V Coloradu nedokázal Montreal skórovat

15.02.2018, 08:27 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

3000. zápas v historii dopadlo pro Colorado velmi dobře. Avalanche hráli zodpovědně z obrany a v útoku se dokázali dvakrát střelecky prosadit. To Semjon Varlamov držel střelce Montrealu na uzdě a nepustil za svá záda žádnou ze čtyřičtyřiceti střel.

Branky a nahrávky: 36. Söderberg (Bourque, Greer), 57. Kerfoot.

S. Varlamov (COL) - odchytal 59:55 minut, 44 zákroků, úspěšnost 100,0 %
A. Niemi (MTL) - odchytal 57:25 minut, 23 zákroků, úspěšnost 92,0 %

1. hvězda utkání - Semjon Varlamov (COL)
2. hvězda utkání - Gabriel Bourque (COL)
3. hvězda utkání - Carl Söderberg (COL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, zápas docela krásně ukázal proč jsou oni na vrcholu ligy a my v suterénu. Oni hrají moderní hokej, rychlý přenos hry, přesné přihrávky, jednoduché střely se clonou a to vše v rychlosti. Kdežto my... Celý zápas měli pod kontrolou, i když skore tak jednoznačné není, ale u nás to nikdy na výhru nebylo ani když to bylo 1:1 nebo 3:2. Dva goly Hudyho a Scherbaka potěšily, Carey sice ostudně pustil 6. gol, ale jinak toho hodně hasil, Nemo za ty tři goly vůbec nemohl, to by Carey pustil taky.
 
18.02.2018 13:17 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatar“We had soft sticks; we simply weren’t good enough...“ Julien said after the Canadiens’ winless streak hit five games.
Celkom dokonale to vystihuje našu situáciu, proste nemáme dobrý tím...
 
AvatarVýsledek odpovídající naší situaci v lize. Největší trapárna byla před čtvrtým golem domácích, kdy naši tři se kolem puku motali jak špina v kyblu a Carpenter plácl do puku a přímo mezi nohy Price. Krásně vypovídající o všem, co se celý zápas dělo. Jediné, co oko potěšilo byly první dvě naše branky, pěkně se na ně dívalo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Děkuji, jinak já si myslím, že se právě na to snažím dívat jako fanda Habs i nezaujatě. To třeba když někde někdo přijde s drbem o trejdu a je to nesmysl na první pohled, resp. pro nás fajn, ale je třeba taky myslet proč by to dělala protistrana a co by jí to přineslo. Každý není tak debilní aby trejdoval Gomeze za McDonaugha že smajlik

Drouin trade jak říkáš, je to komplikované, získali jsme něco cenného, obětovali jsme něco cenného, ale nám se nedaří. Je to i tou pozicí, ale to je vše začarovaný kruh, není centr, nemůže hrát dobře celá lajna. A naši centři, to je výsměch pro celý hokejový svět, Paulie B jako centr u nejlepšího snipera týmu, neskutečné. Zmiňovaný Bonino hraje tuším u Preds 4. cenra, Turris 3. a u nás bychom je na rukou nosili smajlik

Já jsem věčný optimista, až letos je toho na mě nějak moc. Co bych dělal jako fanda Sabres nevím, to je fakt smajlik

Já jsem klidně pro letní setkání, už loni padaly návrhy, ale nic z toho. Jen je blbé, že jsme poseti po celé republice, tak vybrat místo bude problém.


Jinak dnes v bráně Nemo smajlik Problém v ráji, Carey už si nediktuje kdy bude hrát (jak mnozí tvrdí)...
 
17.02.2018 21:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodně z tebe debila nedělám, k člověku,kterého neznám osobně, bych si to nedovolil. V NHL máš přehled, toho si všímám. Já mezi námi vidím jeden velký rozdíl, ty na to koukáš jako zarytý fanda Habs, já (ač Habs fandím léta) tak stejně jako na dalších 31 týmů koukám bez emocí srdcaře - Však musím, je to moje práce.

Jen si zkrátka nemyslím, že je všechno černo bílé (v žádném klubu)

Ano Radulov story, končím tady se očividně vůbec neshodneme. Tu kauzu jsem sledoval celé léto. Myslím, že informacím mám dost a v tomhle jsem za MB a jednal bych podobně.

Drouin - netvrdím nikde, že si ho za to lynčoval. Téměř nikdo tady. Sám příznávám, že mě se ten trejd moc líbil. (Já měl vždycky Drouina rád, už od juniorky) však jsem bráchovi, taky pořídil jeho dres 92. Ale upřímně, ten trejd teď vypadá hrozně a může brzy vypadat ještě hůř. Ač se Joe zlepší, tak prostě TOP 2 bek za TOP křídlo je špatný trejd ALL DAY LONG a to ti řekne každý GM v lize, to garantuju. Sám rád přiznám, že jsem se mýlil. (Dost kvůli sympatiím k Drouinovi.

K Subbanovi už víc říct nechci, těch info mám hodně. (Sám jsem díky věcem na ledě jeho velkým fandou). Jen krátce, to že to bylo neudržitelné nebylo celé 4 roky ale hlavně v závěru. Nemám problém říct víc někde osobně, ale tady to psát z jistě pochopitelných důvodů nebudu, promiň.

K centrům: Popořádku. Duchene za tu cenu vzhledem všem okolnostem - NE, ne ne, Stepan - ten kontrakt ani náhodou, Henriqua chtěl celé léto - oni chtěli top beka, má ho Bergevin? Nemá...(teda má, jmenuje se Weber, ten byl v létě untradeable), Juul s Metem jim nestačili ani náhodou. Bonino jsem se vyjadřoval. Schenn - naprostý souhlas, to je totální anomálie, nevím co Hextal vymýšlel.

O´Reillyho mám moc rád, už z dob kdy hrál v KHL. Velký sympaťák, přál bych si ho, to přiznávám. Buffalo tam bude asi házet další granát (pokolikáté už, co bys dělal, kdyby si fandil jim?), tak třeba by to šlo, ale my máme tak hovno co nabídnout (Měli jsme Sergacheva za toho centra a to Bergymu zkrátka nevyšlo) navíc přišel o náhradu za Markova.

Zbytek nejasností klidně někdy proberu osobně, ale už se v tom zamotáváme a moc mě to nebaví :) Ať klidně posoudí ostatní pravidelní čtenáři a přispívatelé.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pominu teď ten tvůj ton, kdy semnou mluvíš jak s debilem. Nicméně mi připadá, že mě čteš jedním okem, protože často mi podsouváš fakta nebo se mě snažíš poučovat a pak napíšeš to samé co já, takže ti ted moc nerozumím.

1. O trejdu Drouin-Sergachev vůbec nebyla řeč a pokud sis všiml, tak tohle vidím úplně stejně- dnes to vypadá jako průser, ale tohle jsem MB nikdy nezazlíval. Ano, možná mohl náš top prospect využít k tomu problému jenž nás tíží nejvíc, tj. centr, to ano, ale jinak jsme získali mladého ofenzivního hráče s velkým potenciálem. Že to zatím nevychází je věc druhá, ale já věřím, že se Joe u nás ještě ukáže.

2. Nechápu co jsi tím chtěl říct? Ale opět, Caryho podpis je věc ošemetná a jak už jsem říkal, tak si uvědomuju, že to je průser ale že to i udělat musel (myšleno to ho podepsat, délka a hodnota smlouvy je věc další), v tomhle bych fakt nechtěl být v jeho kůži.
BTW nevím proč, ale utkvěl mi v hlavě jeden tvůj příspěvek po tom co Carey podepsal právě dobíhající smlouvu, kde jsi už tehdy upozornoval na možný průser s tím jak moc bere jediný hráč, na kterého se tak spoléhá a dával jsi za příklad Warda. Nevyšlo ti to a Carey tak dolů nešel, naštěstí, tak snad ti to nevyjde ani během té nastávající další smlouvy, i když to by bylo asi bláhové si nalhávat.

3. Já se nepotřebuji zamýšlet, já jsem fanoušek, on je dobře placený GM. Zase to nepřeháněj, to máme jako my fans předtím než budeme komentovat každý trade získat kupu informací co vše bylo ve hře, co kdo nabízel a pak to hodnotit? To zní hloupě nemyslíš? Nás zajímá výsledek a ten je jaký je. A nebo vyzvu k zamýšlení já tebe. MB je u kormidla šestý rok pokud se nemýlím, tudíž Subby hrál pod ním většinu své kariéry v NHL. Ty tvrdíš, že problémy v kabině s ním byly neudržitelné, proto musel jít. Ok, beru to ted jako fakt, vznikly ty problémy půl roku před tradem? Těžko. A to je to a dal jsi mi v tom před časem za pravdu, že nejen MB, ale celý management problém se Subbanem nezvládli dlouhodobě, trade byl už jen vyvrcholení všeho, důsledek, ale příčina toho trvala x let a nikdo ji neřešil. Kdyby se ty problémy potvrdily, přišel jiný GM, práskl do stolu a vyměnil Subbana tak neřeknu půl slova. Ale MB ho měl v týmu x let, musel o těch problémech vědět a očividně je neřešil. Hráč je pořád zaměstnanec a GM má paky jak se ho aspon pokusit uklidnit. Tak tady nebraň chudáčka MB, že neměl jinou možnost když za to z velké části mohl on sám. A že je Subby už druhým rokem u Preds a vše se zdá v pořád je na další téma.

4. Radulova jsme tady probírali několikrát a ano pustil ho. Měl ho přeplatit, měl mu dát něco navíc, měl být agresivnější ve vyjednávání, když chce hráče jenž má to co přesně Montreal potřebuje a to je ofenzivní skill. Tak se to totiž na FA trhu dělá, přeplácí se a jak jsem milionkrát řekl, tak pořád lepší přeplatit hráče jako je Radulov než hráče jako Lucic, Backes, Ladd... Ale v tom se očividně neshodneme, takže to nechám být.

Ad centr., ano je to těžké někoho takového sehnat, ale počítej semnou kolik jich změnilo dres, vezmu to jen z hlavy- Duchene, Turris, Henrique, Stepan, B. Schenn a z FA podpisů si vybavuji jen Bonina. Je toho dost, neříkám, že to je lehké, ale jak vidíš tak to jde. Někdy to stojí majlant viz Duchene někdy krásně obereš oponenta viz Turris, ale tak to je. A pořád to jsou hráči spíš druhé sledu nebo jak to nazvat, to je na tom to nejvtipnější a další důkaz jak je ta pozice ceněná a důležitá. Říkáš, že Turris má posledních 15 zápasů dvě áčka, no aby neměl, Preds mají trochu větší depth na centru a prostě to není Crosby. Absolutní top mezi centry jsou jiní hráči než kteří změnili dres, všichni víme o kom je řeč a ti se nemění. A Duchene se po úvodních porodních bolestech zvedl, bude dobrý, o něj se nebojím. A je jasné, že až nebo pokud někdy toho vytouženého C přivedeme, tak to bude chudák, bude na něj neuvěřitelný tlak, bude to ten na kterého se čeká deset let a přitom to bude třeba někdo jako Turris. Chudák, už ted ho lituju smajlik

Mě by se moc líbil Ryan O´Reilly, to je mimochodem další trade, kde Sabres získali super centra v podstatě zadarmo, krádež za bílého dne.

Ad předposlední odstavec- doufám, že máš pravdu, resp. já taky věřím, že core týmu není špatné, chce to vhodně doplnit a bude to dobré, jen je otázka dlouho to bude trvat vzhledem k Webbym a Carym.
 
17.02.2018 14:27 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jestli dovolíš, tak ještě jednou, snad naposled :)

1) se Bergyho nezastávám. Potvrzuji, že řadu věcí podělal. Dokonce třeba i trejd Joe for Sergacheva (ač mě se osobně moc líbil) tak teď vypadá fakt blbě a je to průser (bez ohledu, že u nás by Sergachev momentálně tak nevynikal), ptž Drouin na centru je prostě špatný projekt.

2) Proč se pořád opakuji, ptž mi vadí, že to vidíš všechno černo bílé. Tak to není. Nikdy, nikde není. Teď by celý Montreal Bergymu zapaloval auto, kdyby nepodepsal Careyho za tu raketu, tak už ho někdo fakt sundá na ulici (pokud by si to nestihl dřív:)

3) Zamysli se na vteřinku: opravdu si myslíš, že Weber byla první možnost (ideální), za kterou měl P.K. jít?

Pomůžu, ne nebyla. V jednání byly asi další tři (lepší) vždycky ale protistrana uhnula...nejlíp vypadala P.K plus pick do Edmonton za tři velice zajímavé kusy (dva hráči a pick). ale prostě Peter nakonec couvnul, couvnuli i další GM. A vzhledem k tomu, že situace byla natolik nevyhnutelná (potvrzeno asi z 4 různých stran), že k trejdu prostě dojít "muselo", tak toho Poile chytře využil a Bergy bral, "to nejlepší/jediné co bylo na stole".

Myslíš, že by za něj nabídl Josiho? Ne, ani náhodou, ve vteřině by třískl telefonem.

Prostě Weber (ač od začátku bylo jasné, že z dlouhodobého hlediska ten trejd není pro Habs vůbec dobrý) tak byl nejvíc co za něj, kdo nabídl. Nikdo VIC nechtěl riskovat. A zas prosím nedělejme z Webera Douglese Murraye :)

4) prosím už přestaň s tím "pustil Radulova". Nikam ho nepustil. Probírali jsme to tady nejmín 5x. Radulov jako FA si mohl svobodně vybrat. Během sezony měl nároky úplně k šílenství a až na poslední chvíli, když sešel na něco "normálního" tak to dorovnali, ale holt si vybral výhodnější deal (daně, vždyť) jsem to už probírali :)

Mám to Radulovovi zazlé? Vůbec ne...95% hráčů by udělalo to samé.

A že Marc ho pustil je prostě sračka. (Pustit můžeš holku k vodě, když s tebou chodí, ne když už si nabrnkla jinýho :) McKenzie i Lebrun několikrát v sezoně reportovali, (TSN ještě v historii nahrávky), jak byl z toho Bergevin zlomený, nečekal to a vypálilo mu to rybník, jak pálí celou sezonu.

Centra zkoušel toho Bonina, měl zájem trejdou pro Backlunda, Bonina jsem vyprávěl dole, Backlunda Calgary nechtělo pustit, to mám od velice kvalitního zdroje (a nový podpis je tomu důkazem) Jen si představ, že Bonino k nám jde, má tyhle čísla co v Nashvillu, tak se hysterici taky poserou...

Opravdu by si chtěl Stepana s takovým platem? Já?
Hell no!

Mně se líbil vždycky Turris, kvalitní centr, ne top ale kvalitní. Poile ho získal dobře, ale podívej teď posledních 15 zápasů je neviditelný, nějaký dvě přihrávky. To by v Montrealu teď taky nikomu nestačilo. Duchene, no to už by vůbec padla Bastila a Bergy by musel emigrovat na Hawai

A víš, co je na tom nejlepší? Že ono to není tak strašně v prdeli, jak to možná teď vypadá...Dnešní NHL (jak jsme psal s těmi gólmany) není jak v 10-20let zpět, že aby ses dostal ze sraček, tak musíš 5-8let mejt ostatním zadek a dřít dno. Stačí, rok i dva (když uděláš dobrý kroky) a můžeš být zpět (viz Bruins, viz teď co zkusí Rangers) žádný total hovna, dekáda rebuild, prostě mít štěstí v lottery, zlešit development (V TOM TADY 3 ROKY PISU ZE JE NEJVETSI SLABINA HABS) a dobře utratit prachy (NE ZA ALZNERA) a můžeš být zpět dřív než si myslíš. Dřív než Carey a Shea budou úplně na odpis.

Proto milý Pardo, není vše černo bílý, jak se zda. Bergy udělal velké chyby, ale taky má teď smůly, že to až hezký není.
 
17.02.2018 14:09 | reagovat
Petr | p.bauer-ekobau@seznam.cz
Já Canadiens sleduji a fandím od roku 1991. Za ty roky jsem došel k názoru, že v Montrealu je obrovský problém přistoupit na nějakou zásadní přestavbu, kdy se spadne téměř na úplné dno, ale právě se super drafty, které z toho plynou, postavit silný mladý tým s velkou šancí na úspěch. Touto cestou šlo hlavně Chicago a Pittsburgh. Zásadní otázkou je, co chce majitel. Jedna možnost je vydělávat pořád a pořád se snažit být tak nějek v průměru nebo lépe trochu nad průměrem. Šance na SC malá, v průběhu sezóny však relativní klid a tlak ze strany médií a fanoušků snesitelný. Druhá možnost je to, co by si Parda představoval spojit s trejdem PK, tzn. radikální řez. To s sebou nese obrovské riziko. Pokud uspěješ, budou možné budoucí roky prominuty. Pokud neuspěješ, jseš za blbce. To je pohled fanouška. A pohled majitele? Vedu to tak, jak Canadiens posledních 20 let. Většinou se play off udělá, ale v něm žádná velká sláva. Nebo udělám za deset let jednou, dvakrát SC, ale před tím a možná i potom budu mít tři, čtyři vyloženě hubené sezóny. Co mi vydělá víc? Zdá se mi, že majitelé Canadiens mají v tomto jasno. Pro nás fanoušky bohužel.
 
AvatarReakce na příspěvek:Oprava poslední věty, mělo to být naopak samozřejmě :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak teď tomu tvému příspěvku nerozumím, první říkáš ať to nepoužívám jako argument, ale na konci stejně uznáš že to tak je že Subban by pro nás byl lepší do budoucna, vždyť o tom je koncepce :D Tím, že ten trejd označím jako bez výhledu do budoucna, bez vize znamená, že řeším protihodnotu. V tuto chvíli neřeším, zda bylo nebo nebylo nutné ho měnit a jeho problémy v kabině. Já jsem tady už psal, dobře pokud problémy byly a bylo nutné ho vyměnit, tak ne za beka, jenž je starší a se stylem, jenž stárne v NHL sám o sobě (no puck moving, bez rychlosti atd.). A nebo pokud ano, tak do toho jít all in, využít posledních pár let Webbera v top formě, to samé u Caryho, podepsat Radulova, pokusit se o centra a třeba pustit veškeré prospekty, zkusit sehnat ještě nějakého beka, centra, křídlo... zkrátka do toho jít all in směr Stanley Cup. Ale Bergevin udělal opak, organizaci nikam neposunul, pustil Radulova s Markovem, přivedl místo nich nýmandy, centr taky zase nikde. V tom případě měla za Subbana přijít jiná protihodnota- picky, prospecty, to by mělo logiku, pokusit se o rychlý rebuild a pak to zkusit. To, co udělal Bergevin nemá koncepci, logiku a ani úspěch jak vidno z tabulky a našich výsledků.

Centři, jenž změnili v poslední době dres, nešli zase tak draho, určitě by to šlo. Hlavně by to mělo logiku, kdybychom do toho šli all ni, obětovat třeba i Juulsena, první picky... Ale to se nestalo. Takhle letos budeme mít asi vysoký pick, ale nejlépe placení hráči Carey a Webby stárnou, vzadu podepsaný drahý useless bek, lepší zítřky přijdou, ale v jaké formě a v jakém věku zastihnout ty dva? Nemluvě o tom, že prošustrujeme zbytek smlouvy Maxe, jenž hraje za pár drobných. Pořád se ti zdá bez koncepce?
 
AvatarReakce na příspěvek:Nepoužívej ten trejd Subban/Weber pořád jako argument toho, že to od Bergevina bylo nekoncepční - já s ním také nesouhlasím, ale Theo ti tu už několikrát popsal, že to prostě nebylo udržitelné v kabině a pokud tomu opravdu tak bylo, asi nebyla jiná možnost, než ho poslat o dům dál. Jak říkám, s tímhle nemá nic společného můj náhled na to, že Subban by pro nás byla do budoucna daleko lepší volba než Weber...
Jinak s těmi centry souhlas, opravdu proběhlo dost výměn zajímavých hráčů, ale zase nevíme, co by kdo požadoval za protihodnotu od nás a jestli bychom byli vůbec schopni to nabídnout.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já s tebou ohledně Caryho naprosto souhlasím. Však ono to lze shrnout jednoduše. Vyměnil by někdo Caryho za Stamkose/Toewse/Crosbyho/či podobný centr/? Nikdy. A ne teď a ani ne po hvězdné sezoně 14/15. Golman takovou hodnotu nemá. V tom to měl opravdu MB těžké a já ač přiznávám, že ta smlouva bude průser, tak mu tohle nezazlívám. A nemá v tom fanouškovství Caryho co dělat. Možná mohl vyjednat kratší smlouvu, možná mohl počkat až po této sezoně, je tam hodně možná, ale taky by se mohlo stát, že bychom o něj přišli zadarmo a to by mu někdo ten barák fakt zapálil. Jak si tady často hraju na GM a MB kritizuju, tak tohle bylo těžké. Na jednu stranu byli i jiní golmani v nedávné historii, jenž měli v týmu silné postavení a to jak v době platových stropů (Brodeur v NJ) nebo před stropem (Roy u Avs či Hašan u Sabres) a takové šílené kontrakty neměli...

Jak jsem taky už psal, stačilo podepsat Radua, Markova, naopak nepodepsat Alznera a samozřejmě Hemského, přibrat centra z těch všech Schennů, Stepanů, Henriqueů a já nevím kdo všechno to ještě změnil dres, abychom měli na centru aspon trošku depth a jsem si jistý, že bychom uměli udělat nějakou damage. Ty říkáš raději sezonu zpackat a počkat si na draft, souhlasím, to pak ale nemusel měnit PK za starého beka, když věděl, že do boje o PO nepůjde all in dokud je Carey v prime letech. Já nemám problém se suckováním, ale musí to mít trochu koncepci, což MB nemá. Ale to bych se jen opakoval.

Ad Bonino, zajímavé info, ale zrovna Bonino je výborný centr, ale kromě věku a postavy u něj moc upgrade oproti takovému Plekym nevidím. My potřebujeme mladého centra s top 6 potenciálem a těch letos změnilo dres spousta, jen u nás nic.
 
16.02.2018 14:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Však jo, rád si z tvé "Radu love a MB hate" utahuju :)

Ale pozor, já jsem taky fanda Careyho. Sympaťák, klidná voda, milovník psů, moc ho mám rád :) Já na ty hráče, ale nekoukám jako fanoušek.

Pokud tvůj brankář má (bez ohledu na to, jak příšerně venku hrajeme)

"Carey Price Road record this year is 4-14-0.
50 goaltenders have played at least 10 Road games.
Price's sv% of .896 ranks 46th of those 50 goalies. 3,58%"


A víš, že v následujících osmi letech bude brát takový balík v 31letech, tak máš prostě problém, kua problém. Už vzhledem k tomu, co jsem psal dřív, že gólman prostě svoji důležitostí nedosahuje top centra a top beka.

Ještě jinak: Vyber si tým se slabšími křídly, top centry, top dvěma beky a průměr golmanem...oproti tým s TOP3 golman ligy, top křídla, průměr na centra a průměr obránce..Kdo myslíš, že má větší šance na úspěch?

Vsadím barák, že ten první.

Ano, s Radulovem, Markovem a bez Alznera bychom nebyli ostudou ligy, ale na PO by to nestačilo a já v tuhle chvíli jsme radši ostudou ligy s potenciálem hvězdy na draftu než těsně nedat PO a to ti garantuju, že bychom ho ani s nimi nedali.

btw ověřený info: Bergy v létě měl balík na Radua (už jsme omílali mnohokrát) a na Bonina. Za Bonina chtěl dát 5 (sám o tom Bonino nedávno mluvil) na 4-5 let, přesto upřednostnil (po dlouhém přemýšlení)o MILION ročně menší nabídku od Nashvillu. Holt, GM Montreal (daně, fanouškovská a mediální hysterie atd) to mají zkrátka někdy těžší.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vtipe :-)

Tak já nezakrývám, že jsem fanda Caryho, pořád tvrdím, že brankoviště je nejmenší problém a určitě i jeho výkony by byly lepší, kdyby před sebou viděl lepší tým a lepší výkony s lepšími vyhlídkami. Ale to jsou kdyby. Nicméně i já jsem tady několikrát psal, že ta jeho smlouva je ošemetná věc a to jsem Bergevinovi nezáviděl, podepsal ho a je to špatně, kdyby ho nepodepsal, tak na něj někdo udělá atentát. Je špatně, když je tak dobře placený jeden hráč na takovém postu, to jsem tady několikrát psal. Beka i útočníka lze nahradit a není to takový provar, v bráně je to těžší, i když jsme teď šikovně podepsali Lindgrena. A pořád to je o golmanovi, u nás to je sice extrémní, ale kdo se trocho pohybuje v lize, tak žádný tým se nedokáže oklepat ze ztráty jedničky, viz letos Devils a Hawks.

Radulov by nás nezachránil, to jsem ani nikdy neřekl, ale Radu a pár změn v kádru s alespon nějaký solidním centreme bychom byli zpět v boji o PO. A ne ostudy ligy jako ted smajlik
 
16.02.2018 11:03 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDalší match nás čeká v nevadské poušti. Já klukům věřím, že zahrají dobře...na automatech nebo u pokeru. Na ledě to vidím opět na tragikomedii. Dnes Vegas bez větších potíží porazili Edmonton a prostě pořád bez problémů vévodí své divizi.
 
16.02.2018 09:48 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:stoprocentní souhlas :)
na druhou stranu neviděl bych to tak pesimisticky...po dnešku až "ztrácíme" na našeho dnešního soupeře už jen 9 bodů a to je při naší formě hratelný smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, také jsem už několikrát přemýšlel nad tím, že léta, kdy vše vyhrál brankář jsou nenávratně pryč a poslední dobou SC vyhrajete i s lepším průměrem, případně chytně hot streak jako Murray, ale pokud nemáte top lajnu a první obranný pár, jste nahraní. Price se prostě musel podepsat, nešlo to jinak, nikdo by si ho nedovolil nepodepsat, jen škoda, že je podepsán na tak dlouho. Dneska byla vidět i jeho obrovská smůla, kdy borcovi sjede střela a padne mu to za tyčku. Bohužel pak přijde i pátý gol a to je také Careyho klasika. Je těžké se soustředit a podávat 110% výkony, když víte, že je vše v pr, ale on s tím platem prostě musí a není. Opět dneska šaškec, dostaneme branky v jedné minutě, když skore dotáhneme, opět inkasujeme v oslabení. Jak píše Theo, důležité bude, co vyzískáme při TD a pak draft...
 
16.02.2018 08:33 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarSouhlas, za ty prachy má bejt lepší, ale s tím ancáblem před sebou to opravdu není jednoduchý. Dnes podělal poslední gól, ale jinak za góly v síti nemohl. Jestli Carr nebude zase následující zápasy hrát, tak jsou fakt vymletý.
 
16.02.2018 08:24 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Naprosto souhlasím s Pricem. Ano, tým před ním není dobře sestavený. První centr chybí 10let druhý centr 3 roky. Chybí levák vedle Webera a chybí i samotný zraněný Weber. Přesto gólman s takovým platem prostě musí chytat o stupeň dva líp, taková je realita.

Začátek sezony příšerný, ok zdraví. Pak solidní část a teď opět slabé.

(btw pro pár vtipálků:) Radulov by to nezachránil, Max by nebyl tak neviditelný, přesto na PO nestačilo - to radši takový provar a top draft pozice, to je teď jediné oč tu teď běží)

Ač se MB občas zastávám, ale často i zuřím (Alzner, i ten P.K. kvůli věku protihodnoty) Tak s Careym to měl hrozně těžké, ale mě se ta smlouva od začátku nelíbí. Proč? Ano, kdybych ho nepodepsal, tak už ho fakt někdo na St. Catherine sundá (třeba Parda71 v Radulově dresu:), ale prostě gólman v roce 2018 v dnešní NHL s takovou délkou prostě nemůže mít takový kontrakt. Gólman prostě nemůže! Devadesátý léta jsou dávno pryč, gólman ti prostě PO sérii už nevyhraje natož celé PO. Musíš (pře)zaplatit první centra, prvního beka, pak až hledat peníze gólmana a křídlo. (Máme to bohužel naopak) Nehledě na jeho zdraví.

No je to mess, teď čekám co TD (Uvidíme, co Max, Pleky), snad zvýšíme draft picky a prospect pool, a pak draft lottery a hlavně samotný draft (nejdůležitější den v roce). Takže pořád je na co se těšit, na zápasy Habs to v tomhle roce zkrátka není :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsme za šašky, už snad nepřekvapí 2 slepené góly za 20 sekund a ani naše střelecká impotence...smajlik. Začali jsme hrát až po snížení Gallaghera, dali kontaktní gól, ale pak hned zase dva dostali - a Price jen potvrdil to, co tu Michal včera psal: Není to ten Price, který nám přinášel body navíc. Já vím, že nám to už vlastně může být jedno, ale takhle královsky placený hráč musí pro mužstvo přinést opravdu hodně - a to se letos, bohužel, vůbec neděje! Zase rozdíl v přesilovkách - sice jsme dali jeden ušmudlaný gól, ale oni je hráli mnohem jednodušeji a efektivněji.
Jako dostat pětku od mužstva, které je na tom s produktivitou ještě hůře než my, je prostě normální ostuda a jsem rád, že v téhle době nejsme ještě mezi kandidáty na postup, protože kdyby se nám to nějakou náhodou povedlo, bylo by PO obrovskou ostudou!
 
AvatarNo support for Price: The Canadiens’ goaltender has lost eight consecutive road games — but he hasn’t received much support from his teammates. The Canadiens have scored only nine goals in those games.

Brutal!!!

A Carr doufám v sestavě nějaký čas zůstane.
 
AvatarReakce na příspěvek:To určitě ne, ale logicky když nedáváme goly, tak lze těžko vyhrávat. A jeho výkony byly špatné než odešel na marodku, od té doby předvádí ok výkony. Ale být jim, tak jsem znechucený tím co děje před ním.

Včera zas pouze dva goly :D Sice jsem goly neviděl a z 21 střel asi Carey něco měl mít, ale to je furt dokola, nedáváme goly, nemůžeme vyhrát i kdyby jsme měli vzadu zeď.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mluvíš mi, jako ostatně často, z duše...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak samozřejmě, že Price není hlavní problém. Na druhou stranu nemůžeš ani ty, jeho zarytý fanda říct, že v této sezoně nám on sám přinesl hodně bodů, tak to prostě není a já na něj mám rozhodně o hodně větší nároky než to, co předvádí v této sezoně.
 
AvatarPoosmé v sezoně vynulovaní, to je brutální. A k tomu 12x jsem dali jeden gol. Není to tohle nějaký rekord? Šílená impotence. A někteří retardi budou pořád nadávat na golmany, resp. Price smajlik Náš problém je opravdu jinde.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, až na ten jeden celkem dlouhý úsek, kdy nás drželi v pásmu minimálně 2 minuty, jsme byli asi aktivnější, ale koncovka v našem podání, to je prostě evergreen... S tím Galchenyukem v té přesilovce taky souhlas, říkal jsem si v tu chvíli to samé smajlik.
 
AvatarTaková klasika, opět nula, šancí dost, ale umíme trefit prostředek branky, že brankář nemusí předvést skoro nic, nebo raději orazítkujeme mantinel. Přesilovka 5 na 3 a Galchenyuk po jedné přihrávce nesmyslně pálí, vůbec přesilovky byly zase výkladní skříní nemohoucnosti. Snaha byla, ale bez branky se neboduje...
 
15.02.2018 09:26 | reagovat
LuckyLuky | lukas.tomanovski@seznam.cz
Kdyby někdo měl zájem originální dres Habs.

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/85637299/Reebok-dres-NHL-Montreal-Canadiens.php

 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Colorado Avalanche
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík