Montreal vyhrál třetí utkání v řadě!

30.11.2017, 07:52 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Ottawu dostal do vedení Stone, který ujel v oslabení. V druhé třetině ale rozhodčí nařídil trestné střílení a Drouin rychlou střelou od tyče skóroval. Vítězný gól obstaral Danaul, který propálil Condona z bezprostřední blízskosti. Po zbytek zápasu již Price zavřel bránu a dobře postavil tyče.

Branky a nahrávky: 23. Drouin (TS), 26. Danault (Shaw, Pacioretty) - 5. Stone.

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 27 zákroků, úspěšnost 96,4 %
M. Condon (OTT) - odchytal 58:36 minut, 29 zákroků, úspěšnost 93,5 %

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Za celý provoz ti patří velký dík... tolik za mě.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak o tom nevím, že si o to měl říct. Asi si myslí, že pořád v NHL může pravidelně nastupovat, což ale není moc pravda. Už Leafs si jej tehdy vzali od Ducks jen jako náhradu za zraněného Bozaka a vyztužení depth na centru. Pak se dostal do Arizony a k nám přišel jen jako depth hráč. A k rags jde zase jen kvůli zranění Zibanejada. Takže mě jeho ztráta mrzí, protože při zranění mohl naskočit, ale jinak to je AHL hráč jako vyšitý.
 
AvatarReakce na příspěvek:oukej v pohode, chapu ze to nastve smajlik Jak budu mit chvilku mrknu. Priste to staci napsat nejak normalne, nemam problem to poresit. Kdyz nikdo nic nehlasi (problem) tak se to tezko dozvim (me to funguje OK). Nicmene tenhle web je pradedecek, takze...smajlik
 
01.12.2017 08:42 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Omlouvam se za blbý kecy, byl jsem vytočenej,protože píšu dlouhej příspěvek a on se neodešle, lépe řečeno tváří se že vše v pořádku odesláno, ale nezobrazí se. Tak to píšu podruhé pak i potřetí a stále nic, takže už jsem vypěnil. Není to poprvé prostě se to tu občas stává důvod neznám...teď jsem na jiném PC s mozillou tak uvidíme.
 
AvatarNikdo tu zadny bug nehlasil az ty. Nemam problem to resit, ale ono to jde taky rict slusne! Ten web delam bohuzel uz sam, ve svem volnem case a nic z toho nemam, krome obcasnych blbych kecu. Pokud se to nekomu nelibi tak ho nikdo ho nenuti aby tu chodil smajlik Kdyz nekdo najde nejaky bug, at se mi ozve na email v kontaktech, budu jen rad a podekuji.
 
AvatarReakce na příspěvek:Chodí to naprosto normálně přes Firefox, takže to asi opravdu bude u tebe...
Z Detroitu jsem body nečekal, ale odbojovali jsme to a měli i štěstí při dvou gólech - Gallagher v předbrankovém prostoru vynikající! Taky jsme měli smůlu při prvním gólu. Herně jsme asi nebyli lepší, ale rozhodně efektivnější. Price opět velmi solidní.
 
01.12.2017 01:21 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:no problem urcite jedinej nemam tak si nech blbý kecy....nejde to tak 3 dny pres chrom, jde to jen pres praseckej exploreer, kterej asi vyuzivas.. ty židle
 
30.11.2017 22:30 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:podle stats i věkově to tak vypadá, máš recht, ale prý si o to Holland řekl, přitom v současný situaci by se klidně mohlo stát, že se v lineupu během sezóny objeví...podle mě to hodně vypovídá o komunikaci s hráči na farmě - už jeřábek si na to stěžoval a koučink mi tam dlouhodobě přijde od Lefebra špatnej...

Přitom Lapointe i dřív Melanby byli mí oblíbený hráči a přijde mi podivný, že by s hráči nekomunikovali dost.

Cracknell může překvapit možná víc solidní hrou dozadu, ale maximálně to bude výpomoc na pár zápasů.

 
AvatarJo a nepadl tady trade Holland-Adam Craknell. Ne, že by na tom až tak záleželo, ale docela jsme se nechali obrat...
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě dobrý trejd pro obě strany. Devils si mohou dovolit pustit takové centra, jelikož mají na centru solidní depth. A jejich obrana byla hodně slabá, ted se hodně vylepšila. Win-win.

Zachu podle mě nepustí, s tak vysokým pickem budou mít určitě větší trpělivost a jen tak jej nepustí, proč taky, nedostali by za něj nic extra. Já moc Zachu upřímně nemusel, přišel mi vždy dost over rated, docela jako Faksa, ale Faksa se očividně chytl a hraje perfektně.

K zápasu, byl to boj, ale pro nás s vítězným koncem. Každopádně není vůbec dobré, že to vše zase stojí na Carym. Jo snad není zraněný moc vážně.
 
30.11.2017 18:29 | reagovat
Radulov | berserker777@seznam.cz
Není jediný občas to blbne i mě ,ale nevím čím to je :D
 
30.11.2017 18:18 | reagovat
formes | formes@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Vzhledem k tomu ze jsi jediny kdo ma problem, bude to neco mezi zidli a klavesnici smajlik smajlik smajlik
 
30.11.2017 18:16 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Vatanen a podmínečný výběr v draftu k Devils za Henriqueho, Blandisiho (moc zajímavej hráč) a volbu v draftu - myslím, tě velice dobrej trade pro obě strany, Ducks mám rád od Karyia/Teemu týmu a je to dodneška jedinej tým, kterej jsem viděl naživo, takže nostalgie:)

Devils jestli se Vats zvedne (čemu věřím stopro), tak budou mít hezky poskládanej tým a pro mě za Tampou v současnosti nejzajímavější tým Východu. No, teď jen nevzít Zachu na centra za nějakou strašnou protihodnotu k nám, ale možná zalevno by to byla zajímavá cesta k centrovi, který nebude předražený narozdíl od RNH...co myslíte vy?
 
30.11.2017 17:40 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatartak to vzdávám projde sem jeden z 10....admini jděte se vys....
 
30.11.2017 17:36 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNevím proč ale nejde mi sem vkládat příspěvky...pokus v jiném prohlížeči
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím, že Duchene se ještě zvedne a bude pro ně posilou. Nicméně to nic nemění na věci, že Poile je fakt borec a ten tým dokázal vylepšit a poskládat neskutečným způsobem - klobouk dolů!
 
30.11.2017 10:41 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:jsem rád že to bodově vychází a že vypadá Schlemko dobře, v to jsem hodně doufal - teda nechápu tu efektivitu - myslím že to není o tom, že by hráči neměli techniku, ale maj na sobě asi hroznou deku - to samý u přesilovek, ale tam nám chybí modrá rozehrávka.

divím se že by kapitán Kirk tohle neuměl hráčům vyhnat z hlavy, ale očividně neumí... ale super dva body a Ottawa teda zatím s Mattem ten trade nevyhrála zdaleka (Poile je fakt génius a nejlepší GM v současné době a ...dlouhodobě:D)

S Detroitem to bude těžší - oproti minulý sezóně je to jinej tým co? A Howie chytá skvěle.


 
AvatarReakce na příspěvek:Byla to spíš bitva, ale vyhrát o gol jsme si zasloužili. Přesilovky děsivé, korunované špatnou náhrou a brankou Ottawy. Každopádně hosté předvedli ještě méně než my. Jinak Byron ještě přebil Plekyho minutí branky. Nedivím se, že po té máme problém dát branku, když v ní stojí brankářsmajlik smajlik Plekyho lajna asi nejvíc šancí, ale klasika, neumíme puk doťuknout do branky... Nicméně jsme zvládli poslední 3 zápasy dobře a s Careym se zase trošku vlila naděje do žilsmajlik
 
AvatarTak ještě doplnění k mému nočnímu příspěvku - po strašné první části přišla lepší druhá, kde jsme to také otočili. Ale že by to ve zbytku zápasu byla nějaká podívaná, to rozhodně říct nemůžu... Schlemko poprvé v základu a musím říct, že na mě udělal velmi dobrý dojem - jeden z mála, co se nebojí vyvézt puk, bruslení velmi solidní. Ve dvojici s nic nevymýšlejícím a na jistotu hrajícím Jeřábkem jim to docela šlo. Překvapilo mě, že stál Mete, určitě jsou tam jiní adepti na tribunu... Price opět spolehlivý výkon.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 17.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Parda: Hutsona já osobně jen tak hanit nebudu, protože ... | více
  • Samozřejmě Kovacevicsmajlik smajlik ... | více
  • Takhle laxní přístup ke zbytku zápasu za stavu 4:1 ... | více
  • Čekal bych, že si tady někdo rýpne do Hutsonovy ... | více
  • Hutson první zápas a první bod v NHL...smajlik. Ten ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík