Prohra na ledě St.Louis

31.01.2018, 08:02 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal letos skončí nejspíš v propadlišti dějin. Ledaže by dokázal vyhrát několik zápasů v řadě. St. Louis si připsalo třetí úspěch po sobě a v Centrální divizi se dotáhlo na Nashville. Za Canadiens se prosadil pouze Hudon.

Branky a nahrávky: 25. Barbašev, 46. Berglund (T. Thompson, Parayko), 58. Steen (Brodziak) - 59. Hudon (Gallagher).

C. Hutton (STL) - odchytal 60:00 minut, 33 zákroků, úspěšnost 97,1 %
C. Price (MTL) - odchytal 57:48 minut, 28 zákroků, úspěšnost 93,3 %

1. hvězda utkání - Carter Hutton (STL)
2. hvězda utkání - Ivan Barbašev (STL)
3. hvězda utkání - Jay Bouwmeester (STL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Byron a Pageau jsou si typově dost podobní hráči- super rychlí, pracovití, menší vzrůstem a velice šikovní. Rozdíl je ve věku a jejich smlouvách. Tak či onak ta výměna nedává smysl a ani já bych nechtěl Pauliho trejdovat.
 
02.02.2018 21:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarByrona neměnit!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako Pageau není špatnej, ale že by to byl nějaký zázrak, tak to taky ne - alespoň, co jsem měl možnost vidět. Ano, loni v PO byl výborný, to ale většina hráčů současného kádru Ottawy, který je na tom nyní ještě mizerněji než my... A za Byrona bych ho tedy já rozhodně nechtěl, ten kluk je blesk na bruslích a u nás jeden z mála, co bruslí a chce bruslit.
 
02.02.2018 15:01 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Četl jsem že nejreálnější varianta je získání Pageaua z Ottawy, který hrával v juniorech s Drouinem a prý za Byrona.

Toho se trochu děsím, protože z toho bude DD n. 2. To nám ty peníze nepomůžou když budeme mít pověst černý díry pro hráče, dyť i Carey z toho musí být unavenej.

Nevíte jak Byron na centru hrál?
 
AvatarReakce na příspěvek:Já bych právě Maxe vytrejdoval, ale ne za každou cenu, jedině za centra, který má předpoklady k tomu aby byl regulérní 1. centr. Jinak to nemá smysl.
A Pleky, to myslím není o tom, jestli půjde pryč, ale jaká bude protihodnota. Prostě za něj musíme něco dostat, musí jít. Zájem bude, to se nebojím. A kdyby se pak v létě vrátil zpátky za solidní peníze, tak to bych bral všemi deseti, něco jako tehdy Vermette v Arizoně.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, já bych naopak Maxe ještě nechal, protože top centra za něj stejně nedostaneme a budeme muset nejspíš hledat v létě na volném trhu - vím, top centr tam nebude, ale nějaký alespoň velmi solidní by tam mohl být. A hráče jeho typu na zaplácnutí té vzniklé mezery také nemáme - myslím tím střelce, který má i dobré fyzické parametry. Při trade deadline, pokud možno, pořádně provětrat obranu a snažit se poslat pryč alespoň něco z té spousty hráčů "bottom six" - jasně, žádný zázrak za to nedostaneme, ale aspoň se to pročistí. Tak jako tak, jako protihodnotu můžeme očekávat vždy jen výběry v draftu, popřípadě nějakého průměrného prospecta - nic jiného ani nemá smysl brát, na farmě toho máme dost! A myslím, že pokud bude zájem o Plekyho, měli bychom do toho jít - třeba i s tím, že v létě u nás podepíše zpátky za poloviční peníze, co teď. Do ofenzívy už toho moc sice nepřinese, ale defenzivní úkoly a roli "mentora" pro mladé by mohl zvládnout dobře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Njn, budou to pěkně protrpěné zápasy. Buly je jeden z největších průserů. Soupeři nás tím dostávají pod tlak. My, když máme buly v útočném pásmu, tak hned musíme napadat soupeřovi obránce, protože vyhrajeme 1 z 5, když dobře. Pokud nebudeme mít centra č. 1, tak nikdy neuspějeme. Maxe bude neskutečná škoda, ale pokud za něj získáme top cetra, tak je potřeba trejdovat. Střelce bychom mohli mít jiný, ale kvalitní centr je u nás v nedohlednu. A Danault to rozhodně nevytrhne a Drouin také ne. V Carolině klasické trápení, šance ano, solidní hra také, ale prd z toho, takže je to o ničem...
 
AvatarReakce na příspěvek:A ty bys byl pro trejd Maxe? Já ano, ale jen za centra.
Však dens opět, bída na buly a pak to tak dopadá, když furt honíme puk. Taky nechápu proč třeba nemůžeme najmout trenéra na buly, třeba Malhotru, Halperna nebo někoho jiného? Třeba Drouin by to myslím ocenil, když mu nikdo neřekne jak na to, tak se to nikdy nenaučí a může si nechat od trenérů házet třeba 1000 buly na každém tréninku.

Ted nás čeka Super Bowl víkend, čili B2B zápasy v 19:00 hodin našeho času a jak jsem se na to vždy těšil...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, jsme za šašky, na kterých si většina v klidu dělá body a gólmani sbírají čistá konta, protože naše koncovka prostě neexistuje a co je platné, že kolikrát to herně špatně nevypadá... Opět budu pět ódy jen na Petryho, ten chlap hraje momentálně naprosto výborně směrem dopředu, dokáže zavézt puk do pásma mnohem lépe a snadněji než naprostá většina útočníků a dokáže velmi dobře vystřelit. Bohužel, nikdo další se moc nepřidává...smajlik.
Tu sezónu musíme dotrpět a doufat, že při trade deadline se nám něco podaří solidně vyměnit.
 
Avatar7x v sezoně vynulovaní, 12x jsme dali jeden gol, 10x dva goly. Za 50 zápasů smajlik Šílené.

Season sweep od Caroliny je teda taky potupa. Rebuidl, tedy ehm retool? Ne, vyházet toho šmejda Bergevina a všechny asistenty a přivést ke Kirkovi a CJ nějakou mladou krev konečně.
 
AvatarReakce na příspěvek:Někteří fans docela brečeli nad ztrátou Beaulieho a dávali to Bergevinovi za vinu. Já na druhou stranu tady rozhodně stejný názor nesdílím, vytřískal za něj aspon třetí kolo a s ním nebo bez něj jsou Habs stejně špatný tým, on by nás rozhodně nevytrhl. Byl jsem jeho fanda, ale postupně mě přesvědčil, že z něj rozhodně nikdy žádný top bek nebude a předvádí to i letos v Buffalu. Ano, v naší pomalé obraně by byl progres naproti Alznerovi, ale rozhodně by nás nezachránil. A Jemelin? Ten už vůbec ne.
 
31.01.2018 16:36 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:mně teď utečou v new yorku Habs 6.3. s Devils

no jo jinak je to utrpení, nemáme obranu. Petry Webber Jeřábek Mete Morrow a Juulsen je reálná až pro příští sezónu jako kvalitní řada obránců.

Hudon a Lehkonen se snad aspoň ke konci sezóny podobně vypracuju v tak trochu snajpry.

Příští sezónu bude líp ale tuhle sezónu nikdy takovej point streak jako minulou nedáme. Na to nám chybí možná i Beaulieau s Yemelinem, ne jenom Radu s Markovem.

 
AvatarCo na tom, že Blues měli první střelu na bránu až v 17. minutě a nehráli jsme pohledově úplně špatně, ale když dáme jeden ubohý uklepaný gol pár minut před koncem, tak se opravdu nemůžeme ničemu divit. A ještě jsme asi přišli o Byrona smajlik

Už střádám plány, že bych jel do Dánska na MS, doufám, že tam bude Carey. A když už pišu na toto téma, tak s kámošem fandou Devils pojedeme na 100% do Švýcarska, kde budou Devils hrát nějaký přátelák před sezonou. Tak kdyby někdo plánoval taky navštívit tyto dvě akce, můžeme se nějak domluvit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, ze začátku 11:0 na střely, ale z toho byla tak jedna nebezpečná, ale z jasné šance trefíme brankáře do hrudníku... Oni pak z prvních 3 střel 2 golovky. To je největší rozdíl. Každopádně výkon nebyl nejhorší, čekal jsem to horší.
 
AvatarVcelku očekávaný výsledek, i když po té docela solidní hře je to škoda. Ale to bychom museli mít v mužstvu střelce, který umí alespoň nějakou šanci proměnit - prostě u nás evergreen... Těší mě, že Jeřábek si s barůstajícím časem na ledě dovolí víc hrát s pukem, což by mohlo mít pro nás do další sezóny jenom a jenom pozitivní vliv.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. St. Louis Blues
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík