Canadiens vyhráli na ledě Rangers a otáčí sérii

17.04.2017, 06:24 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal jako první v sérii dokázal využít přesilovou hru, když se na konci druhé třetiny prosadil Artturi Lehkonen, na jehož branku ve třetí třetině navázal v další početní výhodě Shea Weber a dílo zkázy nádhernou kličkou dokonal Alexandr Radulov. Za hosty už pouze snižoval při hře bez brankáře Brady Skjei. Canadiens dobyli Madison Square Garden a vedou v sérii 2:1. Corey Price předvedl v bráně velice slušný výkon, o čisté konto ale přišel.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak ani Habs mi včerejší náladu nezlepšili...smajlik. Řekl bych, že dvě třetiny jsme hráli my a prostřední část jasně oni - góly jsme dostali po triviálních chybách obránců, zvláště pak první byla strašná smajlik. Neproměňili jsme spoustu šancí, tyč na konci, tragické přesilovky - z toho všeho plyne stav 2-2 a doma to bude znovu pod tlakem. Samozřejmě, že na koni teď budou spíš Rangers...
 
19.04.2017 03:59 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarRangers si šli pro vítězství mnohem více hladově. Usnadnili jsme jim to dvěma chybami v obraně, navíc znovu "úřadovaly" naše nevýrazné přesilovky. Škoda Weberovy tyčky na konci. Těžko po dnešku říct, kdo je favorit série, tohle může jít do sedmi zápasů...
 
AvatarNo tak podle předpokladů do toho zápasu nastoupili Rangers jinak a i když jsme v první části měli víc šancí my, nebylo to zdaleka takové jako v minulém zápase. K tomu stupidní chyba Markova, kterou při jeho zkušenostech nepochopím, a dostali jsme je na koně. Pak sice nádherný gól, hlavně zásluhou Radulova, ale rozhodčí byli trochu slepí, protože nás tam bylo jasně šest na ledě...smajlik. Ovšem druhá třetina, to byl chvílemi docela válec od Rangers a Carey si hodně zachytal. No a gól opět po zmatcích obránců, tentokrát Benn s Petrym. Byli jsme pod tlakem, ale přesto šance na srovnání byly - ale víc jich bylo spíš na zvýšení rozdílu u domácích... Přesilovky stále o ničem, do třetí musíme úplně jinak - pokud ne, je to 2-2!
 
19.04.2017 02:35 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPo druhém gólu jsme vypadli z role a "hrajeme" to ve 2.třetině 1.zápasu.... Doufám že se zvedneme.
 
19.04.2017 02:31 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBohužel druhá třetina mi silně připomíná 1 zápas, pokud budeme takhle pokračovat je jen otázka, kdy tam padne třetí.
 
AvatarTo bol nadherny gol a dobra praca Rudulova na ciare.Skoda ze Shaw nedal najazd ale 1 tretina dobre zahrata
 
19.04.2017 01:48 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHrajeme slušně. Sice takový náhodný vedoucí gól, ale to vyrovnání byla paráda.
 
19.04.2017 01:46 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKrutopřísnej GOAL smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Da sa pozrat zaznam na youtube ak chces pozri skupinu na FB Hockeydabeast413 tam robi Matthew stream kazdeho zapasu habs a aj zaznamy dava aj linky na reddit

Inak pozdravujem Vas hlavne hectora :D . som na slovaknhl aktivny ale ked je aj fanweb Cz-sk Canadiens tak sa rad pridam :)

Dufam dnes to dobre dopadne a v Bell Centre ich dorazime GHG!
 
AvatarNa dnešní zápas jsem fakt hodně zvědavej, hlavně pak na to, jak zareagují Rangers na ten minulý match, kde jsme je téměř k ničemu nepustili - hádám, že to tentokrát bude z jejich strany úplně jiné! Ale na druhé straně jsem byl fakt mile překvapený naším nasazením a celoplošným pojetím hry, takže proč to neaplikovat znovu, když to máme tak prozkoušené? A hlavně pak doufám, že mi Habs trochu zahojí mou bolest na duši jménem Motor - přiznám se, že v těchto dnech víc myslím na baráž a dneska je mi hodně smutno...smajlik.
Tak hoši, pojďte mi tu náladu zlepšit smajlik!
 
AvatarReakce na příspěvek:Těžko, možná noha sport, pokud to dávají živě, tak to pak přes den opakují.

Dnes do zápasu bez změny v sestavě, co dodat, navázat na výkon z G3 a bude to dobré.

Go Habs Go!
 
Avatarzdravim je nekde moznost videl zdarma zapas ze zaznamu??
 
17.04.2017 20:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDnes jsem stihl bohužel jen sestřih, avšak dle většiny ukazatelů a ohlasů jsme odmakali nejlepší zápas série. Konec konců, není důležité jak série začla, ale jak skončí. Škoda shutoutu pro Careyho. Rovněž kvituju nasazení Mitchela a Davidsona smajlik
 
17.04.2017 16:42 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarS těmi obránci je dobře, že máme depth a nemusíme řešit problémy ´ala Rangers nyní.
Já jsem vážně unešenej z Benna a jeho práce s pukem, začínám ho dávat na stejnou úroveň jako Petryho navíc s tím pukem je ještě lepší než Petry, no a ten jeho plat 1,1M na 2 sezony nádhera. Výborná posila.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kassian i v ZČ ukázal, že to je velice platný hráč a v PO to jen potvrzuje. Bohužel, posral si to sám a já bych jej i přesto už nechtěl a nelituju toho, protože hráče s takovými incidenty v našem dresu vidět nechci.

Zapomněl jsem taky pochválit Chuckyho, ten hrál včera taky dobře. Jeho kličky už byly jinde, na konči ZČ mu vyšla jedna z 15, poslední dva zápasy už to je půl na půl a je zase hodně platným hráčem, což je super zpráva. Vyhrál i nějaké buly, měl velký podíl na Webbyho gole, takže mám radost.

Theo, máš pravdu, že by měl CJ trochu lépe rozdělovat TOI mezi beky, asi v něm ještě byly vzpomínky na třetí pár z G2, ale Davidson jasně ukázal, že může 15 minut odehrát úplně v pohodě. Víc bych naložil i Petrymu, ten má pohyb senzační.

Nepolevit, vletět na ně znovu a bude to dobré.
 
17.04.2017 12:03 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKdo nekouká doporučuju ještě sledovat serii EDM // SJS fandim Edmontonu a co tam v PO předvádí feťák Kassian je skoro k nevíře smajlik
Naopak jsem zmenil nazor na RNH, o kterém se několikrát spekulovalo v souvislosti s námi a už bych o něj nestál.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak v suchém triku rozhodně ne...! Ten obraz hry vypadal tak, jak vypadal právě kvůli tomu, že jsme na ně nastoupili aktivně, hodně bruslili a napdali, což je velice náročný styl na fyzičku - kdybychom povolili, všechno by vypadalo jinak.
 
AvatarTheo má pravdu v tom, že tahle série se bude rozhodovat ve venkovních zápasech, a proto by bylo dobré vyhrát i ten druhý zápas v MSG. Může se totiž stát, že kdybychom prohráli ten další zápas tak potom třeba rupneme doma a bude zle. Dalším vítězstvím bychom si to celkem zjednodušili. Jinak z naší strany odehraný zápas celkem v suchém triku. Opravdu jsme se moc nenadřeli. Neříkám, že rangers byli úplně bezradní, ale zas tolik šancí neměli. Carey všechno v pohodě vyřešil až na to, že ho snad dvakrát zachránila tyčka. Ze strany rangers to byla střelecky opravdu bída. To je jeden z hlavních faktorů našeho vítězství. Galchenyuk když už mu to nestřílí, tak si připsal alespoň asistenci. Snad v MSG uspějeme i podruhé.smajlik
 
AvatarTak já se taky přidám s velice kladným hodnocením našeho výkonu, protože pokud mám říct o nějakém zápase, že byl poctivě odmakaný od začátku do konce, tak určitě o tomto! Nastoupili jsme s velkou aktivitou, celoplošným napadáním a de facto nám to vydrželo až do konce, i když ve třetí už jsme to pak takticky spíš hlídali. Nepustili jsme je téměř k ničemu a navrch přidali tři krásné góly, z nichž ten Radulovův byl opravdu lahůdkou...smajlik. I když ta perfektní souhra při prvním gólu za tím moc nezaostávala. Prostě jsem nadšenej, jakým způsobem jsme k tomu zápasu přistoupili a teď si jen přát, abychom v podobném duchu naběhli i do čtvrtého zápasu, který bude stoprocentně ze strany Rangers jiný...
 
17.04.2017 07:08 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarRaduho gól proste nemal chybu. Výhra hneď v prvom vonkajšom zápase určite poteší a veľmi sa mi páči progres v Lehkonenovej hre. Súhlasím s tým, ako niekto v predošlej diskusii spomínal, že nadmerné využívanie Webera a Markova nie je najlepší ťah. Obzvlášť ak NB či Davidson hrali tiež dobre a zaslúžili by si väčší TOI. Dúfajme, že v ďalších zápasoch CJ čas obranných dvojíc na ľade trochu vyrovná.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík