Price zastavil lavinu z Colorada

13.01.2019, 04:37 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

"Habs" si zvítězilo na Coloradem 3:0. Všechny tři branky padly v poslední třetině. Nejprve udeřil střelou od modré v oslabení Brett Kulak. Poté využil velkého tlaku dělovkou z pravého kruhu Jesperi Kotkaniemi a razítko na dnešní výhru dal střelou přes celé hřiště do opuštěné branky Jordie Benn. Carey Price si připsal si letošní třetí čísté konto.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Protože je letos východ neskutečně našlapaný. Podívej se na týmy na západě na wild card pozicích, drží se tam Anaheim, který nevyhrál 11 zápasů, to je neskutečné.
 
14.01.2019 10:49 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarnevím jestli je to tím, že se na to soustředím, ale proč sakra týmy v tabulce kolem nás neustále bodujou? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, defenzivně naprosto v pohodě a 2 body velice cenné a za třetí třetinu i zasloužené. Ale jinak nevím, co se tu všem na tom zápase tak extra líbilo - dvě třetiny to byla spíš nuda a hrozná upracovanost, ne hokej pro oko diváka... S Kotkaniemim jsem si říkal přesně to samé - fakt si nevybavuju hráče, kterému by tak často ujížděl puk z hokejky (v jedné přesilovce během cca 15 sekund hned 2x...) a tak často padal! Sice to malinko napravil tím pěkně trefeným gólem, ale jinak opět neviditelný. Nevím, jestli proházení řad přineslo něco nového, já si tedy žádné viditelné změny v našem projevu nevšiml - třeba jsem moc náročný...smajlik. Drouin ani Domi se po odtržení také nijak zásadně neprosadili, Drouin tedy alespoň vymyslel tu pěknou přihrávku u druhého gólu. Nikdy bych si nemyslel, že to za letošní sezónu řeknu, ale pochvalu zaslouží Benn a to hlavně za přitvrzení (měl tam jeden nádherný hit). Mete už mi přijde v posledních zápasech jako klasika, což je super zpráva! Price profesorsky klidný výkon!
 
AvatarZajímavý zápas, oba týmy se očividně perou s koncovkou, ale brankáři to taky střelcům vůbec neulehčili. Carey profesorský výkon a zasloužená nula. Z naší strany ok výkon, štve mě jak Drouin i Domi pořád vymýšlí nesmyslné nahrávky místo střelby, přitom oba vystřelit umí. Není divu že nedávají goly. Ať se podívají na Forsberga, Scheifeleho a jiné, ti se s tím nemazlí a jak jim to tam padá, jen oni mají pořád pocit že musí dávat goly do prázdné, už mě tím fakt vytáčí. A teď když jsou od sebe tak je to snad ještě horší, no ale naštěstí jsme vyhráli a góly dali jiní, nové lajny nevypadají špatně. Jen si pořád nejsem jistý Armiou na PP, Agostino budiž, šanci bych mu ještě dal. Meat opět skvělý.
 
13.01.2019 11:37 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Zázrak, i když Coloradu se trápí, tak jsme mohli ještě pár branek klidně přidat nebýt smůli i skvělého výkonu Varlamova (Careyho zmiňovat nemusím:).

Vypadá to, že proházení útoků taky pomohlo, neviděl jsem celý zápas, ale vypadalo to že ten útok Drouin Gally Danault hodně ožil)

 
AvatarSkvěle odbráněno, třešničkou na dortu byly oslabení, kde jsme je nepustili skoro do pásma, to byla neskutečná paráda. No a že Kulak dal ještě gól v oslabení, to domácí dorazilo. Kotkaniemi krásná branka, ale kolikrát on vrávorá na bruslích, to je neuvěřitelný. Přesilovky se přeházeli a šance byly, Weber tyčka, ale zase jsme si neodpustili námaz. Naštěstí Carey to zavřel. Rozhodně koukatelný zápas a super dva body...
 
AvatarKrásný zápas s krásným koncem pro nás. První třetina sice nebyla z naší strany nic moc, ale ve druhé třetině jsme se rozhodně zvedli. Colorado se snažilo být nebezpečné, ale my jsme to defenzivně zvládli na jedničku. Carey předvedl velmi spolehlivý výkon a i třeba Mete se mi hodně líbil. Dvě třetiny jsem se bál, že ta naše nemohoucnost v koncovce, o které mluvil Míra po minulém zápase bude zase přetrvávat až dokonce, ale naštěstí ve třetí třetině jsme to prolomili a Colorado jsme prakticky vůbec k ničemu nepustili. Naše nemohoucnost v přesilovkách byla zase dokonale ukázána, ale dokázali jsme to vykompenzovat tím gólem v oslepení a to že se trefil Kulak je určitě hodně pozitivní, ale myslím, že třeba takový Byron by se potřeboval trefit jako sůl. Fascinovalo mě, jakým způsobem jsme dokázali zastavit tu jejich první lajnu to je opravdu obdivuhodné. Kotkaniemi konečně také protrhl střeleckou smůlu. V jeho případě si myslím, že už bylo fakt na čase, když se nedokázal prosadit 12 zápasů. Nicméně si myslím, že hlavně za výkon ve třetí třetině jsme si vyhrát zasloužili.smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Colorado Avalanche
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík