Na Devils se vrací Armstrong a útoky do původních složení

23.04.2013, 18:45 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Montreal v tomto týdnu čekají tři poslední utkání základní části. Dnes bude soupeřem mužstvo New Jersey Devils, kteří už nemají možnost postoupit do play-off a velice se trápí v koncovce, což jasně dokázali v poslední utkání proti rivalovi Rangers. Místo aby vykřesali jiskřičku naděje, tak potupně prohráli 4:1. Ani uzdravený Martin Brodeur k honbě za play-off nepomohl, atak Devils budou letos ve vyřazovacích bojích chybět. Chybět tam nebude Montreal, ale s podobnými výkony, jaké předvádí od strvrzenky k play-off, které si borci vybojovali v Buffalu, se nedaří snad vůbec nic. Posledních pět zápasů: 1-4-0, 25 inkasovaných gólů. Naštěstí se pořád nějaké branky daří střílet, ale k čemu to je, když jich kupu dostáváme. Brankář Price se mnohdy snaží seč může nebo tlaku podlehne a nic moc navíc nepředvede, což se ani nelze divit, když před sebou vidí ty triviální chyby jindy velice jistých obránců. Bude to chtít dva body a to nejlépe v každém zápase, které ještě zbývají. Nic jiného asi klid pro vyřazovací boje nepřinese.

Dopomoci k tomu může Colby Armstrong, který se vrací po necelém měsíci po zranění kolene. Postaví se pravděpodobně do čtvrté řady, což ale přináší zajímavý fakt. Travis Moen by se tak nemusel vejít do sestavy. Ale uvidíme, zatím to není na 100% potvrzeno. Ostatní útočné řady se po změnách, provedených v posledních dvou zápasech, vrací na původní složení, tj. Bourque-Plekanec-Gionta, Pacioretty-Desharnais-Gallagher-, Galchenyuk-Eller-Ryder a čtvrtá formace v pravděpodobném složení Prust-Halpern-Armstrong. Obranné páry by měnit neměly, což znamená stále Yanicka Webera v páru s Andrejem Markovem, novopečeným kandidátem na Bill Masterton Trophy z našeho týmu, a Davise Drewiského na tribuně. V brance by měl stát znovu Carey Price.

Ďáblové mají letos velice špatný rok. Po odchodu Pariseho nepřišla náhrada a zoufalé pokusy GM Lamoriella o jeho alespoň částečnou náhradu D´Agostinim, Sullivanem a jinými nevyšla. Navrátilec Ponikarovsky se taky neosvědčil, takže vlastně jedinou opravdovou posilou je Loktionov. Ilya Kovalčuk se v průběhu sezony zranil, ale nic nezachránil. Patrik Eliáš sice jako by nestárnul, ale na vše sám nestačí. Týmu bude dnes chybtě kapitán Salvador se zraněným zápěstím. V brance nastoupí hrající legenda Martin Brodeur.

Utkání začíná v jednu hodinu ranní.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
26.04.2013 12:40 | reagovat
aa | a@centrum.cz
sportovní sázení, velmi kvalitní info

www.caspe.iprostor.cz
 
AvatarMrkl jsem na sestřih a šance na obou stranách, Carey odchytal solidní utkání, bohužel nám nejde vůbec oslabení, aspoň jsme nedostali zase bůra... Zítra u Jetz, kterým ještě nejspíš půjde o všechno. Boston hraje podobně bídně jako my, ale mají doma Tampu a Ottawu, tam rozhodně jednu výhru urvou, my se spíš budeme muset otáčet na Toronto, abychom nezačínali u nich...
 
24.04.2013 03:42 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
tak bohužel nic. na druhou stranu se nedá mluvit vyloženě o bídným výkonu (snad ta první třetina byla nic moc). V brance skvěle chytal Price, což je aspoň nějaká pozitivní zpráva
 
AvatarReakce na příspěvek:Price je výborný, ale ty goly mu tam pořád padají absolutně mimo jeho přičinění. A to deprimuje. Ale v první třetině hodně držel.
 
24.04.2013 02:43 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:uvidíme, co s nima ten gól do šatny udělá smajlik na rozdíl od první třetiny si Devils kromě přesilovek nevytvořili větší tlak...z naší strany tam byla vidět snaha a Price se dneska zdá být ve větší pohodě... jak říkám...uvidíme
 
AvatarReakce na příspěvek:Takhle nějak si představuju naši hru po takové šňůře proher, takže jen houšť. O to větší škoda těch nesmyslných vyloučení, které vedly Devils ke gólům.
 
AvatarTak aspoň jsme předvedli nějaký tlak na konci třetiny a proměnili ho! No, už jsem chtěl jít spát, teď zase budu muset koukat dál...smajlik smajlik.
 
24.04.2013 02:23 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:škoda tý Plekyho šance v oslabení....letos se do podobný příležitosti mockrát nedostal...to je právě ono....když se k něčemu dostaneme, tak máme smůlu...
 
24.04.2013 02:23 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:škoda tý Plekyho šance v oslabení....letos se do podobný příležitosti mockrát nedostal...to je právě ono....když se k něčemu dostaneme, tak máme smůlu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, ale to bylo nic vedle vyloučení Prusta. To je vrchol. Ale ty chyby, příšerná PK, opět nám to tam padá. Ach jo... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Na naší malinkou obhajobu ještě musím říct, že jsem absolutně nepochopil vyloučení Bourquea před prvním gólem - za nic...!
 
AvatarS reportem to taky nevidím růžově, jedině až odpoledne, tak teda neujme se toho nikdo?
A jak to tak vypadá, tak to možná ani nedodívám, protože já mám jedny nervy. Až na nějaké výpadky, které byly trochu nebezpečné, nehrajem vůbec nic. Hlavně nestíháme překvapivě rychlostně. Hlavně v obranném pásmu jsme všude poslední. Čím tedy chceme soupeře přehrávat, když už nemáme ani tu rychlost (tvrdost jsme neměli nikdy)? Jen díky Priceovi to je jen 2:0. U druhého gólu bylo jasně vidět, že bránění hráčů je pořád ožehavé téma. 23. nejhorší PK snad nemá ani cenu komentovat.

Dámy a pánové, tohle už je hodně vážné.
 
AvatarMy jsme fakt neskutečný tragédi...! Co je nám platné, že si vytvoříme docela dost solidních šancí, když ani jednu nedokážeme proměnit a navíc opět strašně odflákneme bránění smajlik. V prvním případě tři naši (a hlavně Pleky) koukají, jak se Eliáš v klidu najíždí sám na bránu, v druhém necháme samotného hráče u tyče a soustředíme se na hru za bránou... Vůbec nedokážu pochopit, kde se tenhle hnus tak rychle vzal, to snad není ani normální! Fakt mám už teď play-off zkažené a nechci ani vidět, jak s námi někdo vyběhne ve čtyřech zápasech... smajlik.
 
24.04.2013 01:48 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
zdá se mi to, nebo máme ohromnej problém dostat se přes střední pásmo?
Devils nám ukázali, jak se má hrát přesilovka...ta kombinace už od Židlickýho nahrávky až k Eliášově gólu neměla jedinou chybu...bohužel pro nás
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem nejspíš do konce sezóny s psaním mimo, protože nová práce mi nedává ani trošku času...smajlik.
 
AvatarTak potvrzeno, Moen jako HS a Armstrong na jeho místě. V bráně Price.
 
23.04.2013 21:35 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarpět čtyři pro HABS dneskasmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky mě to popravdě překvapilo a doteď mě mrzí, že nehraje Tinordi, ten se mi velmi líbil, i když to bylo v době, kdy tým šlapal... Míro, zvládneš nějaké krátké report?
 
23.04.2013 21:17 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Co sem tak četl, tak se kluci připojí k týmu až 28.4, takže to zřejmě bude tak jak říkáš.
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že je to proto, aby s týmem trénovali a v případě nějakých velkých zdravotních problémů v PO mohli trenéři po někom z nich bez obav, nebo alespoň s minimálními obavami, sáhnout.
 
AvatarUpřímně nechápu, proč Drewiske sedí na tribuně...! Weber, ač jsem ho vždycky měl rád, lepší teď není, navíc vzrůstem značně zaostává. Drewiskeho jsem bral jako tajný trumf pro PO a i když to není žádná hvězda, podle mě si své v defenzívě určitě odehraje. Co to teď máme za "pidimuží" obranu? Tam je snad nejrobustnější momentálně Markov...smajlik. Škoda, doufal jsem, že ty zápasy po postupové definitivě Therrien využije právě k tomu, aby obranu stabilizoval a třeba takového Drewiskeho tam pořádně zapracoval.
 
AvatarKoukat v noci nebudu, takže report nedám. Pokud se k tomu nikdo nebude mít, tak bych možná spíchl něco na večer, ale jistý to není, nevím, kdy dojdu domů... Dneska to bude boj, doufám, že aspoň nedostaneme ranec a kluci se trošku zmátoží a třeba zabojují i o bodíky...
 
23.04.2013 20:33 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNHL 2013 playoffs - The Best Is Still Coming
http://www.youtube.com/watch?v=UTC9doDHk7s
 
23.04.2013 19:43 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatarzajímalo by mě, proč sme povolávali 8 kluků z farmy když nikdo z nich nebude hrát..
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík