Habs se vydají na lov. Budou úspěšní?

05.03.2014, 19:01 | Preview |  Lukáš Matýšek
 


Dnešní TDL zatím neukázala nic extra, alespoň co se nejstaršího klubu NHL týče. První věcí je Devan Dubnyk, který změnil opět působiště a z Nashvillu se přesouvá za budoucí vyrovnání. Může to znamenat, že Price je víc zraněný než se čekalo. Já osobně doufám, že bude Dubnyk jen součást dalšího trejdu.

Dnes večer (časně z rána) se Canadiens potkají poprvé a naposledy s Kačery z Anaheimu. Lídr NHL bude na domácím ledě hnán domácím publikem, průměrný tým bude doufat v bod. Není to nejlepší situace.

V bráně bude Peter Budaj, na druhé straně zřejmě Švýcar Hiller. V útoku našeho celku zatím nedošlo k žádným změnám, a pokud tomu tak zůstane i do konce přestupové uzávěrky, nastoupí bezezměn od prohraného duelu s Králi.

Lov začne zítra ve 4:00 SEČ. Jak to dopadne, je ve hvězdách.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, tohle nikdo nemůže považovat za kiks gólmana! Tokarski chytal víc než dobře, premiéra mu vyšla takřka na výbornou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jaký kiks? Prostě shit happens, za tu bránu musel jít a v té rychlosti už pohyb nezměníš. Carey dostal stejný gól proti Bostonu v 11/12.
 
AvatarZápas jsme začali dobře...pak jsme dokazali, že nedokážeme udržet dvoubrankovej náskok...spousta zbytečných vyloučeních. A kiks Tokarskiho, ale to se stane. Podal kvalitní výkon z 39 střel pustil jenom tři góly. To není špatná vizitka. Nájezdy jsme sice vyhráli, ale bylo vidět, že chybí zkušenosti. To ale přijde časem smajlik desharneis je asppň na ty nájezdy dobrej...
 
06.03.2014 11:38 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Avatar"V Montrealu trnou strachem. Jejich prospekt a syn francouzské legendy Philippea Bozona Tim trpí akutní meningitidou a je v kritickém stavu." Snad se z toho dostane smajlik
 
06.03.2014 09:56 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Konečně to někdo řekl, tak jak to je, že to zlato jim vyhrála perfektní obrana, těch těžkých zákroků, co tam měl za celej turnaj, tak by se dalo napočítat na prstech. Nepopírám, že má kvalitu, to rozhodně ne, ale každej je z něj teď udělanej a přitom naprosto zbytečně, to, že chytá dobře v ZČ je nám zatím, v uvozovkách, k ničemu. Až něco předvede v PO, tak ho budu nosit na rukách klidně taky, ale zatím jsem k tomu důvod neměl a nemám.
 
06.03.2014 09:42 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Thomas mě potěšil a strašně doufám, že zůstane, ale máte pravdu, že je to velký risk....kdyby byl pod smlouvou tak o tom žádná.... A Anaheim taky super, bravo Dustin! :D
 
AvatarTak moje klasická troška pesimismu před zápasem přinesla ovoce a my vezeme dva body...smajlik. První třetina výborná, potom opět upadání, hodně smolný druhý gól, ale pak trochu zmátoření a s trochou štěstí v nájezdech body máme smajlik! Tokarski se mi moc líbil, vůbec nezklamal! Musím říct, že Desharnais na nájezdech je fakt excelentní a Markov to provedl taky s bravurou.
Co se TDL ještě týče - včera jsem byl hodně potěšený, když jsem se dočetl o Vanekovi, dnes to ze mě pomalu vyprchává, když už od včerejšího večera všude čtu, že u nás nejspíš nepodepíše a my ztratili fakt super talent... smajlik. A ani s Vanekem si nemyslím, že bychom patřili mezi okruh favoritů na východě - k tomu nám chybí ještě dost věcí, např. lepší obrana. Připojuji se ke zdejším názorům, že by pro nás byl mnohem lepším zbožím Moulson a v koutku duše jsem v něj doufal. A taky ve výměnu Bourquea, která prý byla na spadnutí... smajlik.
 
05.03.2014 23:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ano, Vanekova manželka je z Minnesoty mají tam dům. Proto všichni očekávájí podobný průběh jako Pariseho a Suttera. Uvidíme! Je to prostě risk, který může suprově vyjít a také nemusí. Každopádně síla týmu s Vanekem je úplně jiná, ale že by jeden z favoritů na východě to bych pořád netvrdil!

Útok teď již konkurence schopný. Otázkou zůstává jestli naši centři dokáží konkurovat v PO elitě ligy...odpovězte si sami.

Dokáže Price v PO držet jako v sezoně, krom PO s Bostonem před třemi lety, zatím nikdy se nepotkal s formou v klíčový moment sezony. Argument teď z OH neberu! Za nejlepší obranou co jsou v za 17let sledování hokeje viděl by vychytal zlato "snad i ten Dubnyk děravej" :D Ano psychicky to zvládl, ale kolik měl za ty tři zápasy PO těžkých zákroků? Ve finále, co vzpomínám JEDEN! S USA co jsem viděl živě, tak dva! A to jsem přál úspěch USA, jen mě jejich ofenzíva zklamala v klíčovém utkání. Tohle pro mě tedy není ještě záruka, že těžké PO, kde bude potřeba 7-8 těžkých zákroků za zápas, zvládne!Ač v ZČ je skvělý..

Obrana na papíře nějak skvěle nevypadá, ale s naším obranným systém, by neměla být ten hlavní problém! Uvidíme každopádně to budou hodně zajímavé jarní měsíce! Snad se v Bell Centru letos bude hrát až do června :)))
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a co má vlastně Vanek společného s Minny? Vím, že tam má barák a že ho to tam táhne, ale proč? Manželka je z tama?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak obnova EGG by byla sen, ale MT si na svoji top útočnou lajnu podle mě nenechá sáhnout. Asi to bude vypadat pro SJ nebo možná už proti Yotes tak:
Vanek-Pleky-Gio
DD line
Chucky-Eller-Briere
Weise-White-Moen

Pevně doufám jako vy, že to odnese Bourky a ne Briere, ale u MT nikdy nevíme, bohužel. Co bude, až se vrátí Bourni a Prustym, to bude sranda.

 
AvatarReakce na příspěvek:Tak je jasné, že mu budeme muset dát balík, ale to by si vzal i v Minny. Uvidíme, určitě bych to nezakončoval slovy, tady není o čem.
Předběhl jsi mě, s Moulsonem jsem to chtěl taky napsat. Dost bude záležet, jak se oba v nových týmech uvedou. Je tu hodně proměnných, prostě nechme tomu čas. Já jsem teď prostě nadšený, že máme top střelce a top hráče NHL v týmu, po kterém jsem navíc tak toužil, takže nechce dění za 4 měsíce budoucímu Theo33 a Pardovi smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Vidím to podobně a mně by se Moulson velmi zamlouval... Eller pokud bude chtít zůstat, tak se musí hlavně zlepšit, aby s ním MT počítal... Markov by se v létě mohl pakovat a hned by byly peníze... Bourque je mimo... Vanek k Plekymu, hlavně čekám od Vaneka zlepšení přesilových her, ovšem to musíme hrát jinak než jen na Subbana... Možná nás MT překvapí, zkusí zpět EGG a pak kdo ví, jak by to bylo... Pochybuji, že odstřelí Gionty z druhé, takže Galchenyuk by musel k Ellerovi...
 
05.03.2014 22:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Zamiluje si leda tak balík, co přijde v létě z Minny! Má tam barák, daleko nižší daně, tady není o čem...ale říkám si, aby to nedopadlo, že v létě podepíše v Minny a my Moulsona...vůbec bych se nedivil. Ale pak tu máš PK a Markov, kde na všechny vzít a nekrást...podle mě Eller bude muset vzít hodně malý obnos. Collberg se mi děsně líbil na MS20 letos i loni. Ale De la Rose ( o něm se taky spekulovalo) by mě mrzel asi ještě víc..

Podle mě Bourqy si už nezahraje.
 
AvatarReakce na příspěvek:Uvidíme, nic není jisté, třeba si to u nás zamiluje a podepíše, já v to věřím. Jinak by ztráta Collberga opravdu hodně mrzela, to je jasné. To je top prospect a náš draft steal z 2012.
Teď mě opravu zajímá, jak to MT postaví. Útočníků máme hafo, hádám, že DD line je na pevno, takže půjde asi k Plekymu. Tím pádem je asi Briere out, protože v takové konkurenci on nemá v očích MT šanci.
 
05.03.2014 22:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jako jedno je jisté...1. červenec bude nejzajímavější z pohledu Montrealu za poslední roky! Ale třeba do té doby bude nějaký pěkný PO run, když Carey bude stát konečně v PO na hlavě!
 
05.03.2014 21:48 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatar2nd rounder from MTL is not conditional. If Canadiens make the playoffs, #Isles send a 5th-round pick back.
 
05.03.2014 21:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSorry za ten slovník, ale jak tady někdo psal, že MB nemá koule...tak tady má důkaz, že má a jak pomeranče! Tohle je hlava na špalek. Podle všeho obětoval budoucího střelce (Colberg má velký talent) a druhý kolo (to je dobrá volba) za hvězdu na 3 měsíce...Vanek podle všeho podepíše "doma". Navíc moc nevěřím, že by MB zaplatil PK, Markov a Vanek...to je neskutečná darda a to nemá. Tudíž za mě risk (naštěstí menší než jsem se bál) jeho případný odchod by bolel méně, než kdyby obětoval Nathana a první kolo, jak to nejdřív vypadalo.

Je to sázka na jednu kartu, prostě chce dojít daleko. ALE...má na to ten tým. Za mě ještě rok minimálně potřebuje, ale za odvahu si respekt jako MB zaslouží!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, tímhle si to u mě vyžehlil, omluva je na místě smajlik.
 
AvatarTak za Vaneka jde s druhým kolem i Seb Collberg, což je náš top prospekt, teda byl, ale i tak za to Vanek stojí. Tím pádem snad v létě opravdu Gio potáhne, protože na Vaneka bude potřeba dost peněz.
 
AvatarTak všichni dlužíme MB malou omluvu. Vanek, yes!!! Všichni víte, že jsem po něm hodně toužil, takže já jsem extrémně spokojený, možná mu ty dva nýmandy odpustím. Akorát nastává problém s útočníky, máme jich totiž teď opravdu extrémně moc. Gionta nebo Bourky bohužel stále v týmu.

Letošní TD hodně hustá, ať už to je St.Louis nebo Hemský či Gaborík. Škoda Raphy u suckers, to mě hodně mrzí, že skončil tak bídně.
 
05.03.2014 21:23 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMě nejvíc překvapilo tohle
Vanek to Montreal in exchange for a 2nd round pick and a prospect
 
AvatarVanek do Montrealu??? Hmmm... Tak to by byl velmi solidní kauf a pokus něco změnit do PO...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nic jiného jsem neočekával... Vancouver opravdu supr trejd s Diazem... Jinak největší překvapení asi St. Louis...
 
AvatarTakže TDL přesně v duchu toho, co se u nás čekalo - spoléháme na vlastní kádr, který je přece dost silný, ne...smajlik? Blil bych, opravdu blil!
 
05.03.2014 20:37 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarEller v lajně s Parrosem je snad jen blbej vtip -_-
 
Avatarstále čekám, že dojde k nějakýmu trejdu v útoku...tam potřebujeme změnu...aspoň jednoho střelce typu MaxPac...jeden je málo...
a pokud je pravda ta spekulace, že MB nabízí Ellera tak nechápu, že po něm ještě nikdo nesáhl...sice nemá moc formu, ale myslím si, že je to u něj jenom otázka času...
 
AvatarNechci být hnusný, ale MB vzala ta smrt jeho tchyně asi až moc, protože co od té doby předvádí je na facku. Já proti Dubnykovi nic nemám, podle mě byl u Oilers nejlepší golman za posledních x let při té bídě, ale ptám se stejně jako včera, PROČ? Na co nám je? Carey je v pohodě, o to se nebojím, ale takový brankář na farmě chtít být nebude. Naštěstí mu po konci sezony končí smlouva a dostali jsme ho zadarmo, ale i tak...
Tahle taktika MB zásobování se nechtěnými hráči před PO v případě kdyby něco mi dost leze krkem, soustředit by se měl na trejdy, které nás někde posunou.

Jo a díky za preview.
 
05.03.2014 19:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Montreal needs size? How’s 6’6 and 210 pounds? The catch is it’s between the pipes...:D to mě pobavilo...ale Dubnyk je poslán do Hamiltonu, takže Price bude do týdne až dvou ready! Give Tokarski shot!
 
AvatarReakce na příspěvek:Nejhorší na tom je, že s Pricem to nevypadá asi vůbec dobře a může chybět týdny... Což by byla pro nás v podstatě konečná... No některé trejdy jsou opravdu velmi zajímavé... U nás neočekávám nic...
 
05.03.2014 19:26 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDubnyk je úlet. Jestli na nějakého gólmana jsem v NHL vysazený, tak je to on :( Pravda nebudeme je téměř vůbec platit, takže není moc co ztratit. Ale přesto bych jej v týmu nechtěl ani za kyblík puků...To i včera ten Weaver se mi zdál logičtější tah..
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Anaheim Ducks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 02.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík