I s Floridou jednogólová porážka...

30.12.2019, 07:15 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Branky a nahrávky: 5. Acciari (Connolly, Matheson), 7. Barkov (Huberdeau), 24. Barkov (Huberdeau, Dadonov), 34. Huberdeau (Dadonov, Matheson), 35. Huberdeau (Barkov, Str?lman), 41. Matheson - 14. Tatar (Petry, Suzuki), 22. Petry (Suzuki), 23. Domi (Kulak, Suzuki), 45. Kotkaniemi (Weal, Domi), 59. Weber (Petry, Tatar).

S. Bobrovskij (FLA) - odchytal 60:00 minut, 38 zákroků, úspěšnost 88,4 %
C. Price (MTL) - odchytal 57:27 minut, 28 zákroků, úspěšnost 82,4 %

1. hvězda utkání - Jonathan Huberdeau (FLA)
2. hvězda utkání - Aleksander Barkov (FLA)
3. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Stát se to může, záleží na přístupu MB, ale trade Scandelly značí, že sezonu ještě zdaleka neodpískal. Scandella je další adept k Weberovi, pro nás žádný risk a nic nás to nestálo, proč ne. Homeboy, tak třeba něco předvede, ale \"asi\" už to nespasí. Výhru s Bolts jsem ani nečekal, alespoň že jsme si nenechali zase dát pět gólů.

Pryč je Reilly, to mě mrzí, měl jsem ho rád na rozdíl od CJ, což byl kámen úrazu. V Ottawě si snad zahraje víc.
 
03.01.2020 01:21 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Sabres si tak hezky udělali místo pod stropem na Frolíka a ještě 4 kolo od nás jako návdavek.
 
03.01.2020 01:17 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDíky bohu za tenhle trade ! Neuměl jsem si Habs představit bez Scandelly, ale teď už v to PO zase věřím ! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No právě proto, že má Petry ještě nějakou hodnotu a i když mám rád jeho bruslení a střelu švihem, dělá dost chyb v defenzívě a jak píšeš, máme možnosti, jak ho postupně nahradit. Nebyl bych za to rád, ale bylo by to celkem pragmatické řešení.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nesouhlasím, Danault tam byl jasně natlačený, ale to je jedno.
Nicméně, proč bychom měli tradovat Petyho? smajlik Má smlouvu ještě příští rok, kdoví co bude pak, navíc nemládne tak resign bude s otazníky, ale já si myslím, že u nás určitě ještě pobude. Příští rok snad do naší obrany promluví Romanov, možná Harris nebo Brook, ale to jsou vše otazníky, takže Petey je určitě ještě zapotřebí.
Jinak souhlas, Gally je mimo, jsme v polovině ZČ a my jsme vyždímaní, když sousedi v tabulce řadí vyšší rychlostní stupně. Tahle sezona bude s PO jen v případě malého zázraku.
 
AvatarTak ještě jenom jedna poznámka k poslednímu zápasu - jejich první gól byl v pořádku, náš neuznaný zřejmě taky správně.
Gallagher mimo na neurčito s otřesem mozku, takže na naší současnou sestavu je věru trochu smutný pohled - Weise s Vejdemem ve čtvrté lajně, Cousins, normálně hráč do třetí lajny, nám hraje první...smajlik. Myslím, že jak jsme si tu loni celkem lebedili, že se nám zranění vyhýbají, tak letos to máme vyřešené už na začátku ledna - PO je v tahu, takže můžeme jen sledovat, kdo případně z mladších se dobře uvede a koho třeba při trade deadline pošleme dál. Tipoval bych Petryho, Cousinse nebo Thompsona...
 
01.01.2020 17:40 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTeď jsem viděl Highlights a teda řekl bych že gól Aha byl vysokou holí a taky nechápu důvod proč nám nebyl uznán gól na 2:2. Lindgren zřejmě v pohodě, s góly nemohl nic dělat.
 
AvatarO lepším týmu nebyl pochyb, ale paradoxně jsme měli minimálně k bodu hodně blízko. Neuznání naší vyrovnávací branky jsem opravdu nepochopil, to bylo na přesdržku do Toronta. Náš zmar dokonala hra 6 na 4, kdy jsme ani s dvěma hráči navíc nedokázali nic vymyslet, přesilovky jakoby neexistovaly. Nechápu co tam Petry dělal před druhým gólem, zase má špatné období a Kulak ho přehrává a paradoxně jej on táhne v páru nahoru. Domi paráda, bohužel opět bez odezvy. Poehling se zlepšuje, bohužel mu nebyl uznán regulérní gól. Lindgren hrál skvěle, nevím proč mu CJ nevěří víc. Bohužel ztráta Gallyho vypadá na dýl a to je totálně v prdeli. Vyhlídky na 2020 z pohledu Habs tak nejsou vůbec dobré.

 
AvatarSměrem dopředu sice slušný výkon, ale opět se ukázala v celé své kráse naše chaotická a naprosto tragická hra v obranném pásmu. K tomu přidejme nulové přesilovky a hned je jasné, proč zase nemáme ani bod. Lehkonen jak magor podrazí protihráče v útočném pásmu úplně zbytečně a rázem je z toho vedoucí gól Canes. Druhý gól jde za Petrym, ale je pravda, že ta přihrávka na něj byla šílená. Měli jsme šance na vyrovnáni, ale to bohužel nepřišlo.

Líbil se mi Domi a musím říct, že i Poehling byl celkem dost vidět. Lindgren také velice spolehlivý výkon.

Co je ovšem hodně špatné, tak to je zranění Gallyho, snad to nebude nic moc vážného.

K zápasu už asi nemám dál co říct, jen řeknu, že s Bolts body nečeká a 42 bodů po první polovině Zč je fakt málo.

Jinak všem přeji šťastný nový rok.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, ale já tím chtěl říct, že my jsme moc kritičtí na post golmana právě kvůli jeho výkonům z minula, zvykli jsme si na nadstandart, který není udržitelný, už tak je Carey podle mě mezi třemi nejlepšími, ne-li vůbec nejlepší golman za posledních 10 sezon a hlavně nejkonstantnější. Všude kde mají nebo měli dlouhou dobu stálou jedničku, tak měli problémy, výkyvy formy a to rozhodně větší, než které má za posledních pár let Carey. A že dostal nesmyslnou smlouvu v uvozovkách není jeho chyba, dostal ji protože tým nesl na zádech, protože v týmu nebylo lepšího hráče, který by jej nesl s ním, proto jeho výkony byly tak viditelné a proto dostal tu šílenou smlouvu.

Caufield byl proti Rusku skoro neviditelný, nevím proč nehraje PP nebo hraje ale málo, ovšem proti nám to v OT pěkně rozhodl. Taky mám trochu obavy z jeho postavy, ale střelu a hokejové IQ má na vysoké úrovni. Kdo mě hodně zaujal je Harris, hraje první pár a jde hodně vidět, to by mohl být slušný bek. No a Romanov, nad ním jsem už slintal, to je podle mě hotový hráč.
 
AvatarReakce na příspěvek:Proč by se nemohl prosadit? V rukou to má fakt hodně, nechci předbíhat, ale možná by z něj jednou mohl být nový menší Gaudreau.
 
AvatarParda: Ano a za ty všechny kvalitní výkony dostal také parádně zaplaceno na hodně dlouhá léta... Když dáš manažerovi ve své firmě nadstandardní prachy, očekáváš, že za to přinese tvé firmě adekvátní hodnotu a nebude to zbytečná investice. Price má být taková investice, na které musí Habs stavět, aby měli vůbec šanci se dostat výše. Tím samozřejmě neříkám, že to má vše nést jen on na svých bedrech, ale on musí být v rámci tohoto mužstva tím rozdílovým hráčem, který to potáhne. A z tohoto úhlu na to budu vždy nahlížet a tímto měřítkem měřit - není to vůbec nic proti němu jako takovému.
Jinak Caufield dnes proti nám velmi šikovný a vyšperkoval to, bohužel, tím gólem v prodloužení - jen nevím, jestli se dokáže s takovou postavou prosadit v NHL...
 
AvatarParda: Vůbec nepřeháním, je to stále o tom, co já od tak kvalitního a hlavně tak placeného hráče očekávám - a to on dlouhodobě nenaplňuje, ale o tom už jsme tu dlouze diskutovali třeba loni... Má velmi dobré zápasy, ale jeho výkonnost není zdaleka konstantní a v součtu s tou naší velmi mizernou hrou ve vlastním pásmu to pak přináší takovéhle výsledky - my dáme za 2 venkovní zápasy 9 gólů, přesto nemáme ani bod...!
Bohužel i proti Panthers se naplnily mé obavy, opět strašná defenzivní práce, opět neschopnost využít toho, že rychle otočíme skóre a měli bychom v té chvíli být na koni a opět taková ta nepohoda Price, byť tady mu nemohu úplně nějaký gól extra vyčítat - jenomže kdyby on byl ve své pohodě, tak podle mě by dostal tak o dva góly méně... V útočném pásmu se umíme chovat velmi dobře a agresivně, tam by problém až tak nebyl, i když lepší koncovka by samozřejmě taky bodla. Ale ve vlastní třetině hrajeme strašně, chaos nad chaos! A k tomu zbytečná vyloučení, to je další věc.
Jinak k boji o osmičku - pro nás vede cesta jen přes divizi, ne přes WC.
 
AvatarZápas jsem neviděl, tak herní projev hodnotit nebudu a podívám se potom jen na sestřih. Nicméně další prohra o gól, to už je třetí s posledních čtyř zápasů, už mi to docela sere. Z Floridy jsme minimálně dva body odvést prostě měli. S Carolinou body nečekám ani náhodou. První polovina Zč je skoro za náma a ve druhé budeme muset hodně zamakat, abychom se udrželi na WC.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík