Další prohra i když s bodem

28.02.2021, 07:14 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens dnes soupeře přestříleli, ale tolik šanci co nepriměnili, je opravdu neuvěřitelné. Ze 41 střel jen jeden gól. Skvěle zachytal domácí brankář Hellebyuck.

První gól jsme viděli až v polovině utkání, kdy se trefil domácí Ehlers v přesilové hře. Hosté odpověděli za pět minut vyrovnávací brankou. Na 1:1 srovnal Nick Suzuki, který z hodně ostrého úhlu našel mezírku mezi brankou a brankářem.

Třetí třetina nepřinesla nic. Jen střeleckou smůlu Habs, ti přestříleli Jets 14:2. V základní hrací době se tak nerozhodlo a na řadu přišlo prodloužení. Tam Winnipeg vystřelil třikrát a poslední střela už znamenala gól. Bonusový bod vystřelil domácím Paul Stastny, který jen doklepl puk od Ehlerse.

Pro Canadiens je to sedmá prohra z posledních osmi utkání.

Winnipeg Jets: Montreal Canadiens 2:1 v prodloužení
Branky a nahrávky: 31. Ehlers (Copp), 61. Stastny (Ehlers, Connor) - 36. Suzuki (Armia, Chiarot)

Střely na branku: 21:41

Hvězdy zápasu:
1 Paul Stastny
2 Nick Suzuki
3 Connor Hellebyuck

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarSouhlasím se vším řečeným, Anderson má lower body injury a je day to day, nic vážného, v úterý určitě bude v sestavě.
Jen Michale, Toffoli se má probudit? Vždyť on a Anderson jako jediný dávají pravidelně góly, přidat musí všichni, ale probouzet se musí jiní.

Mě se líbila finská lajna, doufám, že je DD nechá u sebe i dál, Gally se hodně snažil, bohužel Danault zabíjí celou lajnu. Perry opravdu neviditelný poslední dobou, nevím na co se čeká s Froldou. Super zápas měl Romanov, jen tak dál s tou kreativitou a zdravým sebevědomím při střelbě. Zato Petry dnes byl na facku, děs.
A naše bilance 0-3 z OT a 0-2 ze SO už začíná být docela tragická.
 
AvatarMohu jen opakovat, co bylo napsáno - po takové převaze, hlavně ve třetí části, nastoupit a odehrát tak lemplovatě prodloužení, to je fakt na přesdržku! Abychom byli k Priceovi férový, když ho tu kritizujeme za laciné góly, tak ten rozhodující Allen taky mohl mít... Jinak ale solidní výkon, i když toho na něj až tolik nebezpečného nešlo. Kdo šel strašně dolů, tak to je Petry - po tom fantastickém začátku hraje špatně, ztrácí puky na útočné modré, dělá chyby ve vlastním obranném pásmu a fauluje. Kotkaniemi, a už to pozoruju delší dobu, má strašné problémy s koordinací pohybu, často padá a ztrácí tím puky nebo chybí vzadu.
Abych to shrnul - herně velmi solidní zápas, ale koncovka opět o ničem a bodů je málo. Taky by mě zajímalo, na jak dlouho to vypadá s Andersonem...
 
AvatarFakt neskutečný, jak my hraje prodloužení. Sestavu jsem taky nepochopil. Získáme se štěstím puk a místo abychom vystřídali, tak ho dementně nahodíme a ztratíme. Přitom kontrola puku je to nejdůležitější ve třech. Navíc šíleně bráníme, nějak se snažíme držet prostor, ale s takovými mezerami, že by tam projel i tank bez škrábnutí. Zápas nemohl být více v naší režii. Bohužel šance nevyužity. Tým na to má, ale pokud nezačne hrát i další formace krom té Suzukiho, tak prostě PO nedáme. Rychle Vancouver, ať se probudí Toffoli. Víte někde, jak je na tom Anderson, ten hodně chyběl, jeho důraz. Bod je rozhodně málo, z posledních 4 zápasů místo 6 bodů máme 3smajlik
 
28.02.2021 07:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatar41:21 na střely, 14:2 ve třetí třetině. 11:0 na nezablokované - Absolutní DOMINANCE a ty začneš prodloužení s dvojicí Danault - Armia, jako by Dominique měl Claudea stále za ušima :///

Po dlouhé době ty zápasy fakt prožívám, tomuhle týmu fakt pořád věřím i s Allenem v bráně, ale ... ta \"závislost\" na impotentním Danaultem nás (mě) jednou zabije.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík