Konečne výhra! Canadiens zvítězili nad Islanders

04.12.2019, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté Montrealu konečně výsledkově trošku zabrali a přerušili tak osmi zápasovou šňuru proher. Výhra na New York Islanders se ale nenarodila úplně bez problémů. Canadiens si šli do přesvedčivého vedení 3:0, kdy se trefili postupně Danault, Gallagher a Petry. Nicméně Isles zápas zdramatizovali když dvě a půl minuty před koncem snížili na rozdíl jediné branky. Shea Weber ale gólem do prázdné klece potvrdil výhru Canadiens.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
06.12.2019 22:37 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:https://www.youtube.com/watch?v=gI_g2L1ZE6s


No Zadarov ho dohrál, nejhorší byl ten pád na hlavu. Těžko říct na jak dlouho ho to vyřadí. Určitě ale to není nic, co bychom chtěli vidět u mladého kluka, jehož kariéra ještě pořádně nezačala.
 
AvatarKK má otřes mozku, to je opravdu paráda. Doufám, že Zadorov alespoň dostane stopku.
Že by další šance pro Poehlinga?
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, v přenosu to možná ukazovali z více úhlů, co jsem viděl v sestřihu, tak mi to přišlo ok. Nicméně i tak měl hrát, celkově to vypadá dost smutně celá ta situace jak jede sám Landeskog a 4 hráči v červeném na něj se zájmem čumí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Za mě to teda čisté rozhodně nebylo, ale na druhou stranu nám tam také potom nepískli faul hokejkou do obličeje.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dostal koncem hokejky do obličeje...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hit na Domiho mi přišel čistý, on byl jen nasměrovaný držkou na plexi, tak to na ní dostal, nicméně i kdyby to faul byl, tak se nepískl, ale on přestal hrát, což je na přesdržku.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ještě mě dostal Domi u druhého gólu Avs jak tam dostal hit a pak jen čuměl na Landeskoga jak vyškoluje Petryho. Děs. Petry je fakt špatný, kvůli němu padl de facto i SHG Calverta. Cayden měl často i smůlu, na všechny puky si šáhl, první byl hodně nešťastný. Bohužel, blbé chyby a skvělý Francík nás stály dva body, musíme si z toho vzít jen to pozitivum, že jsme s nima drželi krok a herně to bylo dobré, \"jen\" vymmýtit ty chyby a bude to zase dobré...

Jak hrál Leskinen?

A viděli jste hit na KK? Vypadalo to strašně, snad se z toho oklepe.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, že mu moc nepomohli a v kombinaci s jeho nervozitou hlavně v první třetině to přineslo dva góly, z nichž ten první byla kombinace jeho nervozity a nedůrazu naší obrany v čel s Weberem. Před druhým gólem jasný faul na Domiho. Jinak postupem času se Primeau oklepal a zachytal spolehlivě. Francouz na druhé straně vytáhl jeden famózní zákrok proti Lehkonenovi, to byl jinak jasný gól...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel pomoc vypadá jinaksmajlik Petry zase jako kuželka a jeho zavezení do pásma, kdy se srazí s naším hráčem a ještě nastřelí prvního jejich a je z toho branka. Nevěřím svým očím, co teď Petry předvádí. Primeau byl ze začátku hodně nervózní, není se čemu divit, ale celkově spíš obstál. Bohužel Francouz je vytáhl a několik výborných akcí zastavil. Zlepšovali jsme se postupně, řekl bych, že bod jsme si zasloužili, ale máme prdsmajlik
 
AvatarNaše obranná činnost je do očí bijící, první dva góly Avs byly z jasného nedůrazu obránců a při třetím propadneme při vlastní přesilovce. Při oslabení nás vždy celé dvě minuty mačkali a vyhození puku v podstatě neexistovalo. To nám potom je nějaké bušení a celkově velmi solidní útočná snaha doslova k hovnu. Je až neuvěřitelné s jakou lehkostí jsme je pouštěli do šancí.

Jinak Primeau předvedl na svůj debut velmi spolehlivý výkon, s góly nic dělat opravdu nemohl.

No pokud teď neuděláme nějakou delší vítěznou sérii, tak už to vážně smrdí průserem.
 
06.12.2019 03:42 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarMocně jsem dotahovali, bohužel Francouz měl dnes den :-( Rozhodující branka tedy při naší přesilovce, kdy jsme 3x zkusili stejný systém zavezení a ani jednou nevyšel.
 
06.12.2019 02:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No tak mu moc nepomáhají. 2x se nechají objet jak kuželky a vrcholem byla nyní naše přesilovka, kde si při zavážení 3x napálíme puk do bruslí, že není pásmo a napotřetí to už vyšlo tak, že COL jelo 2 na 1.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, tenhle styl hodit neplavce do vody se mi taky úplně nepozdává, tuplem v našem rozpoložení a takovému soupeři, ale třeba to vyjde. Druhou premiéru si odbude taky Otto Leskinen, solidní bek s potenciálem, na něj jsem taky hodně zvědav. Oloffson zatím úplně nepřesvědčil, tak jsem rád, že dostává šanci další mladý nadějný bek a že nešel MB cestou \"jistoty\" povoláním Oueletta nebo dokonce Alznera.
Tak hodně zdaru novicům a zbytku týmu.
 
AvatarNo, nevím, jestli zrovna tohle je rozumný krok...smajlik. Ten kluk by měl ještě minimálně rok zůstat na farmě a pořádně se vychytat. Navíc ho předhodit zrovna Lavinám s velkou ofenzivní silou, kterým to navíc šlape. Tak uvidíme, ale úplně dobrý pocit z toho nemám...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hodně odvážný krok, jsem zvědavý, jak to dopadne, snad mu mužstvo pomůže. Každopádně proti Isles konečně výhra, i když zbytečně s nervy na konci. Teď by to chtělo potvrdit proti Lavinám...
 
AvatarTak dnes Primeau v brance proti Avs, tak snad si povede dobře.
 
AvatarUff, konečně smajlik
 
AvatarTak po dlouhé době konečně dobrý ofenzivní výkon, jen škoda, že jsme neproměnili více šancí. Štve mě, že jsme si to zase zbytečně zkomplikovali a nedohráli to v klidu, snad navážeme proti Avs, což bude dost těžké. Petry pěkný gól, doufejme, že mu to po těch hodně nepovedených zápasech zvedne sebevědomí.
 
04.12.2019 10:44 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarZasloužená výhra kdy jsme jim dvě třetiny nedovolili téměř nic. Po brance na 3:0 jsme si však nechali rychle dát na 3:1 a pod vlivem naší momentální série jsme se začali bát o výsledek a tak z toho bylo nakonec drama. Hlavně že jsou body doma. Price v pohodě, s góly nic udělat nemohl.
 
AvatarTak jsme se konečně probojovali k vítězství...smajlik. A to doslovně, protože jsme sice byli většinu zápasu aktivnější, ale opět jsme málem ztratili třígólové vedení... Jak říkám, zápas jsme vybojovali, což je cenné v naší situaci, a uvidíme, jaký vliv (zda vůbec nějaký) to na mužstvo bude mít.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík