Montreal v New Yorku sahal po bodech, ale nakonec jede domů s prázdnou

15.03.2019, 08:00 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

New York Islanders doma dokázali porazit Montreal těsným výsledkem 2:1. Domácí si vítězství zasloužili, protože byli po celý zápas aktivnější a hosty nad vodou držel zejména dnes opravdu mimořádně skvělý Carey Price.

V první třetině žádná branka nepadla, ve druhé se rychle do vedení dostali domácí díky brance Adama Pelecha. Do šaten se ale nakonec šlo znovu za nerozhodného stavu, protože těsně před koncem třetiny vyrovnal ranou od modré obránce Jordie Benn. Ve třetí třetině jak Greiss, tak Price několikrát podrželi svá mužstva a už se zdálo, že vše směřuje k prodloužení. Ale k němu nakonec nedošlo, protože v 58. minutě rozhodl o vítězství Islanders po ukázkově zakončeném přečíslení dva na jednoho Anders Lee.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
19.03.2019 10:25 | reagovat
Habitat | habitat@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Ty seš blbeček, kterýho tady nikdo nebere vážně. Je vtipný, jak píšeš ke každýmu článku, cituješ a odpovídáš na někoho a všichni tě až na pár výjimek ignorují a nereagují na tebe.
Hlavně, že ti příspěvky od bůhvíkoho lezou na nervysmajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarJá už se musím vážně smát, protože jakým způsobem my dokážeme udělat hvězdu z golmana soupeře, to opravdu není normální. Takové množství neproměněných tutovek jasně ukazuje, že v PO nemáme co dělat. Přidejme k tomu milion stupidních rozehrávek, v podstatě nulové přesilovky a máme všechny důležité faktory konečného výsledku. Hlavně ta přesilovka na začátku třetí třetiny ta byla fakt k zblití a fans v Bell Centre to dávali hodně najevo. Bohužel jsme opět darovali body týmu, který má možná o něco kvalitnější soupisku než my, ale na PO už určitě nedosáhne. byla to další zbytečná prohra a každým zápasem jsme blíže k dubnovému konci sezony. Proti Flyers totiž body absolutně nečekám a pak Isles, tam také nejsem zrovna velký optimista.
 
AvatarObčas se mu zápas povede, ale bohužel jedna vlaštovka jaro nedělá. Budu se opakovat, ale jeho netýmová hra je až k smíchu. On vezme puk a hraje si tam s ním jako malý kluk na rybníku.
Při vedení puku absolutně nepřemýšlí. Buďto sóluje a nakonec ho ztratí nebo se s ním neustále otáčí a bezhlavě hledá pozici pro přihrávku.
To samé při přesilovkách, kdy ve vyložené střelecké pozici nesmyslně nahraje, což například krásně předvedl v zápase s Detroitem. Je to sobec, který ve speciálních formacích nemá absolutně co dělat. Nechápu, jak v tabulce produktivity týmu může být tam kde je. Jediné v čem bez pochyby vyniká je hra 3 na 3, tam ze sebe udělat mega hvězdu, ale to je na něm jediné plus. BTW ty nesmyslné příspěvky bůhví od koho, které se tady neustále objevují už mi lezou na nervy.
 
AvatarReakce na příspěvek:Za mě to je kritika dlouhodobá. Hráč který má tým ofenzivně pomáhat táhnout nemůže být tak nekonstantní. Gol dal někdy naposled začátkem února, tuším proti Jets. To je strašné, ted jeho příspěvek potřebujeme nejvíc.
 
AvatarNo, když už tu zmiňujete Drouina, tak zrovna včera to nebylo zdaleka tak hrozný, jak tu píšete...
 
AvatarBody jsem nečekal, ale 2:1 je pech. Zápas jsem neviděl, ale podle toho co píšete jsme si prohrát zasloužili. Pustil jsem si krátký sestřih a Domi s Kulakem zahráli před koncem jako kluci na rybníku, tohle se v takhle důležitém zápase prostě stát nesmí. Doma s Chicagem to bude těžké. Do konce ZČ je pro nás v podstatě každý zápas Must win game. O Drouinovi nemá cenu mluvit, ten mi pije krev celou sezonu. Nic není ztraceno, ale reálně hrozí, že utřeme hubu.
 
AvatarPřesně, vyhrál lepší tým, ale ten výkon byl mnohem lepší než proti Detroitu - vyjma tedy prvn? třetiny, kde nás točili neskutečně! Ale po tom celkem náhodném vyrovnávacím gólu jsme to srovnali a ve třetí jsme byli i lepší - bohužel rozhodla stupidní chyba Domiho s Kulakem... Ukázalo se, že tenhle tým na PO opravdu ještě nemá. Price zachytal famózně a jenom jeho zásluhou jsme mohli hrát o body až do konce.
Chicago bude velmi tvrdý oříšek, ukázali to jasně v Torontu...
 
AvatarTo jsme to zase posrali... Otřesná první třetina, pak zlepšení, ale vyhrál lepší tým a s jedním vstřeleným golem fakt vyhrávat nejde. Zase hráči v poli potopili fantastický výkon Caryho, který nám dal šanci vyhrát i přesto že jsme byli horší, bohužel to Domiho a Kulakovo nedorozumění nedovedlo ani do OT. Drouin je tak tragický, že je o tom snad škoda mluvit, Weby hraje asi zraněněný a pokud nepotáhne Gally nebo Domi, tak není kdo by ty góly dával. A to ještě celý rok jsme v podstatě pořád stoprocentně zdraví a v plné sestavě mimo začátek sezony bez Webyho. Talent nám stále chybí, nejsme PO tým a zase nás tam táhne jen Carey, ale s tím jak to máme rozehrané by byla velká škoda nakonec ostrouhat a jít z devátého místa na golf. Ještě pořád věřím a doufám, že to nějak zmastíme a PO uděláme.

Perfektní článek o Carym, pořád se najdou idioti co mu budou podsouvat negativní PO bilanci a to že nemá Cup, ale del těch čísel je jasně vidět, že týmy za kterými hraje a hrál on se nedají srovnat s těmi od Planta, Roye a už vůbec ne Drydena. Pro mě jsou Carey Patrick na stejné úrovni a doufám, že se Carey dočká a ten Cup vyhraje.
https://www.nhl.com/news/behind-the-numbers-carey-price-500-wins/c-305754902

The Canadiens have averaged 2.72 goals per game with Price, which ranks 19th in that time, so he has received below-average goal support. That was not the case for other revered Canadiens goalies: Plante (3.37, first), Patrick Roy (3.51, ninth) or Ken Dryden (4.29, first).
Masakr
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík