Prestrieľaní ale opäť s víťazstvom!

25.10.2015, 11:00 | Reportáž ze zápasu |  Michal Házi
 

Montreal je v úvodných týždňoch nového ročníka NHL doslova nezastaviteľný a vyhral už osem zápasov v rade. Skvelú formu potvrdili zverenci kouča Michela Therriena aj v piatok, keď hráčom Sabres nasúkali sedem „kúskov". Treba však poznamenať, že Buffalo aspoň, čo sa týka ofenzívy bolo vo viacerých momentoch spomínaného duelu nebezpečné. Našťastie montrealská brankárska dvojka Mike Condon predviedol niekoľko kľúčových zákrokov. Dlhý oddych si Habs nedopriali, pretože už nasledujúci deň ich čakalo domáce derby s Torontom. V otváracom stretnutí sezóny Canadiens vyhrali na ľade Maple Leafs 3:1. Jedinou zmenou v zostave bol návrat Careyho do bránky a pred ním naskočili útočné formácie v tradičnom spoľahlivom zložení:

Pacioretty - Plekanec - Gallagher
Eller - Galchenyuk - Semin
Fleischmann - Desharnais - Weise
Flynn - Mitchell - Smith-Pelly

Markov - Subban
Jemelin - Petry
Beaulieu - Gilbert

Prvú vážnejšiu príležitosť si vypracovali domáci hráči už po niekoľkých sekundách zápasu, keď proti Bernierovi nepochodil Devante Smith-Pelly. V štvrtej minúte lapačku gólmana Leafs preveril Andrej Markov tvrdou strelou od modrej. Na opačnej strane nastrelil žŕdku montrealskej svätyne obranca Morgan Rielly. Úvodný gólový moment duelu priniesla presilovka v jedenástej minúte, kedy zaúradoval P.K. Subban a delovkou poslal Habs do vedenia. V záverečných sekundách prvej tretiny sa do úniku dostal kapitán Max Pacioretty, lenže z dobrej pozície netrafil bránku. Po dvadsiatich minútach viedol domáci celok priebežne 1:0.

Prostredné dejstvo odštartovalo lepšie mužstvo Montrealu, keď po necelých dvoch minútach Alex Galchenyuk po krásnej individuálnej akcii naservíroval puk pre Larsa Ellera a ten už pohodlne zakončil do odkrytej bránky. Odpoveď Toronta prišla krátko nato, forward Leo Komarov nasmeroval vyrazenú strelu za Priceov chrbát. Avšak červené svetlo za Bernierom nechcene rozsvietil v dvadsiatej piatej minúte „vlastňákom" útočník Michael Grabner, presný zásah bol pripísaný Desharnaisovi. Piaty gólový moment zápasu sa odohral na opačnej strane a úspešným zakončovateľom bol James van Riemsdyk. Diváci v Bell Centre však mohli byť do konca druhej tretiny spokojní, pretože po góloch Paciorettyho a Gallaghera odchádzali do šatní za priaznivého stavu 5:2.

Na začiatku tretej dvadsaťminútovky sa v dobrej šanci ocitol Lars Eller, avšak Jonathan Bernier, tentokrát podržal spoluhráčov. Krátko nato po Galchenyukovej delovke dokonca zazvonila konštrukcia hosťujúcej bránky. Skóre zostávalo nezmenené až do štyridsiatej ôsmej minúty, keď Pricea prekonal dobre mierenou strelou z medzikružia obranca Morgan Rielly. S ubúdajúcim časom začali byť Maple Leafs nepríjemnejší, lenže Carey vo zvyšných minútach „stiahol roletu" a Canadiens dotiahli deviate stretnutie v rade do víťazného konca.

Canadiens deviatym triumfom od úvodu ročníka v sérii vylepšili už tak fantastickú bilanciu. Je však nutné poznamenať, že súper prestrieľal Habs vysoko 52 ku 27 a len vďaka kľúčovým Priceovým zákrokom vydolovali domáci z duelu plný bodový zisk. Bola tiež evidentná únava z piatkového zápasu v Buffale. Ďalšou výzvou Montrealu bude budúcotýždňový trip po západnej Kanade, ktorý štartuje v utorok na ľade Vancouveru.

Hviezdy zápasu:
1. P.K. Subban 1 + 1
2. Carey Price 49/52
3. Max Pacioretty 1 + 1

foto: Francois Lacasse/NHLI via Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
02.11.2015 09:10 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarFlash v posledních dvou sezonách a tím u nás...to je "jak" srovnat Ríšu Žemličku s hráčem NHL. To nechápeš, co se s ním stalo, když loni byl tak marnej.

Výkony Paula Byrona mě vůbec nepřekvapují...Půlka Alberty nechápe, proč se jej Flames zbavili místo hráčů jako Raymond či Bollig...je to sympaťák, dříč a jeho rychlost je neskutečná, jen často zraněný. Když zůstane zdravý bude přínosem.

Condon skvělý. Carey ať si odpočine, tyhle dva mladý vlčáci týden až dva hravě zvládnou...

 
AvatarTřetí lajna je opravdu v neskutečné pohodě, snad jim to takhle co nejdéle vydrží. Jak jsem tu před sezónou nechápal povolání Fleischmanna do kempu, tak teď musím před ním smeknout, protože hraje fakt výborně! Čím víc září třetí útok, tím víc a víc nevýrazným se stává druhá lajna, kterou bych snad ani pořádně nezaregistroval, kdyby Eller nedal šťastný gól a Galchenyuk asi jednou solidně vystřelil... Flynn je tam úplně neviditelný, přesně, jak jsem předpokládal a asi by nebylo od věci vrátit zpátky Semina, když už ho hájí všichni okolo...smajlik. První lajna je taky nějaká uvadlá, čekal bych větší příspěvek pro mužstvo. Byron se stává novým specialistou na góly v oslabení, no proč ne...? Condon opět spolehlivý výkon, škoda té nuly.
 
AvatarReakce na příspěvek:3. lajna pokračuje v krasojízdě smajlik Byron se skvěle chopil příležitosti, to pro Semina nevypadá zrovna nejlíp. Faul na Gallyho byla prasárna, klidně jsme mohli mít pětiminutovou PP...
 
AvatarCarey lehce zraněn a týden bude out, to bude bolet zvlášt v tak perném domácím programu. No nic, Condo naštěstí zachytat umí, tak nám to doufejme zase ukáže. A šanci dostane určitě i povolaný Tokarski.
 
AvatarReakce na příspěvek:No jasně, myslel jsem třetí lajnu, napsal jsem čtvrtou. Už jsem jak Therrien, toho se zeptali na jeho čtvrtou lajnu a on se zeptal která je čtvrtá lajna smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No podle mě byla včera jasně nejlepší třetí lajna, čtvrtá dobrý, ale na ně se nechytali! Fleischmann s Weisem absolutně skvělý výkon, radost se na ně dívat. Ano, docela pobavila hláška komentátorů o famózní přihrávce Fleischmanna, když on chtěl evidentně zakončovat a puk mu prostě ujel - bylo i vidět, jak už zklamaně odjíždí od branky a teprve pak se ohlédne a zjistí, že Weise zavěsil...smajlik. Ale jinak od něj ta akce byla parádní, to bez debat!
Našich fans jsem se všimnul jak ve Vancouveru, tak v Edmontonu - bylo jich tam až nečekaně hodně a byli slyšet.
 
AvatarReakce na příspěvek:Semin je HS, Therrien s ním dle očekávání není spokojený. Což je podle mě chyba, já bych jej vrátil a dal druhé lajně alespon trochu života a nechal odpočinout zase Flynna.
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, ale nestíhám psát ráno jsem se k internetu dostal jen na chvíli, pak jsem nebyl doma až do teď. Jinak zápas super Weisy se proměnil v elitního střelce tohle bych zrovna od něj fakt nečekal. kluci se poučili a už to byli zase oni. Nechápu ovšem proč Semin nehrál nikde jsem nečetl, že je zraněný nebo něco. Flynn ve druhé formaci také pro mě velké překvapení. Byron ovšem nehrál špatně.smajlik
 
AvatarOpravdu jsme protrhli stavidla, protože taková efektivita, to se lehce vyhrává:) Po gólu v oslabení to byla již dominance a domácí byli totálně mimo. Condon skvělý, chlapec si musí vše hodně užívat. Nebýt demence v Edmontonu, tak bychom hodnotili výlet na zápas skvěle, teď je tam tato zbytečná kaňka, ale věřím, že doma dáme Jetz a bude to skvělé, i tak máme 10 výher a hlavně skvelé 4 formace. Bohužel ta druhá mi přijde jasně nejhorší, navíc i špatně brání a já pokaždé trnu, když oni musí bránit...
 
Avatar• The last time the Canadiens won in regulation in Calgary – Jan. 5, 2002 – Alex Galchenyuk was seven years old.
Masakr!!!

A ještě jsem se chtěl zeptat místních veteránů, pamatujete někdy takovou golovou potenci on naší bottom 6? Já tedy ne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano to je jejich ostuda, stejně jako skandování Oleee od našich fans, kterých tam bylo zase mraky, ostatně jako téměř všude.
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě, zápas docela podobný tomu v Buffalu, ale tady jsme přeci jen byli aktivnější a herně to bylo vyrovnané. Napadalo nám to tam krásně, golman hodně slabý, ale naši útočníci a zejména Weisy na to měli velkou zásluhu. Mě se ale nejvíc líbil Byronův shorty, to byla lahoda, hlavně ten foot race.
Skvělá odpověd na slabé dva zápasy a zejména ostudu v Edmontonu, skvělé protrhnutí smolné série v Calgary, skvělý Condon, (opět) skvělá čtvrtá lajna, negativem je druhá lajna, o které nebylo ani vidu ani sluchu.
Jets budou těžký soupeř, ale je to náš tradičně oblíbený soupeř, tak bychom mohli body urvat.
 
31.10.2015 12:22 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Dobře, že jsme zastavili tu negativní sérii. Měli jsme to zvládnout už v Edmontonu, ale aspoň že tak. Při domácích zápasech Calgary mě vždycky zaujmou "fanoušci" Calgary, kteří se sice skoro všichni oblečou do klubových barev, ale nedokážou ani zvednout zadek, když dá Calgary gól. Na to, že to je Kanada, tak mě vážně někdy ti diváci překvapují. Vypadá to někdy, jakoby tam snad spali. při takové kvalitě hokeje, jakou mají možnost v NHL vidět mě fakt ten přístup diváků překvapuje.
 
31.10.2015 11:16 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Jo, to bez debat, pár těch gólů bylo opravdu v dárkovém balení. A pobavila i Flaškova "geniální" přihrávka, když ve skutečnosti chtěl střílet a promáchnul.. ale super výkon od něj, každopádně!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak mě spíš čekalo milé ranní usínání...smajlik. No vida, stačí jedno "vyslovení nedůvěry" a jak je to panečku vidět smajlik... Musím říct, že jak jsme totálně nezvládli poslední třetinu v Edmontonu, tak s Flames to naopak v téhle části byla ukázka kontroly zápasu - naprosto profesorsky (v tom dobrém slova smyslu) zahráno! Famózní zápas od Weiseho s Fleischmannem, to byla fakt lahoda se na ně dívat. Condon opět velice jistý a kvalitní výkon a jasně zastínil jejich gólmana, který, ruku na srdce, nám také dost pomohl k dvěma bodům...
 
31.10.2015 08:31 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, negativistický web :-D chlapcí hráli výborně. Předchozí zápasy se prostě nepovedly, to se stává. MONTREAL FOREVER
 
31.10.2015 04:42 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarDvě prohry a vy tu už propadáte depresím! No, čeká vás milé probuzení smajlik Hoši si dneska dobře vybíjejí naštvání z Edmontonu.. a Weise je démon!
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky si myslím, že te trip zakončíme v podobném duchu, jak jsme jej začali. Calgary má skvělé mužstvo, jejich slabší začátek je stejně irelevantní jako náš skvělý vstup do sezony.
Na druhou stranu pokud bychom vyhráli, tak by to byla skvělá charcter win. Necháme se překvapit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevstávej, dva body určitě nebudou! Ví se tu o mně, že jsem pesimista, ale u zápasu v Calgary to snad ani není potřeba nijak zvlášť vysvětlovat - stačí se podívat na naší bilanci u nich... Navíc je to back-to-back zápas a navíc po tak strašném zápase v Edmontonu... Doufám, že bude chytat Condon, aby si Price od těch přídělů odpočinul - 4,5 gólu/zápas za poslední dvě utkání není zrovna top statistika...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak dneska flames budou dva body co myslíte? Trochu totiž přemýšlím, jestli mám spát nebo se na ten zápas vzbudit. Nesmíme se zase zachovat jako Robin Hood. Proti EDM jsem se tak zachovali tak snad se kluci poučí. Stejně v těch dvou zápasech mi nejvíc bylo líto Careyho, který si tohle fakt nezaslouží. Bojím se že v této sezoně bude ještě hodně zápasů, kdy on bude pro nás naprosto klíčovým hráčem a vyhrajeme jen díky němu. Polevovat se opravdu nevyplácí na jeden takový zápas pamatuji proti Arizoně, kdy jsme taky totálně usnuli na vavřínech. flames na tom nejsou opravdu dobře a já mám docela strach, že o to víc do nás půjdou. Musíme se spolehnout hlavně že nám půjdou PP, což musím říct že už se trochu zlepšilo, i když nevím jaký je názor ostatních. Musíme doufat to je jediný co nám může pomoct. Docela by mě zajímalo jak dlouho budeme ještě čekat, než z nás bude tým, který je považován za největšího favorita na SC GO Habs Go.smajlik
 
AvatarBych blil, asi jako každý. Po jasném vedení a dobrém projevu přišel spánek. Naopak po snížení na 3:2 bych řekl, že jsme se i zvedli, ale Edmonton nás potrestal z brejků... Bohužel za pasivitu spravedlivé potrestání. Západ je opravdu jen na výlet, možná se kluci mají raději vydat po památkách, v Calgary to bude ještě horší než v Edmontonu, navíc hned další den a s vědomím, že jsme totálně prokaučovali vyhraný zápas...
 
AvatarPrvní třetina byla skvělá, Edmonton byl zralý na ručník... Po inkasovaném gólu na konci druhé třetiny jsem říkala, že pokud nezměníme hru, budeme se klepat o výsledek...Bohužel jsem netušila, že bude ještě hůř.
Takže teď se z toho co nejrychleji oklepat. Háči v pozápasových rozhovorech byli pěkně naštvaní, takže doufám, že to byla taková výchovná facka...
Calgary je na tom letos překvapivě špatně, chtělo by to toho využít a hrát 60 minut a ne jenom dvacet. Po Calgary Winnipeg, to je naopak pro mě jedno z překvapeních sezóny...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, celou druhou třetinu vyloženě prochrápali, když mohli odevzdaného soupeře dorazit...smajlik. Ve třetí se jim to vrátilo i s úroky.
Jasně, ta bilance je pořád skvělá, ale takovéhle ztráty jsou prostě úplně zbytečný a to ještě nejsme na konci tripu - Calgary i St.Louis budou to samé, takže rázem máme na kontě 4 porážky a už se to s námi veze.
 
30.10.2015 09:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To tě mohu ujistit, že takových týmů je řada v celé soutěži.

9-0-2 do not panic!

Horší je, že místo aby pokračovali po vedení v aktivní hře jako na začátku sezony, tak se prostě zatáhnout...ale to je prostě rukopis koučů ze staré školy :/
 
30.10.2015 09:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To tě mohu ujistit, že takových týmů je řada v celé soutěži.

9-0-2 do not panic!

Horší je, že místo aby pokračovali po vedení v aktivní hře jako na začátku sezony, tak se prostě zatáhnout...ale to je prostě rukopis koučů ze staré školy :/
 
AvatarReakce na příspěvek:Někdy mi připadá, že takhle to umí s odpuštěním posrat jenom Montreal.smajlik
 
30.10.2015 09:01 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarUff...To byla skvělá DD práce za brankou při čtvrté brance Oilers...No jo Michele, hra dozadu to byla vždycky jeho doména...:D

Kdyby aspoň rupli v Calgary místo Edmontonu ...ale co už cesty na zápas jsou pro Habs vždycky trnité a takhle to dopadá.
 
AvatarReakce na příspěvek:tak lidi to je na zblití to je tedy ráno. Teď jsem se podíval na výsledek a říkám si že to snad není jakým způsobem my dokážeme prohrát. Fakt nevím co k tomu říct.smajlik
 
AvatarTak to bylo naprosto hrůzostrašný! Mít odevzdaného soupeře hned po první třetině na lopatě a pak to takhle ztratit, to je na přesdržku...! Druhou třetinu jsme jen prochrápali a ve třetí se nám to vymstilo - a to ještě Subban předvedl fantastický zákrok hokejkou na brankové čáře... Už z toho, bohužel, opět začínají bolet oči, lehkost je pryč a sebevědomí taktéž. Calgary nás dorazí - je třeba přece pomoct všem, co se momentálně nedaří...smajlik. Jen mám obavy, aby nám nestartovala nová, už ne bohužel tak příjemná série...
 
AvatarTo je bez komentáře... Bohužel před cestou na západ jsme zapoměli doma obranu. Chudák Price to tam solidně hasil chvílema, nicméně bylo mu to prd platné. Na západ by snad Montreal ani neměl jezdit, vždycky je z toho akorát průser smajlik
 
30.10.2015 04:59 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarAchjo, copak to vidím? Ztratit vedení 3:0 a 4. gól navíc dostat v čase 58:58..nevím co dodat. smajlik
 
AvatarJá bych to zas tak hrozně neviděl, Flynn má svoje schopnosti a v Buffalu hrával v top 6 a 20 minut za zápas. Já vím, bylo to loni v Buffalu, ale čistě teoreticky je to menší úlet než Weise v top 6. Flynn není typický bottom player a může hodně překvapit. Já jsem rád, že to MT zkusí. Že to odnesl Semin se dalo čekat, to asi nepřekvapilo nikoho. Klidně bych i dal šanci Peterynovi na místo Natea.
 
AvatarReakce na příspěvek:Této rošádě moc nerozumím, i když je pravda, že druhá formace se mi hlavně dozadu moc nelíbila, ale dát tam Flynna? To je opravdu mimo. No uvidíme, jak se kluci předvedou...
 
AvatarReakce na příspěvek:A nejenom Moen, ale i Bourque s číslem 17...smajlik. Už jsem se hned na začátku lekl, že mi něco uteklo...smajlik.
Na Byrona jsem zvědavej, ale Flynn v druhé lajně je úlet mimo.
 
29.10.2015 21:50 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Semin healthy scratch, Byron se dočkal. MT už to zase roztáčí. Flynn ve druhé řadě s Ellerem a Galchenyukem?
Edmonton má tragickou obranu i brankáře, druhé prohry v řadě se snad nedočkáme.

Mimochodem, proti Canucks se k nám na chvíli do sestavy vrátil Moen - v úvodních sestavách s číslem 32 místo Flynna.
:) Asi jim to přišlo furt stejný.
 
AvatarReakce na příspěvek:Gólovky jsme určitě měli, jak vzpomínal Michal, tak DD i Gallagher velké, byly tam i další solidní šance ještě v první části, ale Miller chytal velmi dobře. Postupem času už to bylo horší s těmi šancemi, ale v poslední jsme se zase zvedli a po gólu to nebylo špatné. Ale po jejich čtvrtém už to zase spadlo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to sledoval až ráno, protože ten můj kamarád, co to máme napůl, je fandou Canucks, tak se live díval on... Už ten zkrácený zápas o reklamy mi šel celkem v pohodě, jenom na začátku se to trhalo.
 
AvatarZasloužená prohra, nehráli jsme tak špatně, jak napovídá výsledek, ale v obraně jsme byli hrozně laxní, navíc Carey dnes neměl zrovna svůj top den a naopak Miller zachytal velmi dobře. Když se tu zmiňují tutovky, tak jednu měl DD za stavu 2:0, nebo dokonce 1:0 a Miller to vytáhl neskutečně, navíc po vedoucí brance domácích tyčka Gallaghera... Dalo se to čekat, musíme začít lépe bránit, už s Torontem to stálo za prd. Teď nás čeká další těžký zápas, na Edmonton neumíme, je čas to zlomit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, koledovali jsme si o prohru už v těchto zápasech, ale tam jsme dokázali mít taky obrovské šance, dnes jsme toho teda moc neměli. Ale samozřejmě o nic nejde. Vancouver byl hladový na první domácí výhru a bylo to vidět. Napadalo jim to tam a bylo po zápase. Prohra je jako wake up call, že výhry opravdu tak lehce přibývat nebudou.
Míro šel ti zápas na GCL? Reps. šel ti v nejvyšší kvalitě? Mě to celý zápas nechtělo přepnout z té druhé nejnižší, tak jsem to jen tak projel. Ostatní zápasy mě v nejvyšší kvalitě šli, tak jestli je chyba u mě nebo u tohoto zápasu obecně.
 
AvatarVancouver hrál hodně dobře...hlavně co se týče "hlídání" našich hráčů. Jak jsme měli puk, už se každý hráč Canucks nalepil na jednoho...my si následně nedokázali pořádně přihrát natolik, abychom se dostali do šance...navíc jejich hra do těla byla tím pádem mnohem lepší... Na Millera sice nějaké ty střely dolétly, ale nevzpomínám si na nějakou gólovku kromě našeho gólu (mimochodem moc pěkná teč) a jedné střely Maxe, kdy měli Canucks štěstí...

No nic, jedeme dál. Pokud prohrajeme jen každý desátý zápas, tak se vůbec zlobit nebudu smajlik
 
28.10.2015 10:07 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Já bych třeba o tom prvním gólu místními slovy prohlásil - srandovní obrana. Markov měl na červený metr náskok a na kruhu byl metr za útočníkem, Subban odjel s druhým útočníkem za bránu (měl do něj zaháknutou hokejku) a zatímco se Carey pral s tím pukem, tak dorážel až ten třetí, za kterým byl metr Galchenyuk.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, my jsme si v tomhle směru koledovali už jak s Buffalem, tak s Torontem - Vancouver zas až tak tutovky neměl, ale nastřílel nám prostě rychle tři góly a bylo hotovo.
 
28.10.2015 09:48 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Prohra zas až tak nevadí, ještě jich nejspíš za sezónu pár přijde - důležitý je aby jich nebylo moc v řadě. Ale mimochodem první třetina 0:3, Buffalo mělo v 1. třetině tutovky 4, kdyby to dokázali proměnit ......
 
AvatarTaky jsem to čekal byli jsme v příliš velké euforii po těch devíti výhrách. Chtěli jsme prostě ten desátý zápas vyhrát tak moc, že to prostě nevyšlo. Myslím, že jsem rád že jsem nevstával ani ze sestřihu jsem to zatím neviděl. Pro Careyho to muselo být hodně nepříjemné a podle mě to bylo od něj nečekané. Je to zklamání , ale co se dá dělat musíme nechat hlavy na hoře a jít dál.smajlik
 
AvatarProhru na západě jsem čekal, ale popravdě ne pět fíků hned v prvním zápase...smajlik! Price tentokrát moc velkou jistotou neoplýval a hlavně první gól jde jasně na jeho vrub. Druhý byl smolný a rychlý třetí po velké chybě obrany - pak už to byla křeč a i když jsme nehráli úplně špatně, Miller chytal výborně.
No nic, jednou to muselo přijít, tak snad teď na západě alespoň nějaký bod uděláme... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:vyhrajeme oba dva a bude rekord!smajlik
 
26.10.2015 19:29 | reagovat
Manic | bob.locket@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Ještě VAN a EDM venku nás čeká....
 
AvatarNebyl to zrovna top zápas pro naše oči, ale je to jedno, win je win. Zase nemůžeme čekat, že budeme přehrávat všechny, hokej se hraje na goly a ne na krásu. Ale vycházet věčně nám to nebude. Babcock dokáže z každého hráče dostat opravdu maximum, protože jinak si nedokážu tu jejich solidní hru jinak vysvětlit (minimálně proti nám, proti jinému týmu jsem je hrát neviděl), páč ten roster, to je opravdu k smíchu. Winnik v top 6... v podstatě tým, za který hrajou jen 3rd a 4th lineři až na malé vyjímky, to je mazec.
Byli jsme v B2B s cestováním, to asi taky nepomůže, ale pustiti 52 střel... No MT k tomu asi hráčům řekl své.
Důležité je, že zase šla PP a že nám to tam prostě padá.
Semin už to defenzivně začíná mrvit a logické krokky MT přicházejí, ale včera se mi jejich lajna líbila. Nicméně opravdu nadšen jsem z třetí lajny, ta je fakt perfektní.
Na West Coast šnůra padne, tam se nám historicky vůbec nedaří, ale bylo by fajn třeba konečně vyhrát v Calgary po asi 11 letech.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík