Canadiens vyhráli na Floridě a zajistili si první místo v divizi

04.04.2017, 07:59 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Vítězstvím na Floridě si Montreal zajistil prvenství v Atlantiku. Zároveň si tím v podstatě definitivně určil soupeře pro první kolo, kterými budou New York Rangers. O to vše se postaral Artturi Lehkonen, který zaznamenal tři body.

Branky a nahrávky: 29. Marchessault (Sgarbossa, Pysyk) - 14. Shaw (Galchenyuk, Lehkonen), 42. Lehkonen, 57. Lehkonen (Byron), 59. Radulov (Pacioretty, Danault).

R. Berra (FLA) - odchytal 59:10 minut, 27 zákroků, úspěšnost 90,0 %
C. Lindgren (MTL) - odchytal 60:00 minut, 31 zákroků, úspěšnost 96,9 %

1. hvězda: Artturi Lehkonen (MTL)
2. hvězda: Jonathan Marchessault (FLA)
3. hvězda: Charlie Lindgren (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarCarey smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=zxc3JMFUtQE
 
AvatarReakce na příspěvek:Na Toronto já bych věřil skoro nejmíň...smajlik. Sice nezkušený tým v PO, ale strašně nadupaný talentem a navíc nyní celkem v ráži... A také je tu ten faktor derby, který se vším dost zamotá.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já se tedy Rangers docela bojím, ale ono fakt nebylo z čeho vybírat. Nechtěl jsem hlavně Boston, ten věřím, že by nás vyřadil. Ottawa, těžko říct, Anderson je teď sněhulák, až to není pravda, ale může se to otočit. Na Toronto bych nám věřil asi nejvíc. Každopádně teď se hlavně nezranit a můžeme jít s napětím do toho, už se těším jako malej:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jeho angažování jsem absolutně nepochopil, myslel jsem, že ho mají nakoukaného, ale realita je asi jiná...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já nejsem optimista, resp. ano věřím nám, ale lehké to určitě nebude. A taky jsou pro mě jako soupeř nejpřijatelnější.

Jinak King včera kromě jendoho mínusu bez zápisu ve stats, to je tragédie. At hrajou jiní nebo já nevím co s ním... Snad PO aspon něco ukáže.
 
AvatarReakce na příspěvek:S Lindgrenem naprostá spokojenost, zápas jako takový v naší režii a s Lehkonenem souhlas. Proti Rangers sice takový optimista jako ty nejsem, ale je pravdou, že jako soupeř jsou pro mě přijatelnější než někdo z té trojice Ottawa, Toronto, Boston - ne kvůli kvalitě, tu mají Rangers z těchto týmů asi největší, ale kvůli rivalitě a tím pádem jinému náboji v těch zápasech, který z toho dokáže udělat úplně jiný souboj...
 
AvatarLehkonen je fakt sniper jako víno, ten jako dostane prostor, tak se moc nemýlí. Klučina začíná hodně stoupat v mojem žebříčku oblíbenosti hráčů Habs.

Jinak jak bylo řečeno, fajn win, pátý v řadě, máme jisté divizní vítězství a tím pádem zajištěn start doma v prvním i případném druhém kolem a soupeře pro první kolo, jimž budeou rags. Musíme je zničit, ten tým fakt spolu s Bostonem nenávidím.

Lindgren je zatím v NHL stoprocentní a jeho vývoj je zatím hodně dobře směřovaný do NHL. Rád jsem viděl Nesterova zase v sestavě a dokonce dostal i čas na PP.
 
AvatarPěkné vítězství, pozitivní je, že pokaždé jiná formace rozhodla zápas, snad to takto půjde i dál. Nezranit se a dobře se připravit na první kolo, kde se jede od nuly a je potřeba zapnout na vyšší level hokeje a hlavně bojovnosti...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík