V New Jersey bez bodů

22.11.2018, 07:43 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Devils v domácím prostředí po minulé porážce zabrali a vyšlápli si na Montreal 5:2. Hlavní hvězdou zápasu se stal Pavel Zacha, kterému se povedlo vstřelit dvě branky! Za Habs se prosadili Drouin a Domi.

Branky a nahrávky: 7. Palmieri (Greene, Coleman), 17. Hischier (Hall), 29. Hall (Jakovlev, Johansson), 31. Zacha (Johansson, Bratt), 34. Zacha (Severson, Seney) - 7. Drouin (Shaw), 51. Domi (Drouin, Shaw).

K. Kinkaid (NJD) - odchytal 60:00 minut, 24 zákroků, úspěšnost 92,3 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 23 zákroků, úspěšnost 82,1 %

1. hvězda utkání: Pavel Zacha (NJD)
2. hvězda utkání: Taylor Hall (NJD)
3. hvězda utkání: Marcus Johansson (NJD)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ten s Devils byl horší, určitě - tenhle mi přišel z naší strany snaživý, bylo tam hodně bojovnosti a hlavně musíme pořád mít na mysli, že jsme hráli proti týmu s momentálně nejlepší formou a byli jsme víc než vyrovnaným soupeřem.
 
AvatarDomi point streak ukončil nejhorším výkonem sezony. Velká škoda, konečně jsme mohli po dlouhé době vyhrát v OT a on to takhle zazdí. Zápas dost nudný, až jsem u něj v noci usínal. Tatar mě tam u té své šance naštval, že až moc vymýšlel.
Naštval mě taky CJ, že posadil Reillyho, Kulak vypadal dost solidně.
Škoda ztraceného bodu, dnes si snad na oslabeném Bostonu zchladíme žáhu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas jsem neviděl, ale vzhledem k výsledku byl náš výkon asi lepší. To ovšem nic nemění na tom, že jsme zase nedokázali udržet vedení. V téhle sezoně je to už asi po sto padesáté. Buffalo sice jede, ale i tak je to zbytečně ztracený bod a to naladění se na Bruins nevyšlo podle mých představ. Tyhle ztracené body už mě začínají srát. Bruins budou oříšek, nemají Cháru ani Bergerona, ale pořád tam mají dost hráčů, kteří nás mohou potopit. Dnes ale musíme ty body urvat, protože čtvrtá prohra v řadě by znamenala počátek krize.
 
AvatarMnohem lepší výkon než proti Devils, ale podělali jsme si to sami v prodloužení - asi první zápas, který se Domimu zrovna nepovedl a korunoval to tou chybou a následným vyloučením, které Buffalo potrestalo, byť hodně nešťastným gólem... Naši to tam mají téměř na hokejce asi dva, přesto se to nakonec dostane do sítě přes dva odrazy... Kulak celkem dobrý, asistence a slušný pohyb. Trochu přehozené třetí a čtvrtá formace, myslím, že to přineslo oživení a čtvrtá lajna byla dost energická při napadání v pásmu.
 
23.11.2018 17:57 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:tak lehkonen sice neni vybusny bekchecker ani lehtinen, ale podobne jako lehtinen je to pracovity 2 way forward ktereho bych se nezbavoval. hudon ma ty vypadky vetsi a oproti Shawovi asi nebude tak dulezitym leaderem.

Ale zbavoval bych se zatim jen hracu na ktere neni misto a kteri se nehodi do tymu (benn, schlemko, alzner - hudon-scherbak pokud se vrati armia s byronem a pokud bychom diky tomu dosahli na dobryho mladyho beka). za kulaka jsem rad.
 
23.11.2018 16:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nemá se smysl hádat. Mám vypozorováno, že kterýkoli hráč Habs který není vyloženě špatný je pro vás modlou a budete ho bránit zuby nehty. Lehkonen a dravost jsou antonyma. Nechodí do předbrankového prostoru v rozích neumí vybojovat puk. Goly dává z 90% jen z větší vzdálenosti, snaží se to uhrát hlavou a rukama podobně jako Druin, ale ten skill je tam poloviční. Před 2 lety měl být náš hráč do 2 lajny, ale pohořel. Neříkám že je špatný jen bych ho v klidu obětoval narozdíl od ostatních. Větší dravost má v útoku krom jmenovaných Byron, Armia,Tatar, Deslauslair.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak jestli Lehkonen nemá dravost a odhodlání, tak mi vyjmenuj z našeho mužstva všechny ostatní, kteří jí mají větší než on! Vidím Gallaghera, Domiho, možná někdy Shawa (rozhodně ale ne vždy!) a tím bych v útoku zřejmě skončil...
 
23.11.2018 16:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá taky neříkám že bych někoho vodil, to vy tu házíte jména vysněných posil. Jen říkám, že za ty obranné dřeváky dostaneme něco lepšího pouze v případě že to něčím dolepíme - a to Lehkonen a Hudon jsou ideální adepti - u nás žádná sláva a chybí mi u nich taková ta dravost a odhodlání - kterou třeba Shaw narozdíl od nich má. Určitě bych se jich zbavoval raději s vědomím toho že přijde top bek, než k Bennovi dávat třeba Byrona, Danaulta nebo drafty. Jsem proto počkat do období před PO.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak.

Já ani nevím jestli chci do PO, dívat se na to jak nám v prvním kole nařeže Tampa nebo Toronto... Tým je na dobré cestě, ale abychom byli PO tým, tak od toho jsme hodně, hodně daleko. Ano, Theo, světlo na konci tunelu už trošku ve velké dáli vidím, ale je sakra daleko a hodně rozostřené smajlik

Já bych trady hráčů jako Lehkonen nebo Hudon rozhodně nedělal, není proč, leda by musela přijít opravdu dobrá nabídka za hráče, kterého opravdu potřebujeme, čti top 4 bek, ale takové nabídky nechodí, takže nemáme důvod. My bychom měli dle mého měnit veterány PO týmům, případně sami přebírat těžké kontrakty, které se PO týmům nehodí a při tom vyzobat třešinky jako v milionkrát zmíněném tradu Masona s Armiou, ovšem ne žádné dlouhodobé jako Lucic (nebo Alzner, haha), dobrý příklad je třeba Backes, ale s Bostonem asi obchodovat nebudeme. Opravdu doufám, že se MB nezblázní a nebude nesmyslně \"posilňovat\" kádr, pokud budeme v lednu na PO místech.

Webby se má v úterý vracet, no už aby to bylo. Asi od něj nemůžeme čekat zázraky po roce bez hokeje, ale těším se na něj moc a se snad brzkým návratem také Juulyho to vytvoří další tlak na výměnu zbylých dřeváků v obraně nebo jiných způsobů jak se jich zbavit. Povolaný byl Kulak jak jsem předpověl, taky výborná zpráva. Snad jen musíme doufat, že to neodnese ten nepravý- Mete. Docela se toho bojím, protože má pravidelně nejmenší TOI z našich beků, ale snad tak blbý MB není. I když smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Mluvil jsem tedy o Lehkonenovi s Hudonem, ne o těch dřevácích z obrany...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dával bys hráče, co momentálně nechceš a myslíš, že ti za ně někdo dá něco solidního? Já osobně bych ani jednoho z nich pryč nedal, to raději Shawa, Scherbaka apod. Ale hlavně - na co bychom zrovna letos řešili nějaké významnější trejdy, když jsme v té přestavbě nebo restartu nebo jak to vlastně nazývají...smajlik. My potřebujeme, aby si letos to mužstvo sedlo, vytvořil se nějaký solidní základ a potom můžeme chtít něco doplňovat!
 
23.11.2018 11:36 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTady je naše obrana kompletně rozebraná víceméně s rezimém že Benn, Alzner a Schlemko by měli býti odejiti.

http://www.allaboutthehabs.ca/the-three-stooges-habs-defence/

teď je brzo na to modlit se za nějaký trade, podle mne přijde až před PO kdy buď budeme v pozici prodávajícího nebo nakupujícího. Máme luxus pod stropem takže z mého pohledu je to jediná šance získat někoho kvalitního od týmu co bude ve výprodeji. Těžko nám někdo trejdne kvalitního beka za méně kvalitního aniž by chtěl něco kvalitního od nás. Osobně bych do package dával i Lehkonena s Hudonem.
 
AvatarTak myslím, že Josiho bych chtěl asi každý manažer v NHL...smajlik. A rozhodně by byl mnohem a mnohem dražší, než píšeš ty - to je sci-fi... Ale já s něčím podobným počítal a je třeba znovu říct, že to, co se děje nyní, je nad rámec toho, co se očekávalo, že se bude dít.
 
22.11.2018 16:39 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já bych zas bral S. Jonese, Werenskiho, Ristolainenena, McAvoye a ani Klingbergem bych nepohrdl. :)

Schválně cinkeme Poileovi, jestli nám nepošle Josiho za strejdu Benna, třeba si ho splete s bráchou, navíc je ten Thanksgiving přeci :) Tak ať se snaží..

Ne, teď trochu vážně, Provorov je samozřejmě top hráč, a takového ti jen těžko (stejně jako ti výše napsaní) někdo vymění - ani kdybychom psali hromadně Ježíškovi :)

Obrana je samozřejmě slabá, bez Webera s Juulsenem extrémně slabá. Jejich návrat bude znát. Mírovi už jsem naznačoval, jak bude defenziva za 1-2 roky vypadat. V juniorce máme další velmi zajímavé jméno. A proto by mě nepřekvapilo, aby v této sezoně nepřišel trejd jednoho našeho kvalitního praváka v obraně, za kvalitního leváka :)
 
AvatarPokud tenhle příspěvek už někdo viděl, tak jsem ho sem dal dnes po druhé, protože jsem ho poprvé nedal k reportáži o tomto zápase. Píšu to proto, abych tady náhodou nebyl kritizovaný za to, že sem nesmyslně dávám stejný příspěvek dvakrát.
 
AvatarTak ze zápasu, ve kterém jsem čekal dva body nakonec není ani jeden. Zápas jsem sice neviděl, ale muselo to být šílené. Z obrany jsem nešťastný, bylo v téhle sezoně už pár zápasů, kdy jsme to defenzivně zvládli dobře. Ovšem z mého celkového pohledu na tuto sezonu to v útoku šlape, ale obrana stojí za hovno. Rozhodně to byla další zbytečná prohra. V konferenci držíme postupové místo, ale měli bychom zabrat, tím myslím připsat si delší vítěznou sérii, než jen dvě výhry v řadě. Udržet v konferenci postupové místo nebude nic jednoduchého, stačí dvakrát prohrát a jsme mimo postupové pozice. Ještě je ovšem před námi velká část sezony, takže strachovat se zatím nemusíme. To nic nemění na tom, že bychom měli s tou obranou opravdu něco udělat, protože v PO bychom si ani neškrtli. Řešením by bylo přivést nějakého kvalitnějšího beka za Benna, třeba Josiho, ale toho nám Preds asi jen tak nedají, a ještě ke všemu za takové dřevo jako je Benn. Docela bych bral třeba Provorova z Flyers. Teď Buffalo, které má formu jako hrom a mazat se s námi rozhodně nebude, ale chtělo by to výhru, abychom se naladili na Bruins.
 
AvatarReakce na příspěvek:Když tohle předvede jakýkoliv tým, tak je podprůměrný.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to muselo teda vypadat, když už ze zápasu v Edmontonu bolely oči... Bohužel, ten nedostatek talentu je hned vidět, když to zápasu nevlítneme. Jak jsem už psal, my nic moc než energii a bruslení nabídnout neumíme a když tohle nepředvedeme, tak jsme silně podprůměrný tým.
 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mého ano, prostě na toto se nedalo vůbec dívat a štval mě i ten zápas, který byl na bodu nula...
 
AvatarReakce na příspěvek:Fakt to byl ještě větší trapas než v Edmontonu?
 
AvatarReakce na příspěvek:Nejtrapnější zápas od začátku sezóny. Bez zájmu a emocí. Přijde mi, že hrozně ztrácíme šťávu. Nevím, jestli nám už dochází energie nebo se týmy na nás lépe připraví, každopádně dneska se na hokej z naší strany opravdu dívat nedalo. Hlavně opět děsivá obrana. Přesilovky stále přetrvávají. No snad toto byl jen zlý sen. Já naopak věřím, že se v Buffalu kousneme a body vybojujeme...
 
AvatarNaprosto příšerný výkon, body jsme si nezasloužili ani náhodou a taky je nemáme! Chvílemi mi přišel od našich až nezájem o hru, jedinými světlejšími momenty jsou Drouinův gól a Domiho pokračující série... Price měl tentokrát i smůlu, oba Zachovy góly byly dost nešťastné. Obranná hra a přesilovky tragické! Takhle dostaneme v Buffalu pěkný příděl...smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík