Konečně poslední zápas. Habs jak jinak prohráli...

08.04.2018, 08:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Fanoušci si oddychli. Letošní sezóna konečně skončila a nemusí tak trpět s hrou Montrealu. Poslední zápas se hrál na ledě Toronta, které Canadiens přehrálo 4:2. Naděje fanoušků se nyní upínají k draftu, kde snad Montreal vybere nějakou zajímavou posilu/naději do budoucna. Současnost moc růžová není.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Odpověď v nejnovějším článku.
 
01.05.2018 12:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No já nejsem chodící encyklopedie na draftové pozice ze kterých kdo šel, jen říkám a takových případů je mnoho i jinde a to, že draftování je jen začátek práce. Kolik takových zklamání už v lize proběhlo...kolik Jakupovů, snažím se říct, že při výchově útočníku doposavad patříme k absolutnímu dnu to je prostě fakt. Dokázali jsme snadno zmršit i toho Galchenyuka. Na netu už o nás teď kolují ve spojitosti s Tkachukem vtipy - řeší se jestli bude hrát centra nebo křídlo, ale pokud by ho dostal Montreal je prý možné že ho zkusíme v 1 obranném páru smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechci bránit náš development, ale tvé příklady jsou trochu blbě zvolené. Pasta šel na konci prvního kola, Kuch dokonce na konci druhého. My budeme tahat 3. Trochu rozdíl ne? Tzn. pro nás to bude další \"spasitel\" jako měl být Chucky, ne žádný projekt, kdy pipláš pozdě braného hráče.

Ani jeden z těch tří snad nebude špatná volba, Tkachuk jestli by i byl později vhodný na cetra tak tím tuplem.
 
30.04.2018 13:18 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJinak pokud draftovat utok jsem určitě za Tkachuka to je cesta nejmenšího rizika a silné osobnosti.

https://futureconsiderations.ca/player/brady-tkachuk/
 
30.04.2018 12:51 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBohužel nejsme týmem, který by uměl vytěžit z talentu a vychovat ofenzivního hráče-nemůžu si v posledních 10 letech žádného takového vybavit. Těžko si představit, že se u nás podaří něco jako s Kucherovem nebo Pastňákem. Skoro bych tu první volbu radši trejdnul za proven 1 centra nebo snížil na nějaké 6-10 místo a vzal obránce. Hlavně to chce pořádnej coaching staff na farmu.
 
29.04.2018 18:49 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Co jsem četl, tak Canes nejspíš vezmou Zadinu, protože hrál za nároďák s Nečasem a rozuměli si. Svechnikov je rozený střelec (což platí i o Zadinovi), ale co jsem četl, tak je víc NHL ready. Tuto sezonu byl zraněný, takže hrál pouze 44 zápasů, ale i přes to stihl 72 bodů. Myslím si ale, že ani jeden chyba nebude. Záleží, koho si Carolina vybere, ale oba dva by měli hned první sezonu naskočit v sestavě.
 
AvatarTak budeme tahat jako třetí. Mohlo to být lepší, ale i horší. Myslel jsem, že je Tkachuk centr, ale teď čtu, že hrával C, ale je to spíš winger. Nejlepší centři jsou projektováni až od 5.-8. místa, čili centra brát nebudeme, pokud není MB dement nebo pokud nebude trade, což by byl MB opět idiot smajlik Ovšem není to nemožné, protože je vysoko hodnocený centr Joseph Veleno, což je Montreal native a na to MB slyší, no bude to zajímavé.

Čili bude to, pokud se nestane nic nenadálého, buď Svechnikov, Zadina nebo Tkachuk. Já bych bral Zadinu, protože mi na ledě připadá, že to je opravdový střelec, má podle mě ten vrozený instinkt. Ale ty ostatní jsem hrát neviděl, tak je to zkreslený názor.

Lord- Robinson má už nějaký věk, kdoví jestli se na to už nechce vyprdnout, ještě tak jít do Montrealu a řešit furt ten tlak, kor u něj, protože by dostal roli spasitele... Bylo by to fajn, ale moc to nevidím.
 
28.04.2018 18:17 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPrý se hledá assistent pro Defence...

Julien on his final assistant coach position to run the defence. He said he has a shortlist: “I’m going to try and find the best candidate possible. It doesn’t have to be French, it can be whatever. If it is French, great. If not, it’s going to be the best candidate.”

ještě před pár lety se jim nabízel sám Robinson, ale vzali místo něj Daigneaulta,přesně kvůli francouzkejm žvástům, tak šel do Sharks kde mu loni vypršela smlouva. Že by?
 
28.04.2018 18:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPlay Off nádhera, včera jsem koukal na Jets a sice tahali celou dobu za kratší konec, ale ty jejich kontry byly smrtící. Takhle se to hraje do branky pánové ne žádný šudlání po rozích a nahrávky na náhodu. Doufám, že Preds vyprovodí,ovšem pokud Hulibrk nebude mít podobné zápasy jako tento budou to mít těžké. Jinak přeju Tampě a Washington by si tu výhru nad Pens taky už zasloužil.

Já Duchrameho chtěl původně na farmě, ale nakonec po vyhazovu tech otrapů je to asi nejlepší tah jaký mohl Bergevin udělat. Teď jenom někoho podobně schopného na farmu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já bych Ducharmeho v ideálním případě nejraději viděl na postu head coache, ale i tohle je určitě pozitivní zpráva. Lacroix a kamarádíček Daigneault opravdu nemají v NHL co dělat.

Dneska je draft lottery, no snad nás ráno bude čekat překvapení. Kdo je věřící modlete se a my ostatní musíme doufat smajlik

Play off se zatím vyvíjí jak jinak než zajímavě. Věřil jsem, že Leafs vyhrají G7 po tom senzačním vyrovnání série, ale bohužel jdou dál ti sráči. Ale hokej fantastický. Vegas si dál dělají s ligou co chtějí, to je neskutečné. S Tatarem na tribuně smajlik . Pens a Caps, Jets a Preds, wow to jsou série. Jen kdyby se to hrálo odpoledne častěji smajlik
 
28.04.2018 14:44 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarTak jdu zas kolem, sledujete ty změny, co se u nás dějou? Vyhodili jsme dva asistenty, Daigneaulta (konečně!!) a Lacroixe, a nabrali Dominiqua Ducharma, což je výborná zpráva! Kouč s velkým potenciálem a navíc trénoval Drouina v QMJHL.

No a druhá pozitivní věc je podepsání Alexandra Alaina, velmi zajímavej týpek, neprošel draftem, ale mohl by v něm něco dřímat. Za oba tyhle tahy sklízí Bergevin velkou chválu, tak snad jde o předzvěst, že tohle léto nezaspí..
 
AvatarReakce na příspěvek:Větší hřiště mu samozřejmě více vyhovuje, ale prostě kvalita u něj pořád je. Jinak Toronto se zvedlo, už jsem to nečekal, sedmý zápas bude více než zajímavý...
 
23.04.2018 14:47 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarBtw Markov v barvách Kazaně získal Gagarinův pohár. Velká gratulace. Možná si troufne i na MS, ale jeho věk plus dlouhá sezona co má v nohách, mému přání/predikci moc nepřejí. Určitě však na to pořád má.

http://montrealgazette.com/sports/hockey/andrei-markovs-ak-bars-kazan-wins-khls-gagarin-cup
 
AvatarRexxarus- věř mi, že i já jsem poslední dva roky spíš pesimista, ale je to opravdu jsme dva, tři hráči od solidního PO týmu. Samozřejmě ti hráči by museli být kvalitní a musela by se sejít forma hlavním oporám, ale to platí pro každý tým v každé situaci. Ale to jsme tým pro PO, contendeři určitě ne. Já vím, Carymu se už moc nevěří, což upřímně moc nechápu, ale Bergevin jak je to dement, tak měl na tiskovce pravdu, že jen s Carym v Carey formě jsme \"already better team\".

Ad Subby- už to tady bylo rozebíráno milionkrát, je to dva roky stará záležitost, ale pořád to bolí... Jestli šlo jeho chování řešit jinak než tradem se už nedovíme, určitě je ale šlo tradovat jinak než za Webbera, kterého mám rád, ale víme jaké jsou u něj ty ale.

DenTennessee- Holland a Bergevin se určitě přetahují o post nejhoršího GM ligy, resp. GM, který je nevíce pro smích smajlik Chiarelliho bych tam nezminoval, jo Hall/Larsson trade byl fail, v Bostonu Seguin trade taky, ale zase letos ten tým nebyl vůbec špatný a je spíše na hráčích, že nepodávali tomu odpovídající výkony, ale ono to spíš bude tím prokletím Edmontonu :D

PO už se nám krásně vyvíjí dál, Vegas a SJ klobouček, obě série měly být velice vyrovnané a nakonec skončily sweepem. Naopak Preds-Avs každý tipoval sweep a jak Avs koušou. A před nimi obrovský klobouček, nijak Avs nemám rád, Preds naopak ano, ale aby tým, jenž do PO proklouzl v posledním zápase hrající bez tolika opor tak trápil favorita, to se málo vidí. Ale i tak se těším na sérii Jets-Preds, to bude malé finále konference.
 
21.04.2018 13:02 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:no...to je trochu fuck up... PKej byl neřešitelný v dané personální konstalaci. Což se dalo řešit. Dřívějším vyhazovem Therriena a novým trenérem, který by si získal Locker room.

Věřím, že můžem ale stejně napodobit trochu Vegas, zazářit při draftu, stmelit tým a Waite je dobrej gólman trenér - dá Careyho dohromady.

Bergy a Julien jsou průměr. Ale naštěstí nejsou tak špatný jako třeba Chiarelli / Holland / a pár dalších. Když jim Timmins zachrání zadek, nemusí příští sezóna vypadat zle.
 
20.04.2018 11:14 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nj, když je GM, majitel, medical staff, scouting, development mladých na baterky, těžko můžeme čekat zázraky. Mám vážné pochyby, že i kdyby se podařilo sehnat prvního (pořádného!) centra, tak nám to nebude moc platné. To klamání kolem týmu, že je potřeba jen \"menších úprav a doplnění\" je už trapné. Weber si svoje odehraje, ale zdraví ho zrazuje neustále. Price nás podržel hodně v minulosti, ale budoucnost v jeho případě vypadá všelijak (ať už zdraví nebo i forma). Gratuluju Subbanovi, prožil parádní ročník, nominaci si zasloužil. Škoda jen, že ne v našem dresu. Je nasnadě otázka jestli problém \"píkej\" byl tak neřešitelný a jestli mu šlo předejít...
 
AvatarTak moc děkuji naši organizaci za další ranní nasrání.
http://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/hockey-inside-out/stu-cowan-canadiens-likely-to-start-next-season-without-paul-byron

Paulie musí na operaci ramene a náš dementní medical stuff, GM nebo kdo o tom rozhoduje ho neposlali na operaci, i když věděli, že je sezona v prdeli. Takže nestihne začátek roku, to je neuvěřitelný amaterismus.
Jsem sám kdo má pocit, že je náš medical stuff snad nejhorší v lize? Kolikátý exces to už je? Carey a jeho mysteriozní zranění jak před třemi lety tak letos, Webber a jeho alchymie s kotníkem a do toho teď Byron. To jsou amatéři to svět neviděl.

Rakovina kabiny, problémový a nekoučovatelný P.K. Subban je mezitím opět nominovaný na Norris Trophy. Hail Bergevin!
 
19.04.2018 15:12 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Lefebrve tam vydržel tak dlouho dokud šílenej Larry Carriére konečně neztratil kontrolu nad výchovou našich hráčů. S Timminsem a třeba Ducharmem se blízká na lepší časy a myslím, že když se ještě povede vybrat prezidenta klubu místo Molsona, jsme back on track.

Jinak po výprasku mejch oblíbenejch Ducks už srdcovku v PO nemám, ale samozřejmě přeju nejvíc Vegas a Jets. To sou týmy, který by si to zasloužily, protože ten progres jen neuvěřitelnej.

Z favoritů bych to přál Preds.
 
19.04.2018 07:49 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTady je pěkný článek o Lefebrově odvolání.

https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/sylvain-lefebvres-firing-clears-path-dominique-ducharme-canadiens/

Konečně se něco začalo dít v oblasti výchovy hráčů, doufám že těch změn bude víc, osobně farmu nijak nesleduju a opravdu mne po přečtení článku šokovalo, že tam Lefebrve vydržel tak dlouho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Abychom se nedivili, jak bude někde solidní forward a my zase utřeme nos kvůli GM, jenž je celému hokejovému světu pro smích.
 
18.04.2018 15:17 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No je to škoda a čítal som, že pravdepodobne ho Habs neplánujú podpísať pre budúcu sezónu. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No, sweep Kings, to není špatné.

Novinky z farmy. Lefebvre jde konečně do pryč a Chris Terry se stal nejproduktivnějším hráčem celé ligy. 71 bodů v 62 zápasech v beznadějně poslendím týmu celé ligy, to je úctyhodné. Já neříkám, že to je top hráč NHL, nemá ani na top 6, ale do třetí lajny klidně mohl dostat šanci místo Shawa nebo Froeseho. Docela ostuda, že v tak bídné sezoně nedostal ani jednu pozvánku nejproduktivnější hráč z farmy...
 
17.04.2018 09:59 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarz můžstev co jsou v playoff fandím Vegas..viděl jsem všechny jejich zápasy...možná novej Vsetínsmajlik smajlik smajlik
 
AvatarJj, Anderson se vyznamenal a snad se ta série ještě zamotá. Hrozný zklamání je pro mě Anaheim, to jsem fakt nečekal... Dalším překvapením pak rozhodně Vegas, určitě jsem víc věřil LA a jejich velkým zkušenostem - holt Gallant je dobrej a velká škoda, že nezůstal u nás...
 
AvatarReakce na příspěvek:Obávám se, že takto bych se na PO dlouho nepodíval, kdybych se nechal odradit Habs:) Dneska celkem překvapivé výsledky. Jinak velká lahůdka Andersona, který pustil rozhodně lacinější obě branky, ale pak to měrou vrchovatou vynahradil a zákrok hokejkou proti Pastrňákovi, to byla paráda...
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsme tady řešili, ROR by byl dar z nebes a absolutní fit k nám, ale všechno to je o protihodnotě.


Jinak jsem rád, že se i ostatní bavíte PO hokejem a nedali jste se odradit tou naší super sezonou :D
 
16.04.2018 08:01 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarhttps://www.fanragsports.com/sabres/mckenzie-oreilly-would-be-absolute-godsend-to-canadiens/

Já to v PO přeju Jets a Vegas ať dojdou co nejdále.
 
15.04.2018 22:40 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Koukám spíše jen na sestřihy (kromě víkendů - včera jsem koukal celou noc na 3 zápasy). Nejvíc přeji SJ a kanadským (chtělo by to aby SC byl zase doma a MTL to asi jen tak nezvládne). No a pokud by nevyšlo ani jedno, tak NSH kvůli PíKejovi.... Jinak se na to pěkně dívá :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Včera jsem viděl Nsh s Coloradem, je to jiné tempo než základní část, radost se koukat. Tor zatím zklamání, Pastrňák chytl neskutečnou formu. Tampa se dala čekat. LA zatím prohrává, ale oni to umí otáčet v sedmém zápase. Zklamání jsou Kačeři, kterých bych to přál, ale zatím to nevypadá...
 
AvatarReakce na příspěvek:Toronto je pro mě taky zatím zklamáním, čekal jsem, že tam jeden zápas udělají. Vegas jsou pro mě taky překvapením, v téhle sérii jsem věřil a ještě pořád věřím Kings. Nashville i Winnipeg vypadají silně, hlavně Predators hrají dost sebevědomě. Flyers překvapili v tom druhém zápase, po tom prvním, kdy si s nima Pittsburgh dělal, co chtěl, jsem to fakt nečekal - ale o to lepší pro vývoj série... Tampa zatím naplňuje úlohu favorita, přeju jim.
 
AvatarTak co, užíváte si někdo PO i bez Habs? Komu fandíte? Já se musím přiznat, že si PO užívám a fandím super hokeji, protože nic lepšího než NHL PO hockey na světě není. A taky je fajn si odpočinout od té naší clown show v Montrealu... Toronto pořádně teče s Bostonem, to mě dost sere. Perfektní série v Pensylvánii, silní Jets a Pred (jejich vzájemná série bude v druhém kole malé finále konference), překvapiví Vegas... No je na co koukat. Snad tam zase bude někdy i zase konkurenceschopný Habs team.
 
11.04.2018 09:30 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No ta konference byla fraška, schovat všechno do fráze \"we need to change attitude\" aneb naši hráči nechtěli vyhrávat je ubohá. Molson působí tak, že se stále učí plavat ve sportovním byznysu a Bergevin ho umí ukecat na to co sám potřebuje. Jinak Lucic k nám nepůjde když sám nebude chtít což doufám má rozum a nebude i kdyby ho snad Bergevin chtěl.

Lucic has a NMC for the next three years and a M-NTC in the final two. Given his lack of production this early in the deal, trading Lucic is unthinkable. That is a problem for a team that needs to add speed on the wings with few internal options available.
 
AvatarA co říkáte na tiskovku? Zaujal mě nesmysly motají Molson, podle něj jsme \"very attractive place\" pro UFA hráče, protože fandové a super novináři smajlik Bergevin zase ukázal jaké je egoistické hovado když pořád opakoval že hráči neměli správný přístup (místo aby uznal, že on je ten kdo ty hráče zaměstnal a podepsal), to ho pak musel opravit Moulson, že nejde jen o přístup, ale i kvalitu. Aspon uznal, že ten jeho výkřik z říjnového golfového turnaje o letošní obraně, jenž je lepší než loni, byl \"missjudgement\", přeložím- jsem debil a nerozumím hokeji. Celkově musím říct, že Bergevin působil hodně nervozně, na oko sice jakoby s Molsonem velcí kámoši, jenž na vše mají shodný názor a heslo dne \"we have to be better\" přece fanoušky utěší, ale očividně v pohodě nebyl a vsadím krk, že on jako GM nepřežije začátek roku, pokud nebudeme na PO pozicích.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jo, když to bereš podle bodů smajlik Podívej se na jeho hru a srovnej si ji s dnešními trendy v NHL, přečti si názory fandů Oilers na něj, přečti si žebříčky nejhorších kontraktů současné NHL, zamysli se, proč ho Kings nechali odejít zadarmo, když je stál tak moc atd. atd. Body měl, protože jej loni ještě nechali hrát s McDavidem, letos poznali, že na to nemá. Navíc body dělal ve fyzickém LA, kde velcí hráči vždy měli dobré podmínky vzhledem k jejich stylu a celkově na západě se hraje víc fyzický hokej a hlavně ne tak rychlý. Na východě by byl ztracený ještě víc.
A jeho (ne)kvality nemají nic společného s údajným zájmem Bergevina o něj, pokud je se ten zájem opravdu zakládá na pravdě, tak Bergevin opět potvrzuje, že je to amatér, jenž nemá v křesle GM co dělat. Ukázal to při podpisu Alzera a mnoha dalších movech, dokázal by to znova. Snad se to nestane.
 
AvatarReakce na příspěvek:Lucic je pro mě v Montrealu prostě \"persona non grata\" a navíc jeho lepší hokejová léta už jsou dávno pryč, v tom má Parda naprostou pravdu. Jeho styl, který předvádí, je v dnešní NHL na ústupu a pro nás by to byla další koule na noze po Alznerovi...!
 
10.04.2018 14:44 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To si nemyslím že neviděl. Jak říkám nejsem žádnej zastánce toho trejdu ani Lucice, ale pořád je to hráč který má krom letoška cca 50 bodu za sezonu...připomeňte mi která superhvězda v našem týmu se na to číslo dostala. Pacioretty?Druin? Gallchenyuk 51 :) odepisujeme nekoho z nich? Jen se snažím říct že ta spekulace nereálná není jak tu Theo prezentoval, hlavně co se lonskeho zájmu a zdraví Shawa týče.
 
10.04.2018 12:14 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Zkus na PS4, jestli to vemou :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Jde vidět, že jsi za poslední roky asi moc Lucice hrát neviděl.
 
10.04.2018 11:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To si nemyslím,rozhodně nejsem žádnej Lucicuv zastánce, ale je známo že jsme před sezonou o Lucice hoodně stáli a dost možná jen o fous neskončil za podobné peníze u nás. Nemyslím, že by se po nevydařeném novém angažmá za 1 rok názor na něj nějak radikálně měnil. Všichni víme jaký tlak do brány umí předvést a týmu dodat výbušnost a bojovnost kterou u nás má jenom Gallagher. 1 Centra si sice maluju jinak než RNH ale aspon něco konečně i kdyby měl nakonec hrát až 2 kdyby se časem povedl někdo jiný. Osobně bych přihodil místo 2 kola Alznera a spokojeně odkráčel.
 
AvatarVím, že spamuju, ale nějak se nudím v práci smajlik
Už včera při sledování posledního zápasu jsem uvažoval o rosteru na příští rok, resp. o hráčích, jenž si svými výkony řekli o další budoucnost v týmu.

Branka je jansá, Niemi půjde o dům dál a my půjdeme do sezony s dvojicí Price, Lingren. Já jsem nad Carym rozhodně hůl nezlomil jako hodně fandů Habs, sezonu dobrou neměl, ale tým před ním mu vůbec nepomáhal a je taky třeba přičíst ty zdravotní trable. A jak spoustu lidí odepisovalo Gallyho po lonské sezoně a jak se vrátil. Carey může být to samé příští rok.

Obrana by nemusela být špatná se zdravým Webberem a mladými, jenž určitě letošní rok v ačku prospěl. Mete je lock, Juulsen se mi osobně moc líbí a já bych ho už na farmu taky neposílal. V páru s Alznerem to vypadá někdy dost vtipně, kdy mladý bek hraje o deset levelů výš než ten, kdo ho má učit. Rielly se mi taky moc líbil a vůbec všichni tři mladé byli letos lešpí než Alzner, Benn a Schlemko. Alzner bohužel hrát bude, Bergevin jej nevyplatí, rozhodně ne letos, to by jeho ego nedospustilo. Bennyho na ledě strpím třeba s Petrym, Schlemko se snad přes léto dá dohromady a naváže ještě na své výkony ze SJ a NJ. Jinak máme na dva roky další zbytečnou kouli na noze.

Webber-Mete
Petry-Benn
Alzner-Juulsen
Schlemko, Rielly, Lernout

V útoku jsou RFA jen Hemák a Terry. Hemák, OMG to bylo zase něco... Snad už ukončí kariéru nebo to dohraje v Evropě, pokud má ještě chuť. Terry měl skvělé výkony na farmě, bohužel se pozvánky nedočkal což je podle mě škoda. Viděl bych ho v meaningless zápasech v sestavě mnohem raději než Froeseho a Logana Shawa. Jeho podpisu bych se nebránil. Froese ještě smlouvu má, rozhodně je to hráč na farmu a ne NHL. To samé Logan Shaw, jenž je RFA, já bych mu nabídku nedával a když tak jen na two way smlouvu jako posila pro Laval. Rychel solid, podopsal bych jako depth forward a na farmu. McCarrona taky. Hudon je lock, měl nějaké zranění, ale ukázal, že do NHL patří a do dnešního hokeje se perfektně hodí. Kéž by z něj vyrostlo něco jako Sheary z Pens. Carr a DLR jsou RFA, oba určitě podepsat. Škoda, že se zranil Scherbak na konci sezony, nicméně určitě na NHL má a příští rok bych ho viděl i dál. Smlouvu pro Danaulta bych viděl nějak na 5 let za průměrně 4-4,5 milionu ročně.
Tohle je moje idea, ale samozřejmě se to změní, někdo určitě přijde, někdo možná bude součástí tradu spolu ještě s Maxem.

Drouin-1C-Gally
Chucky-Danault-Lehkonen
Byron-Plekanec-Hudon
Carr-DLR-Andrew Shaw
Deslarieus, Mac

 
09.04.2018 09:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNa větší text si počkám až po pondělní tiskovce - moc jsem zvědav.

Ten rummor je totální blbost, aspoň tedy přesně v takovém znění. Tak zas klid...
 
AvatarNaše otázka na centru se musí řešit, letošní sezona toho je jasným důkazem, bylo to místy až ubohé, když na centru hrávali hráči jako Hudon nebo Byron.

Četl jsem názory, že by byl návrat Plekyho krok zpět. Já si to nemyslím. Pokud je Pleky v pohodě s tím, že bude hrát 3/4. lajnu a plat mu klesne na polovinu, tak proč ne, já bych ho na rok dva za 2-3 mega per klidně podepsal. Pořád je to šikovný a chytrý hokejista, navíc mu to bruslí a naše depth na centru potřebuje i zkušenosti.

Pak je tady UFA trh.
https://www.capfriendly.com/browse/free-agents/2019/caphit/all/all/ufa

Zde je krásné vidět, že výběr není úplně špatný. Thorton ne, Sedin ukončil kariéru, ale pak to začíná být zajímavé- Stastny, Tavares a Bozak. Neméně zajímavé volby jsou i třeba Mitchel nebo Desharnais. Jsem vtipný po ránu já vím. No zpět k těm zajímavým volbám, peníze budou, takže já bych po nich šel. Tavares je známé téma, to by byl malý zázrak, Bozak a Stastny jsou starší hráči, to už tak na UFA trhu bývá, ale oba mají velké a nesporné kvality. A jak známe to egoistické hovado tak on žádný rebuild dělat nechce a chce zase vyhrávat, takže i starší hráči dávají smysl. Teda ne že bychom měli přehršel prospectů, jejichž vývoj bychom mohli sledovat že.

Pak je možnost tradu. Max musí jít a musí jít za centra. Jestli je na tom rumoru o trejdu s Edmontonem aspon něco pravdy, tak to snad vidí podobně i Bergevin. Jen ne Lucice proboha...
 
AvatarReakce na příspěvek:Co že je Bergevin, opatrný? smajlik to sis ho s někým musel splést.
 
AvatarReakce na příspěvek:Uff, tak je to konečně za námi a opravdu sezona nemohla skončit jinak než failem Caryho, jak příznačné.

K zápasu moc není co říct, jediné plus je, že jsme jim po dvou nulách konečně dali nějaké goly, což je teda smutné konstatovat. Jinak jak říkáš Míro, na Leafs je radost se dívat. Matthews a Nylander jsou jako dvojčata, Marner má zase hokejové IQ, jenž se vidí opravdu málo. Opravdu skvěle poskládaný tým, jehož první tři lajny by mohly klidně ve většině týmů NHL být první lajna. Na druhou stranu to budou mít napjaté s cap spacem, sice mají špičkově podepsanou obranu, ale letos jsou UFA JVR a Bozak a už letos musí podepsat Nylandera, pak Marnera a Matthewse, což bude oříšek skloubit.

K tomu trejdu Lucice a spol. Dává smysl, že se Edmonton chce zbavit odpadu, když by obětovali RNH, ale RNH zas takové terno není, abychom brali takový odpad jako je Lucic. Sice bychom se zbavili Shawa, jenož mám sice velmi rád a on ještě nějakou výkonost na rozdíl od Lucice má, ale těch otřesů mozku je už moc a kdoví jak jeho hra bude příští rok vypadat. A Lucic u nás prostě ne i kdyby si třeba Oilers ponechali část jeho platu. Na toho blba mám prostě alergii. Takže tohle určitě ne, já bych to bral leda kdyby tam byl místo RNH Draiseitl smajlik Což nehrozí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pleky v tak nabitém Torontu ani nemůže mít jinou roli! Co se výměny týče, tak s odchodem Shawa nemám problém, je tam velké zdravotní riziko. Ale přivést sem Lučiče, to už fakt začnu pomalu přemýšlet, proč vlastně Habs fandit...! Paci nejspíš odejde tak jako tak, takže pokud by za něj měl přijít solidní centr, tak proč ne? To, že v Edmontonu by ještě udělal \"díru do světa\", je zřejmě věc jistá. Ale Lučič u nás, to je pro mě jako červený hadr pro býka...!
 
08.04.2018 22:05 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Jestli to udělá, tak nad Bergym zlomim hůl (hokejku) . Zatím kromě PK trejdu neudělal žádnej, kterej bych mu vyloženě vyčítal a u PK to muselo být prostě asi z důvodu který neznáme.

Vzít dva přeplacený hráče za dva s dobrym kontraktem (relativně) a ještě přihodit vysokou volbu v draftu to neudělá. Umím si představit, že by poslal Patche za RNH, pokud by měl zpráva že k Pachtesovi nesežene Tavarese.

Stejně tak jako tak bude hledat ještě jednoho centra, protože v draftu nikoho na ten post nhl ready neseženeme a Danault potřebuje spíš 3. lajnu, nebo o 2. bojovat.

Bergy je spíš opatrnej GM /až moc - než blázen.
 
08.04.2018 21:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPro mě jednoznačně největší zklamání Julien, čekal jsem od něj o mnoho více než předvedl.

V závěsu Lehkonen od kterého se čekala průlomová sezona a on naopak dokázal svou průměrnost do 3 lajny.

Plekanec zkrátka už je pouze hlídací pes a faceoff guy,žádně body prostě za 6M děs a hrůza.

Pacioretty dokud nebude mít dobrého centra je namydlenej, apropo ten Lucic se začíná rýsovat smajlik smajlik smajlik no budeme vzpomínat až bude mít McDavid vedle sebe snipera jako je Pacioretty.

http://www.nhltraderumors.me/2018/04/rumor-blockbuster-trade-rumor-between.html#more
 
AvatarAsi nebyl možný symboličtější závěr než tento - poslední inkasovaný gól sezóny jen krásně dokreslil celosezónní trápení Price i celých Habs... Jinak je samozřejmě pro fandu Habs velkým utrpením sledovat, jak má jeho největší rival složené mužstvo, jaké individuality typu Marner, Nylander, Matthews, Hyman nebo Kapanen s Kadrim působí v jeho týmu a jakým způsobem hrají smajlik. Když to porovnám s naším mládím, jsou o parník jinde! A to není jen o nadraftovaných vysokých pozicích, ale i o tom, že když do Toronta přišli Lamoriello, Shanahan a Babcock, nebáli se radikálních výměn, pustili staříky a vybrali vhodnou mladou protihodnotu, které pak hlavně dali šanci - a tohle je výsledek! Toronto má na několik let vystaráno, ten tým bude patřit na špici celé ligy v základní části a myslím, že ani v PO se neztratí. Kéž bych tohle mohl říct za takové 2-3 roky o nás... smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík