Montrealu se poslední dva zápasy hodně nepovedly...

27.11.2019, 07:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Nejprve Canadiens dokázali doma s NY Rangers i přes vedení 4:0 a 5:3 neuvěřitelně prohrát 5:6. A dnes si je vychutnal Boston, který Montreal doslova rozstřílel 8:1! K tomuto výsledku není třeba asi žádný další komentár. Doufejme že tyto dva zápasy byly jen vyjímkou a rychle na ně tým zapomene.

Branky a nahrávky: 13. Weber (Gallagher, Tatar) - 9. DeBrusk (Kuraly, Krejčí), 15. Pastrňák (Coyle, Marchand), 20. Marchand (Coyle), 21. Pastrňák (Marchand, Chára), 22. Bjork (Kuraly), 30. Pastrňák (Carlo, Krejčí), 49. Coyle (Krug, Kuraly), 58. Heinen (Studnicka, Krug).

C. Price (MTL) - odchytal 21:10 minut, 6 zákroků, úspěšnost 54,5 %
K. Kinkaid (MTL) - odchytal 38:50 minut, 10 zákroků, úspěšnost 76,9 %
J. Halák (BOS) - odchytal 60:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 97,3%

1. hvězda utkání - David Pastrňák (BOS)
2. hvězda utkání - Brad Marchand (BOS)
3. hvězda utkání - Sean Kuraly (BOS)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To já nevím, je to má domněnka a hodně se to i píše, píše se taky, že Kinkaid nemá úplně důvěru CJ, ale to nevím kde by ji měl ztratit. Ale to je jedno, každopádně máš pravdu, taky bych ho hrál víc. Třeba dnes klidně mohl hrát, o víkendu v B2B taky, jaký jiný impulz dát týmu, to že vyndá Fleuryho a nasadí Kulaka má dopad nulový.
 
AvatarReakce na příspěvek:To přece nemůže být nikdy relevantní důvod, ne??? Jedním z hlavních plusů příchodu Kinkaida bylo, že podstatně uleví Priceovi - zatím se tak neděje ani omylem!
 
AvatarReakce na příspěvek:Bere 15 milionů, tak musí hrát, to je ten hlavní důvod podle mě. Navíc se ho po každém nezdaru tak nějak asi snaží nastartovat. Ale teď nás čeká velmi busy schedule včetně B2B, takže Kinkaid bude hrát.
 
AvatarReakce na příspěvek:S tímhle můžeme boj kolem divoké karty klidně odpískat už teď... Je to 14 dní, co jsme tu velebili naši hru ve Washingtonu a ta byla opravdu dobrá. Pak přišel hned domácí zápas právě s Devils, kde to každý viděl jako jasnou záležitost a ono se to zadrhlo - a to tak, že najednou je tu úplně jiné mužstvo, které nemá s tím předešlým téměř nic společného! Absolutně nechápu...smajlik. Od Price až po (ne)koncovku je to všechno špatně, pohyb špatný, strašně časté ztráty puků (Petry by mohl v posledních zápasech vyprávět...), neexistující defenzivní hra atd. Tohle začíná být velký problém, který, alespoň pro mě, přišel z ničeho nic a o to je to podivnější... Jo a budu se opakovat, ale absolutně nechápu, na co jsme kupovali Kinkaida - Price není v pohodě už několikátý zápas, ale Kinkaid sedí pořád na lávce... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě, asi jedna strana nepomáhá té druhé, ale ty naše kolapsy, to je mazec. Třeba první gól, proč Chiarot nelehnul, aby zamezil přihrávce a Carey se mohl soustředit na střelu? Těch chyb tam je mraky, dáme čtyři góly a stejně prohrajeme.
Padáme do boje o wild card, ale abychom s takovou nespadli ještě níž.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dostávat tolik branek je prostě nepřípustný. Za to může jak brankář, tak samozřejmě obranná hra mužstva (ta především), která u nás poslední zápasy neexistuje. Je až neuvěřitelné, jak se poslední dva, tři roky věci opakují. Price rozhodně není v pohodě, ale o to víc se musí makat a hrát odzadu, což nám vždy vyhovovalo. Ale není přece přípustný, aby na něj jeli tolikrát sami nebo v přečíslení. Padáme na pozice, kam prostě a jednoduše s tímto týmem patříme, čili boj kolem divoké karty...
 
AvatarHm, další náklep, to už je solidní krize. Carey není v pohodě a už začíná ukazovat svou frustraci, ale opět nedostal žádnou podporu od spoluhráčů, brejky, špatné pokrytí, chyba za chybou... Ale Woodův gol měl mít, o tom žádná. Fajn je, že se trochu prosadil KK, to je tak jediné plus zápasu. Co dodat, musíme zapomenout a vletět na Philly v sobotu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si Kellyho vždy rád přečtu pro pobavení, nechápu jak může být za psaní takových hoven ještě placený.

Ten příběh Sekyho asi nemůžeš zveřejnit?
 
27.11.2019 23:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Míro, bavili jsme se o tom 2-3 roky zpátky. To víš, že mě to tehle mrzelo. Dobře však ví, že má sám máslo na hlavě. Ač pod tím trenérem to měl extra těžké. Je však tady jedinec, který o tom případu má evidetně jasno, rád se dozvím jeho realitu :))) ???

Líbí se mi, že Drouina tady všichni dva roky masírujeme (po většinou po zásluze) a teĎ se zraní, když začal skvěle a přesně od té chvíle 5 proher a tým se vykojelil. I to je na NHL krásné. A jak říkám nikdy není tak dobře, jak vypadá a nikdy není tak špatně, jak teď se může zdát...(growing pains). Plus čekání na Careyho :)

Ač se tomu usmívám - teď kudos Pardovi! Kelly je vrchol, z něj mají prdel fanoušci i jeho vlastní kolegové z montrealského press boxu. To je úplná ztráta času číst a tohle je další ukázka totálních nesmyslů.

 
AvatarNěkdo se hádá a já nejsem aktér smajlik Nechal bych toho, pravda je někde mezi, že jsme pouze průměrný či lehce nadprůměrný tým je jasné, to tady meleme dokola pořád vesměs všichni. Špička vypadá jinak, dno ligy ale určitě taky, ač tyto poslední dva zápasy vypadaly jak vypadaly. Sezonu nám neprohrají ani nevyhrají. Já si taky myslím, že pokud to PO uděláme, tak se na to pořádně nadřeme, ale že bychom udělali nějaký damage si nemyslím, na to nemáme. Ovšem co by se stalo, kdybychom PO potřetí za sebou neudělali? To je otázka. Ono můžeme si gratulovat jak nám vyšly dílčí výměny hráčů, všichni víme o kterých je řeč a to je zásluha GM, ale určitě si je taky třeba připomenou, že poslední vyhraná PO série nese letopočet 2015. A za výsledky je taky zodpovědný GM. Uvidíme co bude dál, MB má silnou pozici u Molsonů, ale všechno ustát nemůže. Nezbývá než čekat jak se nám povede dál, čeká nás hodně busy týden, je to na hráčích.

Blbeček Kelly za Gazette už vyhazval Juliena a chtěl ho nahradit Babcockem :D Taky čemu se divit od něj, kravina jak vrata. Já jsem určitě proti, Julien ty školácké chyby na ledě nedělá.
 
27.11.2019 17:39 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak si přečti svoje komenty pod vyhranejma zápasama. Tam nic o špatných 5 letech nepíšeš.To je samé jak ten a ten hraje úžasné atd... Pak tady poserou svým přístupem hráči dva zápasy (zrovna s \"oblibenýma\" týmama) a hned začneš na všechno plivat. Míra ti to napsal dobře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hochu zlatej, tohle není o pár nepovedených zápasech. Tady se jedná minimálně o posledních pět let, kdy je neustále vše stejné dokola a posun dopředu prakticky žádný. Sezona končí buď nepostupem do PO nebo vypadnutím v prvním kole. Série současných nezdarů mě zkrátka donutila se o naší situaci rozepsat, jestli se mnou souhlasíš nebo ne, to je tvoje věc a myslím, že se tu najdou jedinci, kteří mi dají za pravdu.

BTW, kdy jsem tady podle tebe pěl ty oslavné ódy?

 
AvatarReakce na příspěvek:Jaké to je? No je to pořád stejné pro toho, kdo na tu naší situaci nahlíží celou dobu reálně a ne tak, že při nějaké povedené šňůře si nemůže mužstvo vynachválit, aby v opačném případě vše totálně zkritizoval a zašlapal do země - obecně vzato, nic osobního... Teď sis vzal na pranýř Bergevina, který s momentálním herním a výsledkovým úpadkem nemá absolutně nic společného - to je o hráčích a jejich přístupu k zápasu!
 
27.11.2019 16:16 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarMichal.F, ty jsi opravdu typickej hospodskej rozumbrada. Nepovede se pár zápasů a už je všechno na hovno,pro jistotu i to co bylo před X lety. A to jsi tady nedávno pěl téměř oslavné ódy. Stydím se za tebe.
 
AvatarReakce na příspěvek:A jaké to teda je, když to není tak tragické, jak jsem to popsal já v mém příspěvku? Mojí nasranost obzvláště po posledních dvou zápasech snad chápeš ne?
 
AvatarReakce na příspěvek:No vidíš, můžeš to se Sekym probrat...smajlik. Samozřejmě není to všechno tak tragický, jak to v tom příspěvku je popsané, ale myslím, že každého fanouška naserou zápasy jak s Devils a hlavně ty poslední dva s Rangers a Bruins - strašný přístup!
 
27.11.2019 12:52 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarChtěl jsem na zápas vstávat, nevstal :)

I přes bídu jsem se těšil tady na forum, co si tu přečtu. Bez zklamání, zvlášťě příspěvek pode mnou je hodně výživný :) Dokonce došlo i na kamaráda Sekyho, hm :)))
 
AvatarDalší trapárna a názorná ukázka toho, jaké šašky jsme schopní ze sebe udělat. Člověk si na začátku sezony zaplatí NHL TV a pak sleduje tuhle sračku, jen těžko se k tomu hledají nějaká slova. Možná, že bych nad tím mávl i rukou, ale když pustíme de facto vyhraný zápas s Rags a následně dostaneme doma osmičku a ještě s ruins, tak to už fakt moje nervová soustava nedává. No budou se muset hošánci začít hodně činit, aby si mě a asi nejen mě po těchto dvou zápasech udobřili. Smutné je, že vidím jak se naši největší konkurenti v divizi zvedají, Tampa po špatném začátku začíná nabírat na síle Buffalo také nehraje vůbec špatně a Leafs se pod novým koučem určitě také zvednou. Jestli to takhle půjde dál, budeme se maximálně tak plácat na nepostupových pozicích společně se Sens a Wings.

Mezi špičku ligy patříme leda tak z historického hlediska, v současné době absolutně ne a nebudeme tam patřit, dokud MB bude zastávat pozici GM. Ten chlap je první, kdo by se měl s téhle organizace pakovat. K čemu tady je, když za posledních pět let není schopný postavit mužstvo, které postoupí do PO a tam se dostane minimálně do finále konference, aby ta sezona za něco stála. Jedna jediná vyhraná PO série od konce sezony 2013/2014 mluví za vše. První velký přešlap za poslední roky nastal, když se vedení rozhodlo udělit kapitánské céčko jen proto, že byl několik sezon po sobě nejlepším střelcem, tenhle kro jsem absolutně nepochopil. No a aby toho nebylo málo, tak ještě MB Maxovi sbalil kufry a tvrdil, že Pači si o ten trade řekl sám, přitom Max řekl, že to tak vůbec nebylo. Smutné je, že pravdu se už nikdo nikdy nedozví. Za Pačiho byl sice přiveden Tatar, který se ukazuje ve velmi dobrém světle, ale není to přirozený střelec, to ovšem není nikdo v současném kádru. Ani Weber jako kapitán mi zas až tak moc smysl nedává, možná, že se mi tady všichni vysmějete, ale céčko byl měl mít Gally, největší bojovník týmu, který jako jediný hraje dobře naprosto v každém zápase.

Další věcí je, že naprosto ničíme kariéry mladým nadějným hráčům jako třeba Drouin nebo Kotkaniemi, určitě byl oba SC chtěli, ale v organizaci, která je vedená tak jak je se ho prostě nedočkají. KK potřebuje ještě dozrát, aby třeba jednou byl světovým hráčem. To Drouin už jím dávno měl být a není a jak říkám, u nás k tomu ani nemá možnost. Po tom je tady také Carey, kterému jsme jeho klubovou kariéru zničili už dávno a podpisu u nás určitě hrozně lituje.

Bylo tu dalších několik přešlapů v podobě hráčů jako Alzner, Benn, L. Shaw a další hrůzy, které se v našem kádru vůbec neměly objevit.

Naopak k některým hráčům, kteří byli pro náš tým velkým přínosem se MB zachoval jako normální svině, například k Lerrymu Ellerovi nebo Sekymu, ale on sám je svině tak se není čemu divit.

Kam tohle dál povede nemám tušení jen vím, že budeme trpět a to ještě mnoho let.smajlik
 
27.11.2019 12:31 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarPamatuje někdo, kdy jsme naposledy dostali doma(!) takový nářez? Tohle je ostuda ostud, takovou dardu jsme snad neschytali za celou sezonu 2011-12, kdy se podělalo všecko co mohlo.

Jak je tu správně řečeno, už je u nás pomalu tradicí, že nadějně vyhlížející začátek sezony pohřbí série/výsledky jako je teď. V tabulce pod náma vidím minimálně papírově pět lepších týmů, takže pod dojmem posledních nevýkonů bych s tím play-off moc letos opět nepočítal..
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak (včetně Babiše, máš plus smajlik ). Ještě po tom promrhaném zápase by člověk čekal, že na ně vletíme, ještě na divizního rivala, na kterého umíme a my předvedeme tohle, to je opravdu mimo mé chápaní.

Samozřejmě, mezi špičku nepatříme ani náhodou, kdo si to myslí je naivní. Bez ohledu na poslední dva zápasy.
 
AvatarOstuda střídá ostudu a začínáme pomalu najíždět na klasický scénář posledních sezón - velmi nadějný začátek a postupný sešup směrem ke konci roku... Jak je to dlouho, co se tady oslavovala naše výhra nad Washingtonem a někteří nás tu viděli téměř jako top mužstvo...??? Do téhle kategorie ještě dlouho patřit nebudeme a je to právě proto, že naše výkony mají ke stálosti asi tak daleko, jako má Babiš k pravdomluvnosti...
Prostě to byl hnus, Petry 2x netrefí puk, 2x stupidní vyloučení a Bruins nám ukazují, jak vypadá přesilovka a efektivita vůbec! O nějakém bránění v našem pásmu nemůže být ani řeč, tam stačili 2 útočníci na naše 4 \"bránící\" hráče...smajlik. Po zápase s Caps jsme hráli 4x doma (1x venku)a máme z toho všeho 2 ušmudlaný body a hodně hořkou pachuť v puse...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak zase klasika, branka v poslední minutě první třetiny, pak hned po začátku druhé a aby toho nebylo málo, tak hned pak další, ne sice už v první minutě druhé části, ale v 1:08 nebo kolik to bylo. Prostě nechápu, jak můžeme být tak nekoncentrovaní...
 
AvatarMichale, ani ten záznam neprojížděj, chtělo by se ti zvracet jako mě. Martin se musel při tvoření nadpisu tohoto článku hodně držet, že je takto diplomatický, já bych se asi neudržel. Do prdele, kdyby aspoň proti někomu jinému... Proč mi dělají ostudu zrovna proti nenáviděným rags a ruins? Proč?
Zápas asi nemá cenu komentovat, zase chyby, nevyhozené puky, ztráty u branky, nepokrytí a jako bonus opět gól v posledních sekundách třetiny s tím, že jsme tomu ještě nasadili korunu a nechali si dát gol hned přestávce zase na začátku třetiny. Carey asi nepředveld nic navíc, ale z těch pěti gólů mu vyloženě můžeme dát za vinu tak jeden, nicméně v brankáři to určitě dnes nebylo.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík