Čeká nás poslední představení Brodeura v Bell Centre?

14.01.2014, 19:22 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Určitě i tohle bude tématem dnešního zápasu, neboť žijící legenda NHL a rodák z Montrealu, dnes může hrát před “svými“ fanoušky naposled, byť rozhodnutí o konci kariéry ještě nepadlo. Téma zápasu je tedy jasné, ale půjde v něm samozřejmě nejvíce o body. Třetí a poslední zápas těchto dvou týmů v sezoně uvidíme od 1:30 v Bell Centre, poslední dva vyhráli Habs, byť po ne zrovna excelentních výkonech.

Montrealská kabina je výhře nad posledními šampiony NHL z Chicaga ve skvělé náladě. Nejeden hráč tento výkon označil za nejlepší v sezoně, s čímž se dá těžko nesouhlasit. Michel Therrien se dnes bude řídit heslem, že vítězná sestava se nemění, v brance dnes tedy ke 37. zápasu sezony nastoupí Carey Price, pouze mezi náhradníky bude Frankie Bouillon a v útoku bude vedle Plekance spolu s dvojčetem Giontou Travis Moen.

New Jersey v posledních čtyřech zápase neprohráli v základní hrací době (2-0-2) a každý soupeř tohoto týmu se shodne na tom, že hrát proti Devils je všechno, jen ne příjemné. Defenzivní a velice pracovitá hra sice nepřináší moc gólů vstřelených, ale ani inkasovaných a na to svěřenci Petera DeBoera spoléhají. Kanadskému bodování týmu suverénně vévodí veterán Jaromír Jágr, jehož řada se Zajacem na centru a Zubrusem na druhém křídle je nejobávanější lajnou Devils. Daří se také ex-montrealskému Ryderovi. Zranění v týmu jsou Patrik Eliáš, Brunner, Josefson a Harrold. V brance soupeře bude Marty Brodeur, jak již bylo zmíněno.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:S Gallym smůla, byl tam pohyb bruslí, ale on o puku nevěděl. Ten druhý gól mi ale hnus žlučí.
Jak říkáš, zase tyčka, skvělý golman a otřesné PP, to nás stálo zápas. Gionta je naprosto marný, letos on sám nevymyslel až na pár akcí pro Plekyho NIC. Je to tregéd.
 
AvatarReakce na příspěvek:jo, taky jsem se dost divila...a u Gallagherova (gólu) jsem si žádnýho úmyslnýho kopnutí nevšimla...navíc při nás stojí smůla - např. Pleky břevno...no, a to, že Gionta netrefí ani bránu, to nemá cenu rozebírat..
 
AvatarReakce na příspěvek:Pravda, přesilovky hnus a Devils když už vystřelí, tak to je gólová šance. Jsou lepší a my jsme pod dekou, což se není čemu divit.
Mám totiž velkou námitku proti druhému gólu! Jak se to v téhle lize tedy posuzuje? Chuckymu to na Floridě neuznali, byť byl očividně krosčekem poslaný ba brankáře, nemluvě o Moenově SHG, ale tady? Clowe si to namířil přímo na Price bez zjevné snahy směr změnit s malinkou pomocí našeho hráče, Price na zemi, puk v brance a nic! Už to fakt nechápu.
 
Avatarno, tak teď už to nuda není...bohužel, šancí máme jak nas... a skoro nic...Devils jsou schopní z minima vytěžit téměř maximum, nemluvě o našich "přesilovkách"...
 
AvatarReakce na příspěvek:no asi tak...
kruci..už vedou...
ale na to, že góly padaj, tak je to nuda....
 
AvatarParros TOI 4:07, tolik mívá po celém zápase. Hold daň za hru v 11 forwardech. Dost to tam hořelo, když hrál proti jejich první lajně, tak snad to trenéři trochu vychytají.
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi zraněný, ale HS určitě ne.
Ten inkasovaný gól mě teda pěkně nasral, bylo to úplně zbytečné. A ještě snad víc mě nadzvedl Prust, kde tam nahrával někde Murraymu, když mohl pálit z parádní pozice?
 
AvatarReakce na příspěvek:nějak mi takhle informace unikla....je zraněnej nebo jenom HS?
 
AvatarDD out, Briere na jeho místě a hrajem na sedm beků, no snad to bude lepší než proti Phily s tímhle systémem.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík