Proti Columbusu Montreal neuspěl

03.02.2020, 09:14 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Potom co Canadiens "vykradli" Floridské Panthers se hned přesunuli domů do Bell centre, kde je čekal Columbus. Ten o začátku zápasu byl o krok ve před. Montreal dotahoval dvou gólové manko. Domácím se sice 3x podařilo snížit na rozdíl jedné branky, ale vyrovnat se nepodařilo. Blue Jackets tedy odváží z Montrealu výhru 3:4.

Branky a nahrávky: 30. Tatar (Gallagher, Suzuki), 56. Domi (Chiarot, Cousins), 59. S. Weber (Kovalčuk, Tatar) - 13. Gavrikov (Bjorkstrand, Dubois), 24. Dubois (N. Foligno), 38. Dubois, 59. Nyquist (S. Jones)

C. Price (MTL) - odchytal 58:25, 23 zákroků, 88,5%
E. Merzlikins (CBJ) - odchytal 60:00, 27 zákroků, 90%

1. hvězda utkání: Pierre-Luc Dubois (CBJ) 2+1

2. hvězda utkání: Seth Jones (CBJ) 0+1
3. hvězda utkání: Tomáš Tatar (MTL) 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Kabinou prochází menší chřipková epidemie a jedním z nakažených je Mete, proto byl povolaný Folin a proto Carey necestoval do Jersey a povolaný byl i Primeau. Taky mě zaujalo proč zrovna Folin, já bych rozhodně povolal raději Ouletta, když pomineme Fleuryho, který se má v Lavalu rozehrát.
 
AvatarFolin Povolaný do prvního týmu, co je to zase za jobovku?
 
AvatarReakce na příspěvek:No, musím říct, že přemýšlím, z čeho pramení tvá víra v to, že ještě není nic ztraceno - musíš přece vidět, že by to musel být zázrak, protože prostě nemáme konzistentní výkonnost a navíc při našem úzkém kádru nemáme zrovna letos štěstí na zranění. Ta sezóna je zkrátka hotová a my už teď jen můžeme čekat na trade deadline, co se vyvrbí - teď jsem četl, že údajně požadujeme za Kovalčuka 2.kolo draftu, pokud bude zájem...
 
AvatarDva odpolední zápasy po sobě?! Sen! Užil jsem si oba zápasy, kluci bojovali, nejde jim nic vytknout, fakt se snažili, ale prostě nemáme to ,,štěstíčko.\" Jinak zápas s Floridou super, důležité body, druihý zápas, tam byl bod zasloužený, jen škoda, že nebyl... Nevadí, nic není ještě ztraceno, jde se dál... Musíme to prostě urvat!

#GOHABSGO
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale vyjel jsem si jednou do O2 arény na Kometu, to byl ale hnusný a pomalý hokej z obou stran. Když jsem se den před tím díval na Habs s Floridou, to jsem se bavil více. Takže jsem byl ještě na cestě domů... Jinak by to mohlo být tak půl napůl ty brzké zápasy a noční:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jaktože jsi to neviděl, vzácný odpolední zápas a ty se někde lajdáš? smajlik smajlik Dělám si srandu samozřejmě, ale je třeba si odpolední přenosy užívat, my jich máme snad nejméně z celé ligy.
 
AvatarReakce na příspěvek:Velká škoda, ten třetí gól Carey rozhodně měl mít, bylo to takové nešťastné. Na druhou stranu jsme celý zápas hráli děsně křečovitě a z Elvise často dělali hvězdu díky neschopnosti zakončit. Krásně to ukázal Domi, dvakrát objel jejich beky a pálil z mezikruží a v obou případech doprostřed brány, to se pak špatně hraje na jeden gól po většinu zápasu. Pak se trefil naštěstí, což už velmi potřeboval, ale bylo to už prd platné díky chybě při první hře bez brankáře, tak ten gól Webyho nic neřešil.
Po lehkosti ze zápas s Cats ani známky a výsledek je toho důkazem.
 
AvatarSnažili jsme se to dotáhnout, ale nepovedlo se. Za mě se ovšem kluci nemají za co stydět. Útočná fáze byla v podstatě stejně dobrá jako proti Cats, problémem byla z mého pohledu ta obranná, kdy 3 góly busu vznikly z našich jasných chyb, hlavně ten druhý gól mě vytočil. Dost mě vytočilo vyloučení Tatara, on tak luxusně vybojuje puk a rozhodčí ho pošle ven za sekání, ano bylo zcela zřejmé, ale když Tatar ten puk tak skvěle vybojoval tak to mohli pustit.smajlik Škoda toho EN gólu, kdo ví, třeba bychom to opravdu dotáhli. Co se hráčů týče, tak je fajn, že Tatar prodloužil svůj PS, Lehkonen opět fantazie, ten kluk ukazuje, že především v černé práci je prostě mistr. Kdo mě ale vůbec nepřesvědčil je Domi, perfektně si sice načasoval gólovou střelu, ale jak bych já řekl česky Drouinovatí, to znamená, že má dost často sklony k velkému sólovaní a když už se kličkami dostane do dobré šance, totálně jí zazdí, což ukázal i v tomto zápase. Na druhou stranu, když je to typologicky velmi podobný hráč, tak s tím člověk asi nic moc nenadělá.smajlik Careymu asi není moc co vyčítat, na druhou stranu je třeba poznamenat, že Merzlikins je skvělý golman a pro Bus je to terno. No nic, body bohužel nejsou, snad budou pokud konečně porazíme Devils.
 
AvatarReakce na příspěvek:Proti Floridě to bylo fakt pěkné a přehráli jsme je. Proti Columbusu jsem zápas neviděl, ale škoda, že jsme b2b zápas nedotáhli aspoň do prodloužení. Carey určitě chybka u třetí branky, sám to moc dobře věděl hned po brance. Šancí podle sestřihu bylo několik, ale nepadlo nic. Škoda, každopádně poslední tři zápasy bych rozhodně hodnotil pozitivně...
 
AvatarNo tak tady už to zdaleka nebylo tak pohyblivé a lehké, Columbus hrál perfektně odzadu a měl mnohem nebezpečnější protiútoky než Florida - a to jim také vyhrálo zápas. Mrzí naše neproměnněé šance, protože jsme tam měli pasáže, kdy jsme je dokázali uzamknout, ale téměř nic z toho. Jejich gólman chytal velmi dobře, Price sice také, ale trochu mrzí ten třetí gól, který určitě mohl mít lapačkou u první tyče - ten přesun pak už byl složitější. Dostávali jsme znovu takové až jednoduché góly a sami nebyli schopni proměnit i gólovky...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík