První utkání na kalifornském pobřeží dopadlo vítězně

06.03.2019, 07:52 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

První třetina přinesla jednu branku, kterou svou tečí vsítil Brendan Gallagher a Montreal se díky ní ujal vedení 1:0. Své šance měli v utkání oba týmy a rozhodně mohlo padnout více branek.

I druhá třetina utkání přinesla jednu branku. Po ztrátě domácích před brankovištěm se pohotovou střelou prosadil Weal, který zvýšil na 2:0.

V poslední části si Montreal výhru pohlídal. Na 3:0 zvýšil tvrdou střelou od modré čáry Shea Weber. Priceho o čisté konto připravil 8 min před koncem domácí útočník Matt Luff.

Montreal sice po výhře Columbusu nad New Jersey vypadl z první osmičky Východní konference, ale po vlastní výhře nad Los Angeles se zase do této společnosti navrací.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak co, prubneme v SJ výhru po dvaceti letech? smajlik Je už to fakt docela tragické, vyhráli jsme tam naposled v listopadu 1999, v OT rozhodl o výhře Sakku Koivu smajlik. To snad musí být nějaký rekord. Jsem na nás zvědav, jsem zvědav kdo bude v bráně a zda bude ještě KK sedět.
Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, žádný krok vedle to rozhodně není. Šel za něj Schlemko, který je jak se zdá done a už si v NHL nezahraje. Takže bychom ho uklidili na farmu, kde by bral ještě větší prachy než Weisy. Kdežto Weisy už není co býval samozřejmě, což je snad každému jasné, nicméně lze ho ve 4. lajne použít a kdo ví, třeba se při naší případné účasti v PO ještě rozpomene na své nejlepší roky díky svému jak říkáš nadšení z toho že je zpět \"doma\". Podtrženo sečteno, než se dívat na farmě na hotového Schlemka, tak to raději risknout Weisyho, kde je potenciál ještě něco z hráče získat mnohem vyšší.
 
06.03.2019 12:43 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nemyslím, že by to MB bral jako nějakou tragedii s Weisem. Dostali jsme ho v podstatě zadarmo. Byl to takovej výstřel zdarma buď to vyjde nebo ne. Spíš než na nějakej skill se čekalo jestli se u Weise chytne hlava a bude u nás nadšený a na ledě jako vyměněný - bohužel to nezafungovalo, ale rozhodně to není žádná trága. Šli jsme asi o 6 draftových pozic níže tuším v 5 kole v tom tradu za něj. Takže za mne žádné šlápnutí hodně vedle.
 
AvatarNic moc záživné, ale body jsou důležité. Měli jsme zápas pod kontrolou, Price působil velmi jistě. Prosi SJ to bude větší divočina, třeba se Niemi předvede, ale hlavně bude muset zamakat tým...
 
AvatarPrvní Kalifornská mise splněna, ale za mě také celkem nuda a v útoku mi z naší strany připadalo, že to bylo spíše takové čekání na chyby soupeře. Defenzivně na druhou stranu paráda. Ovšem v SJ tenhle výkon stačit nebude. Budu se opakovat, ale Weise za mě prostě v sestavě ne. Mám ho strašně rád, ale vážně už není ani stínem toho, co byl u nás dříve.
Ve Phile měl během 42 zápasů 11 bodů, což je z mého pohledu hodně málo. Tohle dokumentuje, že MB šlápl hodně vedle, v posledních sezonách bohužel hned několikrát.
 
AvatarReakce na příspěvek:KK byl posazený, protože toho odehrál už strašně moc, neměl v podstatě klasické léto, ale samé campy, má v nohách hodně zápasů. Asi je to správné rozhodnutí, když jsme takhle zdraví a v plné. Weal se prosadil, tak si to CJ i ospravedlní. Ale až se KK vrátí, tak Weal po takovém výkonu Weisyho určitě ze sestavy vytlačí. K Petymu šel Kulak a Benn k Folinovi, což je posun, ale pořád nechápu proč zase sedí Reilly, v páru s Peteym to přece fungovalo skvěle, nechápu co tam pořád CJ vymýšlí a proč Reillymu nevěří. Zase se čeká až proti silnému soupeři Benn vybouchne.

Asi celkem pohodová výhra, bál jsem se aby na nás nevletěli fyzicky, pořád jsou velký tým, ale naštěstí jsme si to pohlídali a brali povinné body. Všichni okolo taky vyhráli až na Canes, tak pořád držíme krok. Jde se dál bojovat v tomto předkole PO.

Velká gratulace Carymu za vyrovnání franchise rekordu v počtu výher! Zítra doufám Nemo a v pátek to proti Ducks překonat a uzmout první místo.
 
AvatarNebyl to žádný festival hokeje, ale myslím, že jsme si to pohlídali celkem v pohodě. Docela se mi líbil Weal, pohyblivý, celkem snaživý a dal i gól hned v prvním zápase...smajlik. Ten jejich útok s Drouinem a Armiou vůbec nebyl špatný, je asi dobře, že byl Kotkaniemi posazený - potřebuje poznat i tuto stránku působení v NHL. Co mě ale točí je fakt, že hrají Weise, Folin na úkor třeba Hudona, Pecy nebo hlavně Reillyho - nechápu!
Jinak škoda, že opět okolo nás všichni bodovali...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Los Angeles Kings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík