Shea Weber je zpět! Bohužel na výhru nad Carolinou to nestačilo

28.11.2018, 08:04 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal, ač měl obrovskou střeleckou převahu a své soupeře přestřílel 49-22, nedokázal přerušit sérii porážek a proti Carolině si připsal pátou prohru v řadě. Hosté dokázali dvěma góly v první a druhé třetině rozhodnout o svém vítězství a to i přes enormní tlak, ke kterému se Canadiens ve třetí třetině propracovali. Asi největší pozitivum je, že se do obrany konečně vrátil Shea Weber.

Branky a nahrávky: 50. Danault (Lehkonen, Weber) - 8. Rask (Slavin, McGinn), 32. van Riemsdyk (de Haan, Di Giuseppe).

C. Price (MTL) - odchytal 57:07, 20 zákroků, 90.9%
C. McElhinney (CAR) - odchytal 60:00, 48 zákroků, 98.0%

1. hvězda utkání: Curtis McElhinney (CAR)
2. hvězda utkání: Justin Faulk (CAR)
3. hvězda utkání: Phillip Danault (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak po dlouhé době konečně mohu říct, že to z naší strany byl nebojácný a sebevědomí výkon. Byli jsme herně mnohem lepší, než rangers, kteří až na pár situací nepředvedli prakticky nic. My jsme jim díky tomu mohli vrátit tu nešťastnou prohru v MSG.

Weber a Lehkonen oba dva vynikající výkon. Weber ukázal svou typickou střelu a Lehkonen konečně nějaký pořádný střelecký výkon, všichni víme, že mu to tam v téhle sezoně bohužel moc nepadá. V tomto zápase se stal jeden velký zázrak, dali jsme gól v přesilovce.smajlik

Snad tahle výhra bude znamenat začátek nějaké vítězné série, kterou potřebujeme jako sůl.

Ještě k samotnému zápasu, docela mě vytočilo, jak jsme si po čtvrté brance nechali dát dvě branky docela v krátkém čase, Tatar to potom sice pojistil, ale stávat by se nám to nemělo. Přiznává, že než jsme dali pátý gól, docela jsem se strachoval o výsledek.

Teď máme před sebou sharks, kteří se trápí a dvojzápas s Otawou, očekávám alespoň čtyři body. smajlik
 
AvatarToronto chce Alznera jo? Moc tomu upřímně nerozumím. jak by proboha mohl tým, jako je Toronto takové dřevo chtít. Kdyby ho chtěli Islanders, tak neřeknu vůbec nic.

Nylander musí mít nahnáno, musí dnes do 23.00 podepsat novou smlouvu, jinak ho pošlou do jiného týmu nebo se také může stát, že si do konce sezony už NHL nezahraje. Kdyby raději přijal nabídku, kterou mu nabízejí a byl vděčný za to, že může hrát v takovém skvělém týmů, udělal by lépe. Bohužel, o tomhle dnešní sport není.

Co my bychom dali za hráče takových kvalit jako je on. Klidně bych ho bral i za drouina. Drouin sice není špatný hráč, ale některé jeho zkraty jsou opravdu tragické, třeba jako proti Bruins.

Pokud si tady někdo z vás bude myslet, že tady píšu totální nesmysly, tak je to tím, že hokeji jako sportu sice rozumím, ale klubové politice zas až tak ne.

Dneska Rangers, dva body jsou naprostou nutností, jinak fakt už nevím, jak dopadneme. GO HABS GO.
 
AvatarReakce na příspěvek:No mně je to jasný, proto jsem položil tuhle řečnickou otázku...smajlik.
 
30.11.2018 15:46 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Samozrejme ze je lepsi jej vymenit nez vyplatit. I za cenu toho ze budeme platit cast jeho platu. Nebo ho vymenit za podobnou kouli u nohy.
 
AvatarReakce na příspěvek:To je pro hospodaření klubu lepší hráče vyplatit než ho vyměnit, byť třeba za částečné podílníctví na jeho platu smajlik? Jakožto manažer bych určitě volil cestu výměny, pokud by byl zájem...
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak nohama zpět na zem smajlik Deal za Alznera by určitě nebyl nic extra a asi proto nic MB nepodniknul, když jej určitě v létě vyplatí.

V sobotu se má vracet Paulie B, to je moc dobrá zpráva. S Webbym trénoval Kulak, po Meteho přesunu na farmu se alespoň dostane do sestavy zpět Reilly, zatím do třetího páru s Bennem.
 
30.11.2018 11:42 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Byla by sranda poslat Alznera v nějakém packu do Toronta za Nylandera. Když o něj Toronto stojí.
 
29.11.2018 22:51 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMultiple teams have contacted the Montreal Canadiens in regards to defenceman Karl Alzner, per David Pagnotta.

These include Toronto, Dallas, the Islanders, and Colorado.

Montreal would both have to retain salary and take another bad contract back to make it work.
 
AvatarJe to tady, Mete v Lavalu. Ok, pokud to je na pár zápasů, aby si trochu zvýšil sebevědomí a udělal nějaké body, tak s tím asi problém nemám, ale pevně doufám, že to nebude na dlouho. Protože z dlouhodobého hlediska mu AHL nemá co dát.

BTW, Alzner dal gola v prvním zápase za Rocket
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík