Habs dokázali otočit zápas proti Jets

05.11.2017, 07:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal vyhrál druhé ze tří venkovních duelů a před návratem na domácí led ho ještě čeká zastávka v Chicagu. Winnipeg naopak pocestuje ven. I přes prohru s Canadiens ale vyhrál tři z posledních čtyř zápasů.

Branky a nahrávky: 11. Laine (Wheeler, Byfuglien), 38. Copp (Tanev), 45. Ehlers (Myers, Trouba), 47. Wheeler (Byfuglien) - 20. Shaw (Drouin, Pacioretty), 23. Shaw (Weber, Pacioretty), 49. Plekanec (Gallagher), 56. Petry, 64. Pacioretty (Galchenyuk, Weber).

C. Hellebuyck (WPG) - odchytal 63:03 minut, 45 zákroků, úspěšnost 90,0 %
A. Montoya (MTL) - odchytal 63:07 minut, 19 zákroků, úspěšnost 82,6 %

1. hvězda utkání - Andrew Shaw (MTL)
2. hvězda utkání - Connor Hellebuyck (WPG)
3. hvězda utkání - Shea Weber (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
06.11.2017 07:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarJa som vravel, nech dajú šancu Charliemu a pozrime sa hneď vychytaná nula, navyše proti ofenzívne ladenému Chicagu. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já s tebou souhlasím, ve spoustě nebo spíš ve většině zápasů to tak bylo, že ty střely byly vyloženě propagační a chytl by to i kužel. Hlavně v Anaheimu, to byl příklad za vše ta naše směšná rekordní třetina se s třiceti nebo kolik to bylo střel.
Ale včera jsme Hellebuycka rozhodně prověřili víc a měl rozhodně co dělat. Vím, o které sekci střel mluvíš, to tam bylo jako na střelnici, to byl Webby, Chucky a snad ještě někdo, všichni z první, všichni doprostřed a skoro nikdo na teč nebo na clonu. A hlavně ted jsme měli kupu střel, ale taky jich 5 skončilo tam kde mělo, takže spokojenost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak se podívej v první třetině na řadu našich střel, podívej se třeba i na jednu z přesilovek, kdy letěli asi čtyři střely, všechny z první a tvrdé, ale všechny hodně avizované a tím pádem do připraveného Hellebuycka. Obecně je to v našem případě tak, že ten vysoký počet střel téměř v každém zápase je hodně zkreslený propagačními pokusy nebo nahozeními od modré - potom není divu, že ta procentuální úspěšnost je takhle nízká...
 
AvatarVšechno ze zápasu je možné zapomenout, hlavní je W a taky fakt, že jsme se dokázali vrátit do zápasu a otočit jej. To je v naší situaci myslím si to hlavní, pracovat na sebevědomí a to tyhle zápasy jen posilují. Na vše ostatní sere pes, ano, debilní vyloučení (Petryho hození puku, myslel jsem, že v obrané třetině se to může?!) a laciné goly nás mohly stát zápas, ale naštěstí jsme to otočili a bereme body.

Maxův zákrok na Bufa byl hodně na hraně, to je fakt, ale tak už to je, kolikrát nám sudí uškodí a jde se dál.

Míro, nesouhlasím, že by jsme Hellebuycka rozchytávali, měli jsme špičkové 1A šance, hlavně ve výborně zahraných PP, ale on letos chytá zatím ve Vezina formě, to není žádný šňurkař. Nebýt jeho, tak je po zápasu dřív a měli bychom to jednodušší, ale takhle je ta výhra cennější.

Proti Hawks to budě těžké, posledních x let se nám proti nim vůbec nedaří, ale i tyto série je třeba překonávat.
 
AvatarJen bych řekl, že před rozhodující brankou tam byl jasný faul Paciho...
 
AvatarMně se zápas moc líbil. Mělo to šťávu, naši opravdu dřeli a Hellebuyck chytal holt skvěle, nedalo se nic dělat jen dřív a věřit, že se to otočí. Snad poprvé se mi líbil Galchenyuk, byl jako politý živou vodou, makal a pokud bude tento výkon držet dál, přijde i více bodů. Plekyho lajna opět kvalitní. Montoya slušný. Škoda jen plno branek v oslabení. Naopak přesilovky výborný, v každé jsme byli nebezpeční a mohli skórovat. Dnes proti Chicagu to bude hrozně těžký, chtělo by to navázat hlavně výkonem...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík