat, když většina týmů stále bojuje o play off? Před trade deadline je to jiná, ale teď?

Nash/Colum trade byla vyjímka potvrzující pravdilo, u které až čas ukáže, kdo vydělal....

Tohle není NHL na PS3/4, kde naházim nepotřebnýho veterána, přidám 2round, 1 round a získám TOP6 hráče ve věku 25-30let...To je nutné si uvědomit.

Ano, MB udělal nějaké chyby...Scott trade nechápe nikdo/nikde. Kassian případ, tam prostě nespolkl pýchu a nedal mu šanci, to je chyba...Semin případ je čistě Therrienovina. Takže ano chyby udělal, ale ne na to, aby měl jít..pořád je to velice dobrý GM a já bych opravdu nerad, aby za něj přišel někdo, kdo bude dělat co dělali GM roky před ním.

Jediný co mu vyčítám hodně je dlouhodobý kontrakt pro MT, protože ač si nemyslím, že takhle situace je jen jeho chyba, tak tady každý dobře ví, že bych raději za něj viděl Bouchera.

Bude to sranda, už utkání proti Leafs a Jackets hodně ukážou. Já jen doufám, že Carey si po AS nic neutrhne...
 
AvatarReakce na příspěvek:Když takhle vidím ta všechna jména napsaná pro srovnání, tak je to snad ještě horší pohled - vesměs ofenzivní typy nahradili nehokejisti (samozřejmě mimo brankářů)...smajlik. Nejsem z těch, kteří by hned Bergevina posílali pryč, protože ho pořád mám za schopného manažera - ale výměnou Sekyho nastartoval průserové trejdy a to je prostě fakt!
 
20.01.2016 21:45 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Tak velmi podstatný je koho nabídne na výměnu. A ten největší problém je, že on se těch oblíbenců zbavit nechce, přestože hrajou jak hrajou.
A tady v diskusích nejenom ode mně už těch návrhů padlo, jen se podívat.

Jen tak třeba tučnáci získali z Anaheimu Hagelina za Perrona a my od nich máme Friberga za Thomase.
 
20.01.2016 21:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:A teď návrhy, koho by měl podle vás přivést?
 
20.01.2016 21:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:A teď návrhy, koho by měl podle vás přivést?
 
20.01.2016 20:56 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Mužstvo je v hluboké krizi, už nedržíme ani divokou kartu a za poslední dva měsíce jsme prohráli víc než 75 procent utkání.

A mužstvo posílili tito příchozí:
Scott, Bartley, Friberg, Lessio a Scrivens

a odešli: Thomas, Kassian, Tokarski,Tinordi, Fournier

Já nemůžu najít nikoho z nich, který je tou rozhodující vzpruhou pro mužstvo a který habs dotáhne zpátky na postupové místo.

A to má na starosti právě MB.


 
20.01.2016 20:18 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttp://www.todaysslapshot.com/nhl-east/atlantic/montreal-canadiens/canadiens-must-make-the-best-of-a-bad-situation/

hezký čtení!

stejnak si myslím, že MT práci udrží...dostal hodně velký balík a to se nebude chtít Molsonovi vyplácet.

Uvidíme, ale návrhy některých na vyhazov MB absolutně nechápu...
 
20.01.2016 19:37 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
A co ten lázeňskej švihák. Vždyť přece bere 9 melounů. Tak pro mužstvo taky mohl něco udělat a třeba aspoň mohl pro winter classic ušít ty obleky pro všechny a ne jen pro sebe.

A nejen pro winter classic.

Jestli v těch jeho 9 mega není zrovna to pravé křídlo co chybí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem toho názoru, že Carey nepřínáší do týmu jen skvělé zákroky, ale i jistou pohodu. Jeho skvělá rozehrávka taky dělá moc, tam je Condon mimochodem hrozný. A celkově musí každý fanda, který má Habs a Caryho za poslední roky nakoukané, vidět, že ty softy pouští a to v naší situaci, kdy nestřílíme goly prostě bolí. Ale svádět vše na něj je samozřejmě kravina.
Dnes to je jasné, na výhru jsme jasně měli, ale taková parádní asistence Markova na soupeřův gol zápas pohřbila, sotva začal. To jsou rány na naše pochroumané sebevědomí, které se jen tak během zápasu nezahojí. Pokud nedáme první gol v zápase, tak je šance na výhru mizivá, tak to prostě je. Už jsme mimo PO a já realisticky říkám, že bez zdravého Caryho to PO nedáme, nevěřím, že se zvedneme.
 
20.01.2016 18:53 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Dobre napsano
 
20.01.2016 17:45 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Prust skončil jako typicky MTýho předělek. Ke konci loňský sezony už hrál úplný howno a při rvačkách už se jen tak přetahoval a něchtěl dostat ránu. Protože všude jinde hrál čtvrtou řadu, jen někdy třetí a měl na ty rvačky sílu. Tady musel lítat ve druhé nebo ve třetí daleko víc minut a kombinovat s mladejma klukama a pak už neměl sílu na pořádnou bitku. Něco jako letos Weise. Ten už se nepere vůbec. Ale podlě mně, kdyby vedle DDho a Fleische byl na začátku opravdový střelec a né levná náhražka, tak tam toho padlo daleko víc. Úplně marnej nebyl, ale občas co nedal... Doufám, že z něj při jednání o novém platu neudělaj novýho Gomeze, zas takový zázrak to není.
Mi přijde, že chce MT do svého životopisu: Předělal sem hráče ze čtvrté řady na prvotřídního střelce 1. útoku.
Nebo proč to už po tolik let zkouší - tam už se vystřídalo hráčů.

Bergevin už dávno měl pochopit co je MT zač a dát mu prostě k dispozici top 6-9
Pěkně podle platu 1,2,3 center, 1,2,3 napravo, 1,2,3 nalevo a hotovo.
A míchat jen při opravdu velkých průserech.

A né ho nechat už tolik let zkoušet hráče ze čtvrté řady v 1. nebo 2. útoku. To kurva šetříme nebo co? Kdyby se zbavil nějakého svého zatuhlého miláčka tak je místa pod stropem habaděj.

Teď je třeba dost dobře vidět, že Semin to odnesl úplně zbytečně a Galchenyak a Eller jsou chromý i bez něho s kýmkoliv jiným. A s tím Zackem mě taky nasral, zkusit ho mohl. Takovýhle debilní výměny, vždyť to vůbec nic nevyřeší.

A mimochodem, je to jenom můj dojem? Pleky letos prohrává dost důležitých vhazování v obranném pásmu a soupeř jde do gólu?
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě to prostě nějak nudilo ta první část, možná proto se mi náš výkon líbil méně. Nemělo to náboj předchozích střetnutí. Druhá třetina byla dobrá, ale k čemu je nám mít 5 šancí, když dvě zahodíme náhrou do rohu a 3 zazdíme. Oni se dostali k jedné šmrdlanici kolem brankoviště a byl gól... Vše se sere, ale já si naopak myslím, že Price by nás sakra pozvedl. Prostě má auru, která deptá soupeře jen tím, že nastoupí a našim naopak dodává klid, že pochytá několik chyb. Lépe se pak hraje i dopředu. Bohužel si myslím, že Price zkusí po ASG nastoupit a zjistí, že je potřeba jít pod kudlu a bude po sezóně...
 
20.01.2016 12:49 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:K čemu mít v týmu ochlastu? Měl zůstat Prusty, páč ten měl vliv i v kabině, to nám myslím teď taky chybí. Čekat na Price je blbost, páč v brankovišti nás bota netlačí. Nehrajeme úplně zle, ale imbecilní kiksy a neschopnost proměnit i tu největší šanci nás dostávají tam kde jsme :-(
 
20.01.2016 12:38 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Jedinej kdo si zaslouzil gol(a je to tak v nasi obrane pprad) byl Barberio..dneska hrala mimoradne spatne 1.petka..jinak se neda tak uplnerict ze bychom byli horsim tymem.ale fakt uz by se melo meco udelat s vedenim.jedina (a trapna) vymluva ze chyby Price,to ma fanouskum stacit? Bickell neni muj oblibenec ale je to vysokej Power forvard a nam byse hodil..ale jestly to takhle pujde dal,neverim ze prijde nejaka "posila".. Utok je nulovej a musim se vratit k Zackovy.opravdu mu Bergevin nemohl dat sanci? Vecer dal za Oilers gol a asistenci a proste me sere ze je fuc..a ani nesouhlasim s tim ze by se k nam nehodil..lepsi nez deshairnaisove,mitchellove a tak dale
 
AvatarReakce na příspěvek:No já si naopak myslím, že začátek nám vyšel hodně dobře a dokázali jsme vyvinout solidní tlak v pásmu... Stejně tak druhá třetina. Ale jim stačily opravdu jen občasné návštěvy u nás a přiblblé chyby našich beků! Až na Barberia se mi momentálně nelíbí hra ani jednoho.
 
20.01.2016 10:14 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:jsem taky pro radikální řez...
měli by jsme přivést Briana Bickella a po jednom tréninku ho poslat rozehrát do Ice Caps...to by nám mohlo pomoct...
 
AvatarMusím říct, že první třetina mě vůbec nebavila, bylo to bez zápalu, nuda, Boston byl ze začátku lepší, jakmile jsme prohrávali, tak jsme se zvedli. Ovšem nám je to s prominutím totálně k hovnu, protože Subban místo toho, aby 2x napálil puk z velmi dobré pozice na branku, tak raději nahraje hráči, který stojí v rohu. Jednou situaci vyřešil dobře, ale tam stáhl bek před prázdnou... Markov, o tom se nebudu bavit, protože by mi rupla cévka. On snad nedokázal zpracovat puk, bohužel MT je mimo a staví ho na přesilovky pořád. Ty jsou asi to nejhorší, co dokážeme nabídnout, ani se neudržíme v pásmu. Beci všeobecně hrají hrozně, hlavně směrem dozadu. Co je vůbec s Gilbertem? Ten si alespoň dozadu odehrál svoje... Opravdu se mi chtělo zvracet, Boston udělal jeden brejk a gól. Condon měl jedno z těch dvou objetí branek chytit... Ovšem krize je vepředu, kolikrát se první formace usadila v útočném pásmu? Kolikrát z dobré pozice trefíme branku? Stojí někdo před brankářem? A tak by se dalo pokračovat, PO se nám vzdaluje a těmito výkonu se budeme jen a jen propadat...
 
AvatarTakhle už to dál nejde Therrien musí prostě ven, jiné řešení nevidím. Bergevin prostě mlčí a mlčí. Nechápu to!smajlik
 
AvatarJa ani nevim jak to komentovat... na co se ceka? At udelaji cokoliv (jestli vubec neco udelaji) tak se to melo stat pred 10 zapasy a ne ted... na co porad cekaji, ze se to spravi jako samo ? Od dalsiho zapasu budeme hrat jako na zacatku sezony ? Nebo cekaji na Priceho ? Jakoze budeme vyhravat 1:0 na samostatne najezdy ? smajlik Uprimne receno se zacinam tesit az takhle sezona skonci, protoze na to jak nas ten zacatek namlsal tak tohle me dvojnasobne znechutilosmajlik
 
AvatarMyslím, že tohle už komentář ani nepotřebuje...smajlik. Opět soupeře přestřílíme, během prvních dvou třetin jsme herně pány na ledě, ale protože máme stupidní obránce, kterým momentálně jednoznačně kraluje Markov, a oni se prostě umí trefit do branky, na rozdíl od nás, vypadá potom ten výsledk tak, jak vypadá! Condon taky úplně nezářil, minimálně jeden gól mohl mít - ale je jasné, že on není tím viníkem našich výsledků. Co ještě potřebujeme k tomu, abychom tuhle noční můru zlomili? Kdyby to bylo herně úplně špatný, tak neřeknu, ale tohle je hlavně o koncovce a sebevědomí, které je nenávratně pryč, bohužel... Už se budu poněkolikáté opakovat, ale tohle chce radikální řez a to hned - už jsme mimo osmičku, ale pořád je na toto řešení čas. Něco se musí stát, přece se na tohle nemůže Bergevin jen tak dívat - tomu nemůžu věřit!
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik
 
19.01.2016 21:00 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Chicago je jiná třída, ty nás přehráli jasně i bez seřezání. To máš pravdu. Ale bylo mně hodně divně, když blusaci řezali celou naši první řadu před svojí bránou v šesti a naši obránci nikde bo se asi báli, že přijede Reaves a někoho uspí.
Bych si představoval asi tak, že Scott dneska nastoupí a protože je Mek kvak marod tak vyzve na férovku Rinalda. Jenže protože si je Rinaldo vědom svých nekvalit tak to zbude na Zdena a bude to bitka titánů a John ho pošle krvavýho k zemi a na měsíc na marodku a nic za to nedostane bo to bude férová bitka přijmutá od obou. A to nastartuje habs tak, že vyhrají nejen ten zápas, ale překonají i tu vítěznou sérii ze začátku sezony a vrátí se na špici divize, tam kam patří. Howgh.
 
19.01.2016 21:00 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Chicago je jiná třída, ty nás přehráli jasně i bez seřezání. To máš pravdu. Ale bylo mně hodně divně, když blusaci řezali celou naši první řadu před svojí bránou v šesti a naši obránci nikde bo se asi báli, že přijede Reaves a někoho uspí.
Bych si představoval asi tak, že Scott dneska nastoupí a protože je Mek kvak marod tak vyzve na férovku Rinalda. Jenže protože si je Rinaldo vědom svých nekvalit tak to zbude na Zdena a bude to bitka titánů a John ho pošle krvavýho k zemi a na měsíc na marodku a nic za to nedostane bo to bude férová bitka přijmutá od obou. A to nastartuje habs tak, že vyhrají nejen ten zápas, ale překonají i tu vítěznou sérii ze začátku sezony a vrátí se na špici divize, tam kam patří. Howgh.
 
19.01.2016 16:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:až na toho Jemelina ovšem..
 
19.01.2016 16:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttp://www.tsn.ca/radio/montreal-690/marinaro-i-m-not-going-to-take-it-anymore-1.424693

krásně řečeno :)
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak já bych zrovna neřekl, že nás Chicago seřezalo, tam jsme snad byli i na hity aktivnější... A v St.Louis to bylo takové nervózní, hlavně z jejich strany, ale zase bych neřekl, že jsme dostali nějakou nakládačku - ano, oni byli v tomhle směru tvrdší, ale třeba hit Jemelina na Stastného ho musel sakra bolet...
Ale jinak souhlas, když už ho máme za tak vysokou cenu, mohlo by se to alespoň někdy využít - Boston nebo Toronto jsou krásnou příležitostí smajlik.
 
19.01.2016 10:03 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Když koukám jak nás všichni nejen porážej, ale ještě seřežou, tak bych normálně zařadil Scotta do týmu a dal mu naprosto volnou ruku k řádění. Nejhorší ze všeho je prohrát a ještě dostat nařezáno. Když to nedokážou udělat výměnama, tak by mohl fungovat aspoň ten starý způsob získávání vítězného sebevědomí. Když už to možná největší hovado ze všech vytrejdovali, tak ať z toho alespoň něco vznikne.
 
AvatarReakce na příspěvek:To už je pak vrchol všeho, my v hajzlu, tak si do nás s radostí kopnou všichni včetně sudích.
Tato mizérie už sahá do roku 1940 v naší historii a za chvíli asi nebude mít obdoby. Získali jsme 9 bodů od 2. prosince. BRUTAL!
 
18.01.2016 14:30 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
A Scrivens? Nechapu ze sem se ho zastaval..to bude vzdy golman na rozhrani 2 golmana a farmy..vse je spatne.ulplne vse..nenajdu na nasi hre zadny pozitiva.leda ze Subban uz neni jen na golu a pac strili porad
 
18.01.2016 14:24 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Hlavne mam problem s therrienem a Bergevinem.dopustej to aby videly jak Habs vyhraji 5 zapasu z 26..navic se i podilely na tom trejdu Scotta.jrdna z nejhnusnejsich veci v nhl.na tom se podili vic lidi.kazdopadne minimalne Therrien uz by mel pakovat..fakt mi prijde ze tohraci uz delaji naschval..todle je neunosne..a Galchenyuk zase -3..nebal bych se trejdu
 
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně jsme ale dělali jeden námaz za druhým - Mitchell s Markovem se v tom předháněli...smajlik. I při tom všem stejně nasere, že při obou gólech Toewse nám "pomohli" rozhodčí - jednou neodpískaný ofsajd, v druhém pak nezapískaný icing...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, třeba čtvrtý gól, kde zase do prdele šel Beaulieu? Všichni za pukem jak na rybníku a nejproduktivnějšího hráče celé NHL nechá sám před bránou, to se mi snad zdá. Jemelin a jeho slabé pokrytí hráčů u dvou gólů, ten chlap se mi snad zdá. Jak on může být považován za physical hráče? Open ice hity sice dává krásné, ale v rohu nebo před bránou ho přetlačí každý útočník soupeře. To je bek k hovnu.
No nic, v Chicagu jsem s bodama nepočítal ani já, o to víc mrzí vědět, že jsme předchozí zápasy klidně mohli vyhrát a z těžkého trojzápasu mohli vytěžit 4 body. A máme jeden. Na tabulku se raději nedívám, možná už nejsme ani na WC. Já říkám pořád je čas PO udělat, pokud se začne rychle něco dít. Pokud nazačneme sbírat body, tak po All Stra breaku bude hodně pozdě.
 
18.01.2016 08:17 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Prehlidka trapnosti a absolutni mizerie
 
AvatarZ naším aktuálním postavením v tabulce je nám jeden bod naprosto k hovnu. Ke všemu to zase poděláme takhle před koncem. Zase jsme je zbytečně nechali vyrovnat, i když už se zdálo, že to dotáhneme. Soupeři vždy stačí tak málo aby nás dokázal porazit, ale proč tomu tak je fakt nechápu. Jestli to takhle půjde dál, budeme rádi když na konci sezony postoupíme do PO z posledního postupového místa. Therrien už by si vážně měl balit kufry, protože tohle nedopadne dobře.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak nám to Therrien krásně posral. Ne Markov, Therrien. On je kouč a on musí vidět, že ten chlap na OT styl bruslařsky nemá, na OT chodit prostě vůbec nemůže! Co tam má předvádět po 26 minutách na ledě na jeho starých léty pošramocených kolenech? Proč tam nedal Natea nebo Barberia? To samé v PP, proč to do prdele furt hrajem na tři beky? Proč tam nezkusí pořádně dát Barberia nebo Natea? A ne jen na posledních 15 sekund? Co tam furt dělá dřevěný Desharnais? Ten má za poslední tři čtyři roky jeden z největších average TOI na PP z celé ligy! A kolik má PP points? Skill má i Flash, DLR, Eller, ale těm šanci od prvního buly on prostě nedá. Zkostnatělý kouč lpící na svých předsudcích do toho marná koncovka a nejistý golman= prohraný zápas, který byl na jasné dva body. Gratulace...
 
AvatarTohle není normální, to mužstvo potřebuje totální impuls, probuzení, protože prohrát takový zápas, to už chce fakt kumšt...! I kdybychom měli tisíc přesilovek, je nám to úplně na nic! Sice jeden gól tam spadnul, ale jinak je to strašná bída. O koncovce ani mluvit nebudu, přes 50 střel a jenom 3 góly smajlik? V zápase jsme byli lepší, dáme góla i celkem ke konci zápasu, ale vzápětí dostaneme takovou haluz po chybě Condona. V prodloužení ani nechci komentovat Markova, to už si člověk myslí, že to dělá schválně... Hnus!
 
16.01.2016 22:31 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarškoda komentovat...
možná je čas na to, povolat přítelkyni Chuckyho, aby propleskla našeho GM...mohlo by to pomoct smajlik
 
16.01.2016 13:33 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Teda nad těmahle výměnama zústává opravdu rozum stát. Možná MT přemýšlí i o tom, aby hráči byli v pohodě i mimo led a aby je nikdo nebil na pařbách, tak bude Scott povinně chodit pařit s nima.
 
AvatarAch bože, do koho jsi to duši dal. Tohle Bergevin nezvládl a hlavně tím Habs a Yotes pořádně ponížili trejdované hráče. Proč Tinora MB sakra nedal na waiver jak to udělal GM Detroitu u Nestrašila? Když ho nebyl schopen vytrejdovat, tak se k tomu měl postavit jako chlap. Protože ten trejd naprostá hovadina. Elliot (protihodnota za Bartlyho) i Scott (a ten několikrát) byli letos umístění na waiver a prošli jim. Takže si je klidně MB mohl stáhnout a to zadarmo. Nebo chtěl mocí mermo Bartlyho, tak musel získat Eliotta jako protihodnout? Nonsens. Scott a jeho All star game story je další věc. Dost se to řešilo, jestli tam má jít nebo ne a oni mu udělají tohle, čímž mu start na ALS v podstatě zhatili. A nakonec Tinordi, ten si kalich hořkosti u nás vypil opravdu až do konce. Myslím si, že to je dobrý bek a šel za takové nic... To ho raději opravdu ztratit zadarmo. A nic se nemění, Bartley převezme jeho pozici a budeme trápit v pressboxu dalšího beka.
 
16.01.2016 07:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarAch jo nielenže tím hrá na hovno ešte aj manažment začína vymýšľať hovadiny. Môže to byť ešte horšie, nechám sa prekvapiť... smajlik
 
15.01.2016 23:53 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Elliot by byl jeste vyhra ikdyz zatim toho taky tolik nenahral,ale Bartley nevim nevim..typove podobny hrac jako Tinordi,aspon v tvrdosti,jinak slabi prumer..zacinam uvazovat o tom ze Bergevin nema vubec prehled..je pravda ze se mu povedlo privest Dale Weiseho ktereho sem si ohromne oblibyl,jenze tim to hasne..jako by postradal KOULE..kdyz uz schanet obrance za Tinordiho,skusil bych ho vymenit napriklad do Caroliny.kdyz kiukam na jejich obranu-Faulk,Pesce,Murphy,Hanifin,Fleury,Mckeown a dalsi..u nas neprobiha zadny progres a popravde i Carolina(kterou mam take rad)je na tom vyhledove lepe..to mi pripomina i to ze sme byli zvoleni jako jeden z nejhorsich tymu na draftu..a musim s tim souhlasit.sem nasranej,protoze todle je des..i takovej Connauton ktereho si z waiveru vzala Arizona je lepsi posila nez Bartley se Scottem dohromady..
 
15.01.2016 22:38 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJak jsem dříve uznával Bergevina za jeho většinou povedené a promyšlené trejdy (Weise, DSP), tak od léta to jde od 10 k 5.Všichni víme že blockbuster s Vanekem nevyšel, to ale neznamená rezignovat na velká jména úplně. Mě tak případá, že všichni čekají na zázrak v osobě Price, který nás dotlačí do play-off. Stačilo by se ale zamyslet v jaké bude vůbec formě po zranění. Útok nula nula nic už víc jak měsíc a půl. Zatím to vypadá na konec sezony v dubnu a jestli se tu furt "hejtuje" Therien, tak se v případě tohoto černého scénáře nebál kopnout i Bergevina. ACh běda...
 
AvatarČekal, že by mohl odejít v balíčku za solidní protihodnotu, ale získali jsme absolutní prd a ještě přišli o nadějného bekasmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak ne, to byla mylná informace, je to opravdu Bartley, i když ani to mi moc neříká...
 
AvatarReakce na příspěvek:Se Scottem přišel Stefan Elliot - neznám...
 
15.01.2016 21:29 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Ale snad i Bartley prisel se Scottem
 
15.01.2016 21:24 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Todle je absolutne nejblbejsi trejd za poslednich x let z nasi strany..
 
AvatarKdyž jsem psal, že nechápu nečinnost Bergevina, tak jsem tím nemyslel, že má udělat TAKOVOU HOVADINU!!! Co to má znamenat vyměnit beka se solidní hodnotou za bijce??? Co nám tohle jako má přinést? Kdyby se alespoň z Arizony snažil o Boedkera, o kterém šlo hodně spekulací... Tohle nám absolutně nic nepřinese smajlik!
 
15.01.2016 20:54 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Tak to ja uz nic nechapu :-/ to je proste skoda slov co je todle KURVA za trejd?
 
15.01.2016 20:45 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarTak Jarred Tinordi vyměněn do Arizovy za Johna Scotta. Chtělo to trejd, ale nějaký pořádný, ne ty, co jsme udělali.. (viz tokarski..)
 
AvatarA já věřil, že bychom to mohli uhrát. V podstatě jsme si výhru zasloužili, byli asi celkově lepším týmem, ale k čemu to je, když se nedávají goly.
Dolů byli posláni Carr a Ghetto, nahoru De la Rose, potká se s týmem v St. Louis. Ghetto ok, at hraje 20 minut v St. Johns, poslání Carra dolů je kravina. Ale DLR uvidím rád zase v našem dresu. On nás ovšem nespasí, to je jasné.

No nic, nemá cenu tady kňourat, po All Star breaku bude jasno, jestli sezonu odpískat a přát si raději prohry, což by vedlo k odvolání MT a nějakého solidního picku v prý hodně našlapaném draftu... Nebo zkusit urvat Erica Staala a hlavně se zbavit určitých hráčů (DD, Jemelin, Markov).
 
15.01.2016 15:31 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Achjooo to uz je fakt tragedie...navic nas ted podle me cekaj dalsi 2 prohryjestly se nejak nesahne do sestavy..slysel sem ze planuji povolat Scherbaka a dat ho k Chuckymu.urcite bych to zkusil.DD vecer na presilovce,nechapu nic.fakt bida a utrpeni
 
AvatarReakce na příspěvek:První třetina byla děsivá, ale druhá byla přesný opak a třetí se musela také líbit, co do výkonu, bohužel koncovka špatný, navíc brankář Chicaga odvedl skvělou práci... Kdybychom takto hráli proti ostatním soupeřům, tak výhry musí naskakovat. Ke vší smůle takto nehrajeme... Špatné je, že v STL a v Chicagu je skoro nulová šance na výhru.
 
AvatarTakže očekávaná prohra s Chicagem, kterou budou následovat prohry venku s Blues a opět Blackhawks... Bohužel, tohle je smutná realita, která se včera ukázala naprosto jasně hlavně v první třetině, kde bylo dost zřetelně vidět, v jakém rozpoložení a v jaké kvalitě se obě mužstva nachází. Pak jsme se herně zvedli a vypracovali si dost šancí, ale ta koncovka je prostě tristní...smajlik! Snaha se nedá upřít, ale to je málo a pokud v současném vyrovnaném peletonu nezabereme, jsme po pár zápasech out a už se nezvedneme ani s příchodem Price!
Fakt se už delší dobu divím Bergevinovi, že s tím alespoň něco neudělá - chápu, že asi nedokáže přivést nějakou velkou rybu, ale jakákoliv změna, jakýkoliv impuls musí být v současné situaci lepší než nic neudělat...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík