Proti Caps si Canadiens lehce napravili reputaci

21.02.2020, 07:15 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po prohraném zápasu s Detriotem asi nikdo proti silnému Washingtonu, navíc v domácím prostředí, nečekal žádné zázraky. V reálu byl zápas ale zajímavý a vyrovnaný. Každá třetina skončila skóre 1:1. První gól vsítil kdo jiný než Alex Ovečkin. Odpověd Montrealu byl gól uzdraveného Webera.

Na 2:1 pro Capitals dával bývalý hráč Canadiens - Lars Eller. O minutu dále byl zase zpět remízový stav - prosadil se Gallagher.

V třetí třetině se Montreal dokonce dostal do vedení, zásluhou Chariota. Pak se ale projevil "faktor Montreal"  a Habs nedokázali zápas dotáhnou do vítězného konce - v čase 59:39 srovnal Tom Wilson.


Zápas tak šel do prodloužení, které ve prospěch Montrealu rozhodl druhým gólem v zápasu Ben Chariot. Washington Capitals - Montreal Canadiens 3:4p

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to vyloučení Maxe jsem ani nekomentoval a jen se sarkasticky zasmál, tohle už ani snad nemohli myslet vážně.
Paulie hraje opravdu skvěle, jen tak dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, zahráli jsme celkem dobře, až tedy na otřesné přesilovky, ale to už nikoho asi nepřekvapí. Konečně se trefil Domi a po návratu Byron, který působí na ledě teď velice dobře. Opět jsem nepochopil rozhodčí - Domi se evidentně nechtěně srazí s protihráčem, sám dostane při té srážce spíš naloženo, přesto jde na trestnou za bránění ve hře...smajlik smajlik!
 
AvatarKrásný den pro zhrzenou duši fanouška Habs. Výhra s nulou, medvídci dostali devítku a super hyped Toronto stars vychytal rolbař smajlik Víc takových nedělí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zase jsem se akorát nasral, jasný boarding, styl zákroku, který se snaží NHL trestat a omezovat ve hře a on nedostane ani dvě minuty. Fakt mě sudí poslední dobou dost serou. Oullet má samozřejmě otřes mozku a MB povolal z Lavalu Alznera, to už je hodně smutné.
V pondělí máme TDL, to jsem zvědav co se tam upeče.
 
22.02.2020 00:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=qQsq8KMuexQ
 
21.02.2020 23:30 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ty se diviš, že Paul breakaway Byrano nedá gól z úniku? Tak to jsi mě vážně rozesmál smajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarJeště bych se pozastavil nad nebezpečným a hlavně zcela zbytečným hitem od Hathawaye na Oulleta, kterým ho vyřadil ze hry a nejspíš máme dalšího obránce out... Nedostal za to ani 2 minuty, na což to, podle mě, bylo.
 
AvatarTo mně teda kluci vytřeli celkem zrak, já čekal naší bezmoc a minimálně pět gólů v naší síti. Ono to ale bylo celé naopak, dokonce bych řekl, že jsme byli mnohem lepším týmem a to hlavně ve druhé třetině, jak napsal Míra. Herně nikdo z hráčů nijak nezaostával, dokonce ani Folin mě ničím nevytáčel, to je celkem co říct. Byron létal neskutečným způsobem, škoda, že neproměnil ten svůj brejk, to by byl opravdu sladký návrat do sestavy. Jinak slušné příspěvky od obránců, Chiarot i Weber se trefili parádně, Drouin také solidní výkon. Lehkonen HS nechápu. Jediné co mě vytočilo, tak bylo, že jsme to nedokázali uhrát v základní hrací době a nechali Caps vyrovnat těsně před koncem a ještě k tomu takovým soft gólem. Výhra potěší, ale všichni tady víme, že už nám to bohužel k ničemu není.
 
AvatarNo a tohle je přesně ten důvod, proč nemůžeme být ani letos v PO - totální nekonzistentnost výkonů! Jak můžeme prohrát s nejhorším mužstvem ligy a hned vzápětí porazit, ještě k tomu na jeho ledě, naopak jeden z nejlepších týmů NHL...? A řekl bych, že třeba ve druhé části jsme je jasně přehrávali a měli celkově mnohem víc gólovek... Chiarot dvě výborné střely, bohužel jedno z mála letošních pozitivních překvapení. Musím říct, že herní projev Byrona a Drouina po jejich dlouhé pauze je jako nebe a dudy - a to jasně ve prospěch Byrona! Celkem mě překvapilo posazení zrovna Lehkonena, myslím, že by se našli jiní adepti - třeba již zmiňovaný Drouin...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík