Santa přijel do Montrealu už 11.prosince

11.12.2016, 08:37 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Co k tomu dodat? Montreal letos jednou desítku schytal, teď pro změnu naděloval. Bránění Colorada místy připomínalo vyloženě chaos. Přestože tým desetkrát kapituloval, tak s většinou branek těžko mohli brankáři Avs něco udělat. Tomáš Plekanec poprvé za svou kariéru nasbíral čtyři asistence v jednom utkání. Kapitán Max Pacioretty dal čtyři branky.

Branky a nahrávky: 3. Flynn (Carr, Andrighetto), 6. Pacioretty (Plekanec), 8. Lehkonen (Danault, Shaw), 9. Pacioretty (Markov, Plekanec), 9. Byron (Gallagher, Petry), 14. Flynn (Andrighetto, Redmond), 32. Radulov (Pacioretty, Plekanec), 39. Pacioretty (Radulov, Plekanec), 40. Petry (Markov, Shaw), 48. Pacioretty (Mitchell, Redmond) - 20. Comeau (Zadorov, MacKinnon).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 15 zákroků, úspěšnost 93,8 %
C. Pickard (COL) - odchytal 27:12 minut, 16 zákroků, úspěšnost 80,0 %
S. Varlamov (COL) - odchytal 32:48 minut, 10 zákroků, úspěšnost 62,5 %

1. hvězda utkání - Max Pacioretty (MTL)
2. hvězda utkání - Tomáš Plekanec (MTL)
3. hvězda utkání - Brian Flynn (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
12.12.2016 17:40 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Je to paráda jak se naše druhá garnitura rozjela, Plekanec vypadá taky rozmrzlý .....

Při zápase s lavinama bylo zábavné sledovat rozpaky Radulova při objímačkách, že vedeme už 6 k 1 a on nemá ještě ani bodík.

Pak mu Max nahrál a on mu to za chvíli dokázal vrátit taky skoro do prázný a měl radost, že mu bylo vidět až do do krku.

Weber se dokázal dostat i z prohrané pozice při strkanici a přetáhnout soupeři dres.
A jak se Yemelin skovával za Careyho když po něm šel Iginla, to bylo dost hrdinský. :)
Nějakej kurzík sebeobrany na bruslích by mu měli zakoupit, když dělá takový "divnosti" aby nemusel furt utíkat či se schovávat a postavil se k tomu jako chlap. Webera to už musí štvát jak ho furt musí zachraňovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo už se to ví dýl, ale tady to nezaznělo.
Přesně, Ghetto je hodně dobrý hráč, ale bohužel nepatří mezi oblíbence MT. Tak to musí ukázat na ledě a při té marodce ten prostor dostat musí.
 
AvatarJo a jinak o tom Paterynovi to říkali už před zápasem s Devils - dostal v St.Louis ránu od modré a vypadalo to hned, že to bude větší problém... Andrighetto dostává strašně málo prostoru na to, aby ukázal, že opravdu hokej hrát umí, což si já osobně určitě myslím!
 
AvatarReakce na příspěvek:No mně právě ten postup, co jsi mu popisoval, přišel strašně a hlavně zbytečně složitý... Já jsem s těmito možnostmi, co tam doplnili asi loni, spokojený.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale jo, NHL.tv znám taky smajlik Já mu to napsal jako tajný tip, prostě si to den předem nachystám a hned jedu. Jednou se mi totiž stalo, ještě jak to byl Gamecenter live, že jsem si to zadal, našeptalo mi to, překlikl jsem se, najela mi nhl.com a bylo po ranním sledování zápasu bez výsledku smajlik

A nastavování score přímo ve sledování zápasu překlikávám právě protože se dívám na zápasy live nebo od půlky, kdy úplně netoužím se dívat ze začítku, tak proto to nemám nastaveno na trvalo jako ty. Ale hlavně, že ta možnost tam je.

Jinak nezazněla tady jedna věc, Pateryn mimo s naraženou nohou na 6 týdnů. S týmem je povolaný Barberio, ale vzhledem k tomu jak skvěle hraje Redmond a N8, tak to s jeho nasazením vidím bídě. To samé McCarron, tam prostor je, ale po výhře měnit sestavu je hřích. Flynn je perfektní, leda přes Carra. Ghetto mi přijde legit NHL hráč, má vynikající pohyb a hokejové myšlení.
Dnes Boston doufám opět zničíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:No jasně, chápu to tak, že nechceš znát aktuální skóre, ne? Tak na tom odkazu se k němu vůbec nemusíš dostat - proto jsem ti to psal...smajlik. Taky se občas podívám na jiné zápasy.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já nevím, kolik to stojí ted, ale ve čtvrtině sezony to asi nebude moc výhodné. Nejlepší to je samozřejmě koupit před sezonou a dobré je, že stálí uživatelé to mají za zvýhodněnou cenu, takže mě to letos stálo nějak 3100Kč tuším. Což je pakatel.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já se dívám i živě na odpolední zápasy, takže nějaké score řeším :D Dívám se i na jiné týmy. Ale to už je dle vkusu každého a jak to kdo využívá.


 
11.12.2016 20:31 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Parádní výsledek a potěšilo mě jak Radu místo střely namazal Patchesovi na hattrick, myslím, že to udělal hokejově i srdcem.

Jsem rád, že ho máme, trochu se bojím, že nám uteče.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tady je odkaz, kde nemusíš vůbec řešit nějaké skóre, když si ho vypneš v nastavení:
https://www.nhl.com/tv/
Nahoře v levém rohu se kliknutím na panáčka přihlásíš a máš k dispozici kompletní nabídku i s výběrem streamu... Já mám navíc nastaveno vždy jít na začátek zápasu, takže když si to v noci zapnu třeba v průběhu, mám jistotu, že neuvidím aktuální skóre.
 
11.12.2016 16:44 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ok díky.
Promyslím to, přeci jenom je to 500,- měsíčně.
 
11.12.2016 16:44 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ok díky.
Promyslím to, přeci jenom je to 500,- měsíčně.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jde to in a konzoli. Je to super vec. Vypnes si score a samozrejme se muzes divat na druhy den nebo kdukoliv jindy. Zapas jde posouvat i live (samozrejme dozadu). Muzes zapasy stridat i se divat na vice zapasu najednou. Jen si to musis den predem nachystat chces li se druhy den divat a neznas vysledek. Kdyz skocis pres nhl.com tak tam samozrejme vysledek uvidis. Ja to delam tak ze si najedu na sledovani jineho zapasu, zaklapnu ntb a pak to rano jen prepnu na nas game. To mas stopro jistotu.
 
11.12.2016 15:30 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNěkdo tu říkal, že si platí NHL TV? Mám pár otázek
Lze koukat přes PS4 nebo jen přes PC?
Jak to funguje, lze si pouštět všechny zápasy nebo jen některé, lze to i zpětně, bez toho abych se výsledek dozvěděl předem?
 
AvatarToto byla velká paráda, není třeba co dodávat, jen si tu jízdu pořádně užít... Gally to tam nasází proti Bostonusmajlik
 
AvatarCo dodat, nádhera smajlik

Je docela poučné v docela krátké době od sebe dostat a i nadělit desítku. Avs hráli úplně stejně jako my v Columbusu. Nebruslili, všude pozdě, nelepilo jim to, puky se odrážely k nám, žádná bojovnost... Jediný rozdíl byl v tom, že jim tam spadl ten prokletý jeden fík, přál jsem Carymu SO.

Gallymu jsem tam tlačil očima každou střelu a zas nic, to mě tak mrzí když člověk vidí jeho snahu. První lajna fantazie, Max má zase to své období, kdy mu tam padá vše, což je super. Flynner taky well deserved, konečně mu tam něco spadlo. Prostě paráda.

Jemelin zase na konci ukázala jaká je pussy. Proti hitu nemám nic, nechápu jak se komentátor rozhořčoval, že za takového stavu to bylo zbytečné, to jsme taky za stavu 6:1 mohli přestat hrát, dát další goly jsou přece zbytečné... No zpět k věci, krásný hit, pak odstřelí ještě Iginlu a když má shodit rukavice a postavit se za své činy, tak se schová za Caryho. Tohle jsem na něm vždy kritizoval. Hitter dobrý, ale když po něm někdo vystartuje, tak se bránit neumí.

 
11.12.2016 11:01 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarParádní hra. Zajímavý byl údaj, že naposledy kdy jsme v jedné sezoně dostali 10 a nadělili 10 bylo 1985-86.
 
11.12.2016 11:00 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJak zpívá skupina Turbo - To byla pánové jízda smajlik

viděl jsem jen sestřih a brada mi klesala níž a níž.
Je vidět že PacMana už ta střelecká bota opravdu netlačí smajlik

Pleky sice neskoroval ale assisty dobrý.
Někde jsem před zápasem četl, že Flynn má neuvěřitelnou efektivitu střelby jednu z nejvyšších v NHL tak po dnešku to ještě vylepšil.

Škoda jen, že nechytal ten Montoya aby si spravil chuť.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Colorado Avalanche
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík