Montreal bojuje o postup. Vyhrál na ledě Winnipegu!

31.03.2019, 07:50 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal vyhrál na ledě Winnipegu 2:1 a získal tak důležité dva body v boji o play-off. Zejména v první třetině byl Montreal jasně lepší a Winnipeg přestřílel. Vytěžil z toho však jen jednu branku, prosadil se bývalý hráč Jets Joel Armia. Ve druhé třetině už se hrál vyrovnanější hokej a Jets byli místy lepším týmem a nastřelili dvakrát tyčku. Ale z gólu se znovu radovali Canadiens, těsně před přestávkou se trefil Jeff Petry. Ve třetí třetině se postaral o drama Mathieu Perreault, který snížil, ale vyrovnat se už Winnipegu nepovedlo, několik skvělých zákroků předvedl Price. A v závěru dokonal vítězství Montrealu střelou do prázdné branky Jordan Weal.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
04.04.2019 05:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMíro: K Č.B, samozřejmě o letošní atmosféře kolem klubu moc nevím. Nebyl jsem tam letos ani jednou, jsem teď za oceánem a PO první ligy šlo dost mimo mě, přiznávám.

Zkrátka jen na papíře na mě ten tým nepůsobí ani zdaleka líp než dřív. Nepřijde mi tam příliš rozdílových hráčů a ač vím, že V.P má obrovskou popularitu, tak euforii kolem jeho trenérských schopností bych zatím trochu krotil.

1) trenérský (strom) P. J zatím nikdy moc nikam nevyrostl a jeho parťáci moc úspěchu nepobrali 2) borci z naganské éry někdy víc sází na jméno než schopnosti (na severu o tom vědí své :) Tam je jmen dost a k čemu to vede ...

Ale horší než Marián rozhodně není, to snad ani nejde :)

Ale jak říkám, budu rád, když překvapité, moc rád. Jen dřív jsem vám zkrátka věřil víc - ač letos jsou možná schůdnější soupeři.
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky za odpověď a naprostý souhlas, Shea je kapitán k pohledání, lídr. Pevně věřím, že týmový úsěpch přijde pro něj i Caryho, takoví dva hokejisté nemohou skončit bez SC, to by byl zločin.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já překvapený z postupu do baráže vůbec nebyl, protože ta cesta byla pro nás snadnější než pro Kladno - i když Havířov hrál velmi dobrý a hlavně tvrdý hokej, což zase bylo u Vsetína přesně naopak, a proto jsme je celkem brzy vyprovodili. Ale máš pravdu, že letos ten kádr není tak našlapaný jako třeba v poslední baráži, kde jsme zůstali kousek pod vrcholem... Přesto já samozřejmě doufám, že o to druhé místo si to fakt rozdáme s Kladnem a Chomutovem, byť náš současný problém je, že hraje hlavně jedna lajna, na což můžeme rychle dojet... Prospal mi v Budějovicích naopak vůbec nevadí a ta atmosféra u mužstva mi dává tak trochu za pravdu.
 
03.04.2019 04:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNA KREV! Neskutečný výkon, vůle nevypočitatelná.

Přiznám se, že dlouho jsem nebyl na Habs tak pyšný, tahle banda je jedna z nejsympatičtějších, co pamatuji. Talentu nemá třeba tolik, ale charakteru na rozdávání. To je obrovský příslib, když talentu teď bude přibývat velmi rychle.

Columbus prohrál, bohužel Leafs \"nepřekvapili\" a s Carolinou předvedli prd (nic jiného jsem od nich ani nečekal). Poslední měsíce mají problémy sami se sebou...(ne, nikdy jsem je nemusel :)))

Parda: K Weberovi - 1) rok nehrál hokej, je to znát, kort v jeho věku. 2) Ale ano, hraje zraněný - ví to celá liga. O to víc k tomuhle chlapovi mám respekt, jeho práh bolesti je z jiné dimenze, doslova. Víte dobře, že PK jsem herně měl moc rád, ale Shea je prostě lídr k pohledání. Pro tým udělá vše a pro blízkou budoucnost týmu a výchovu hráčů je absolutně nepostradatelný. Snad se jeho tělo ještě bude pár sezon držet (za to se modlí hlavně v Nashvillu)

Míro: K Motoru - víš jak bych vám přál. Mám ten kraj moc rád a hokej/fotbal bez nejvyšší soutěže je prostě pech, ale (i jak zatím výsledky napovídají) moc vám šance nedávám. Zcela upřímně, překvapili jste mě i postupem do baráže. Ale zas pár let zpět jsem vám věřil a jak to dopadlo - nejsem dobrý tipér, to by tě mohlo uklidnit. Já, i přes ohromnou popularitu mezi Motor fans, nejsem zrovna (sold) z Prospala jako hlavního trenéra - ale o tom víc asi po sezoně :) Třeba překvapí. :) Jak říkám - moc bych vám to přál, moc.

 
03.04.2019 04:12 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarSkvělý zápas v podání domácích. Stále žijeme.
 
03.04.2019 02:19 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarParádní třetina, ale jen 1:1. TB zatím jen ten náhoďák a je vidět že moc chceme. Pokud vydržíme pokračovat tak to dáme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, naděje umírá poslední a stále to ještě máme ve svých rukách. Nechci, abychom skončili devátí, to je to nejhorší co může být.
 
AvatarReakce na příspěvek:Carolina věřím, že může zklamat. Záleží na nás, kolik toho uhrajeme. Musíme teď zdolat Tampu a Carolina rupnout v Torontu. Stále žijeme, takže proč to balit, myslím, že tým je ještě zdravě nažhaven...
 
AvatarBunch of Jerks nám dávají naději, opakuji se, ale stále žijeme. A jak to vidím, tak jsem asi poslední, kdo ještě trochu věří, i když je vše proti nám, bohužel i ROW pokud by došlo na rovnost bodů, ale vše je možné.
 
AvatarPro mě tedy velké překvapení, můj odhad byl špatný. Jets mi ale přišli takoví ospalí, většinu zápasu vypadali, jako by nehráli na plný plyn - až ta poslední desetiminutovka z jejich strany stála za to! Zahráli jsme velmi dobře a to vítězství si plně zasloužili - že nám to bylo prd platný, to je věc druhá, když Preds doma prohrají s Columbusem...smajlik. Postup jsme si prohráli už dříve zbytečnými ztrátami s Devils, s Ducks, teď naposledy doma s Chicagem apod. Honit to na poslední chvíli proti tak silným soupeřům a ještě spoléhat, že Carolina nebo Columbus zaváhají je hodně na náhodu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Výborně, stále žijeme, i když Columbus vyhrál, já vidím šanci pořád přes Carolinu, i když ne moc velkou. Musíme uhrát 6 bodů, máme zatím dva. Carolina přidala povinné vítězství, teď ale má těžké soupeře, tak snad nám pomohou...
 
AvatarVítězství je trošku hořké po tom co Bus vyhrál taky, ale stále žijeme. Peg byl úplně v klidu hratelný, měli jsme sice štěstí u těch dvou tyček, ale my taky dali dvě. Jinak neměli skoro nic, jen my klasicky milion střel a jen dva goly a museli jsme se tak strachovat až do konce o výsledek, byť o lepším týmu nemohlo být pochyb.

KK jako HS nepochopím, Delarieus musí jít dolů, vypadá strašně neohrabaně na ledě. Chce to Hudona.

Musíme věřit, naši soupeři mají PO jisté, snad by nám to mohlo pomoct.
 
31.03.2019 13:20 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVýhra potešila, len škoda, že už nám to nie je nič platné. O play-off sa rozhodlo v zbabranom zápase s Columbusom. V nasledujúcej trojici duelov získame body nanajvýš proti Torontu, čo by bola aspoň malá náplasť na zbabraný koniec sezóny.
 
AvatarVítězství zasloužené, dobrý pochyb, střelecká aktivita, ale i velké štěstí na naší straně. Upřímně takový nástup jaký jsme měli jsem opravdu nečekal. bylo tam celkem dost chyb v rozehrávce, ale to je v zápase, ve kterém je důležitý především výsledek jedno.
Může mi někdo vysvětlit, proč seděl Kotkaniemi? Já CJ opravdu moc nechápu. Drouin, který ho demotivuje neskutečným způsobem hraje neustále. Já být GM, tak si Drouin už dávno balí kufry. Stejně nechápu proč CJ roztrhl celou finskou Lajnu, S Armiou a Lehkonenem hrál Kotkaniemi více než solidně. Asi k tonu CJ nějaký důvod měl, ale dát Drouina vedle osmnáctiletého kluka, který zažívá svůj premiérový rok v lize je nepochopitelné. Drouin mu svým nesmyslným stylem hry rozhodně žádné zkušenosti nepředá.
Jinak Preds nám moc nepomohli, to znamená, že budeme muset překvapit proti té silné trojici, ale já věřím, že se to stane.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík