Canadines doma podlehli Capitals gólem Ellera v prodlužení

20.11.2018, 07:40 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Zápas plný zvratů nakonec dotáhl do vítězného konce celek Washingtonu Capitals. Canadiens po gólu Kenny Agostina vedli již 4:2, ale Capitals dokázali srovnat. V prodloužení po Vránově přihrávce rozhodl Lars Eller.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarSamozřejmě s tou obranou, omlouvám se za negramotnost.smajlik
 
AvatarTak ze zápasu, ve kterém jsem čekal dva body nakonec není ani jeden. Zápas jsem sice neviděl, ale muselo to být šílené. Z obrany jsem nešťastný, bylo v téhle sezoně už pár zápasů, kdy jsme to defenzivně zvládli dobře. Ovšem z mého celkového pohledu na tuto sezonu to v útoku šlape, ale obrana stojí za hovno. Rozhodně to byla další zbytečná prohra. V konferenci držíme postupové místo, ale měli bychom zabrat, tím myslím připsat si delší vítěznou sérii, než jen dvě výhry v řadě. Udržet v konferenci postupové místo nebude nic jednoduchého, stačí dvakrát prohrát a jsme mimo postupové pozice. Ještě je ovšem před námi velká část sezony, takže strachovat se zatím nemusíme. To nic nemění na tom, že bychom měli z tou obranou opravdu něco udělat, protože v PO bychom si ani neškrtli. Řešením by bylo přivést nějakého kvalitnějšího beka za Benna, třeba Josiho, ale toho nám Preds asi jen tak nedají, a ještě ke všemu za takové dřevo jako je Benn. Docela bych bral třeba Provorova z Flyers. Teď Buffalo, které má formu jako hrom a mazat se s námi rozhodně nebude, ale chtělo by to výhru, abychom se naladili na Bruins.
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi tak... Na nás se každý zvedne.

No podle mě je čas na panic button, já bych povolal Kulaka a poslal dolů na chvilku Ouletta ať se vzpamatuje a trochu vyslal signál týmu, že takhle fakt ne. A posadil bych i Benna a místo něj hrál Alznera pár zápasů. Kája se bude snažit a horší než Benn v té současné formě snad být nemůže. Pokrytí žádné, Oulett při první brance cloní Carymu a Palmieriho nechá tečovat absolutně bez povšimnutí. Strašné.
 
22.11.2018 06:38 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarOdovzdať body trápiacemu tímu, to je naša špecialita... smajlik
 
22.11.2018 02:25 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNa to se nedá dívat co v obraně předvádíme, chudák Carey....jdu radši spát.
 
22.11.2018 01:52 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarV obraně nepěkně hoříme (zejména pár č.2 a 3). Drouin parádní švih. Snad se zlepšíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Fakt vykašli se na komp a zkus to přes Chomecast buď jak to má Míra tzn. přes apku a nebo přes samotný Google Chromecast pokud nemáš chytrou TV, věcička za litr a nemůžu si to vynachválit.

Dnes na NJ, jsou dost dole a snad se na nás nechytnou. Juulsen jel do nemocnice, bohužel tam jsou zlomeniny a asi to bude na dýl. To mě sere o to víc, protože bych byl dost zvědav, jestli by CJ posadil Benna po tom kolapsu. Takhle se vrací Oulett a Benn zůstává.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak musím přiznat, že jsem do mé Android TV zkusil nainstalovat TVcast/Chromecast a i když mně to z počítače přes HDMI běží v televizi naprosto v pohodě, tak tohle je ještě trochu jiný level - obraz je lepší než třeba HD kvalita na Nova sport...smajlik. Jen to posouvání o 10 sekund vpřed a vzad tam nejde...
 
20.11.2018 20:53 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Dík za info. Nemůžu přijít na to, čím by to mohlo být a celkem mě to štve. Jakákoliv jiná TV i v nejvyšším rozlišení jede OK a zrovna nhl.tv jede hrozně.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně běží naprosto v poho na nejvyšší kvalitu.
 
20.11.2018 20:26 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Právě že počítač mám nový, celkem výkonný a rozhodně ne zavirovaný a rychlost internetu je taky dobrá. Zkoušel jsem nhl.tv i na bratrově počítači a trhalo se to taky. Loni běžely přenosy v pohodě a letos je to hrůza. Zajímalo by mě jestli přenosy přes nhl.tv někomu z Vás běží přes PC úplně plynule? Dík
 
20.11.2018 15:41 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Myslím, že na naší hře dozadu se projevuje mj. i to jak nám citelně chybí v sestavě Byron a Armia a jejich backcheck.
 
20.11.2018 13:29 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=euZren3KzXo víc takových Domiů a bratrů Tkachuků, v NHL takový hráči jsou pro mě absolutně zásadní!
 
AvatarReakce na příspěvek:Zase je problém najít tým, kde opravdu chtějí začít přestavbu a nevadilo by jim se srát s Alznerem a jeho kontraktem. Sami jsme tím týmem. Vem si co obětoval Winnipeg, aby k nám poslali Masona a jeho kontrakt. To bychom asi museli k Scherbakovi rozhodně něco přidat. A asi k tomu není důvod, podle mě bychom mohli Alznera vyplatit sami, prostor na to máme.
 
AvatarReakce na příspěvek:No a kde se díváš, na počítači? Pokud ano, tak je to jednoduché, máš ho starý/nevýkonný/zavirovaný smajlik Mě to dělá to samo, proto se na NHL nedivám na kompu, ale na televizi. Loni jsem to dělal přes Xbox, letos jsem si pořídil Google Chromecast, skvělá hračička, dívám se na NHL a z gauče to ovládám přes mobil. Doporučuju.
 
20.11.2018 11:57 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Chtěl jsem se zeptat na jednu věc. Když sleduji přenosy přes oficiální NHL.com resp. NHL.tv, tak se mi letos neskutečně trhá obraz. Když se dívám na to samé přes mobilní android aplikaci, tak je obraz nádherný a krásně plynulý. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nevíte, kde by mohl být problém?
 
20.11.2018 11:42 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJasně, že za takový package nedostaneme buhvi co,zaleželo by jaký pick k tomu dáme,ale mame luxusni cap hit, takže někomu můžeme značně ulevit. Scherbak je pořád mladej a může jinde pookřát. Pro nás každopádně varianta,že defacto nemáme co ztratit.

Jinak v jiném z videí na Insideru mluví o tom, jak se povedla výměna za Paciorettyho - Tatar i Suzuki válí.
 
20.11.2018 10:53 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarŠkoda že Max nedal hattrick Gordieho Howeasmajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, tohle by někdo vzal leda jako cap dump a to bychom si ještě museli ponechat část platu nebo výměnou za hráče, který je taky done. Hodně týmů má takovou kouli na noze- Alzner, Lucic, Backes nebo v menší míře Phaneuf, Gáborík, Ladd... Ale my máme dost peněz i dost místa pod stropem, takže já bych to řešila jednoduše- waiver a následně farma, případně si ho povolat kdyby bylo nejhůř a v létě buyout.

Carey když má formu tak to je stickhandler jako kráva, kde se hrabe Benn, to je pravda smajlik

Je fakt škoda, že se nám povedlo na takový tým takhle skočit, dát tři goly na necelé dvě minuty a stejně jsme to pohnojili.

Míro, ani jsem si nevšiml, že se Max porval! Dal Orlovovi pěkně smajlik O něj se fakt není třeba bát, ale to už ukázal v Arizoně jak tehdy památně sestřelil Kesslera.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, kdo by si takový package vzal i za batoh s puky... Price za dnešek je potřeba chválit, zachránil bod, výborný výkon, navázal na výkony z venku. Také vám přijde, že Price má lepší práci s holí než většina našich bekůsmajlik Já krom Benna nemám vůbec dobrý pocit ze Schlemka, ale je ještě brzo po zranění, tak snad půjde nahoru. Bod není špatný, ale po vedení 4:2 a dlouhé přesilovce jsme si to měli pohlídat, ovšem obranná hra dnes děsná. Naštěstí Holtby nechytal od začátku, jinak bychom neměli nic. Přesilovky sice gól a někdy jsme se dokázali udržet v pásmu, ale do nějakého tlaku to má daleko...
 
20.11.2018 09:08 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJinak s tímto příspěvkem se plně ztotožňuju.

the defence seems to play better when juulson and mete are paired together.
I don\'t like benn first pair..
they should package alzner scherback and a pick for a something good.
 
20.11.2018 09:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak o Bennovi se už hlasitě mluvilo ještě před tímto zápasem, že je adept na tribunu až se vrátí Weber viz. video https://www.youtube.com/watch?v=UJci6CBokvk

Zaplať pánbůh za bod, ale jak zmínil Parda je tady u mnoha hráčů až moc vidět laxnost nemyslím jen Druina, prostě chybí taková zarputilost ty body vybojovat - oproti týmům jako Bruins,Columbus a v poslední době Buffalo na což opět dojedeme hned zkraje v PO pokud se tam vmáčkneme.

Dneska to zachránil Carey alespoň za bod.
 
AvatarReakce na příspěvek:Máme zase soupeře po skvělém obratu na lopatě, nádhernou příležitost při čtyřminutové přesilovce ho dorazit a opět to totálně pohnojíme - a to můžeme být rádi, že Price zázračně vytáhnul tu Ovečkinovu bombu 2 sekundy před koncem po opět naprosto nepochopitelné a stupidní ztrátě puku od Benna... Ten hráč mě už neskutečně vytáčí, to jsou pravidelně 3-4 hrubice za zápas, není tam horší obránce! Domi opět ukázal, že se o sebe i při své menší výšce dokáže vždy postarat smajlik. Dneska ty zranění v obličeji byly až moc časté (Juulsen, Gallagher), snad to nebude nic vážného, i když u Juulsena mám obavy o nějakou zlomeninu v obličeji... smajlik.
 
AvatarWow, Carey tam předváděl neskutečné zákroky a sám vybojoval bod. Mohly být dva, šance byly, ale to je pořád dokola. Sice jsme dali jeden PPG, ale 4 minuty přesilovky bez golu a proti takovému týmu to je prostě málo. Zase zbytečné vyloučení, navíc jsme přišli o Juulsena, Benn hrál 25 minut... Taky mě nasral Drouin a jeho velice laxni backchecking u Ellerova OT golu.

3 body ze 4 proti šampionovi je fajn, ale jistá pachuť tam je.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík