Generálka před play-off skončila porážkou

29.07.2020, 08:08 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Přípravný zápas před "play-off" nedopadl úplně podle představ. Soupeřem bylo Toronto, které Montreal sice přestřílel v poměru 30:23, ale v koncovce byli efektivnější Leafs. Zápas skončil výhrou Toronta 4:2. K zamyšlení jsou 2! inkasované góly v oslabení.

V sobotu následuje hned první zápasy play-off proti Pittsburghu. Očekávání asi nejsou velká, ale stát se může všechno :-)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarAno, první třetina naprosto šílená. Totálně chaotická hra v obranném pásmu a neschopnost dostat se z tlaku Pens naznačovala, že tohle nemůžeme dlouho vydržet. Směrem dopředu dokázala něco vymyslet akorát první lajna. Naštěstí jsme potom nečekaně udeřili. Druhá třetina o dost lepší, ale po brance Suzukiho jsem čekal, že si to dokážeme pohlídat a nenecháme Pens v celku rychle vyrovnat. Třetí třetina herně také celkem v pohodě, myslím teda hlavně směrem dopředu. Dost pociťuji, že naše hra dozadu má hodně velké nedostatky a jak jsem napsal bylo to dost znát především v první třetině. I když jsme někdy dokázali dobře napadat, nebylo to prostě stoprocentně ono a je rozhodně co zlepšovat. Prodloužení bylo opravdu nervy drásající, ale Petrymu to tak díky bohu spadlo. Určitě bychom si příště měli dát pozor na zbytečné fauly, těch bylo celkem dost.
 
02.08.2020 11:53 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak první zářez na naší cestě za SC... co jsem vám říkal vy věčně pesimističtí psi smajlik
 
AvatarTaky Míto přeju vše dobré, hlavně zdraví a dalších 50 let smajlik

Zápas jsme zvládli poměrně dobře, paradoxně jsme vedli i když měli Pens víc ze hry a když se to zlepšilo a i místy otočilo a lepší jsme byli někdy i my, tak vyrovnali, ale v OT to byla loterie s lepším osudem pro nás. Suzuki hrál skvěle, s Carym nejlepší hráč na ledě, KK taky určitě lepší. Nevím jak dlouho vydrží Domi ve čtvrté lajně, podle mě tam je zabitý. Weisyho mám moc rád, je to až srdcovka a symbol naších posledních úspěchů v PO, ale on přece hrát nemůže, argument CJ, že má zkušenosti, je totálně mimo. Poehling nebo Evans jej musí nahradit. Tady dochází na má slova o totálně zbytečném tradu Cousinse do Vegas.
Pens nastoupí do G2 určitě jinak a my si hlavně musíme pohlídat to vylučování, protože to jejich útočná síla začne trestat a přestanou pro nás být hratelní.
 
AvatarPo první neskutečně bídné třetině jsme se postupně lepšili. Bylo trošku paradoxní, že jsme dostali dvě branky, když jsme měli utkání celkem pod kontrolou. Třetí část a v ní měl Petry tyčku, to byla škoda. Pens zase nedali nájezd, takto namazat 3 minuty před koncem, to bych vraždil. V prodloužení jsme byli zase o něco lepší a po zásluze ho vyhráli. Pocit ze zápasu opravdu divný, když vidíte, že v hledišti nikdo není. Ale hráči makají. Ocenil bych Price a Kotkaniemiho, který se konečně nemotá na bruslích jak špina v kyblu. Suzuki paráda, škoda nájezdu Drouina, kdy mu sjel puk...
 
AvatarTak hlavně pevné zdraví Miro, v tomto věku už se snad nic jiného ani přát nedásmajlik smajlik No kéž by to tak bylo a do 10 let by byl SC, nebuďme ale moc optimističtísmajlik
 
AvatarBohužel ano a tohle bude určitě jedna z ústředních písní mé oslavy...smajlik.
Na SC si budu muset počkat, doufám, že do dalších kulatin (pokud se jich ve zdraví dožiju...) se dočkám...
 
AvatarŽe by? smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=hQi23HxHG58
 
AvatarKéž by ti k němu Habs darovali SC, ale buďme rozumní lidé.smajlik
 
AvatarNo já mám ještě trochu jiné starosti, protože se mi neúprosně blíží jedno kulaté výročí...smajlik.
 
AvatarPřesně tyhle starosti mám i já, ale přesto se na hokej moc rád podívám.smajlik

Stejně to ale dle mého projedeme na plné čáře.
 
Avatar... zda je vychlazené pivko a bazén má správnou teplotu, že? smajlik Mám to taky tak, je divné teď řešit hokej.
 
AvatarViděl jsem kus zápasu, ale byly jsme mnohem pomalejší a chaotičtější než Toronto, navíc to takhle prostě vůbec není hokej smajlik! S tímhle možná ani ten jeden zápas proti Pens neuděláme, ale jak jsem řekl, nějak mě to netrápí, teď mám úplně jiné zájmy a starosti smajlik.
 
AvatarSakra to je divné bez těch lidí, je to kočkopes, ale nedá se nic dělat, minimálně na ty 3 zápasy se podívám smajlik
Příprava na hovno, chyby, laciné góly, přišlo mi to nesoustředěné, ale uvidíme co v sobotu.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík